Merkuuri ruut Pluutoga toimub 17. mail 2024 ja järgmised kuupäevad, mil selline planeetide seis toimub on selle aasta 13. oktoobril ning edasi 12. mai 2025, 7. oktoober 2025, 5. mai 2026, 2. oktoober 2026, 28. aprill 2027, 5. oktoober 2027, 13. november 2027 ning nendest järgmised aastad kirjutan sulle välja siis, kui aasta 2028. hakkab kätte jõudma.

Miks on hea ette teada, millal toimub Merkuuri ruut Pluutoga? Et sa saaksid end ette valmistada selleks imeliseks päevaks ning kui keegi teie perekonda nendel kuupäevadel sünnib, siis tead tema sünnikaardi kohta juba nii mõndagi olulist.

17. mail võid kogeda tavapärasest rohkem kriitikat, mida sinu suunas saadetakse ning see paneb paratamatult küsima: "Milleks see kriitika?" Mina ütlen selle peale, et lase see vabaks ning ära võta seda kõike mitte kuidagi isiklikult. Miks? Planeetide seis, kus Merkuur on Pluutoga ruudus - sellest päevast ei saagi midagi ülimalt head oodata - välja arvatud meditatsioonis üliolulisele küsimusele vastuse saamine, mida soovitan sulle allpool. Sellel päeval tasub olla igatpidi ettevaatlik ning eelkõige suhtluses teiste inimestega. Kui ikkagi ollakse kriitiline ning sind ei mõisteta nii nagu sa tunned, et võiks, siis lase see vabaks, kui keegi sinu peale näpuga näitab või sind kuidagi hukka mõistab. Tegelikult võiks sellisest energiast üleüldse vabaks lasta, kuna kurjusele ei tasu kunagi enda ilusat ja head energiat ära anda. Näiteks minuga seotud draamas ma reageerisin ainult heale ja reageerin ka edaspidi vaid heale. Ei ole mõtet kulutada enda energiat halvale. Kui soovid end kaitsta klatši ja pahatahtlikkuse eest, siis soovitan kanda sul Musta Turmaliini või Draviiti. Need kristallid kaitsevad ja hoiavad sind imeliselt.

Leia vastus, mida oled juba pikalt otsinud!

17. mail oled sa tavapäraselt rohkem endasse tõmbunud, süvenenud ning mõtlikum. See planeetide seis annab sulle sügava vajaduse kõige peale intensiivsemalt ja põhjalikumalt mõelda - mis sinu elus toimub või ka nende inimeste peale, kes sinu elus on. Ära aja segamini seda päeva stressi või pessimismiga, see ei ole see - see on ideaalne kõige lahti mõtestamiseks ning eneseavastamiseks. Kui sul vähegi võimalik on, siis palun ole nii hea ning leia sellel päeval aega mediteerimiseks. Kui mediteerid - leiad kindlasti väga palju sinu jaoks olulisi vastuseid. Selleks, et mediteerida veelgi sügavamalt ning leida meditatsioonis veelgi rohkem vastuseid, ole nii armas ja hea ning kasuta mediteerimise ajal Sidrunheina eeterlikku õli koos Salveiviirukiga. Nende kombinatsioon aitab Merkuuri ja Pluuto ruudu ajal leida vastuseid teemadele, mis on sind aastaid vaevanud. Seetõttu on see meditatsioon ääretult hea, kuna see võib tuua sulle selguse kohas, kus sa varasemalt ei ole seda leidnud. Mõtle korra, kui tore oleks leida neid vastuseid ja veel ise. Loomulikult, kui sul on abi vaja, siis olen sinu jaoks alati olemas ja saame erasessioonil kõik need vastused üles leida, aga proovi ka ise. Võibolla sul õnnestub midagi eriti head saavutada ja kui õnnestub, siis ole nii hea ning anna mulle sellest teada. Hea meelega kuulaksin sinu lugu. Armastan Astroloogiat ja tagasiside on imeline, alati! Ole ettevaatlik - palun!

