Sinu elu on nagu meri, mille lainetega oled sa kantud ühest eluetapist teise, katsumusest õppimiseni, rahu- ja tasakaalulainest kuni järgmise suure laineni, mis võib endaga kaasa tuua palju uut ja põnevat või hoopis raskusi, mida on keeruline ületada. Kuid ükski raskus ei tule sind tegelikult maha tõmbama, vaid toob seda ületades kaasa suure intellektuaalse pärandi. Sellega on sul edaspidi võimalik paremaks muuta nii enda elu kujunemist, kui ka aidata teistel kasvada tugevamaks, tervemaks ning õnnelikumaks läbi enda õpitu. Jagamine on hoolimine! Juhul, kui elu on sulle andnud sellise katsumuse, kus sa pead olema enda muredes üksi, siis palun tea seda, et sa ei ole üksinda - mina olen siin sinuga ja kindlasti on neid inimesi, kes saavad ja oskavad sulle toeks olla, kui sa julged enda mure jagada. Mure jagamine ei tee sind nõrgemaks, see näitab hoopis seda, et sa oled piisavalt julge, et soovida abi.


Mida tähendab "elu poolt maha tõmbamine"? Seda, kui sinu saatusesse on saabunud väga keeruline olukord, mis on sinu ellu toonud katsumusterohke perioodi, kus tunned, et sa ei suuda seda koormat kanda, mis on sinu õlgadel, et oled alla andmas või lootusetu. Selline madalseis võib tekkida erialase tagasilöögi tõttu, materiaalsete raskuste pärast, võitlemisest tervisemuredega, suhteprobleemidest või ükskõik, millisest probleemist, mis on tekitanud sinus tunde, et see on sind justkui maha murdnud. Meie eludes ei ole kõik meie enda teha, saatus mängib selles osas väga suurt rolli - mida sa koged ning kuhu poole suuremas pildis jõuad. Väikesed valikud on meie teha, suured valikud on saatuse loodud.

Elu võib sind raputada sellega, et saad teada enda väga keerulisest tervislikust seisundist ning see pöörab pea peale terve sinu seni suure hoole ja armastusega rajatud elu. Tervisemurega silmitsi seistes võid sa kogeda raskusi tervenemisteekonnal, taastumisel ning igasuguse tasakaalu säilitamisel. Juhul, kui seisad silmitsi tervisemuredega, mis on sind elu ilusalt rajalt maha tõmmanud, siis palun ära anna alla. Mitte kuidagi ära palun alla anna, võitle sellest end armastusega välja. Soovitan sul kanda Šungiidi ja Bretšastunud Jaspise kristalle. Mõlemad aitavad energeetiliselt võidelda vähi ja teiste krooniliste haiguste vastu, aidates sul tagasi saada enda tervise.

Keerulisse madalseisu võib sind tõmmata ka pikaajalise suhte lõpp. Teekond vabaks laskmiseni ja uue elu üles ehitamiseni on suur samm, mille ettevõtmine ei saa kerge ollagi, kui sa ei vaata ettepoole. Kõik sellised eluliselt olulised teemad on minu eraseanssidelt läbi käinud, toetades ja aidates eestlasi. Olen pealt näinud palju valu, võtnud suurimates madalseisudes teil käest kinni ning sammunud edasi, et leida taas valgus. Soovin seda valgust sulle ka edaspidi anda ja jagada - kõige olulisem on olla üksteisele toeks. Kõige olulisem on see, et ükskõik, millises madalseisus sa oled - me tõstame pea püsti ning liigume edasi, kuna elu vajab elamist.

Iga inimese elus on keerulisi perioode ja neid hetki, kus sa võid tunda, et oled valmis elule alla andma, kuna olukord võib olla niivõrd keeruline ja hingele raske kanda. Juhul, kui oled nii end tundnud või tunned end praegusel hetkel, siis see artikkel siin on sinu jaoks - et sa ei annaks alla, tõuseksid püsti, kui elu sind maha tõmbab ning avastaksid taas enda sära. Kõige olulisem on see, et sul hästi läheks, et sa suudaksid elust rõõmu tunda ja seda rõõmu teistega jagada. Jagamine on hoolimine, ületame koos raskused ja jagame üksteisele õnne!

