Astroloogia annab juhtnööre selles osas, mis meid kõiki ees on ootamas ja sinu isikliku Päikesemärgi ehk Tähtkuju seis taevas teiste planeetidega ühendatult, on see, mis sind kõige enam mõjutab. Igapäevaselt toimub Kosmoses nii väiksemaid kui ka suuremaid muudatusi, mille kaudu on võimalik mõista teekonda, milles eksisteerid.

Arvestades seda, et 15. augustist 2023. saati on suurejoonelised, võib isegi öelda, et lausa hüppelised muutused toimunud Kosmoses, mis kõik toetavad maailma ümberkujunemist ühest suurest etapist teise, siis soovin sulle sellel teekonnal olla toeks. Selleks, et sa mõistaksid seda, mis sind on ees ootamas ja miks üldse ülemaailmselt nii palju muutusi on toimumas ning kuidas selle kõigega sammu pidada.

Kui sa ei ole veel lugenud Uraani retrograadi olulisuse kohta, siis soovitan sul kindlasti sellega tutvuda SIIN. See aitab sul mõista seda, mis hetkel kõige olulisem on. Lisaks ka kõik Pluuto artiklid, mille leiad SIIT. Need artiklid on sinu isiklikeks teejuhtideks ning seda on ka edaspidised horoskoobid ning astroloogilised teadaanded.

Septembri lõpus on Kosmiliselt toimumas Tähtkujude seas energiate liikumised, mida sa võiksid teada. Eriti enda Tähtkuju kohta ja loomulikult ka enda kaaslase (olgu ta Kaksikleek, Hingesugulane, Saatusekaaslane, Karmakaaslane jne) ja loomulikult ka enda laste kohta, kui sinu kodus elavad imelised väikesed hinged.

Liigume ülemaailmselt muutusevoolus ja see puudutab meid kõiki. Seepärast annan ka Kosmilisi teadaandeid välja, et sa mõistaksid kui suurejooneliselt tegelikult kõik taevakehad meid mõjutavad ning suunavad teatud suunas liikuma.

Sinu Tähtkuju ehk Päikesemärgi astroloogiline teadaanne:


JÄÄR

Sellel nädalal on väga oluline pühendada end oma perekonnale, andes neile lähedust ja armastust. Kuna sinu Tähtkuju mõjutavad Asteroidid, mis on seotud perekonna heaolu loomisega, siis sa kas alateadlikult pühendad ennast oma perele või siis oled suunatud seda tegema erinevate asjaolude tõttu, mis kerkivad sinu perekonnaringis esile. Õige aeg jagada oma perele tingimusteta armastust ning toetada neid maksimaalselt.

Suurepärane aeg puhastada oma kodus olevat Lääne-ilmakaart ja aktiveerida selles perekonna armastuseenergia kasvamine. Selleks soovitan kasutada Vaniljeviirukit, mis aktiveerib Lääne-ilmakaares perekonna ühte kokkuhoidmise energia. Soovitan sul seal hoida lihvimata Amasoniiti ja Kuukivi, et toetada perekonna omavahelist läbisaamist. 

SÕNN

Sellel nädalal on oluline vaadata enda elu rutiini ning teha seal suuremaid muudatusi. See on oluline selleks, et sa tunneksid end paremini ja et sinu tervist edendada. Planeetide seis sinu astroloogilises kaardis suunab sind enda eest hoolitsema ning seetõttu ongi õige aeg suunata kogu oma energia iseendale ja oma tervisele. Toetan sind sellel teekonnal erinevate terviseteemaliste artiklitega. Leiad ravimtaimed enda tervendamiseks SIIT. Olen sulle nendest aastaid kirjutanud. Too enda ellu ka toitained, mis sind toetavad - nt Ajurveeda taimi või tervenda end eeterlike õlidega.


Boswellia on üks kiiretoimelisemaid immuunsuse turgutajaid, sest tegemist on DNA-tervendajaga. Punase Riisi Pärm on aga südameveresoonkonnale suurepärane, aidates toetada sinu pikaealisust. Toetades enda keha, toetad sa enda hinge.

KAKSIKUD

Planeetide seisud, mis mõjutavad Kaksikute Tähtkuju, toovad vajaduse meelelahutuse ja lõbu suurendamise osas. Sa tunned seda, kuidas sinu hing vajab huumorit, positiivsust ja optimismi juurde ning alateadlikult liigud selles suunas, et seda osa endas turgutada. Nüüd on õige hetk aeg maha võtta ning tegeleda millegagi, mis sind tõeliselt rõõmustab ja aitab sul igapäevasest stressist välja lülitada.