Väga oluline on 17. mail vältida ekstreemseid tegevusi ja väljaütlemisi, kuna need võivad sulle õnnetusi tuua. Juhul, kui teed näiteks benji-hüpet või kulutad enda energiat kellegi "kirumisele", siis õnnetus võib kergesti tekkida. Hoia eemale nendest, kes võivad sind tirida ekstreemsetesse tegevustesse ning samuti hoia eemale negatiivse alatooniga tegevustest. Kui nendega kaasa lähed, siis võid olla sina see, kes õnnetusse satub, näiteks autoavariisse, kui kiirustad jne. Kui soovid sellel päeval tegeleda ekstreemspordiga ning ei soovi seda tegevust kindlasti vältida, siis on ülimalt oluline end sellel päeval kaitsta Musta Turmaliiniga või Draviidiga. Mõlemad Turmaliinid aitavad sind eemale hoida probleemidest ning suurendavad sinu Aurakaitset selleks, et sinu elu ohus ei oleks. Sellel päeval tuleb liikluses olla eriti ettevaatlik. Kontrolli, kas sinu autokaitsekristallid on kindlasti puhastatud ja omal kohal, et need liikluses sind ning sinu perekonda hoiaksid.


Astraalrännakuks ideaalne päev

Lisaks sellele, et Merkuuri ruut Pluutoga annab väga palju ärevat energiat, on sellel veel üks lisajõud, mida tasub kõikidel müstitsismi armastajatel ja austajatel meeles pidada - 17. mai on ideaalne päev astraalrännakuks ning sellise informatsiooni välja toomiseks, mis on sügavatähenduslik ning isegi nõiduslik. Juhul, kui sa soovid teada saada, kes sa oled enda eelmises elus olnud või soovid midagi olulist teada saada enda elutee kohta, siis see päev on suurepärane ennustamiseks. Mina kasutan seda planeetide seisu enda olemuse veelgi sügavamaks lahti tõlgendamiseks ning unenäod, mida sellel päeval näed - need tasub kirja panna, kuna sa võid läbi une saada vastuseid, mis on suurejoonelise tähendusega. Soovitan sellel päeval puhastada kõik enda kristallid, mis aitavad sul enda spirituaalset külge võimsamaks saada. Kui sul on unenägusid esile kutsuvaid kristalle, siis puhasta neid enne magama minekut Yerba Santa või Nag Champaga.

Kui oled sündinud 17. mail Merkuuri ja Pluuto ruudu ajal, siis mis see sulle annab? Ehk Merkuuri ruut Pluutoga sinu sünnikaardis.

Sul on oskus näha läbi teiste inimeste valelikkust ning see tekitab sinus tihti konflikte selles osas, kas öelda seda teisele osapoolele välja või mitte. Sa ei soovi konfliktidesse astuda, kuid selle planeetide seisu tõttu enda sünnikaardis sa tihtipeale neisse tegelikult satud. Kui nii on, siis soovitan kindlasti esimesel võimalusel asuda kandma Valget Opaali, mis on sinu rahu ja tasakaalu number üks kristall. See kristall suudab konfliktide rohkust vähendada ning tuua sinu ellu rohkem suhtealast harmooniat.

Sul on tihtipeale selline suhtumine, et sa pead kõiki ja kõike, eelkõige iseennast, kaitsma. See tuleb sinu seest nii-öelda teadmata kohast ehk järsku ja seda osa on väga keeruline sul lihtsalt endas vaikima panna, isegi kui oled näiteks enda psühholoogiga sellel teemal vestelnud, siis see ei käi väga kergelt. Ma hea meelega selgitangi sinu jaoks selle ära, kus kohast sellised asjad sinu sees esile tulevad - tugevus, vastupidavus, vastuhakk - see on kõik planeetide seisust, mis oli sinu sünni hetkel. Planeedid mõjutavad meid kordades rohkem, kui seda tihtipeale arvatakse. Vastuhakuenergiat saab tegelikult veidi vähendada Roosa Opaal kristalli kandmisega, aga see võiks kindlasti olla pikaajaliselt sinu Auraväljas, et see jõuaks ilusti järk-järgult kanda enda energiat sinu Auravälja. Kui kanda Roosat Opaali pikaajaliselt, siis sellisel juhul see pehmendab energiaid ning lõppkokkuvõttes saavad suhted olla üleüldiselt tervemad.