Kui elu on sind sinu heaolu teekonnalt kuidagi maha tõmmanud, siis sellel ajal, kui oled stressirohkes ning keerulises seisus, tuleb sul uskuda seda, et kõik saab korda ning igas pimeduses eksisteerib valgus. Kui sa oled teekonnal, kus oled millegi suhtes usu kaotanud, siis hoia enda Südametšakra kohal Rohelist Aventuriini koos Roosa Kvartsiga. Need kristallid aitavad sul jõuda hingelise heaolutundeni, mis annab sulle sellel ajal valgust.

Elu on loksuvate lainetega etapiline spirituaalne protsess. Kui sul on selles elus vaja teiste inimeste või maailma jaoks teha midagi suurejoonelist, siis seda keerulisem on raskus, mis sulle seatakse. Sellega küsib Universum sinult: "Kas suudad seda tuleviku teekonda kanda ja näha selle tulemusi?". Kui sa ütled elule "jah", siis algab teekond, kus sa kasvad raskusest kõrgusesse ehk enda hinge parimale tasandile, millegi hea loomiseks ja tegemiseks siin maailmas, mis vajab tervist, armastust ja õnnetunnet iga indiviidi tasandil. Kuna elu on Astroloogilisel tasandil jõudnud sellisesse kohta, kus meil on vaja siia maailma rohkem armastust ja headust, siis on tulnud universum meid õpetama, et saaksime enda missiooni poole liikuda. Pea meeles, et mitte ükski tugevus ei kasva välja ilma raskuseta. Esmalt antakse sulle raskus, et sinu hing ja mõistus töötaksi suunas, kus väljud sellest võitjana. Peale kõige suuremat elu raskust sa sinna rohkem langeda ei saa, kuna sa oled õppinud, kasvanud ja saavutanud selle, mida siia maailma saavutama tulid. Loonud enda raskusest midagi ilusat ja head ning kinkinud selle kellelegi teisele siin maailmas.

Sellel hetkel aitab sind spiritualismi kõige sügavama tõe mõistmine, milleks on suurimais raskuses eksisteeriva õnneenergia võimalus (potentsiaal). Mida keerulisem on teekond, seda suurem vägi sellest välja kasvab. Seega, kui sa tunned enda sees sügavat raskust, vaata selle poole veelgi suurema armastuse ja positiivsusega. Kui elu on sind viinud keerulisse spirituaalsesse protsessi, siis sellel on olemas kõrgem eesmärk - sellest kasvab tingimusteta armastus.

Rõõmulained suudavad sind hingeliselt kõrgustesse tõsta, kus tunned end suurepäraselt ning positiivselt - loomulikult, ilma igasuguse pingutamiseta. See tunne eksisteerib sinu sees sujuvalt ning kergelt. Kui aga tuleb sügavam laine, siis see võib sind kanda ängi ja sügava depressiooni teele. Iga inimese elust käib vähemalt korra läbi suur pimedus ning seejärel kõrge helgus, kuid on ka neid inimesi, kellel on selliseid teekondi mitmeid. Nende põhieesmärk on tuua maailma armastust ja headust läbi enda missioonide. Teised, kellel selliseid raskusi ei eksisteeri, toetavad neid missioonihingesid. Kõik hinged on olulised ning igaühel on oma ilus ja kaunis väärtus siin maailmas. Need missioonihinged, kellest sulle siia kirjutasin, on mitmel korral läbi teinud erinevaid hingelisi madalseisusid - nende eesmärk on selles osas suurem. Nende jõud ning armastusse suunatud vägi kujuneb suuremaks meie kõigi jaoks, mis ei tähenda, et see inimene on teistest parem. See ei ole see, mida ma selle all mõtlen. See on raskuse ilu, mille poole suunan sind vaatama - igal valul on värviline pool, millega on sul võimalik elada rahus ja õnnetundes ning aidata ka teisi samaaegselt. Seega valu ei tasu karta, selles peitub võti, millega sul on võimalik avada saatuserajal väga ilus teekond, millel on sügavam väärtus kui see, kus sa olid enne sügavasse pimedusse või raskusesse kukkumist.

