Astroloogia on vaieldamatult üks minu lemmikutest teemadest siin maailmas, arvestades seda, et Astroloogia kaudu on võimalik mõista elu tegelikku olemust ja seda, mis siin maailmas päriselt toimub. Jagan sulle hea meelega enda Astroloogilisi teadmisi - need aitavad sul mõista hetke, milles elad. Soovid sa või mitte, aga planeedid, asteroidid, tähed ja teised taevakehad mõjutavad Maa peal toimuvat rohkem kui sa arvatagi oskad. Kui oskad nendega ühes tempos käia, seda kõike mõista ja sa võtad elu kui ühte suurt seiklust, mis on pidev õppimise protsess ning seda kõike sügavatähenduslikult, siis on sul väga lihtne elada. Elu on palju sügavam ja tähendusrikkam, kui ainult pinnapealne. Mida pinnapealsem on sinu vaade, seda vähem sa tegelikult elu koged ja sellel teekonnal enda missiooni täidad. Mida sügavamalt sa elule vaatad, seda rohkem ilu ja võlu näed ning seda rohkem saad võtta sellest elust maksimumi.

Kirjutasin sulle Uraani retrograadist ja sellest, mida see tuli sulle andma - uut algust, uut mina-isiksust. Kui sa lähed Uraani retrograadiga kaasa ning ei hakka sellele vastu, siis oled 27. jaanuariks 2024 täiesti uus inimene. Kui sa selle vooluga kaasa ei lähe, siis kahjuks ei mõista sa ka neid, kes Uraani retrograadi ajal hingeliselt transformeeruvad sinna, kuhu Kosmos tegelikult inimesi suunab. Kui soovid olla sellel muutuste rongil, siis on vaja vaid sinu "jah" sõna iseendale. Kes on kinni minevikus, see ei kasuta ära Uraani retrograadi positiivseid külgi. Hiljem, peale selle retrograadi lõppu, ei tunne need inimesed enam paljusid ära ning leiavad sideme vaid nendega, kes istuvad minevikus kinni ehk nendega, kes eitavad eluvooluga kaasa minemist. Mina lähen Uraani retrograadiga hea meelega kaasa, tervitades kõike uut ja imelist, mida see periood toob. Alates 15. augustist 2023 algas Saturni ja Pluuto poolt uus ajavöönd.

Kuidas teada seda, kas sa lähed Uraani retrograadiga kaasa või mitte?

Kui oled alates 15. augustist, mil Pluuto ja Saturn avasid uue ajavööndi, jätnud mineviku seljataha ning sinu enesetunne on vaid paremaks muutunud, siis sellisel juhul oled alateadlikult või teadlikult läinud kaasa uuendusliku eluvooluga, mille planeedid Maale saadavad. Kui sa keskendud vaid minevikule ning lõhud sellega end seestpoolt, siis sa ei liigu edasi ning Uraani retrograadi periood saab sinu jaoks olema veelgi suuremat ärevust täis. Mida rohkem sa blokeerid tulevikku ja keskendud minevikule, seda karmimaks muudab Uraani retrograad sinu hingelise seisu. Ehk ma ennustan sellega ette suurejoonelist depressiooni ja samal ajal ka suurenenud positiivsuse teket - oleneb, kuhu poole sa enda spirituaalsusega suundud, kas mineviku energiatesse kinni jäämisesse või parema tulevikuversiooni loomise poole. Soovitan vaid viimast ehk suunduda enda ümberkujundamise poole. See, kes enda vanasse isiksusse kinni jääb, see ei leia Pluuto ajastul, mis kestab veel kuni 25.07.2025 rahutunnet. Seega soovitan teha sul igapäevaselt samme enda isiksuse ümberkujundamise poole, milles on peamiseks märksõnaks tingimusteta armastus.

Mida rohkem ilu ja võlu sa iseenda hinges lood ning mida rohkem sa avad silmi heale, seda parem on sinu enesetunne. Uraani retrograad soovib, et sa seda teeksid ja annaksid vabadust iseendale ja teistele inimestele. Soovitan sul keskenduda sellele, mida head sa saad luua ja kuidas igapäevaselt paremaks inimeseks muutuda. Nii saadab Uraan sind täielikult uue mina-isiksuseni peale retrograadi lõppu. Uraani retrograadi kohta saad lugeda SIIT.

Soovitan sul enda koju tuua või kandma asuda Valget Hauliiti koos Petaliidiga. Need kristallid toovad endaga kaasa tingimusteta armastuse praktiseerimise ja hingeliselt selle ära õppimise. Need kristallid aitavad sul keskenduda iseendale ja sellele, mis on tegelikult oluline - eemalduda negatiivsusest, mida ma ka soovitan. Mida rohkem sa keskendud sellele, mida head on maailmas ja teistes inimestes, seda paremini sa ennast tunned. Mida rohkem sa vaatad elu läbi viha-silmade, seda rohkem sa ise kannatad. Lase minevikul minna, tervita tulevikku!