Kui see planeetide seis on sinu sünnikaardis, siis sulle sobib väga hästi selline ametipositsioon nagu jurist, kohtunik või õigussüsteemis töötamine. Miks? Sul on kõik kvaliteetsed omadused, et sinna enda energiaga sobituda. Juhul, kui soovid teada saada, milline on sinu anne, saatuseraamat või soovid rohkem mõista enda eluteed, siis aitan hea meelega sind erasessioonil. See, et minu saatuses on hetkel suured muutused, õppetunnid ning Universumi testid, see teeb minust vaid tugevama selgeltnägija, kuna see on see, mida ma eelkõige sellest kaasa võtan - tarkused, mida teistele edasi kinkida. Olen pool enda elust teiste inimeste andeid üles otsinud, teen seda ka edaspidi hea meelega. Kui me ei ole veel kohtunud, siis hea meelega kohtun sinuga.

Merkuuri ruut Pluutoga sinu sünnikaardis annab sulle meeletult suure tugevuse silmitsi seista probleemidega, mis sinu eluteele tulevad. Mis tähendab seda, et see planeetide seis muudab sind vastupidavaks inimeseks. Hoolimata sellest, mis probleem sinu eluteel on - sa suudad sellega toime tulla ühel või teisel viisil. See, kuidas sa hakkad probleemile vastu sõltub sellest, millised on teised näitajad sinu sünnikaardis. Aga see seis annab sulle selle väe, mis aitab sul põhiliselt sinu selga sirgena hoida.

Juhul, kui sul on keeruline probleemidega silmitsi seista, kuna teised näitajad on nõrgestanud Merkuuri ruutu Pluutoga ehk vähendanud selle väge, siis soovitan sul esimesel võimalusel asuda kandma Draviidi kristalli. See kristall muudab sind üleüldiselt tugevaks ning võid kanda kristalli ka siis, kui sünnikaardis seda planeetide seisu ei ole - selle olemasolul on see aga sinu põhiliseks enesekaitse-kristalliks, sinu tugevdajaks! Draviiti kandma asudes, hoia seda enda peopesas, sule silmad, soovi soov ning peale seda alusta selle kandmist. Nii aktiveerid selle kristalli energia veelgi võimsamalt tööle.

Kõige olulisem on see, et sa leiaksid elu jooksul üles tasakaalu, mis hoiaks sind ilusas harmoonias. Sa oled tugev ja julge, kui teised näitajad toetavad seda planeetide seisu sinu sünnikaardis ning sellest, kui oled tasakaalus, on maailmale palju kasu. Kui oled tasakaalus, siis kõik funktsioneerib sinu sees ja sinu ümber. Olen sulle siia jätnud nõuanded selleks, et sa saaksid vajadusel neid kasutada ning tuua enda tugevused välja ilma valuta. Soovin sulle sinu eluteele kõike head ning hea meelega tõlgin sinu ja teiste jaoks ka edaspidi Astroloogiat.

17. mai öösel mine magama taotlusega mõista paremini enda sügavamat ja spirituaalsemat olemust ning lase kristallidel avada enda meeled, et sa näeksid informatsiooni, mida naljalt kätte ei saada. Sellel päeval on kasulik ka minu erasessioonile tulla, kuna planeedid ise väestavad sügavama informatsiooni kätte saamist.

Tene Laul