Eks iga inimene soovib, et tema elu sujuks alati ilusasti, hästi, ilma probleemideta, tervisemuredeta ja kurbustundeta ning puhtas õnnetundes. Iga inimene soovib enda ellu head ning parimat, et tunda end suurepäraselt. Iga inimese "hea" on nende enda tunnetada ning mõista, mis tähendab seda, et igaüks tunneb õnnetunnet erinevalt. Hoolimata sellest, on see niivõrd hea tunne, et absoluutselt kõik võiksid seda tunnet endas tunda. Oluline on see, et sa selle tundeni jõuaksid ükskõik, millises pimeduses sa endas eksisteerid. Mida suurem on sinus pimedusetunne, seda keerulisem on sellel energial sinu sees võita. Mis tähendab seda, et oluline on leida sinus üles valgus, kui see on kustumas ükskõik, millisel põhjusel. Tähtis on see, et sa tõuseksid püsti ja säraksid, kuna elu tuleb elada ka siis, kui sinu jaoks on keeruline aeg.

Kui sa tunned, et sa ei suuda raskustundega hakkama saada, sa ei suuda seda endas kanda ning sul on keeruline enda enesetunnet paremaks muuta, siis palun tea seda, et kõik on võimalik, kuniks sa elad ja hingad. Sinu väljatoomine suurejoonelisest stressist on oluline eelkõige sinu jaoks ning seejärel kogu maailma jaoks. Arvestades seda, kui tähtis on see, et sinu positiivsus eksisteeriks siin maailmas. Kas sa kujutad ette, kui väärtuslik on sinu ehtne rõõmsameelsus? See on tervendav absoluutselt kõikide inimeste jaoks, kellega sa enda elu jagad ning sellest kõigest tekib doomino efekt. Mis tähendab seda, et kui sina oled positiivne ning rõõmsameelne, muudad sa nende inimeste elusid, kellega kokku puutud. Nemad, saades sinult head energiat kannavad seejärel seda edasi kõikidele teistele, kellega kohtuvad. Kui sa soovid, et meie maailm muutuks kõikide inimeste jaoks kordades ilusamaks kohaks, siis tuleb alustada iseendast ning see on oluline, et sa võtaksid julguse kokku ka kõige keerulisemal ajal enda elus.

Mida rohkem sa pimeduse poole vaatad, seda rohkem see endasse neelab. Mis tähendab seda, et kui meil on võimalik sinu pilk positiivsusesse tagasi saada, tähendab see ülimat suurt võitu. Selleks, et sul oleks võimalik endas valgus üles leida ajal, mida on sinu jaoks psühholoogiliselt keeruline ületada, olen sulle hea meelega toeks, valgustades sind nendes kohtades, kus kõige enam valgustust vajad. Selleks, et edasi liikuda. Kõige olulisem on see, et sa ei annaks alla, ükskõik kui keeruline on tunne sinu hinges. Palun tea seda, et sa ei ole siin maailmas üksinda, siin on palju neid, kes sind hea meelega aitavad, kui sa julged abi küsida või end aidata. Ava enda Südametšakra abiväele, läbi selle, et avad enda hinge raskuse. Raskustunne kui selline on ületamiseks mõeldud. Igal inimesel on enda isiklik saatuseteekond siin maailmas, mis tähendab seda, et sirge seljaga raskuses püstiseismine toob sulle vaid võidu elu pimeduse vastu. Igas pimeduses on midagi head - seda mõistad sa vaid siis, kui suudad selle pimeduse valgusega ületada. Kui näed enda pimedust võimalusena kasvada, siis sa oledki võitja. Selleks, et võitjaks saada, on sul vaja avada Südametšakra enda probleemidele, muredele, hirmudele või ükskõik millisele madalale energiale. Olgu selleks siis raskustunne südames kellegi või millegi pärast. Olgu see südamevalu või armastusevalu - ei ole vahet, valu on valu. Oluline on see, et sellest valust teeme midagi ilusat ja head. Kui elu annab sulle sidruneid, siis mida sa nendest teed? Limonaadi.

Soovitan sul kanda Päikesekivi ja Tsitriini kristalle, et suurendada enda positiivsust, energiataset, optimismi ning armastavat meelt. Kui kannad Päikesekivi koos Roosa Turmaliiniga või Hematiidiga, siis suurendad enda isiklikku kaitseenergiat. Mille jaoks? Raskuse alla jäämise. Need kristallid suurendavad heaoluenergiat, mis ei lase sul alla anda ning suurendavad sinu armastuseenergiat elu ning iseenda vastu.

