Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "KAALUD 2024. AASTAKS"

LA TENE kinkekomplekt "KAALUD 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kinkekomplekt "KAALUD 2024. AASTAKS"
36.50€
Maksudeta: 29.92€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: kinkekomplekt "KAALUD 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kinkekomplekt "KAALUD 2024. AASTAKS" on loodud Kaalude tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Kinkekomplektist leiad LA TENE kristallikomplekti KAALUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"Rohelisest Aventuriinist käeketi "Hea õnn, küllus ja tööedu", Rosmariini eeterliku õli ja sõnumiga kaardi Tenelt.

LA TENE kristallikomplektist KAALUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" leiad MäekristalliThuliidi ja Dumortjeriidi kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

Mäekristallil on olemas jõud ja vägi, mis suudab avada sind unistama, oma unistuste poole liikuma viia ning neid unistusi täita.

Thuliit on Kaalude 2024. aasta armastuseõnne kristall. Suurendab armastuseõnne ning toob suhetesse head õnne ja läbisaamist.

Dumortjeriit toetab Kaalusid sellel aastal õppimise juures - aitab keskenduda ja annab energiat.

Käekett "Hea õnn, küllus ja tööedu" Rohelisest Aventuriinist käekett, aitab sinu ellu tuua head materiaalset ja emotsionaalset õnne. See on tööedu ja armastuse leidmise kristall.

ROSMARIINI eeterlik õli aitab maandada stressi ja on rahustava toimega, luues heaolutunde. Rosmariiniõli aktiveerib ja vallandab armastuseõnne energiaid Sinu Auraväljas ja koduseinte vahel.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Kaalude 2024. aasta kristalle: StromatoliitPäikesekiviKarneoolKrüsopraasRoheline AventuriinAkvamariinLarimarValge Kaltsiit, Valge HauliitPhosposideriitMookaite.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplekt on pakitud LA TENE kinkekotti koos kristalle tutvustava jutuga.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt KAALUD "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Kaalude tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveer..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "KAALUD" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Kaalude päikesemärgi all sündinu..
11.90€
Maksudeta:9.75€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett KAALUD "ÕNNETUNNE 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja ka draak..
30.30€
Maksudeta:24.84€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett meestele KAALUD "TEADMISED ja ARENG 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja ..
39.90€
Maksudeta:32.70€
La Tene kristallikomplekt KAALUD "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Kaalude tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveer..
13.50€
Maksudeta:11.06€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "LÕVI 2024. AASTAKS" on loodud Lõvi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja ..
29.90€
Maksudeta:24.51€
La Tene erikollektsiooni jalakett "MEELEOLU PARANADAJA" on väeehe, mis loob hea tuju ja meeleolu. Suudab ebavajaliku stressi, mõtteid j..
44.40€
Maksudeta:36.39€
KANEEL küünal
Enim müüdud
KANEEL on teada-tuntud oma armastavate energiate poolest. Kaneeliküünla põletamine tekitab sinus endas väga mõnusa tunde. Tunde, mis suurendab ar..
10.90€
Maksudeta:8.93€
PÄIKESEKIVI aitab sinu elu rõõmsameelsemaks, positiivsemaks, õnnelikumaks ja rahulolu pakkuvamaks muuta. Aitab ..
10.20€
Maksudeta:8.36€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.