Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele VÄHK "ARMASTUSESOOVID 2024. AASTAKS"

 LA TENE käekett meestele VÄHK "ARMASTUSESOOVID 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele VÄHK "ARMASTUSESOOVID 2024. AASTAKS"
33.30€
Maksudeta: 27.30€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele VÄHK "ARMASTUSESOOVID 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele VÄHK "ARMASTUSESOOVID 2024. AASTAKS" toob sulle edu 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis toetab armastusega seotud soovide täitumist.

Selles on kombineeritud Verekivi, Labradoriidi, Granaadi, Laava ja Hematiidi kristallid, mis on kaunistatud metall elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

VEREKIVI aitab Vähil 2024. aastal jõuda enesetervendamisega õigele teele jõuda.

LABRADORIIT on Vähi õnnekristall. Aitab Vähil mõista, mis side tal kellegagi siin elus on.

GRANAAT toob Sinu ellu romantikatkirgearmastuseõnneuut suhet või taastab olemasolevat suhet. Granaat koos Kuukiviga aitab Vähil 2024. aastal ühendust leida oma Kaksikleegiga.

LAAVA annab mehele juurde elujõudu, eluenergiat, füüsilist jõudu ja kaitseb meest stressi/depressiooni tekke eest.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada ükskõik millise Jasmiini- või Roosiviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Verekivi pärl ca 10 mm, Labradoriidi pärl ca 8 mm, Granaadi pärl ca 6 mm, Laava pärl ca 8,5 mm ja Hematiidi pärl ca 3 mm.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt VÄHK "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Vähi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib rahavoo..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt VÄHK "ARMASTUS" koosneb kahest Vähi armastuseõnne ja südamesoovide täitumise kristallidest. Sell..
10.90€
Maksudeta:8.93€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Vähi tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
11.30€
Maksudeta:9.26€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE käekett VÄHK "LOOMINGULISUS 2024. AASTAKS" toob selgust 2024. aastal ja ka draakonia..
32.20€
Maksudeta:26.39€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.