Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett VÄHK "TÖÖALANE ÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett VÄHK "TÖÖALANE ÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett VÄHK "TÖÖALANE ÕNN 2024. AASTAKS"
37.70€
Maksudeta: 30.90€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: VÄHK "TÖÖALANE ÕNN 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Tooteid on piiratud koguses.

LA TENE käekett VÄHK "TÖÖALANE ÕNN 2024. AASTAKS" toob tööõnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis õpetab enda tööd armastama ning külluseenergiad voolavad sinu elu suunas kordades kergemalt.

Selles on kombineeritud Tsitriini, Rohelise Aventuriini ja Bronsiidi kristallid, mis on kaunistatud metall elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

TSITRIIN toob Vähile tööedu ja küllust, aidates ligi tõmmata maist õnne, kasvatades rikkuseenergiat. See kristall aitab märgata võimalusi, millest kinni haarata ja mida enda materiaalse seisu parandamiseks ära kasutada.      

ROHELINE AVENTURIIN on üks olulisemaid küllusekristalle, aitab suurendada tööalast edu ja õnne. Suurendab külluslikke ja majanduslikke võimalusi läbi töö tegemise.

BRONSIIT on tööedukristall.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei- või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Bronsiidi pärl ca 6 mm. Tistriini pärl ca 1,2 mm. Rohelise Aventuriini pärl 4 mm.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt "VÄHK" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Vähi päikesemärgi all sündinu ühed peamis..
16.90€
Maksudeta:13.85€
La Tene erikollektsiooni käekett VÄHK "POSITIIVSED MÕTTED" on kokku pandud Sinisest Hauliidist, Vikerkaare Kuukivist ja Oonüksist, mida..
29.90€
Maksudeta:24.51€
Tegemist on piiratud kogustes toodetega.LA TENE erikollektsiooni käekett "ARMASTUS ja KIRG" on väeehe, mis aitab armastusel sinu ellu pääseda. To..
44.40€
Maksudeta:36.39€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Vähi tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
11.30€
Maksudeta:9.26€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "VÄHK 2024. AASTAKS" on loodud Vähi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja ..
36.50€
Maksudeta:29.92€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE erikollektsioon talisman "DRAAKONIAASTA" annab sulle võimaluse saada sellest aastast parim. See talisman suur..
13.00€
Maksudeta:10.66€
ROHELINE AVENTURIIN aitab suurendada tööalast edu ja õnne. Suurendab külluslikke ja majanduslikke võimalusi lä..
5.90€
Maksudeta:4.84€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.