1.-3. juuni - mõtlemine, analüüsimine ja kiired reaktsioonid

Nendel kuupäevadel valitseb Kuu Kaksikutes ja samal ajal on Merkuur retrograadis - Kaksikute enda planeedis. Mis toob kohe peale Noorkuu loomist kaasa intensiivse analüüsimise ja mõttetegevuse meie kõigi jaoks. Sellega seoses võid kogeda, kuidas infovoog muudkui tuleb ja tuleb sinuni.

See kõik võib tasakaalus ja õnnelikele inimestele tuua kaasa palju häid ideid, inspiratsiooni ning palju muudki. Aga mul on teile kõigile nõuanne - nendele ideedele ei tohiks koheselt reageerida. Pane kirja, mida tunned, mõtled ja mis jõuab sinuni ühest või teisest allikast ning seejärel lase sellel kõigel settida. Anna aega enne reageerimist ja tegutsema hakkamist.

Planeetide seisusid arvestades võivad igasugused õiged valikud sind tabada alles alates 7. juunist. Pea päevikut või tee märkmeid 1.-3. juuni kohta, nopi peale 7. juuni saabumist nendest välja parimad ja siis tee need mõtted teoks.

Tasakaalutud võivad tunda tohutut ärevust, mille Kaksikute Kuu ja retrograad toovad üheskoos esile. Seda teades soovitan sellele reageerida ning end esimesel võimalusel tasakaalustama asuda.

Tasakaalustamiseks kasuta Valget Hauliiti, Apatiiti ja Sinist Kvartsi. Nende kristallide puhul on tegemist suurepäraste energiate maandajate ja tasakaalustajatega. Viirukitest soovitan kasutada Jasmiini, Meditatsiooniviirukit ja Palo Santo viirukeid. Meditatsiooniviirukit soovitan nii või naa neile, kellel on probleeme ärevuse, ülemõtlemise, üleanalüüsimise, rahutustunde ja närvilisusega. See mõjub alati, aidates sinu sees olevaid energiaid tasakaalu viia.

4. juunist algab Saturni retrograad ja nüüd läheb elu ekstra põnevaks! Seda absoluutselt kõigi jaoks! Nii spirituaalsete kui ka mitte-spirituaalselt iseendaga kontaktis olevatel inimeste jaoks!

Aasta alguses rääkisin Instagrami live'des ja olen ka artiklites välja toonud selle, et Veenuse retrograadi ajal (2021. aasta 19. detsembrist kuni 29. jaanuarini 2022) langetatud otsused ja tehtud teod, eriti just suhetealaselt, hakkavad vilja kandma.

Seetõttu on meid ees ootamas äärmiselt põnev aeg ning seda 4. juunist kuni 23. oktoobrini, mil Saturn on retrograadis. Mitte keegi teist ei pea seda retrograadi pelgama, kui oled õigel ajal teinud õigeid valikuid.

Aasta alguses olnud Veenuse retrograad oli seotud suhete ja finantsasjadega. Saturni retrograad toob eelkõige esile suhtealase tulemuse.

Saturn = Karma ja Karma omakorda on neutraalne energia. Kui sa külvasid enda jaoks soodsat energiat, siis sa saad selle tulemuse osaliseks, mille üle sa oled rohkem kui õnnelik.

Soovitan võtta aega, et mõelda läbi kõik, mis sellel ajal (19.12.21-29.1.22) sinu elus toimus. Seda selleks, et sul oleks mingisugunegi aimdus, mida oodata. Kes on mind juba pikalt jälginud ja lugenud, te kindlasti võtsite mu soovitusi arvesse ning tegite sellel ajal armastavaid lükkeid. Kes on mind alles avastanud ja on minu lehel uued, siis sellest ei ole ka midagi, kui te seda ette ei teadnud. Nüüd saategi veidi minevikku tagasi vaadata ning mõelda sellele, millest unistasite, mida ja kellega tegite, millele aluse panite.

Saturn toob esile Veenuse soovid ja teod. Kui sa näiteks tülitsesid tollel ajal palju, saatsid välja suuremas koguses negatiivset energiat, siis kahjuks võib Saturn alates 4. juunist kuni oktoobri lõpuni tuua sinu ellu vastavat negatiivset tulemust. Aga kui su teod olid head ja täis tingimusteta armastust, siis võid oodata enda ellu suurimat kingitust, milleks on midagi ilusat, head, armastavat ja sooja. Vallalistele näiteks uut suhet, armastuseõnne, juba suhtes olijatele näiteks suhete tugevnemist, paranemist ja palju muudki head.

