Kui sinu kaaslane, pereliige, sõber või töökaaslane on Neitsi, siis on minu mõtted siin täpselt sinu jaoks. Selleks, et temaga paremini läbi saada või teda rohkem mõista, olen kirja pannud viis tegu, mida Neitsi ei aktsepteeri. Ta on sügava sisuga hing, keda tundma õppides on sul võimalik temaga enda elu muretult ja rõõmsalt jagada.

Kui sa oled aga ise Neitsi tähtkujust, siis naudi enda äratundmist. Loodetavasti leiad minu tõlgendusest enda kohta selgituse. Aitan sul ennast paremini mõista!

1. NEITSILE EI SOBI, KUI SA RAISKAD TEMA ISIKLIKKU AEGA

Neitsi jaoks on tema aeg väga oluline ja see peab alati olema sisustatud õigete teemade või inimestega, kes teda rikastavad, panevad teda hästi tundma või aitavad tal kuidagi kasvada.

Neitsi ajab sisemiselt keema see, kui tuleb keegi, kes röövib tema aja millekski, mis tundub talle puhas rumalus või miski, millel ei ole sisu. Ta ei soovi keskenduda millelegi, mis ei ole kasulik, arendav ja edasiviiv. Neitsil on vaja aega produktiivselt kasutada. Vahel isegi nii produktiivselt, et puhkamiseks ei võetagi endale aega. Seega mine Neitsi juurde teadlikult teemadega, mille puhul sa aimad, et need võiksid talle huvi pakkuda või teda kuidagi puudutada.

2. KUI RÄÄGID TEMAGA, SIIS TEE SEDA PÜHENDUNULT JA SÜGAVALT, MITTE PEALISKAUDSELT

Neitsi ei ole kindlasti huvitatud lühikesest jutust ja pealiskaudsest "Kuidas sul läheb?" stiilis suhtlemisest. Sa kas oled tema jaoks 100% olemas või mitte. Sul ei ole mõtet talt küsida, kuidas tal läheb ja siis jutt kiiresti ära lõpetada. Neitsi jaoks on väga oluline sügav vestlus, millel on palju tähendust ja sisu.

Vestluste koha pealt on Neitsi täielik maksimalist. Kui rääkida temaga natuke ja pealiskaudselt, siis võib see teda isegi endast välja ajada. Õhku jääb nii palju küsimusi, millele ei ole vastuseid. Neitsid eelistavad mitte osaleda vestlustes, kus otsad lahti jäävad, et nad ei peaks ise enda peas potentsiaalseid vastuseid genereerima. Vastused võiksid siiski otse allikast tulla!

3. ÄRA ILMU ETTE TEATAMATA TEMA UKSELE

Neitsi jaoks on isiklik kvaliteetaeg ülioluline. Tema kodu on väga privaatne ja sinna sisenemiseks tuleb luba saada. Kui sa ilmud ootamatult tema uksele hetkel, mil ta ei ole emotsionaalselt valmis külalisi vastu võtma, siis lõhub see automaatselt tema tasakaalu. Uskuge või mitte, Neitsitel on vaja kohtumisteks emotsionaalselt valmis olla. Kui Neitsi kutsub sind enda juurde või pakub välja mingisuguse ühise tegevuse, siis on ta 100% seal sees, naudib koosveedetud aega ja on lõbus ning õnnelik. Seega, enne, kui plaanid terveks päevaks sisse kolida, räägi asjad temaga kõigepealt läbi.

4. KUI SUL POLE TÕESTUST, SIIS ÄRA TEKITA SEGADUST

Neitsi jaoks on oluline, et faktid oleksid selged. Igasugustest oletustest ja arvamustest, millel ei ole tõepõhja või kinnitust, ei ole vaja vestelda. Neitsi soovib selles elus õppida, muutuda targemaks ja areneda. Selleks on vaja informatsiooni, mida saab usaldada. Vastasel juhul ajad sa ta pea sassi ja ta peab hakkama uurima, kas info, mida jagad, on ikka tõene. Neitsitele sobivad ehtsad vestlused, mille sisule saab kindel olla.

5. NEITSI ON AINUKE, KES TOHIB END KRITISEERIDA

Hoia selle viimasega alt! See on ilmselt kõige ohtlikum asi, mida tuleks kindlasti vältida või õigesti serveerida siis, kui see on produktiivne kriitika. Neitsi on iseteadlik, võib isegi öelda, et üks iseteadlikumaid päikesemärke kõikide tähtkujude seas. See tähendab seda, et Neitsi teab ise, millal, kuidas, miks ja kellega midagi teha. Seesama iseloomujoon temas ei aktsepteeri kriitikat, mis tuleb väljastpoolt. Põhimõtteliselt tohib teda kritiseerida vaid tema ise. Päris konkreetsed piirid, eks ole? Aga ma räägin sellest kõigest seetõttu, et Neitsit paremini mõista ja selleks, et ta saaks ise aru, miks mõned jooned temas eksisteerivad.

Kui sinu elus on Neitsi ja sa soovid temaga läbi saada ning sul on vaja öelda talle midagi, mis ei pruugi talle meeldida, siis tee seda ääri-veeri. Kombi maad, mine ettevaatlikult, ole valmis kõrvetada saama, ole valmis draamaks ja tõrjumiseks. Kui oled ettevaatlik, siis võid kohale jõuda nii nagu vaja.

NEITSIDE ÕNNEKRISTALLID OLGU ALATI NENDEGA!

Ametriin on üks Neitsi õnnekristallidest, mis mõjub talle positiivselt ja toob õnne. See toob igas Neitsis esile tema kõige ilusamad ja paremad iseloomujooned. Ametriin aitab olla õnnelik ja suurendab Neitsi üleüldist õnne. Teine suurepärane õnne-energiat aktiveeriv kristall on Picasso Jaspis. See aitab Neitsil üles leida näiteks enda tõelise kutsumuse ja on isiklikult väga õpetav kristall.

Soovitan Neitsitele kinkida Ametriini ja Picasso Jaspist või kui oled Neitsi, siis ise need endale leida. Need mõjuvad suurepäraselt nii tööalaselt, eraelus kui ka isiklikes saavutustes.

Põhjalikku lugemist Neitsi päikesemärgi kohta leiad minu esimesest raamatust "Tähtkujude salapära". Räägin seal selle tähtkuju teistest külgedest, mida sul on põnev teada!

Rohkem artikleid Neitsitest leiad SIIT.

Neitsile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.