Juhul, kui sul on väga stressirohke eluperiood ning soovid kergendada enda murekoormat, vähendada enda sisemist segadusetunnet või tuua ellu tasakaalu, siis soovitan sul esimesel võimalusel asuda kandma Valget Hauliiti. Tegemist on kristalliga, mis aktiveerib sinus meditatsioonienergia. See omakorda aitab sul end keerulisel perioodil hoida ülimalt tasakaalus. Mida keerulisem on sinu hingeline seisund, seda rohkem on sul Valget Hauliiti vaja.

Mida suurem on sinu kukkumine, seda kõrgem saab olema sinu tõus - palun jäta see endale meelde, kuniks sa näed enda tõusu. Selleks, et mõista seda, kui oluline on kukkumisest välja tulla sirge seljaga, korruta seda palun endale, kuni oled enda hinges ja elus heal järjel. Tea seda, et ma seisan sinu kõrval lõpuni välja, et sa ei murduks, näidates sulle pimedamal ajal valgust.

Kui sinu enesetunne on hea, siis on kõik suurepärane, kuna sinu enesetunne puudutab ka neid inimesi, kellega oled enda hinge sidunud ilusasse õpetlikku liitu. Kui tunned end hästi, siis muutuvad ka teised inimesed sinu ümber tugevamaks ning see inspireerib absoluutselt kõiki ning seda ongi vaja teha. Ole sina palun see, kes muudab maailma paremaks kohaks.

Elus on oluline, et iga inimest väärtustatakse ning mõistetakse tema varjukülgede tagamaid, et neid tervendada ning leida seeläbi uus anne sinu seest, millega täita elu seatud missiooni.

Absoluutselt igal erineval tasandil on võimalik kogeda midagi äärmiselt stressirohkelt. Kuid igal sinu probleemil on tegelikult lihtne lahendus, kuidas sellest välja tulla. Esiteks on sul tarvis probleemile otsa vaadata nii nagu see justkui ei olekski probleem. Tean, et see, mida sa hetkel hingelises madalseisus koged, tundub nagu põrgu sinu jaoks. Kuid kui sa soovid sellest isiklikust põrgust välja tulla, siis ainukene viis selle lahendamiseks on anda iseendale piisavalt palju armastust, et valguse tunne saaks sinu südamesse saabuda. Kui sa lased valgusel enda hinge tulla, mis siis juhtub? Juhtub see, et sul on võimalik liikuda heaolu poole. Suhtu endasse armastusega selle raskuse sees - seda kiiremini tuled valgusesse tagasi.

Kui sul on keeruline hoida valgusest kinni, mille püüdmiseni tuleb sul nii või teisiti liikuda, siis selles aitab sind Must Turmaliin. Tegemist on kristalliga, mis loob väga kiire tervenemisprotsessi sellest valutundest valgusesse jõudmiseks. Mida rohkem erinevaid Musta Turmaliini kristalle sul pimedal ajal endaga kaasas on, seda kiiremini tervened. See aitab sul mõista, miks see pimedus sinu sees eksisteeris ehk mis oli selle pimeduse õpetlik pool. Kui sa selle enda jaoks selgeks saad, siis oled võitjana välja tulnud.

Kui sa tunned elus väljapääsmatud olukorda, siis kõige olulisem on sellel hetkel spirituaalne tervenemine. Eriti oluline on see siis! Palun jäta minu sõnad, mis on tulnud kogu südamest, endale igavesti meelde.

