Menüü
Ostukorv

LA TENE kristallikomplekt VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE kristallikomplekt VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kristallikomplekt VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"
11.30€
Maksudeta: 9.26€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kristallikomplekt VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Vähi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Komplektist leiad Rohelise Aventuriini, Kuukivi ja Tiigrisilma kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

ROHELINE AVENTURIIN aitab suurendada tööalast õnne.

KUUKIVI on Vähi armastuseõnne- ja intuitsiooni tugevdamise kristall. See on kristall, mis võiks igal Vähil olemas olla. Kuukivi toetab Vähi Kuu energiat - Kuu on see, mis juhib Vähki, andes Vähile unikaalseid omadusi juurde. 

TIIGRISILM muudab edukaks, õnnelikuks, rikkaks ja jõukaks. Suurendab enesekindlust, teotahet, jõudu ja aitab enda eest seista. 

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Vähi 2024. aasta kristalle: Granaati, Tsitriini, Akvamariini, DendriitahhaatiOokeani Jaspist.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplektis olevad kristallid on keskmistes mõõtudes. Kristallid on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava jutuga.
Tegemist on piiratud koguses toodetega.La Tene kõrvarõngad "TIIGRISILM" on kokku pandud Tiigrisilmast ja 925 hõbedast. TIIGRISILM&..
23.30€
Maksudeta:19.10€
La Tene kristallikomplekt VÄHK "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Vähi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib rahavoo..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "VÄHK" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Vähi päikesemärgi all sündinu ühed peamis..
16.90€
Maksudeta:13.85€
La Tene kristallikomplekt VÄHK "ARMASTUS" koosneb kahest Vähi armastuseõnne ja südamesoovide täitumise kristallidest. Sell..
10.90€
Maksudeta:8.93€
LA TENE erikollektsioon kõrvarõngad "KUUKIVI" on kokku pandud Kuukivi pärlist ja kullatud 925 hõbedast. Kuukivi toob armastuse sin..
19.90€
Maksudeta:16.31€
ARMASTUSESOOVIDE küünal aitab sinu ellu kutsuda armastust, manifesteerida armastusesoove ja neid teele saata. See küünal loob sinu ümber ja ..
10.90€
Maksudeta:8.93€
AALOE küünal
Enim müüdud
AALOE on mitmekülgne rituaalitaim ja selle essentsi saab kasutada mitmetes kaitse-, külluse- või puhastusrituaalides. Aaloetaim on kõrgelt hinnat..
10.90€
Maksudeta:8.93€
La Tene kristallikomplekt VÄHK "ARMASTUS" koosneb kahest Vähi armastuseõnne ja südamesoovide täitumise kristallidest. Sell..
10.90€
Maksudeta:8.93€
Ookeani Jaspis on väga kirju kristall, seega tellitud kristall võib erineda pildil olevatest.OOKEANI JASPIS aitab meil iseennast rohkem mõista. A..
1.00€
Maksudeta:0.82€
GRANAAT poleeritud
Enim müüdud
GRANAAT on mustjas-punane kristall, mis aitab loovusel lennelda ja armastusel ellu pääseda. Granaati peetakse üheks kõige&nbs..
5.30€
Maksudeta:4.34€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.