Kuna 16. mail aktiveerus hingedevaheline portaal, mis kestab meie elu lõpuni, siis võib paljusid oodata ees kohtumised hingesugulaste, kaksikleekide ja teiste kaunite hingeperekonnaliikmetega. Loe see artikkel kindlasti tagantjärele üle, tegemist on aegumatu artikliga, leiad selle siit.

Juhul, kui sa soovid parandada enda energiakvaliteeti, Karmat ja kindla peale välja minna, et 4. juunist kuni 23. oktoobrini saada universumist kätte oma kingitus mitte õnnetus, siis on mul sulle soovitusi. Kõike saab parandada, siluda ja aktiveerida kõrgemale tasandile. Õnneks toimib meie universum nii, et meil on alati võimalik kõike paremaks muuta! Soovitused on siin:

Kui sa tead juba ette seda, et Veenuse retrograad oli sinu elus raske periood, eriti suhetealaselt, siis soovitan terve Saturni retrograadi ajal puhastada regulaarselt enda kodu armastuseviirukite, küünalde ja eeterlike õlidega ning täiendada enda kodu energiat armastusekristallidega. Need kõik aitavad energiaid parandada ja samas püüda universumist kinni sinu isikliku elu jaoks parimad tulemused.

Ylang Ylang, Viirukipuu ehk Boswellia, Arruda, Kaneel, Roos, Jasmiin, Magnoolia, Roosipuu, Kask, Põldmünt, Seedripuu - parimad taimed, millega end aidata. Nendest valmistatud väeesemed tulevad sulle rohkem kui kasuks.

Armastusekristallideks on näiteks Roosa Turmaliin Kvartsis, Roosa Ahhaat, Roosa Botswana Ahhaat, Petaliit, Rodoniit, Roosa Kvarts, Arbuusturmaliin, Punane Turmaliin, Roosa Turmaliin, Serafiniit, Larimar ja kindlasti aitab sind siinkohal ka Moldaviit.

Nende kandmine või kojutoomine on energeetiliselt kasulik kuni oktoobri lõpuni. Mina sinu asemel tegutseksin juba varakult, alates 4. juunist, et kogu universum töötaks sinu kasuks mitte kahjuks. Ma ei jätaks saatuse hooleks midagi nii võimsat, mida Saturn on toomas.

Sind aitavad ka minu varasemad artiklid tingimusteta armastuse kohta, 2022. suhete ja hingedevaheliste sidemete kohta. Leiad sealt erinevaid häid mõtteid ja teadmisi, mida olen juba varem sinu ja teistega jaganud. 

"2022 on täis armastuseõnne neile, kes enda südame avanud"
"Kuidas tunda ära see kõige õigem armastus",
"Vaatenurk 3D ja 5D suhetele naiste ja meeste vahel",
"2022. aasta - kõrgema tasandi armastuse kogemine ja suhete ümberkujundamine",
"Tingimusteta armastus - kuidas, miks ja milleks"

5.-14. juuni - hetk aja maha võtmiseks, mediteerimiseks ja tingimusteta armastuse praktiseerimiseks!


Sellel ajal on energiad veidi rahutud, kuid mitte analüüsimise koha pealt. Sa võid lihtsalt tunda seda, et kõike on justkui palju-palju ja sa ei jõua mitte kuidagi oma asjade ning toimetustega järje peale. Inimesed on aktiivsemad, me kõik oleme altid suhtlema ja see võib kaasa tuua palju pakkumisi, võimalusi ning suhtlust. Sa võid tunda seda, kuidas pea on laiali otsas, kõike on ühe inimese jaoks justkui liiga palju. Mina aga ütlen sulle, et rahu, ainult rahu, pühendu nendele, kes on sinu jaoks kallid ja ütle julgelt ei neile inimestele, kellega sa sügavamat sidet ei tunne. Tee õigeid valikuid eelkõige iseenda vaatenurgast.

