Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett SÕNN "SUHTEÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett SÕNN "SUHTEÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett SÕNN "SUHTEÕNN 2024. AASTAKS"
29.90€
Maksudeta: 24.51€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: SÕNN "SUHTEÕNN 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Tooteid on piiratud koguses.

LA TENE käekett SÕNN "SUHTEÕNN 2024. AASTAKS" toob õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab hoida häid suhteid nii lähedaste kui ka teiste inimestega.

Selles on kombineeritud Preniidi ja Rohelise Aventuriini kristallid, mis on kaunistatud metall ja ülekullatud hõbeda elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

PRENIIT toob Sõnnile 2024. aastal suhteõnne. See hoiab sind teiste inimestega heas suhtluses ka kiirel ajal, kui sul ei ole väga aega teistele end pühendada.

ROHELINE AVENTURIIN toob Sõnnile head õnne, aidates nii suhteid parandada kui ka luua paremaid suhteid. Roheline Aventuriin takistab riidlemisi, kiusamisi ja pidevaid tülitsemisi.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Roosi- või Jasmiiniviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Rohelise Aventuriini pärl on ca 6-8 mm. Preniidi pärl on ca 5,8-9 mm.
PRENIIT on ilus rohekas kristall, mis tavaliselt on läbikumava tekstuuriga. Preniit võib olla heleroheline kuni tumeroheline, mille seest võib lä..
62.50€
Maksudeta:51.23€
ROHELINE AVENTURIIN aitab suurendada tööalast edu ja õnne. Suurendab külluslikke ja majanduslikke võimalusi lä..
14.30€
Maksudeta:11.72€
La Tene kristallikomplekt SÕNN "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Sõnni tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib r..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "SÕNN" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Sõnni päikesemärgi all..
16.90€
Maksudeta:13.85€
Tooteid on piiratud koguses.La Tene erikollektsiooni käekett "UUS ELUETAPP" on Preniidi ja Bronsiidi kristallidest, mida kaunistavad me..
52.90€
Maksudeta:43.36€
MUST PUUVILLAPAEL
Enim müüdud
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kanda kristalli-talismane. Paela otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiga talismane. Puuvillapael on o..
0.90€
Maksudeta:0.74€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.