Aasta viimane Noorkuu vallandab suurepärase energia, seda täiendab veel Veenuse energia. Mõlemad aga erinevates suundades, mis tähendab seda, et sul on võimalik energiaid tervendada, aktiveerida ja suurendada õnneenergiat kahes aspektis. Naudi saabuvat Noorkuud, naudi seda täielikult!


2022. aasta viimane Noorkuu toimub 23. detsembril ja see on üks olulisemaid kuupäevasid, lisaks siis selle aasta viimasele päevale. Seega on väga tähtis tähistada just Noorkuud eriti suurelt, saates eelnevalt ära vana aasta energia ja võttes Noorkuu saatel enda ellu uuenduslikke energiaid enne uue aasta saabumist.

Noorkuu on sellel korral Kaljukitses, mis annab võimaluse aktiveerida Noorkuuga maist õnne, tööedu, rikkuse ja külluseenergiat ja palju muud head. Tee seda, et need energiad oleksid sinu elus aktiveerunud juba enne 2023. aasta saabumist. Aasta viimane Noorkuu toob sulle õnne, kui sa soovid seda. Jagan sinuga seda informatsiooni, et anda sulle võimalust Noorkuu energiast maksimum võtta.

Nagu ütlesin, 23. detsembri Noorkuu suurendab külluslikke energiaid, mis annavad sulle võimaluse aktiveerida enda isiklikus elus head õnne ning nautida seda 2023. aastal. Seda teemat saad pikemalt ja põhjalikumalt lugeda minu uuest raamatust "Ajarännak 2023", kus rääkinud põhjalikult töötegemisest ning sellest, milline tuleb 2023. aasta.

Noorkuu on alati seotud uuendustega ja aasta viimane Noorkuu annab omapoolse tõuke järgmise aasta vastuvõtmiseks. Selleks, et rakendada seda Kuufaasi enda jaoks maksimaalselt, soovitan teha enda kodus Aurapuhastust, kas samal päeval või üks päev enne, kuna Noorkuu energia on aktiivne juba 22. detsembril ning ka 24. detsembril.


Aurapuhastust tehakse külluseenergia aktiveerimiseks. Nii puhastad ära kõik energiad, mis takistavad küllusel sinu ellu tulla. Selleks kasuta Nag Champa viirukit, kuna see teeb suurepärase puhastuse ja seejärel aktiveerib õnneenergiad, andes sulle nii võimaluse luua suurepärane atmosfäär perekondlikeks koosviibimisteks, et nautida pühadeaega enda kõige lähedasemate ja armsamatega.

Nag Champat soovitan kasutada igas toas, et kogu kodu energia saaks puhastatud ja Noorkuust kiirgav energia saaks suunduda sinu koduseinte vahele. Nii saad nautida Noorkuu energiat, lisaks sellele ka külluseenergiate kasvamist.

Mida kindlasti ei tohiks Noorkuu ajal teha, on keskenduda negatiivsetele mõtetele, probleemidele, draamadele, perekonnasisestele muredele. Ma ei soovita seda, kuna siis ei aktiveeri Noorkuu külluslikke energiaid. Iga kord, kui kosmos loob meie ellu midagi suurepärast, on selle vastuvõtmine ka seotud sinu suhtumisega ja sellega, millises seisundis on sinu vaimne pilt. Seega, ole hea, rõõmusta, naudi, söö tervislikult, keskendu heale, ole positiivne, külva teistesse inimestesse positiivsust. Naerata elule ning ava nii enda Päikesepõimik, mis omakorda võtab Noorkuult külluslikku energiat vastu. Soovitan sul selle endale kirja panna, et sa saaksid siis, kui sinu lähedaste tuju muutub halvaks, nende tuju uuesti tõsta. Elu ei ole alati kerge ja on arusaadav, kui ollakse madalas energias, kehvas tujus ja nukker. Aga arvestades seda, et 5D-energiasse liikumiseks on vaja hoida suhtumine positiivne ning Noorkuu vajab seda samuti, on vaja ekstra hoolikalt suurendada tahet olla õnnelik hoolimata kõigest, mis parasjagu toimub sinu sees ja sinu ümber.

