Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett NEITSI "TERVIS ja KARMA 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett NEITSI "TERVIS ja KARMA 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett NEITSI "TERVIS ja KARMA 2024. AASTAKS"
33.30€
Maksudeta: 27.30€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: NEITSI "TERVIS ja KARMA 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett neitsi "TERVIS ja KARMA 2024. AASTAKS" toob sulle head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab eemaldada karma blokaadid ja negatiivsuse, mis võivad sinu tervist kahjustada. Annab sulle jõudu.

Selles on kombineeritud Rüoliidi ja Karneooli kristallid, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

RÜOLIIT aitab vabastada Karmablokaade ja eemaldada Auraväljast negatiivseid energiaid, mis takistavad armastuseõnne vastuvõtmist.

KARNEOOL on Neitsi õnnekristall. Karneool aitab Neitsil saavutada just seda, mida hing ihaldab ning aitab eriliselt hästi kaasa tööalaste unistuste täitumisele. Karneool on Neitsi kõige tugevam tervisekristall, aidates stressist vabaneda ja seda vältida. Lisaks on Karneoolil ka tujutõstvad, positiivsed, ambitsioonikust ja enesetunnet parandavad omadused. 

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei- või Palo Santo viirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Rüoliidi suurem pärl ca 1 cm, väiksemad Rüoliidi pärlid ca 8 mm. Karneooli pärl ca 8 mm.
Pilt on illustreeriv. Kuna kõik kristallid on unikaalsed ja ainulaadsed, ei leidu ühtegi ühesuguse välimusega kristalle. Sellest tulenevalt võib krist..
9.00€
Maksudeta:7.38€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt NEITSI "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Neitsi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveeri..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "NEITSI" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Neitsi päikesemärgi all sündinu ühed ..
19.90€
Maksudeta:16.31€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt NEITSI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Neitsi tähtkujus sündinutele, et tuua neile e..
11.90€
Maksudeta:9.75€
5D-ENERGIA küünal sisaldab suhkrut ja kohvi, mis avavad küünlamaagias energiavoo, mis aktiveerib sind 5D-energiat vastu võtma. Mis tähendab sed..
10.90€
Maksudeta:8.93€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.