Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett SKORPION "TERVISE TUGI 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett SKORPION "TERVISE TUGI 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett SKORPION "TERVISE TUGI 2024. AASTAKS"
55.50€
Maksudeta: 45.49€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: SKORPION "TERVISE TUGI 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett SKORPION "TERVISE TUGI 2024. AASTAKS" hoiab sinu tervist 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab märgata nii enda kui lähedaste tervisemuresid, et neid ennetada. Kergendab lahenduste leidmist.

Selles on kombineeritud Verekivi ja Ahhaadi kristallid, mis on kaunistatud metallist ja kullatud hõbeda detailidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

VEREKIVI aitab Skorpionil toetada enda tervist 2024. aastal, suurendades selles osas ka sinu intuitsiooni. See kristall on Skorpioni jaoks universaalne tervendaja, mis tugevdab sinu immuunsüsteemi. Parim Skorpionile, kes soovib end tervendada ja oma enesetunnet paremaks muuta.

AHHAAT üks tugevatoimelisemaid kaitsekristalle ja muudab intuitsiooni tugevaks, aidates sul täpselt teada seda, millal sa mida tegema pead ja mis on antud hetkel sinu jaoks kõige õigem tegutsemine.

Väeehet võid puhastada ükskõik millise Salvei viirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Verekivi pärl ca 4,5-8,6 mm ja Ahhaadi pärl ca 3,6-8 mm.
VEREKIVI on nii kaitsvad kui ka tervendavad omadused ning aitab parandada üleüldist perekonnatervist. Väga hea kristall&..
11.00€
Maksudeta:9.02€
Tegemist on viimaste toodetega ja seetõttu on tooted piiratud koguses.VEREKIVIL on nii kaitsvad kui ka tervendavad omadused n..
15.05€ 21.50€
Maksudeta:12.34€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt "SKORPION" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Skorpioni päikesemärgi a..
9.90€
Maksudeta:8.11€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt SKORPION "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Skorpioni tähtkujus sündinutele, et tuua ne..
11.60€
Maksudeta:9.51€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE erikollektsioon kõrvarõngad "BOTSWANA AHHAAT" on väeehe, mis suurendab küllust ja rahaõnne. Muudab negatiivsed ener..
49.90€
Maksudeta:40.90€
Toodet on piiratud koguses.La Tene erikollektsiooni käekett SKORPION "ISEENDA VÄE TAASTAMINE" on väeehe, mis suurendab isiklikku j..
21.20€
Maksudeta:17.38€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.