Soovitan sul enda koju tuua lihvimata Valget Hauliiti, et vabastada igapäevasest rutiinist tekkinud stressi. Parim koht selle kristalli hoiustamiseks on sinu magamistuba, kus sa veedad enda kodus enamjaolt kõige rohkem aega. Kui Valge Hauliit on sinu voodi all või kõrval, siis see neelab endasse sinu pinged ning aitab sul elu kergemalt kogeda, aidates sul tasakaalustada ja harmoniseerida sinu energeetikat.

VÄHK

Olulisel kohal on kodu-energia ning selle ümber käivad teemad. Olgu selleks kodu puhastamine, energiate muutmine, ehitamine, loomine, uue kodu otsimine või sellega seotud ümberkujundamised. Sind suunatakase seda tegema alateadlikult ning seetõttu ongi õige aeg end kodule pühenduda ning rohkem aega koduseinte vahel veeta - selleks et end välja puhata ning koduenergiat paremaks muuta. Kõik, mis sa kodule teed toetab sinu edaspidist teekonda.


Selleks, et end kodus suurepärast tunneksid, soovitan sul lihvimata Suitskvartsi enda koduseinte vahele tuua. See aitab eemaldada kodus eksisteerivat stressi- või ülemõtlemise energiat. Kõige parem koht Suitskvartsile sinu kodus on Loode-ilmakaar. Feng Shui järgi suurendab Suitskvartsi kristall selles ilmakaares sinu head enesetunnet ja seda just kodus olles.


LÕVI

Sul on õige aeg kohtuda enda sõprade ja tuttavatega ning veeta nendega aega. Planeetide seisude järgi on seekord sinu Tähtkuju mõjutatud energialainest, mis avab hea informatsioonivahetuse läbi inimeste, keda sa tunned. Sa võid alateadlikult tunda vajadust suurema sotsialiseerumise järgi, mis ongi õige ning sellele tundele tuleb alluda - see viib sind kokku nendega, kellel on midagi sulle öelda, mis sinu teekonda toetab ja sinu silmi avab.

Soovitan sul Punast Aventuriini enda koju tuua ja hoida seda kodu kõige enam läbikäidavas kohas. Eriti seal, kus veedad aega enda tuttavate ja sõpradega. Tegemist on inimesi ühendava kristalliga ning kui soovid paremat läbisaamist saavutada inimestega, kes sinu elus on, siis see kristall loob selle kontakti. Toetades ka uute sõprade leidmist.

NEITSI

Sinu jaoks võivad pinged tunduda hetkel ülepea käivad ning oskamatu nendega toime tulla on loomulik, arvestades erinevate Asteroidide mõju sellel nädalal sinu Tähtkujule. Need on kõik selleks, et nendele aspektidele enda elus tähelepanu pöörata. Seega, mis sind pingesse ajab vajabki sinu suuremat tähelepanu. Soovitan võtta aega nende olukordade paremaks muutmisele, mitte lihtsalt istuda ja oodata, et need lahenevad iseenesest.

Dumortjeriit on sügavamõtteliste teemade lahti kodeerimiseks mõeldud kristall, mis toetab sinu stressi maandamist perioodil, kui pead silmitsi seisma suurte muutustega või kui olukord sinu elus on stressirohke. Dumortjeriit eemaldab stressitunde ja pinge ning aitab selgemalt tunnetada, mis on parim lahendus selle "millegi" lahendamiseks.

KAALUD

Suurepärane aeg suurte muudatuste ellu viimiseks. Planeetide ja teiste Tähtede seisud mõjutavad sinu Tähtkuju ning annavad suurema hoo sisse millegi uue alustamiseks või ellu toomiseks, olgu see uus töökoht või uus suhe. Kaalud - kui tunned, et sinus paistab valgus selles osas, et midagi uut alustada, siis kindlasti tee see ära. Ava enda meeled ja tegutse!

Picasso Jaspis avab suurema loomingulisuse, laiendab sinu silmaringi ning toetab uute ettevõtmistega tegelemist. Picasso Jaspis aitab sul mõista seda, mis võiks olla järgmine samm, mida sa enda elus ette võiksid võtta. Lisaks toetab see sind uuel teekonnal. Sarnaselt Mookaite energiale annab see sulle tuule tiibadesse uutes projektides.

SKORPION

Sa võid tunda end sellel nädalal vaimselt surutult ning kehvasti. Kõige hullem, mis sa saad teha on iseenda võrdlemine teiste inimestega, milleni sa võid jõuda, arvestades Skorpioni Tähtkuju seisu ning selle ühendust erinevate planeetidega. Võid tunda madalaid energianoote enda sees, kuid sellest tuleb välja astuda teadlikult, et sinu stressienergia sellel nädalal suurejooneliseks ei kasvaks.