Kui sa tunned, et sa ei oska seda teha, siis mediteeri, see aitab alati. Kasuta sealjuures  Meditatsiooni-, Reiki- või Spirituaalse tervenemise viirukit, need aitavad sul kiiremini selgusele jõuda. Kui sa ei mediteeri, võid viiruki ka niisama koju suitsema seada, et rahu tunda.

Pluuto ja Kalad teevad kosmoses koostööd ja panevad meid valikute ette, mis võivad olla suurepärased, kui langetada õigeid otsuseid. Ekstra rõhk läheb kellelegi konkreetsele inimesele sinu elus, kelle koha pealt on sul suur küsimärk. Sa võid tunda, et vastus tuleb nüüd sinuni. Kui see tuleb ja saabub selge teadmine, siis jää selle juurde. Kosmiline energia annab sulle tegelikult vastuse kätte. Kõik, mis sellel ajal toimub, ongi sinu vastuseks.

Tingimusteta armastust on lausa vaja praktiseerida, et jõuda enda sees selguseni. See on põhiline märksõna, millest kinni haarata ja mida silmas pidada!

14. juunil on Täiskuu, kus Saturni retrograad hakkab ekstra suurt pööret võtma ja enda tulemusi realiseerima!

Täiskuu on alati olulise väärtusega.  Juuni Täiskuu on eelmise aasta detsembris ja selle aasta jaanuaris tehtud tegude realiseerija. Nüüd on viimane aeg Karma enda kasuks pöörata. Kindlasti jäta see kuupäev meelde - pane endale kalendrisse kirja või seadista enda telefoni teavitus selle olulise Täiskuu kohta.

Täiskuu ajal manifesteeri enda ellu armastuseenergiaid, et vähendada Karmaatilist pagasit. Puhasta kindlasti korralikult ära enda koduenergia ja kristallid, mida kannad ja mis asuvad sinu kodus.

Sellel korral ma ei piirduks ainult viirukitega, vaid võtaks kasutusele tugevatoimelised puhastajad, milleks on rituaalitõrvikuid. Neid valides ei saa sa valet valikut teha, kuna kõik rituaalitõrvikud on negatiivsust ja halba energiat vabastavad ning energiaid puhastavad. Mina usaldaksin tõrvikut valides enda intuitsiooni, vaata neid, tunneta, loe nende energiate kohta, olen kõik sinu ja kõigi teiste jaoks kirja pannud. Vali tõrvik, mille energiat sa kõige enam vajad ja soovid.

Rituaalitõrvikutega on oma kodu lihtne puhastada, need tuleb suitsema seada ja käia suitseva tõrvikuga kodus ringi. Samal ajal puhastub ka sinu enda energiaväli.

Miks puhastada? Selleks, et Karma saaks sinu jaoks olla tervislik mitte ebatervislik.

Täiskuu ajal lae enda kristalle päikese- ja kuuvalguse käes. Vii need õue, aknalaudadele või rõdule, et need saaksid aktiveeruda. Kristallid töötavad alati sinu kasuks, kui sa teed nendele puhastuskuuri. See on lihtne - kasuta rituaalitõrvikuid, viirukeid, küünlaid ja eeterlikke õlisid enda kodus regulaarselt ja sellest tegelikult piisabki. Nii lihtne see ongi, tuleb lihtsalt järjepidev olla.

Peale Täiskuud ootab meid ees ülisotsiaalne periood, mis hakkab vaikselt aktiveeruma juba enne Täiskuud. Aga peale Täiskuud sa näed, kuidas inimesed sinu ümber ja igal pool, kaasa arvatud sina ise, lihtsalt soovivad kõigi keskel olla!

Ülisotsiaalsusega tuleb loomulikult kaasa imeilusaid hetki, aga ka selliseid, kus sa pead kohtuma inimestega, kellega sa ei soovi kohtuda. Selle jaoks hoia enda kõrval kaitsekristalle, et juhatada enda juurest eemale need inimesed, kes ei ole sinu eluteel heaks eeskujuks, ei mõju sulle hästi või pole sinu ellu tulnud heal eesmärgil. Sa võid tunda, kuidas kõik justkui panevad kõiki tähele ja soovivad kontakti. Samas toob see endaga kaasa ka suurepäraseid uusi tutvusi, kohtumisi, kogemusi ja koosolemisi. Mis on ju imeline! Kaitsekristalle kandes ei pea sa kohe üldse muretsema, et keegi võõras siseneks sinu ellu halbade kavatsustega. Hoopis vastupidi, võta heaga vastu kõik inimesed, kes soovivad sinuga kontakteeruda, kui sa tunned, et oled nendega ühel lainepikkusel.

