Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "VÄHK 2024. AASTAKS"

LA TENE kinkekomplekt "VÄHK 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kinkekomplekt "VÄHK 2024. AASTAKS"
36.50€
Maksudeta: 29.92€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: kinkekomplekt "VÄHK 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kinkekomplekt "VÄHK 2024. AASTAKS" on loodud Vähi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Kinkekomplektist leiad LA TENE kristallikomplekti VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS", käeketi "HINGESUGULANE", Roosipuu eeterliku õli ja sõnumiga kaardi Tenelt.

LA TENE kristallikomplekti VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" leiad Rohelise AventuriiniKuukivi ja Tiigrisilma kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

Roheline Aventuriin aitab suurendada tööalast õnne.

Kuukivi on Vähi armastuseõnne- ja intuitsiooni tugevdamise kristall. See on kristall, mis võiks igal Vähil olemas olla. Kuukivi toetab Vähi Kuu energiat - Kuu on see, mis juhib Vähki, andes Vähile unikaalseid omadusi juurde. 

Tiigrisilm muudab edukaksõnnelikuksrikkaks ja jõukaks. Suurendab enesekindlustteotahetjõudu ja aitab enda eest seista. 

Käekett "HINGESUGULANE" koosneb Kuukivi kristallist, mis aitab Sinu ellu tuua armastust ja mis kõige tähtsam, sellel on oskus tuua sinu ellu seda kõige õigemat ehk hingesugulast.

ROOSIPUU eeterlik õli tervendab armastuseenergiaid, suurendab kirge ja muudab inimesed romantilisemaks. Roosipuu eeterlik õli parandab mälu ja aitab keskenduda.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Vähi 2024. aasta kristalle: GranaatiTsitriiniAkvamariiniDendriitahhaatiOokeani Jaspist.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplekt on pakitud LA TENE kinkekotti koos kristalle tutvustava jutuga.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt VÄHK "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Vähi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib rahavoo..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "VÄHK" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Vähi päikesemärgi all sündinu ühed peamis..
16.90€
Maksudeta:13.85€
La Tene kristallikomplekt VÄHK "ARMASTUS" koosneb kahest Vähi armastuseõnne ja südamesoovide täitumise kristallidest. Sell..
10.90€
Maksudeta:8.93€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett meestele VÄHK "MOTIVATSIOON ja JÕUD 2024. AASTAKS" toob sulle edu 2024. aastal&nbs..
28.22€
Maksudeta:23.13€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "NEITSI 2024. AASTAKS" on loodud Neitsi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja&n..
39.90€
Maksudeta:32.70€
Tegemist on viimaste toodetega ja seetõttu on tooted piiratud koguses.ROHELINE AVENTURIIN aitab suurendada tööalast edu ja õnne. S..
18.21€ 20.04€
Maksudeta:14.93€
NIAOULI on põõsakujuliseks puuks kasvav taim, millel on ilusad valge ja helerohelise kirjud õied. Niaouli on pärit Põhja-Austraaliast j..
9.90€
Maksudeta:8.11€
La Tene kristallikomplekt KALAD "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Kalade tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib..
13.50€
Maksudeta:11.06€
MÄEKRISTALL geood (väike)
Enim müüdud
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pil..
8.40€
Maksudeta:6.89€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.