Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "LÕVI 2024. AASTAKS"

LA TENE kinkekomplekt "LÕVI 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kinkekomplekt "LÕVI 2024. AASTAKS"
29.90€
Maksudeta: 24.51€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: kinkekomplekt "LÕVI 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kinkekomplekt "LÕVI 2024. AASTAKS" on loodud Lõvi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Kinkekomplektist leiad LA TENE kristallikomplekti LÕVI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS", käeketi "AMETÜST", Teepuu eeterliku õli ja sõnumiga kaardi Tenelt.

LA TENE kristallikomplektist LÕVI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" leiad Roosa KvartsiAmetüsti ja Kullisilma kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

Roosa Kvarts on ülim armastusekristall, mille sees on olemas kõik energiad, mis aitab tuua Sinu ellu armastust ja suurendada armastusõnne igal erineval tasandil.

Ametüst on üks parimaid kristalle, mis suudab sind sisemiselt tasakaalus hoida, tuues Sinu ellu rahu. Ametüst tasakaalustab ja loob hea enesetunde!

Kullisilm on visioonikristall, aidates mõista, milline on Sinu missioon siin maailmas. Kullisilm on suurepärane abiline, aidates sul teha õigeid otsuseid. Samuti toob head õnne ja kaitset.

Käekett "AMETÜST" aitab tuua hingerahu, Sind tasakaalustada, stressi maandada ja muuta intuitsiooni tugevamaks. Ametüst aitab elu paremini mõista.

TEEPUU eeterlik õli aitab vabastada ja lagundada negatiivseid energiaid, aitab puhastada Sinu Aurat. Kaitseb halva eest ning suurendab sinu energiat ja jõudu.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Lõvi 2024. aasta kristalle: KrüsopraasiSerpentiin JaadiSeleniiti, TsitriiniMalahhiitiEpidootiRohelist AventuriiniTiigrisilmaOranži Kaltsiiti.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplekt on pakitud LA TENE kinkekotti koos kristalle tutvustava jutuga.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt LÕVI "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Lõvi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib ra..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "LÕVI" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Lõvi päikesemärgi all sündinu ühed peamis..
14.90€
Maksudeta:12.21€
La Tene kristallikomplekt LÕVI "ARMASTUS" koosneb kahest LÕVI armastuseõnne ja südamesoovide täitumise kristallidest. Sell..
11.90€
Maksudeta:9.75€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt LÕVI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Lõvi tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
13.30€
Maksudeta:10.90€
La Tene erikollektsiooni jalakett "MEELEOLU PARANADAJA" on väeehe, mis loob hea tuju ja meeleolu. Suudab ebavajaliku stressi, mõtteid j..
44.40€
Maksudeta:36.39€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "KAALUD 2024. AASTAKS" on loodud Kaalude tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja&..
36.50€
Maksudeta:29.92€
La Tene kristallikomplekt LÕVI "ARMASTUS" koosneb kahest LÕVI armastuseõnne ja südamesoovide täitumise kristallidest. Sell..
11.90€
Maksudeta:9.75€
HO WOODI eeterlik õli on väga värskendava aroomiga, mõjudes suurepäraselt sinu tujule, ajutegevusele ning närvisüsteemile.Ho Wood ehk Cinnam..
11.60€
Maksudeta:9.51€
Kristallidest valmistatud võtmehoidjad on haprad, seega neid peab ettevaatlikult käsitlema, et need lihtsalt ei puruneks. Kuna tegemist on siiski natu..
12.10€
Maksudeta:9.92€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.