Igasugune väljaskäimine, meelelahutusüritustel osalemine ja koosviibimised võivad olla sinu jaoks kasulikud. Arvestades veel ka seda, et Saturn toob sulle universumist tulemuse, millele sa ise aasta alguses aluse panid, siis soovitangi sul sotsiaalne olla, sest suhted ei saa loodud, kui sa istud üksinda kodus. Loogiline ja ilmselge, eks ole! Mine välja, naudi inimesi ja elu!

Kuna sotsialiseerumisel kasutatakse tohutult Kurgutšakrat, siis sul tuleb selle Tšakra eest hoolt kanda. Seda selleks, et õigel hetkel saaksid õiged sõnad sinust väljuda, eneseväljendus oleks kõrgel kohal ja sa ei tunneks end pärast suhtlemist kurnatuna.

Kurgutšakrat aitab tasakaalustada eelkõige veejoomine, sidrunivesi või laimivesi on siinkohal kasulikud. Ka Himaalaja soolast tehtud vee joomine on kasulik. Lisa vee sisse sõrmeotsatäis soola, sega ja joo seda vett vähemalt korra päevas. Eriti kasulik on see hommikuti, aitab sul ilusasti üles ärgata. Ma soovitan seda juua enne hommikust kohvi või teed.

Kui sa peaksid juunis tundma ekstra suurt kurnatust just rohke suhtlemise tõttu, siis on see märk passiivsest või kahjustunud Kurgutšakrast. Igaüks saab juunis, eriti juuni lõpu poole teada, mis seisus tema Kurgutšakra on. Mida aktiivsem, sotsiaalsem ja õnnelikum sa oled, seda tugevam on sinu viies ehk Kurgutšakra. Mida väsinum sa oled, seda rohkem sa võiksid end siinkohal aidata. Sind aitab näiteks Sinise Kvartsi, Dumortjeriidi või Sodaliidi kandmine kaelas, võimalikult lähedal Kurgutšakrale.

Kurgutšakrat aitab tasakaalus hoida ka tingimusteta armastuse praktiseerimine. Mida ilusamaid sõnu sa kasutad, seda vähem sa kurnad oma Kurgutšakrat. Mida rohkem inimene vannub, vingub, valetab või praktiseerib ükskõik millist madalat energiat, seda rohkem enda Kurgutšakrat kurnatakse. Kõrged sõnad ehk 5D-sõnavalik tõstab energiaid ja 3D-sõnad viivad energiad madamalaks. Seega jälgi, kuidas sa end väljendad.

Soovitan võimalikult vähe madalasse energiasse laskuda, et sa saaksid sellest kuust kasu mitte kahju. Eriti arvestades seda, et Saturn läheb retrograadi ja paneb Veenuse retrograadil istutatud seemne õitsema kas ilusal või mitte kõige ilusamal moel. Sa saad ise enda Karmale tervendust pakkuda, kasutades suhtlemisel tingimusteta armastust, mitte madalat energiat.

Kui sa tunned end väsinuna, siis ära ela ennast mitte kellegi peal välja, vaid võta aeg maha. Puhka, maga, päevita, mine vanni või mediteeri. Tee midagi selleks, et end spirituaalsete praktikatega maandada. Jäta teised inimesed mängust välja ja nii lihtne see ongi. Naase nende juurde siis, kui oled täis elujõudu.

Kui sa peaksid tundma seda, et energiatase on ekstra madal ja sinu tervis ei ole kõige parem, siis hakka kohe tegutsema. Tee enda tervendamiseks midagi. Põleta energiat tõstvaid eeterlikke õlisid nagu näiteks Kuuse, Piparmündi, Mündi, Põldmündi ja Laimi õlisid. Need on suurepärased energia andjad, millega saad kurnatusest vabaks. Sind aitavad suuresti ka piparmünditee joomine ja piparmündiekstrakti tarbimine. Päike on alati kasuks, naudi igal võimalikul hetkel päikest ja ole koos inimestega, kelle energias sa tunned end õnnelikuna ja positiivsena. Väga oluline on valida, kellega sa koos aega veedad. Inimene = energia ja kui sa oled koos nendega, kes sind toetavad, armastavad ja on oma loomult head, siis nemad ongi sinu päikesekiired sellel ajal, kui su enda päike on pilvede taga. Veel parem on nendega koos päikesevalgust nautida.

