Sinu tervise juures on kõige olulisem see, et sa pööraksid tähelepanu enda une kvaliteedile. See on üks olulisemaid teemasid, millega sa võiksid tegeleda, kuna uni mõjutab sinu elu, sinu hinge tervenemist ja emotsionaalset paranemist. Kui sa tunned, et sinu tervis on kuidagi nõrgenenud, olgu selleks siis füüsiline, emotsionaalne, vaimne või spirituaalne nõrkus, aitab alati hea uni. Seega võta endale üks hetk ning leia vastused nendele küsimustele, mis ma nüüd sinu käest küsin: “Kui kvaliteetne on sinu uni täna? Kui hästi sa end välja puhkad? Kui palju sul on üldse magamiseks aega?” Nendele küsimustele soovitaksin kindlasti vastused leida, täiesti ausalt, et sa saaksid end õiges kohas aidata. Mina lihtsalt juhin sellele teemale sinu tähelepanu.

Kui sa vastasid, et su uni ei ole tegelikult nii hea, kui see võiks olla, siis kindlasti võta hea une saavutamine endale esimeseks eesmärgiks. See, kui hästi sa end välja puhkad ja kuidas end peale korralikku magamist tunned, määrab ära selle, kuidas sinu keha funktsioneerib. Näiteks on head und vaja kasvuhormoonide aktiveerimiseks. Samuti on und vaja suurepärase enesetunde jaoks, mis omakorda on väga oluline sinu tervisele. Mitte ainult tervisele, vaid ka nendele inimestele, kellega sa koos aega veedad. Tegelikult ka kõikidele teistele. Mida parema kvaliteediga on sinu uni, seda paremini sa ennast tunned, mida paremini sa ennast tunned, seda õnnelikum sa oled. Mis omakorda kiirgab igale poole välja. Seega küsin sinu käest: “Kas teeme sinu une korda?” Ja sina vastad mulle, et jah! Teist vastust ei ole vaja, kuna see kõik on sinu enda kasuks. Tervenemine on alati sinu enda kasuks, mitte kunagi sinu kahjuks. Seega tervene!

Hea une saavutamiseks on sul vaja teha enda magamistoas energeetiline korrektuur. Selleks, et saavutada rahulik uni eelkõige spirituaalsel tasandil, see on kõige olulisem. Ja et sa näeksid unenägusid, mis on ettekuulutavad ehk prohvetlikud ning juhatavad sind õigele teele. Olen aastaid kirjutanud unenägude seletajaid selleks, et sind aidata, et juhatada sind õigele teele. Sinu unenäod on väga intiimsed, need räägivad sinu enda kohta ja suunavad sind alati õigele teele. Just seetõttu tuleb magamistuba spirituaalselt ära puhastada. Seda on väga lihtne teha, kasuta seda võimalust!

Esimese asjana korista magamistuba füüsiliselt ära, puhasta see tolmust. See on Feng Shui tervendus, mis tähendab seda, et sa vabastad magamistoast füüsiliselt seisva energia, et spirituaalne energia saaks kasvama hakata. Täpselt sellises suunas, nagu sina seda soovid. Kui soovid Inglitelt sõnumeid saada, prohvetlikke unenägusid näha, soove teele saates uinuda, et need täituksid, siis kindlasti võta see tegevus ette. Sa leiad nii hingerahu ja seda on sul tegelikult väga vaja!

Seega puhasta madratsid, tuuluta tuba, eemalda toast tolm. Tee oma magamistuba korda nii, nagu sa oskad, sa oskad seda tegelikult väga hästi!


Seejärel, kui füüsiline puhastus on toas tehtud, alusta spirituaalse tervenemise teise sammuga. Milleks on energeetiline puhastus. Selleks kasuta kindlasti Lavendliviirukit, Lavendliküünalt ja Lavendli eeterlikku õli, sest Lavendel on rahustava toimega ja sobib seetõttu magamistuppa ideaalselt. Arvestades selle taime mõju inimese vaimsele tervisele, on see üks olulisemad energiatervendajaid sinu magamistoas, sinu hea une jaoks.

Auruta Lavendli eeterlikku õli alati enne magamaminekut õlilambis või difuuseris, kuni saavutad hingelise rahulolu. See aktiveerib Kroontšakra tervenema, mis tähendab seda, et sul on võimalik unenägude kaudu prohvetlikke visioone saada. Lavendlile lisaks kasuta kindlasti Iisopi või Clary Salvei eeterlikku õli, need aitavad lõõgastuda ja on seetõttu magamistoa jaoks parimad. Parimad sinu heaolu ning une jaoks. 

