Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "SÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE kinkekomplekt "SÕNN 2024. AASTAKS"  LA TENE BRÄND
LA TENE kinkekomplekt "SÕNN 2024. AASTAKS"
41.10€
Maksudeta: 33.69€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: "SÕNN 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kinkekomplekt "SÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Sõnni tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Kinkekomplektist leiad LA TENE kristallikomplekt SÕNN "HEA ÕNN 2024. AASTAKS", käeketi "TIIGRISILM", INGVERI eeterliku õli ja sõnumiga kaardi Tenelt.

LA TENE kristallikomplektist SÕNN "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" leiad GranaadiSammalahhaadi ja Ahhaadi kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

Granaat on armastusekristall, mis toob romantikatkirge ja armastuseõnne. Aitab unistustel täituda!

Sammalahhaatoob häid ideid ja mõtteid. Aitab otsustada ja otsuseid vastu võtta. Suurepärane küllusekristall!

Ahhaadil on oskus sind tasakaalustada ja sinu enesetunnet parandada. Ahhaat aitab keskenduda, edasi areneda ja füüsiliselt terve olla.

Käekett "TIIGRISILM" koosneb toidab oma väega sinu Päikesepõimiku Tšakrat ja selle kaudu aitab see sinu ellu küllust ja materiaalset õnne ja rikkust tuua.

INGVERI eeterlik õli kustutab närvilise ja stressitekitava energia ning asendab see rahutundega.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Sõnni 2024. aasta kristalle: TiigrisilmPreniitTiigriraudNefriit JaadKuukivi, Valge Ahhaat.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplekt on pakitud LA TENE kinkekotti koos kristalle tutvustava jutuga.
KUUKIVI poleeritud
Enim müüdud
KUUKIVI on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas, mille peamisteks omadusteks on armastuse ligi kutsumine, intuitsiooni tugevdamine j..
0.80€
Maksudeta:0.66€
PRENIIT on ilus rohekas kristall, mis tavaliselt on läbikumava tekstuuriga. Preniit võib olla heleroheline kuni tumeroheline, mille seest võib lä..
1.50€
Maksudeta:1.23€
TIIGRISILM muudab edukaks, õnnelikuks, rikkaks ja jõukaks. Suurendab enesekindlust, teotahet, jõudu ja aitab enda eest seista.Tiigrisilm on üks p..
5.98€
Maksudeta:4.90€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt SÕNN "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Sõnni tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib r..
13.50€
Maksudeta:11.06€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.