Pallas ehk Asteroidi energia Kaaludes toob alates 13. septembrist endaga kaasa 3-nädalase hingerahu neile, kes Uraani retrograadiga sammu peavad

Pallas siseneb Kaalude tähtkujusse ning mõjutab sellega Maale saadetud energiat. See toob endaga kaasa Südametšakra tervenemise, avanemise ja aktiviseerumise.
Kuid ainult neil, kes lähevad Uraani retrograadiga kaasa ehk keskenduvad heale ning loovad head sellel perioodil, mil Uraan seda inimestelt eeldab. Pallas toetab neid inimesi, aidates luua suuremat hingerahu ehk anda toetavat energiat Südametšakra avanemiseks ning aktiviseerumiseks. See toob endaga kaasa Tüümusetšakra avanemise, mis omakorda viib kokku armastusega neid, kes on veel vallalised või toob uue suhteetapi neile, kes on armastuses. Hea uudis selle Kosmilise seisu kohta on, et Kaksikleegid saavad sellel perioodil tunda suuremat armastuseenergiat.

Aga, mis saab neist, kes ei ole veel suutnud enda hinges teha minevikuga vaherahu? Neid saadab hingedes blokeeritud enesetunne kuniks nad avavad silmad tingimusteta armastusele. See toob kaasa sisemist vastuolu, närvilisust, paanikat ja ärevust. Kui koged neid tundeid sellel perioodil, siis ainuke viga on sinus. Elada tuleb hetkes ja olla pidevas muutuste protsessis, mitte istuda enda hinges kuskil pimeduses, vihas, vimmas ja madalas energias. See aeg peaks läbi olema, arvestades Pluuto eelnevaid energiate liikumisi, millest tuli õppida vabakslaskmist. Kui sa selle oskuse omandasid, oled õige kursi peal ja sammud õiges suunas - uue spirituaalse ajastu uutel radadel. Kui sa tunned ärevust, siis praktiseeri vabakslaskmist ning andestust. Toeta end Ashwagandha, Rodioola, Sidruni Teepuu, Põldmündi ja Ingveriga. Kristallidest toetavad sellel teekonnal (ehk Pluuto õppetundide ära õppimisel) Kassisilma ja Oonüksi kandmine. Minu eesmärk on sind püsti tõsta kõige sügavamast madalseisust ja olen sulle hea meelega sellel teekonnal toeks.

Pallas Kaaludes avab sinu suunas armastuse energiavoo, kui suudad elada hetkes ning minevikuga vaherahu teha. Seega, kui sa soovid saada näiteks Hingesugulasega või Kaksikleegiga paremat kontakti, tunda rahulolu ning armastust, siis kõige olulisem on seda perioodi vastu võtta positiivsusega. Vaata vaid heas suunas, tee minevikuga vaherahu ning keskenduda kõigele heale, mis on sinu ümber ja elus.

Kui sind huvitab Kaksikleekide teekond ja selle hingelise liidu olemus ning see, miks üldse maailmas Kaksikleeke kokku viiakse, siis leiad terve artiklite seeria, mille olen sulle kirjutanud SIIT. Kirjutan ka tulevikus sulle Kaksikleekide kohta, kuna see teekond on pikk, sügavatähenduslik ning maailmale äärmiselt vajalik. Kaksikleekide avanemine maailmas on astroloogiliselt paika pandud ja seda kõike saan ma ideaalselt sulle tõlkida vaadates Kosmosesse.

Mida teha perioodil, mil Pallas on Kaaludes ehk kolm nädalat alates 13. septembrist? Külvata armastust enda ümber ja eelkõige iseendale. Hoia positiivset suhtumist, hoidu negatiivsusest ja eriti nendest inimestest, kes on omal vabal tahtel jäänud alates 15. augustist 2023 minevikku kinni. Mina seal kinni ei ole, kas sina oled? Igaüks sai Kosmiliselt teha enda valiku, millises suunas nüüd enda hinges edasi areneda. Uue energiavooluga kaasa minemine on minu jaoks äärmiselt põnev ja ilus. Ka sinu jaoks, kui sa liigud selles suunas. Praktiseeri tingimusteta armastust ka neile, kes soovivad olla vihas ja vimmas. Parim, mida sa saad selleks teha on keskenduda iseendale ja soovida neile head.

Soovitan sul puhastada enda kodu 13. septembril Salvei ja Magus Salvei rituaalitõrvikuga. Imeline rituaalitõrvik, mis suurendab positiivset ellusuhtumist ja optimismi sinu hinges ning kodus. Tegemist on rituaalitõrvikuga, mis suurendab sinus entusiasmi ja annab küllusliku ja head energiat.