Kõige rohkem toetab sind stressi maandamisel ning endaga rahu tegemisel Lavendliviiruki põletamine ning selle läheduses olemine. Põleta Lavendlit, et maandada pingeid enda sees ning seeläbi leiad rahu ning tasakaalu. Tee seda hetkel, mil tunned, et sinu emotsioonid ja mõtted on sinu vastu, mitte sinu kasuks.

AMBUR

Sinu Tähtkuju suunatakse Kosmiliselt otsima ja uurima millegi kohta, mida sa veel ei tea. Sinus kasvab huvi uuenduste ellu toomise suhtes ning enda silmaringi avamise osas. Mida rohkem sa pühendud eneseharimisele ning silmaringi avardamisele, seda paremini sa ennast tunned. Alateadlikult teed sa seda nii või teisiti, kuna Planeetide seisud sinu isiklikus Tähtkujus loovad selle huvi. Tunned rõõmu selle kõige üle sellel nädalal eriti palju.

Mahagon-Obsidiaan on sulle toetavaks kristalliks, kui soovid enda ellu suuremat põnevust ja rahulolu tuua. See kristall avab sinu silmaringi suuremalt ning suunab sind tegutsema enesearengu suunas. Mahagon-Obsidiaan eemaldab stagnatsiooni-energia ja aitab sul rutiini endale sobilikumaks muuta.

KALJUKITS

Sind ootab ees uudis või suurem võimalus enda ellu muudatust luua. Pane tähele seda, mis sinu teele tuleb ning mis sinuni tuuakse. Kuula tähelepanelikult teisi inimesi, kes positiivsete uudistega sinu teele tulevad. Aktsepteeri vaid head energiat ning tee silmad lahti võimalustele ning liigu eemale segavatest faktoritest, mis peidavad selle "miski" ilusa välja tulemist. Ava enda intuitsioon selle üles leidmisele.

Ioliit suurendab sinu energiatunnetust õige ja vale vahel, aidates sul mõista seda, mida on õige aktsepteerida ning mida mitte. Kuna tegemist on suurejoonelise intuitsiooni kasvatajaga, siis selle kristalli kandmine toetab sinus märkide lugemist ja nende mõistmist.

VEEVALAJA

Sellel nädalal võid olla häiritud, kas ülemaailmsetest poliitilistest olukordadest või teiste inimeste ellusuhtumisest.

See võib tekitada sinus ülemäärast stressi ning ärevust. Hea meelega peidaksid end voodisse, puhkama või lülitaksid end maailmast korra välja. Õige aeg ongi sul puhata rohkem ja mitte keskenduda negatiivsusele ning sellele, mida sa muuta ei saa. Suuna energia iseendasse ning stressi maandamisse.

Soovitan sul põletada Taevaliku Harmoonia viirukit selleks, et vabastada endas ülemaailmset stressi. Eriti Pluuto ajastul, mis kestab kuni 25.07.2025. Kui sa ei ole rahul sellega, mis energiad maailmas liiguvad ja tunned, et need mõjutavad sinu energeetikat negatiivsel tasandil, siis selle viiruki taimede kombinatsioon aitab sul sellest üle olla.

KALAD

Pluuto ehk meie maailma müstitsismi planeet mõjutab sinu Tähtkuju Kolmanda Silma Tšakra energiat sellel nädalal kõige enam. Avades sind müstitsismile, spirituaalsusele ja enesearengule sellel teemal. Ideaalne aeg mediteerimiseks, ettekuulutuste saamiseks läbi pendli või enda Kolmanda Silma Tšakra aktiveerimiseks. Saad sellel nädalal rohkem märke ja teejuhte loodusmärkidest kui varasemalt. Ava enda silmad ning leia need vastused iseendas või loodusest üles. Alateadlikult oled juba sellele avatud.

Mida rohkem sa enda Kolmandat Silma aktiveerid, seda kergemini on sul võimalik müstilisi sõnumeid märgata ja neid Universumilt saada. Sellele kõigele aitab kaasa Tansaniit, millel on olemas võim sinu silmaringi avada ning energiatunnetust tundlikumaks ning täpsemaks ümberkujundada.

Lisaks toetan sind sinu uuel teekonnal uute kristallehete kandmisega, et Uraani retrograadi ajal saaksid maksimaalselt enda hinge arendada selles suunas, kus sa võidad sellest kõige enam. Kuni septembri lõpuni on kõik kristallehted LA TENE poodides 25% SOODSAMAD. Leiad need SIIT. Ava enda hing suurejooneliseks kasvamiseks ja muudatuste hinge toomiseks ning loomiseks!

Armastusega alati sulle kirjutades ja sind hoides

Tene Laul