Sellest, mida elu sulle madalseisuga õpetama tuleb, ei ole sul võimalik koheselt esimesel korral hingelise analüüsita aru saada. Selleks, et seda mõista, tuleb sul enda käest küsida väga palju erinevaid küsimusi ning anda täielikult egovabasid vastuseid ehk vastuseid kedagi hukkamõistmata või ennast ohvri rolli seadmata. Vaid nii on sul võimalik vastused kätte saada. Soovitan sul seda teha, et jõuda veel rohkem iseendani. Juhul, kui vajad abi enda saatuse keerdkäikude mõistmisel, siis olen sulle selles hea meelega toeks. Oluline on saavutada vastupidavus raskusele ja koormale, mis on sinu elus. Kõige olulisem on mitte alla anda. Isegi kui sa ei näe pimeduses valgust. Juhul, kui sa oled nii sügaval enda isiklikus raskuses, siis palun tea, et valgus on alati eksisteerimas. Sa võib-olla ei ole osanud õigesse kohta vaadata, et seda valgust enda jaoks leida. Otsi valgust, kuni selle leiad. Aitan sind, aita iseennast, aitame koos muuta maailma paremaks kohaks, läbi sinu või ükskõik, kelle maast püsti tõstmisega ning eluenergia ülesleidmisega. Ole lootus iseendale, ole lootus teistele inimestele, ära lase lootusel surra. Kaotades lootuse, muudad enda pea püsti tõstmise keerulisemaks. Kui inimese hingest on lootus kadunud, siis aitab vaid sügav spiritualism, mitte midagi muud. Lootus pesitseb Kroontšakras ehk sinu seitsmendas ehk kõige kõrgemas peamises Tšakras. Kui kaotad selle tunde, siis kaotab Kroontšakra teed näitava suuna, mis tähendab, et intuitsioon ei kõnele enam sinuga. Seetõttu on enda hingehääle kuulamine sellel momendil täielikult eksitav. Selleks, et intuitsioon tööle hakkaks ning saaksid elus läbi selle juhtlõngasid, tuleb sind tuua lootusesse ja valgusesse - pimedus sind õigele teele ei vii.

Kroontšakrat aitab lootuse kaotamise puhul taastada üks konkreetne kristall, milleks on Prasioliit. Hoia Prasioliidi kristalli endaga kaasas, kuni oled taas leidnud lootuse ja valgus on sinu ellu tagasi saabunud - see suurendab sinu hingerahu, heaolutunnet ning motiveerib kõige keerulisemal ajal. See avab sind elule positiivselt ja optimistlikult otsa vaatama. Kui oled enda hinges madalseisus, siis loomulikult on sul keeruline positiivne olla, see on täiesti mõistetav. Kui keegi sellest sinu kõrval aru ei saa, siis palun mõista, et ta ei ole selliseid tundeid varem kogenud ning seetõttu ta ei suudagi aru saada, kuidas selline hingeline seis on üldse võimalik. Sa suudad täielikult mõista teist inimest siis, kui oled ise midagi säärast läbi elanud või kogenud. Selleta suudetakse ainult proovida mõista ja see on midagi muud, kui täielik mõistmine.

Mida keerulisemas olukorras sa oled, seda suuremat lootusekiirt tuleb sul enda hinge looma hakata. Saad seda teha iseseisvalt või koostöös minuga, kuidas sa soovid - peaasi, et sa suudaksid enda rajale tagasi astuda. Kõige olulisem on see, et sa suudaksid ühel hetkel jälle elust rõõmu tunda ning olla hingerahus.

Vastupidavus on see, mille sa saavutad, kui sa ei anna alla ja tõstad end taas püsti. See ei juhtu üleöö, vaid võtab aega. Kui me sinu tõusule ajadaatumit ei sea, siis mis juhtub - see, et sa tõusedki püsti. Esimene samm selleni jõudmiseks on olukorra aktsepteerimine ehk sellega vaherahu tegemine. Selleks on sul vaja teha enda sees läbi suurejooneline spirituaalne protsess, milleks on hingeline transformatsioon ehk enda valu tugevuseks kujundamine. Selleks, et suudaksid muutuda vastupidavaks, tuleb enda raskust näha sõbrana, mitte vaenlasena. Sul on raske - selge, aga kuidas edasi? Raskust jaatades, sellega kaasa minnes, lastes end sellest nõrgaks muuta, see ei anna sulle mitte midagi ja see ei ole ka selle perioodi eesmärk. Sul on kaks teed ja ma lasen sul valida ainult ühe, kuna see teine ei ole tee, mida mööda sa tohid käia. Sa kas kukud täielikku pimedasse auku, võib-olla soovid isegi selle elu siin planeedi peal maha jätta ning loovutada end surmale või sa kannad koormat, vahel hingetu olles, väsinud, magamata ja kurnatuna, kuid sa liigud valguse suunas ning ühel päeval oled taas täieliku valguse käes. Seega, kas sul on üldse valikut? Tegelikult ei ole. Teisele poole minna ehk jätta enda elu raskuse tõttu maha, ei ole lahendus. Sünnid nii ehk naa tagasi seda raskust läbi tegema, kuna õppeprotsess sinus on tegemata. Saatuse järgi on meil vaja läbi käia kõik õppeprotsessid, et saavutada kõrgem eesmärk, seega ilma seda läbimata sa ei pääse edasi - vahet ei ole, kas selles või järgmises elus. Elul ei ole ajaarvestust, füüsilisel kehal on oma aeg, aga hing rändab ikka edasi ühest kehast teise, olles pidevas arengus ning spirituaalses protsessis. Sul ei ole võimalust alla anda, see on see, mida ma soovin sulle öelda. Isegi, kui sa tunned, et sul ei ole jõudu edasi liikumiseks, siis usu mind - kusagilt me leiame selle jõu üles. Olgu see ükskõik milline ilus, tervendav, positiivne, elujõudu täis allikas - neid allikaid maailmas eksisteerib. Peame suutma sind viia selle allikani, kas jalutad üksinda, koos minuga või kellegi teisega, peaasi, et jalutad selle allika poole.