Vesta Vähis avab Südametšakra suurejoonelisemalt - prioriteediks on abi andmine iseendale ja teistele

Minu lemmik periood hakkab pihta, mil Vesta on Vähis ehk aeg pühenduda kõigele heale ja armastavale. Igasugune toetamine (südamest) on sinu hinge kasvatav. Nende kolme nädala jooksul on oluline (ajaaken, mille Pallas ja Vesta avavad Maale koostöös tähtedega) armastust jagada ning seda suurejooneliselt. Vesta Vähis avab Südametšakra kaastundlikkusele, tolerantsusele, mõistmisele ja abivalmidusele. Kui sa oled enda hinges minevikuga vaherahu teinud ehk sind ei saada Pluuto närvilisus ja stressienergia, siis sa oled üks nendest, kes suudab tuua sellel perioodil maailma, kõigele enda ümber ja eelkõige iseendale armastavat valgust. Ehk kui sa sisenesid täielikult 5D-energeetikasse 15. augustist 2023. aastal ja tegid vaherahu minevikuga, siis sul on seda imelihtne teha. See tuleb sinust loomulikult välja. Kui sa ei suutnud Pluuto energiat enda kasuks pöörata, siis on teised inimesed need, kes toetavad sind enda armastava energiaga kui suudad seda vastu võtta. Kui sa oled minevikuenergiates kinni, siis aitan sul hea meelega teha sellega lõpparve. Selleks ootan sind enda erasessioonile, kus me saame vaadata otsa sinu elule ning lahendada lahtised otsad. Selleks erasessioonid ongi - eluga edasi liikumiseks. Kui sa tunned ärevust, oled stressis ning sul on enda peas palju painavaid küsimusi, mis vajavad lahendusi, siis tulen sulle appi. Selleks, et sa saaksid võtta Uraani retrograadist maksimumi ja mitte kinni jääda, kuna Pluuto paneb veelgi suuremasse ärevusse need, kes ei lase minevikku vabaks. Selleks, et vabaks lasta, tuleb minevikust õppida ja sealt endaga vaid kuld kaasa võtta. See meeldib mulle kõige enam - minevikuga rahu tegemine ja uute energiatega kaasa minemine. Aitan sind selles meeleldi.

Vesta Vähis suurendab peresiseselt armastuseenergiat, mis tähendab seda, et kui sa suudad Uraani retrograadiga sammu pidada, ootab sind ees suurepärane kolmenädalane periood enda perekonnaga. Üksteisega lähedasemaks saamine on osa sellest protsessist. Oluline on keskenduda sellel perioodil enda perekonnale ning anda nendele võimalikult palju armastust.

Vesta Vähis koostöös Pallasega Kaaludes suunab inimkonda mõtlema nii - "Laske vabaks minevikust, negatiivsusest ning keskenduge olevikule ja heale!". Kes selle mõttetera järgi elab, see liigub Kosmose järgi õiges suunas. See leiab elust üles suurepärase tunde, mis tegelikult on Pluutoga seoses kadunud alates 2022. aasta algusest ning sellele eelneval kaheaastasel perioodil, mil maailm oli planeetide seisude järgi lagunemas, et ehitada uut ajastut, mis algas 15.08.2023. Enne seda oli teekond selleni - nüüd on see käes.

Perekonna armastust suurendavad Petaliit, Mango Kaltsiit, Roosa Kvarts, Rodoniit ja Thuliit. Aseta need kodus Feng Shui järgi Edela- ja Lääne-ilmakaarde. Selleks puhasta esmalt pind, millele need asetad Magus Vanilje ja Nag Champa viirukiga ja hoia suitsevat viirukit nende kristallide kõrval ka siis, kui oled kristallid sinna asetanud.

Kui soovid enda Kaksikleegiga ühenduda, siis Vesta Vähis aitab sellele kaasa. Alates 13. septembrist on kolme nädalane periood Kaksikleekide kasuks - kui suudetakse jätta minevik seljataha ning keskenduda kõigele heale, mis teie vahel on. Seda kolmenädalast perioodi toetab Kosmiline seis. Kui soovid temaga kokku saada, siis keskendu kõigele heale, mida sa temast arvad. Arvesta sellega, et Kaksikleekide ühendumiseks tuleb mõlemal osapoolel vabastada enda ego ja seda saab teha ego-purunemise protsessiga lõpparve tegemisega. Mis tähendab seda, et sa annad andeks teisele poolele tema spirituaalse transformatsiooni. See on äärmiselt oluline, kui soovid tegelikult ka temaga kokku saada. Kaksikleegid on spiritualistid ehk enne kokku saamist peavad nad mõlemad läbi käima spirituaalse transformatsiooni, mis on igaühel loomulikult erinev. Kaksikleegiga aitab sind ühendada Kaksikleekide telepaatia kristall- Serafiniit. Selle kandmine ja enda elus hoidmine loob temaga parema sideme. Tegemist on ka tingimusteta armastuse kristalliga.

Imelist uut teekonda veelgi suurema armastuseenergia poole! Hoia ennast, külva armastust, aksepteeri vaid head! Kujune Uraani retrograadi ajal koos teiste Kosmiliste energiatega täiesti uueks mina-isiksuseks, vaid armastuse poole liikudes, mis on imeline teekond!

Armastusega alati sulle kirjutades ja sind hoides!

Tene Laul