Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele NEITSI "MUUDATUSED 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele NEITSI "MUUDATUSED 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele NEITSI "MUUDATUSED 2024. AASTAKS"
32.63€
Maksudeta: 26.75€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele NEITSI "MUUDATUSED 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele NEITSI "MUUDATUSED 2024. AASTAKS" toob sulle edu 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab tunnetada, mis on Sinu jaoks õige ja mis mitte.

Selles on kombineeritud Küaniidi, Dumortjeriidi, Musta TurmaliiniOonüksi ja Hematiidi kristallid, mis on kaunistatud metall elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

KÜANIIT on Neitsi jaoks 2024. aastal toetav kristall. Koos Dumortjeriidiga avab see Sinu intuitsiooni ja aitab aru saada, mis on õige või vale.

DUMORTJERIIT on kristall, mis toob selgust, eemaldab hirme ja tugevdab analüüsivõimet.

MUST TURMALIIN aitab ära hoida valet või eksitavat sisetunnet. 

OONÜKS on tugev kaitsekristall, mis kaitseb sind ebaõnne eest ja on tugevatoimeline kaitsekristall 

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei või Palo Santo viirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Pärl ca 8 mm.
Tegemist on viimaste toodetega ja seetõttu on tooted piiratud koguses.La Tene meeste käekett NEITSI "HEA ÕNN" on loodud spetsiaalsel..
29.30€
Maksudeta:24.02€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt "NEITSI" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Neitsi päikesemärgi all sündinu ühed ..
19.90€
Maksudeta:16.31€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE erikollektsiooni käekett meestele NEITSI "ARMASTUS" on väehee, mis aitab tingimusteta armastada ja armas..
46.60€
Maksudeta:38.19€
Toodet on piiratud koguses.La Tene erikollektsiooni käekett meestele "TERVIS ja ELUJÕUD" on väeehe, mis annab elujõudu ning aitab viia tasak..
57.70€
Maksudeta:47.29€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt KAALUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaalude tähtkujus sündinutele, et tuua neile&..
12.80€
Maksudeta:10.49€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt NEITSI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Neitsi tähtkujus sündinutele, et tuua neile e..
11.90€
Maksudeta:9.75€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.