Aseta magamistuppa Ametüst geoode, see on parim kristall hea une saavutamiseks, kuna Ametüst geood kiirgab endast välja spirituaalselt võimsat energiat, aidates kaasa stressi maandamisele, eemaldades ülemõtlemist ja ülereageerimist. Kui sa oled selline, kelle pea puudutab patja ning silme eest hakkab terve elu läbi käima ning sa ei leia seetõttu und, siis kindlasti kasuta magamistoas Skolessiiti, Seleniiti ja Galaksiiti. Need kristallid aitavad maandada sinu alateadvusest väljuvat informatsiooni, võimaldavad sul rahulikult magada ja ärgata hommikul värske peaga. Siis saad sa kõige peale mõelda ja sellest on kordades rohkem kasu, kui mõelda mõtteid enne magamaminekut, kui sa tegelikult võiksid ja peaksid juba magama. Seega lase kristallidel end tervendada. Alati mine magama hea tundega, emtosioonidega ja mõtetega, sest sinu uni on sinu kvaliteetaeg. Palun jäta meelde, see on sinu kvaliteetaeg!

Kui soovid lõõgastavat enesetunnet suurendada ja nii hea une saabumisele kaasa aidata, siis joo kindlasti enne magamaminekut rohelist teed ja kasuta selle kõrvale L-teaniini. L-teaniin on suurepärane aminohape, mda on küll rohelise tee sees, aga ma soovitan seda kindlasti juurde tarvitada, kuna see aitab pinget maandada. L-teaniini eesmärk on rahustada närvisüsteemi ja lasta sellel puhata, mis omakorda annab sulle väga hea une. Rohelises tees on ka kofeiin, mis võib sin enne magamaminekut justkui üles äratada, kuid sa ei peaks selle pärast muretsema, kui võtad juurde L-teaniini. Piisab ka ainult rohelisest teest, kui sul ei ole väga suurt uneprobleemi ja soovid enda und lihtsalt kvaliteetsemaks muuta.

Mida kvaliteetsem on sinu uni, seda tugevamaks muutub sinu intuitsioon. See annab sulle oskuse leida end seest vastuseid. Mis ongi kogu asja mõte - aidata sul enda intuitsiooniga kontakti saavutada ja sind eelkõige tervena hoida.

Mida kvaliteetsem on sinu uni, seda rohkem saavad energiad paika loksuda ning sinu füüsiline tervis saab suure energialaengu. Nii sujub sul töötegemine, sa oled aktiivne ning rõõmsameelne. Rõõmsameelsust on meil kõigil vaja, seega kui sa kiirgad enda naeratava näoga päikselist sära välja, siis see on üks ilusamaid energiaid, mida teistele pakkuda. Ehe, siiras ja ilus!

Laste jaoks saad luua eraldi kristallikomplekti ja asetada see lapse voodi kõrvale, et see annaks talle hea une. Kui sinu perekonnas on lapsed, siis hoolitse juba varakult nende eest energeetiliselt, nii annad sa neile kaasa rahu ning oskuse end tervena hoida. Seega ära kindlasti unusta ka lapsi aidata. Soovitan lapse jaoks kasutada veel eraldi Amuleti Kristalli, et ta saaks alati olla ühenduses enda teekonna, Kaitseingliga ja olla kaitstud. Amuleti Kristall on tegelikult kõigi jaoks väga oluline, kuna see suudab energeetikat autentsena hoida. Piisab sellest, kui hoiad seda lapse magamistoas, et see kaitseks ja juhataks teda öösiti ning looks lapsele imeilusa energiatervenduse. Sama  võid sa teha ka enda puhul. Imeline kristall, mille kohta leiad pikemat lugemist siit.

Enne magamaminekut väldi kontakti sinise valgusega. Kasuta sinise valguse kaitset ekraanidel või kanna spetsiaalseid prille, mis on loodud selleks, kui teed tööd ekraani ees, loed midagi telefonist või hoopis vestled enda sõbraga telefoni teel. Sinine valgus võtab une ära, seega ole nii armas ja reguleeri selle kasutamist. Nii hoiad sa enda vaimset tervist rohkem. Õpeta seda ka enda lastele, anna see informatsioon neile edasi, kuna ka nemad väärivad siin maailmas parimat.


Magama minnes joo kindlasti vett, võta 1 tund enne magamaminekut 1-2 kapslit Ecoshi Hea Une Kompleksi, mis soodustab uinumist või lisa vee sisse Cyto-Nighti, mis on taimedest loodud spetsiaalne pulber heaks uneks. Sellest tehtud jook aitab sul uinuda ja end suurepäraselt välja puhata, lõõgastab sinu lihaseid, aitab närvisüsteemil toibuda ning tagab sulle väga kvaliteetse une. Selles on koos üks võimsam stressi leevendav kirsisort, lisaks ka humal ja magneesium. Imeline!

Hoidke enda ja lähedaste tervist! Uni tervendab sinu enesetunnet igal viisil. Annab sulle hea hingamisrütmi, avab sind positiivselt mõtlema ja keha tervenema. Laske prohvetlikel unenägudel tulla ja tõlgendage need alati hommikul ära!

Armastusega alati teiega!

Tene Laul