Kui oled enda kodu energia Nag Champa viirukiga ära puhastanud, soovitan igas toas lausuda rituaalilause, mis aktiveerib hea õnne energeetika. Kui viiruk on kõikides tubades ära suitsenud, jaluta igast toast läbi ning lausu rituaalilause: "Küllus aktiveerugu, 5D-energia aktiveerugu!"

Kui soovid, siis on Noorkuu hea aeg lisada oma olemasolevate küllusekristallide sekka uusi küllusekristalle. Näiteks Püriiti, et aktiveerid rahavooluenergia, Kalkopüriiti, et vabastada 2022. aasta rahalised mured, et need ei tuleks 2023. aastasse kaasa. Loomulikult võid lisada ka teisi küllusekristalle. Sellistel olulistel kuupäevadel ja Kuufaasidel täiustatakse enda kristallikomplekte, et anda neile juurde lisaenergiat.

Noorkuu ajal on Veenus suurepärases positsioonis, kiirates meie Maa peale rohkem rõõmsameelsust, mis annab kõigile rohkem jõudu olla üle elu ja maailma muredest, sisemistest probleemidest või ükskõik millest, mis sind parasjagu häirib. See teeb mind rõõmsaks, see annab kõigile juurde jõudu!

Kuna 2022. aasta puhul on tegemist esimese tingimusteta armastuse aastaga, mis aktiveerib suurejoonelise tingimusteta armastuse energia, siis Noorkuu ajal saab ka saata teele armastusesoove tulevaks aastaks, mis on armastuse osas suurejoonelisem. Räägin armastusest ka enda uues raamatus, andes teile teada, mis on meid ootamas ja kuidas muuta kõik energiad enda jaoks positiivseks, võimsaks ning kasulikuks.

Noorkuu ajal soovitan sul teha erinevaid armastuserituaale. Kindlasti tee seda, kui tunned, et soovid enda ellu suuremat armastuseõnne, sest nüüd on nende jaoks õige aeg. Leia endale sobilik rituaal ning naudi armastuseenergia saabumist. Keskendu ilule, võlule, heale, lainesta end armastusse, kui teed neid rituaale või maagiaid.

Tänu sellele, et Noorkuu ajal on Veenuse energiad positiivsed, luues kirglikku, romantilist ja armastavat energiat, tuleb selle vastuvõtmiseks avada enda Südametšakra, kuna Kaljukitse Noorkuu soosib pigem tööedu ja küllust. Aga kuna Veenus on samal ajal heas positsioonis, on sul tegelikult võimalik taotleda enda ellu kahte erinevat energiat. Just seetõttu on seekordne Noorkuu ekstra eriline.


Arvestades, milline tuleb 2023. aasta, siis on kasulik need mõlemad energiad aktiveerida. Südametšakra aktiveerimiseks söö kindlasti kale kapsast, kurki, peterselli, tilli, murulauku, kuna need aitavad sellele kaasa. Lisaks soovitan segada baasõliga (Makadaamia, Jojoba vm) kokku Rosmariini või Tüümiani eeterlikku õli ning kanda see segu enda kehale, eriti rindkerele ja ülaseljale, kus asub Südametšakra. Need kaks õli aktiveerivad sinu Südametšakra ja aitavad selle puhastuda ning aktiveeruda Veenuse energia vastuvõtmiseks. Kui soovid kindla peale välja minna ning enda heaolu suurendada, siis saad seda teha. Mina lihtsalt annan sulle võimalikult palju spirituaalset informatsiooni, et sind aidata, sest kõik väärivad tervenemist, armastuseenergiat ja head õnne. 

Noorkuu ja soovide meditatsioon

Noorkuu kolme armastusesoovi-maagia

Noorkuu uue armastuse küünlamaagia

Noore kuu võimaluste mantra

Noore kuu rikkuserituaal

Perekonnaõnnemaagia

Abieluõnnemaagia

Unistuse teelesaatmise rituaal

Küllusemaagia

Isikliku rahaõnne aktiveerimine

Soovin sulle kõige imelisemat 2022. aasta ärasaatmist, külluseenergia aktiveerimist, armastuseenergia suurenemist, head õnne, suurepärast tuju, rõõmsameelsust, tervist ja kõike head!

Armastusega alati teiega!

Tene Laul