Vastupidavus on äärmiselt oluline jõud sinu elus, kui sul on vaja elu raskustega silmitsi seista. Miks see on kriitiliselt oluline? Kuna vastupidavus annab sulle võimaluse ellu jääda, silmitsi seista probleemide lahendamistega ning see annab sulle jõudu edasi liikumiseks. Vastupidavusega on võimalik muuta tagasilöök enda kasvamise ja edasiliikumise võimaluseks, mitte näha seda ületamatu seinana enda ees.


Juhul, kui sa oled sellises seisus enda hinges, kus sa tunned, et elu on sulle seadnud möödapääsmatu olukorra või ronimiseks ületamatu seina, siis soovitan sul endaga kanda Sardoonüksi kristalli või Larimari koos Oonüksiga, et sellest tundest välja astuda ning näha tagasilööki kasvukohana, mitte sinu edasise teekonnana.

Vastupidavus annab sulle võimaluse hoida positiivset suhtumist, isegi kõige suuremas ja süngemas kurbustundes, mida elus koged. See suunab sind kasvama ja leidma lahendusi probleemidele isegi siis, kui tunned, et oled jõuetu. See on vägi, mis annab meile lootuse edasiliikumiseks ükskõik kui palju elu soovib meid alla tõmmata. Pea meeles - elu ei karista sind, see õpetab läbi raskuste kõige suuremaid, ilusamaid ning väärtuslikemaid tõdesid ning oskusi. Läbi kerguse ei saa keegi meistriks.

Vastupidavust on võimalik enda sees kasvatada ja seda saabki teha vaid siis, kui elu on keeruliseks kujunenud. Kui sa annad endale lootusekiire tagasi või see avaneb kellegi või millegi toel sinu elus, siis hoia palun sellest kinni ning ära lase sellest mitte kunagi lahti. Esimene samm vastupidavuse kasvatamisel on lootuse leidmine ning edasi saame kasvatada seda nii:

1. Mõistmine ja aktsepteerimine, mis on seotud sinu reaalse olukorraga.

Et ületada enda raskustunne, on esmalt vaja mõista, millises olukorras sa oled ning seda aktsepteerida. Vaata sellele olukorrale otsa avatud silmade ja südamega ilma, et laseksid enda egol haiget saada. Et väljuda kiiresti kõige sügavamast raskusetundest ning kasvatada vastupidavust, on esmalt vaja täielikult vabaks lasta enda egost. Ego on see, mis sulle haiget teeb - teiste inimeste arvamus, enda võrdlemine teistega jne. Lase täielikult vabaks sellest, mis keegi arvab ja ütleb või lase vabaks enda standartidest, et liikuda edasi. Mida vabamaks sa ego lased, seda kiirem on ka püstitõusmine ning elult kulla ära õppimine, mida see madalseis tuli sinu ellu tegelikult tooma. Olen täiesti veendunud, et iga raskuse ületamine toob sinu ellu midagi suurepärast. Iga raskuse kandmine väärib medalit ning neid medaleid kingib maailm sinu ümber.

Vastupidavuse kasvatamise juures on oluline mõista enda reaalset olukorda ehk selle jaoks tuleb võtta aega, et kõike analüüsida, kus sa enda elus seisad ning teha vastavalt sellele kõige olulisemaid esimesi samme, et taas tõusta.