Olen mitu kuud toonud LA TENE poodidesse täiesti uusi kristalle, millel on väga kõrge energiaväärtus. Kui sirvid minu kodulehte või külastad minu poode, siis võid avastada väga palju uusi kristalle, mis on Eestis täiesti esmakordselt. Minu suureks kireks, nagu ka sinu jaoks, on kristallid, ja mu veelgi suurem kirg on avastada uusi ja uusi kristalle, millega te pole veel kokku puutunud. Nende energiaid tunnetada ja kirjutada pidevalt enda kodulehele nende energiaväärtusi üles, et sul oleks lihtne, mugav ja hea nende keskel orienteeruda ning leida enda jaoks uusi kristallikaaslasi. Uuteks imelisteks tulijateks, millest osad on juba me poodides saada, aga osad on veel tulevikus lisandumas, on näiteks Oceloti Jaspis, NatroliitPreeria Ahhaat, Dendriitahhaat Turmaliinis, Draakoni Jaspis, Oliiv Jaspis, Antratsiit, Tselestiit-Barüüt, Kollane Hematiit Topaas, Dolomiit, Pistaatsia Ahhaat.

Viimasel ajal olen kirjutanud põnevaid uusi artikleid hingetootemite ja taimede kohta ning käsitlenud paljusid teisi spirituaalseid teemasid. Kõik viimased artiklid leiad siit. Loe ja naudi! Olen nüüdseks kirjutanud teile juba 8 aastat tingimusteta armastuse energias, mitte midagi vastu soovimata - et teil oleks hea ja huvitav elada, et te mõistaksite meie elu paremini. Kui mulle on antud nii imeline anne, milleks on elu ja universumit mõistmine, siis miks mitte seda teiega jagada! Olen ka tänulik kõigile neile, kes on "Tene Laul. Elamise kunst" saatele kaasa elanud. Ja mul on niivõrd hea meel nende inimeste üle, kes on mulle selle saatega seoses tänulikkust välja näidanud ning kellega olen seeläbi tutvunud. On palju uusi inimesi, kes on minu missiooni hiljaaegu avastanud ja leidnud sellest nii palju tuge - olen teie kõigi üle meeletult õnnelik. Nii teie, kes te olete kõik need aastad minuga olnud, kui ka kõikide uute üle! Minu sees on tänulikkus ülivõrdes!

Soovin teile suurepärast juunikuud! Mul on alati ääretult tore ja armas kohata teid LA TENE poodides, tänavatel, üritustel või ükskõik, kuidas me ka kohtume. Olen alati rõõmus ja tänulik tagasiside eest, mida te mulle kingite ning pole vaja karta mulle tere öelda. Ma naudin teid samapalju, kui te naudite minu missioonitööd. Südantliigutav on kohata teid silmast-silma, teretada teiega tänaval või kasvõi põgusalt koos aega veeta, kui universum meid kokku viib! Kallistan!

Kuni 25. juunini on KÕIK käeehted, mis ei kuulu LA TENE erikollektsiooni, 10% tavahinnast soodsamad. See annab sulle imelise võimaluse end kristallienergiaga rikastada. Vali käeehted intuitiivselt või nende toimete järgi! 

Lisaks on -15% eripakkumine Prantsusmaalt pärit vegankosmeetika Couleur Caramel silmameigitoodetele ja seda terve juunikuu jooksul! Aeg on imeliselt särada!

Käimas on ka imeliste suvetoodete loos! Loosin kõigi ostjate vahel välja 3 päevituskomplekti ehk kokku on 3 võitjat! Päevituskomplektis on 100% looduslik LaTene Jojoba baasõli ja LaTene Porgandi eeterlik õli! Loosis osalevad kõik ostud, mis on tehtud LA TENE poodides ja e-poes ajavahemikul 10. juuni - 10. juuli! Head loosiõnne!

Armastusega! Päikest ja rõõmu teile soovides!

Tene Laul