Veenus on taevas alates 22. juulist positsioonil, kus see aktiveerib Kaksikleekide ja Hingesugulaste vahel selguse saamise, mis tähendab seda, et kui sa oled enda Kaksikleegiga kohtunud ja koos või ka koos oma Hingesugulasega, siis on sulle saabumas Kosmilist valgustatust selles osas. See tähendab seda, et Veenus saadab valgust meie hingedesse, aidates mõista kes on kes ning mis rolli keegi sinu elus omab. See võib esmalt tuua kaasa segaduse tunnet. Kui Veenus on retrograadis, siis alati on segadusetunne saabumas suhetesse, mis tegelikult toob selguse peale seda. Meenutades Pluuto sooda ja äädika efekti, kus kisutakse mingisugune probleem välja, et see ära lahendada ja selgust saada. Veenus teeb seda sama suhetesse hetkel. Seega, kui sa oled "kahtluse" all enda suhete osas, siis see selgus saabub öösiti, kui sa magad. Mis tähendab seda, et unenägudel tasub tähelepanu pöörata. Pane kõik unenäod kirja, mida näed, selleks, et neid paremini mõista. Võta selleks kasutusele märkmik selleks perioodiks, kaardista enda unenäod ära ja tõlgi need minu kirjutatud unenägude seletajate kaudu, mille leiad siit.

Kui soovid veelgi suuremat selgust saada, siis on oluline põletada kuni 4. septembrini kodus Sidrunmelissi küünalt ja selle kõrval tasub hoida Roosat Opaali. Küünlale ja kristallile leia koht enda magamistoas, et öösel saaksid Veenuselt selgustunnet saada.

Kui soovid, siis mine magama konkreetse küsimusega, millele vastust kätte saada. Näiteks uinu küsimusega: "Kas tema on minu Hingesuguane või Kaksikleek?". Samal ajal loomulikult tuleks temale keskenduda, kelle peale mõtled ja kelle kohta küsimus sinu peas eksisteerib. Hommikul, kui ärkad, meenuta, mida unes nägid ja pane kindlasti enda unenäod kirja. Saad seda kuni 4. septembrini teha.


Kui Roosa Opaal on sinu magamistoas, siis see kutsub Veenuse poolt signaale ja Sidrunmelissi küünal aktiveerib unenägude kaudu Veenuselt sõnumite kätte saamist.

Kui 4. september on möödas, siis Roosa Opaali saad enda kodus Lõuna-ilmakaarde lisada teiste armastusekristallide keskele, kui sul on juba selles ilmakaares armastusekristalle. See on sinu kodus Kaksikleekide ja Hingesugulaste kireenergia aktiveerimise koht Feng Shui järgi. Veenus väestab Roosat Opaali ning see jääb sinu ning kaaslase telepaatia jaoks sinna. Kui sul ei ole seal veel kristalle, siis võib olla see sinu esimene kristall seal armastuseenergia aktiveerimiseks.

Armastust sulle soovides! Kui soovid Veenust paremini mõista, siis loe kindlasti minu raamatut Ajarännak, mis on spirituaalse armastuseajastu esimene raamat, selles ma kirjutan Veenusest ja ka sellest, kuidas see sinu Tähtkujule mõjub.

Armastusega alati sinuga!

Tene Laul