Kui sa tead, kus sa enda elus seisad, siis sul on võimalik teha ka edasisi samme. Selleks tuleb sul olukorda täielikult mõista. Mida keerulisem on olukord, seda rohkem tuleb sul vaimselt selle nimel enda sees ka tööd teha. Selleks aitab meditatsioon, tervislik toit ning palju head, mida soovitan kindlasti sul enda ellu tuua. Viirukitega Aura puhastamine on samuti osa sellest tervenemisteekonnast, mis võiks sulle abiks olla ja toetada sind sinu täieliku sära tagasisaavutamise teekonnal. Kõige ilusam selle hingeliselt valusa protsessi käigus on see, et sa tuled tagasi kordades suurema säraga. Jah, võib-olla peale terviseriket ei ole sinu keha enam selline nagu varem, aga sinu hing on tugevam ning armastavam ning see, mis on sinu hinge sees, see loeb kõige enam, mitte see, milline sa välja näed. Kõige olulisem on hingeline energeetika, selle tarkus ning see, kuidas sa teisi inimesi siin maailmas toetad ning oled nende ning iseenda jaoks olemas.


2. Optimism ja selle säilitamine.

Positiivne vaade elule ei tähenda seda, et sa ignoreeriksid probleeme või teeskleksid perfektne olemist. See on oskus keskenduda enda elus kõigele heale, mis aitab sul edasi liikuda. Keskendudes vaid nendele headele ja sind rõõmsaks muutvatele tegevustele, inimestele või ükskõik millele - see muudab sind tugevaks ning annab sulle jõudu edasiliikumiseks. Kui keskendud vaid heale, siis kõik halb laguneb sinu ümber iseenesest. Miks ja kuidas? Kui sa ei anna enda mõttejõudu sellele või nendele (kui tegemist on inimestega, kes on saatuserajal sinu katsumusete põhjuseks), tõused taas kiirelt jalgadele. Igal inimesel on eesmärk nende eludes, kellega ta selles elus kohtub. Seetõttu võib seal olla ka liite, mis on seotud raskuste läbi tegemisega. 


3. Enda eest hoolitsemine.

On oluline osata enda eest hoolt kanda elu kõige keerulisemas etapis - süüa tervislikult, liikuda võimalikult palju, mediteerida, puhata end välja ning anda endast maksimum, et sinu tervis saaks sellel ajal turgutatud kõige taimse ning looduslikuga. Mida rohkem on sinu menüüs sellel hetkel taimi, seda kiiremini on sul võimalik saada tagasi jalgadele. Iga taim sisaldab endas elujõudu ja igal taimel on erinev eesmärk kui ta puutub kokku inimese energeetikaga. Seega hoolitse enda keha ja hinge eest taimedega, olgu selleks siis sidrunivee joomine, maasikate söömine või hoopis musta tee joomine. Absoluutselt kõik need on sinu tervise allikateks. Soovitan põletada ka viirukeid, teha Aurapuhastust ning lasta seeläbi enda Auraväljal terveneda.

4. Armastav sotsiaalvõrgustik sinu ümber.

Väga oluline on hoida enda elus ühendust inimestega, kellest hoolid ja kes on sulle olulised ning nendega, kes on suutelised pakkuma sulle tingimusteta armastust. Jaga enda muresid nendega, kes suudavad sind tõeliselt mõista, ära kuulata, anda sulle tuge ja abi, kes soovivad sind mõista ning sulle toeks olla. Juhul, kui sul ei ole inimesi ümber, kellele toetuda, siis palun tea seda, et sa ei ole siin maailmas üksi. Piisab sellest, kui sa julged enda mure jagada ning anda võimalust kellelegi, kes tõesti oskab sind aidata enda suure südame või kogemustest kasvanud tarkusega. Oluline on see, et sa ei oleks üksinda, sa ei ole siia maailma sündinud selleks, et olla üksinda! Sul on vaja lõppude lõpuks osata olla endaga rahus, kuid mitte kunagi ei pea sa olema üksinda.

Vastupidavus kasvab ajaga, pidevalt enda püsti tõusmise nimel samm haaval edasi liikumine on imetlusväärne. Igat sammu tähista võiduna, igat head hetke näe lootusena, kuniks positiivsus kasvab sellisesse seisu, kus sa tead, et elul ei ole sind enam võimalik maha tõmmata. Tõuse ja sära!


Kõike head sulle soovides, et sinu elu oleks rada, millel on tähendus nimega armastus elu vastu.

Tene Laul