Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele KALJUKITS "RAHAÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele KALJUKITS "RAHAÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele KALJUKITS "RAHAÕNN 2024. AASTAKS"
35.50€
Maksudeta: 29.10€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele KALJUKITS "RAHAÕNN 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele KALJUKITS "RAHAÕNN 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis toetab positiivset suhtumist, mõistmist ja entusiasmi, et aasta saaks tulla finantsiliselt edukam.

Selles on kombineeritud Tiigrisilma, Suitskvartsi ja Hematiidi kristallid, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik LA TENE brändi ehted.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

TIIGRISILM annab Kaljukitsele jõudu, jaksu ja vastupidavust. See on kristall, mis paneb tema rahaenergia liikuma ja toob tööalast edu ning õnne.

SUITSKVARTS on Kaljukitse õnnekristall. Aitab Kaljukitsel probleemidega paremini toime tulla, neid lahendada ja ka teisi inimesi aidata. Suitskvarts aitab Kaljukitse elu eesmärki täita nii et Kaljukits ise püsiks selle täitmise juures terve ja tugevana. Korrigeerib ja harmoniseerib Kaljukitse elu, eemaldab sealt negatiivse energia ja aitab tal taas positiivsust leida ning hoiab ka tema tervise tugevana.

Lisaks sellele aitab Suitskvarts unistusi reaalsuseks teha. Eriliselt kasulik on Suitskvarts tööalaselt, karjäärialaselt ja äriliselt, andes selle kandjale häid ideid, kuidas enda unistusi materiaalses mõttes täita. Kanna seda kristalli, et saada häid materiaalseid ja rahateenimisega seotud ideid. 

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja

Väeehet võid puhastada Salvei- või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda 
SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Tiigrisilma pärl on ca 8 mm. Suitskvartsi pärl on ca 8,5 mm. Hematiidi pärl ca 3-5 mm.
TIIGRISILM on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas, mida kantakse ja kasutatakse selle kaitsvate ning külluslike omad..
14.40€
Maksudeta:11.80€
SUITSKVARTS aitab vabaneda pingetest, tülidest ja riidudest ning on kasulik pingeliste olukordade lahendamiseks.Suitskvarts on Kvartsi ehk M..
12.30€
Maksudeta:10.08€
La Tene kristallikomplekt KALJUKITS "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Kaljukitse tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, ak..
13.50€
Maksudeta:11.06€
KALJUKITS on kümnes tähemärk tähemärgi süsteemis, keda juhib Saturni vägi. Saturn on see planeet, mis suurendab Kaljukitse enesekindlust, tahtejõ..
12.40€
Maksudeta:10.16€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt KALJUKITS "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaljukitse tähtkujus sündinutele, et tuua ..
11.50€
Maksudeta:9.43€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett meestele KALJUKITS "ARMASTUS ja MÕISTMINE 2024. AASTAKS" toob sinu ellu armastuseõnne 2..
39.90€
Maksudeta:32.70€
JASMIIN on armastuse ja intuitsiooni lill. Jasmiin kannab endaga kaasas väga õrna, rahustavat ja puhast energiat. Selle sama energiaga aitab Jasm..
3.30€
Maksudeta:2.70€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.