Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "AMBUR 2024. AASTAKS"

LA TENE kinkekomplekt "AMBUR 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kinkekomplekt "AMBUR 2024. AASTAKS"
37.40€
Maksudeta: 30.66€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: kinkekomplekt "AMBUR 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kinkekomplekt "AMBUR 2024. AASTAKS" on loodud Amburi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Kinkekomplektist leiad LA TENE kristallikomplekti AMBUR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS", käeketi "DUMORTJERIIT", APELSINI eeterliku õli ja sõnumiga kaardi Tenelt.

LA TENE kristallikomplektist AMBUR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" leiad Rutiilnõeltega KvartsiPunase Jaspise ja Rohelise Aventuriini kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

Rutiilnõeltega Kvarts aitab täide viia unistusi ja saata teele soovmõtteid, et need täituksid. Seetõttu on seda kristalli väga kasulik endaga kanda - 2024. aastal on Amburi jaoks see vajalik ja kasulik kristall.

Punane Jaspis aitab tugevdada nii tervist, kui ka tunda elus suuremat kirge. Punane Jaspis on armastuseõnne kristall. Vallalistel aitab lagundada energiamustri, mis ei lase "sellel õigel" inimesel sinu eluteele jalutada. 

Roheline Aventuriin aitab tuua tööalast edu tuua. Selle kristalli kandmine või küllusenurgas hoidmine, mis asub Kagu-Ilmakaares, aitab suurendada külluslikke energiaid.

Käekett "DUMORTJERIIT" koosneb Dumortjeriidi kristallidest, mis on muutuste kristall. See aitab saada paremaks inimeseks. Kasulik töövõimekuse tõstmiseks ja aitab vabaks saada hirmudest.

APELSINI eeterlik õli parandab tuju, muudab sind rõõmsameelseks, positiivseks ja optimistlikuks

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Amburi 2024. aasta kristalle: Pruuni Aragoniiti, Roosat Kvartsi, PetaliitiMariami Jaspist, Piltjaspist, Mookaitet, Päiksesekivi, Dumortjeriiti, Sodaliiti, Karneooli.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplekt on pakitud LA TENE kinkekotti koos kristalle tutvustava jutuga.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt AMBUR "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Amburi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "AMBUR" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Amburi päikesemärgi all sündinu ühed p..
10.90€
Maksudeta:8.93€
La Tene kristallikomplekt AMBUR „ARMASTUS” on loodud just neile, kes on sündinud Amburi tähtkujus. Kristallikomplekt koosneb armas..
9.90€
Maksudeta:8.11€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt AMBUR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Amburi tähtkujus sündinutele, et tuua neile&nb..
13.70€
Maksudeta:11.23€
Toodet on piiratud koguses.La Tene erikollektsiooni käekett AMBUR "MATERIAALNE KINDLUSTUNNE" on väeehe, mis toob materiaalset kindlustunnet, suur..
20.20€
Maksudeta:16.56€
MÄEKRISTALL geood (väike)
Enim müüdud
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pil..
8.40€
Maksudeta:6.89€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "NEITSI 2024. AASTAKS" on loodud Neitsi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja&n..
39.90€
Maksudeta:32.70€
PETALIIT on hingerahukristall, mis parandab emotsionaalseid haavu, tervendab Südametšakrat ja aitab läbi Inglite hingesugulast lei..
0.90€
Maksudeta:0.74€
PRUUN ARAGONIIT pärineb peamiselt Marokost ja Mehhikost. Pruuni Aragoniidi peamiseks toimeks on energiate maandamine, see on seotud..
4.73€
Maksudeta:3.88€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.