Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett VEEVALAJA "HINGELIIT 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett VEEVALAJA "HINGELIIT 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett VEEVALAJA "HINGELIIT 2024. AASTAKS"
38.80€
Maksudeta: 31.80€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: LA TENE käekett VEEVALAJA "HINGELIIT 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett VEEVALAJA "HINGELIIT 2024. AASTAKS" toob head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis avab saatuse järgi täpselt õigete hingeliitude kokkusaamise. Toob armastuseõnne.

Käekett on kokku pandud Jaadi ja Suitskvartsi kristallidest, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

Jaadi ja Suitskvartsi kombinatsioon puhastab Südametšakra blokaadi, mis aitab tulla armastusel sinu jaoks õigest allikast välja. Mis omakorda tähendab seda, et need kristallid avavad saatuse järgi täpselt õigete hingeliitude kokkusaamise.

JAAD aitab läbi Südametšakra sul olla parem ja lahkem inimene, õpetades sind armastust jagama alati tingimusteta ja teisi aitama, kui abi on vaja.

SUITSKVARTS aidab sul enda tunnete sisu mõista ja õpetab sind neid intuitiivselt kuulama.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salveiviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Jaadi pärl 1,4x1,2x0,6 ja Suitskvartsi pärl ca 0,4-0,8 mm.
JAAD on universaalne ÕNNETOOJA! Jaad on kõrgelt hinnatud kristall, millel on ennekõike maist õnne toovad energiaomadused. Iga Jaad, mis Sinu elus..
11.40€
Maksudeta:9.34€
SUITSKVARTS aitab vabaneda pingetest, tülidest ja riidudest ning on kasulik pingeliste olukordade lahendamiseks.Suitskvarts on Kvartsi ehk M..
12.30€
Maksudeta:10.08€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua n..
14.30€
Maksudeta:11.72€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE kinkekomplekt "VEEVALAJA 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua neile&nb..
38.80€
Maksudeta:31.80€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.