Perekond on oluline ja selle ilusa armastuseenergia hoidmiseks, säilitamiseks ning väestamiseks saad sa teha rituaali, mis hoiab energeetiliselt sinu perekonna kaitstuna. Lisaks tervendab see rituaal sinu perekonna Karmat. Kui keegi on pannud sinu perekonnale peale ärasõnumise, siis on seda sellega imelihtne eemaldada. Kui sa tunned selleks vajadust, siis aitan sind selles osas hea meelega. Arvestades seda, et minu eesmärk on kaitsta kõiki, kes soovivad minu poolset kaitset, siis teen seda hea meelega. Kodukaitse rituaal aitab vabastada energeetilise sideme sinu ja inimese/inimeste vahel, kellel ei ole olnud head kavatsused sinu ja sinu perekonna suhtes. Et sinu perekond oleks alati kaitstud ja hoitud. Sina kaitse alati end ja hoia enda perekonda, kuna see on kulda väärt. Armastus ja perekonna hingeline rahu on kõige olulisem.

Maagiamaailmas on palju erinevaid vahendeid, millega saad ennast kaitsta ja hoida. Lisaks maagiale saad sa näiteks luua kodu välisukse kõrvale kodukaitse kristallikomplekti. Mida rohkem on sinu elus kaitsekristalle, seda suurem on sinu Auravälja tugevus, mis tähendab seda, et isegi, kui keegi üritab sulle midagi teha, siis see jääb vaid üritamiseks. Suudad olla vaimsel tasandil tugev ja see ongi minu jaoks oluline. Kui sinu vaimne keha on tugev, siis sa suudad absoluutselt kõikide olukordadega lihtsamini silmitsi seista ja neid blokeerida, et elu nautida. Elu ongi nautimiseks ja elamiseks. Inimene peabki olema enda hingelt tõeliselt rõõmsameelne. Soovin sulle kõike kõige parimat! Saadan sinu perekonnale suured tervitused!


RITUAALI VÄEESEMED:

1. Hõbeobsidiaan poleeritud

2. Mahagon-Obsidiaan poleeritud

3. Fluoriit-Opaal poleeritud

4. Taevalik viiruk (pakist 4 tk)

5. Inglid küünal


Rituaali puhul on kõige olulisem see, et sa järgiksid täpseid samme ja kasutaksid vajalikke rituaali väeesemeid, mille olen sinu jaoks siin rituaalis välja toonud. Minu rituaaliretsepte tuleb järgida täpselt, et need toimiksid. Kui sa soovid, et see toimiks nii nagu ma olen sellest kirjutanud sulle, siis kindlasti tee seda õigesti. Rituaale ja maagiaid tuleb õige energeetilise koodi järgi teha ning selles kasutame alati looduslikke elemente. Rituaal on sinu kasuks ning aitab energeetilise sideme läbi lõigata selle/nende inimestega, kes on võtnud endale "õiguse" rikkuda sinu energeetikat. Sina ja sinu perekond väärite vaid head. Seega loome koos seda head, vabastades negatiivsed energiad võimalikult kiirelt ja efektiivselt. Vajadusel võid seda rituaali korrata. Seda juhul, kui tunned, et soovid luua veel rohkem lisakaitset endale ja perekonnale.

1. Rituaali tuleb teha Noorkuu või Kuu esimese veerandi ajal. Kuufaaside kalendri leiad SIIT. Kuna tegemist on valge rituaaliga ehk energiamaailmas spirituaalse mitte esoteerilise rituaaliga, siis sa vabastad negatiivse energia enda elust ning see liigub Saturni kaudu tagasi algallikasse. Algallikasse saadame energia seetõttu, kuna see ei kuulu sulle ning sa tagastad selle energia, mida saatja on sulle energiasaadetisena teele pannud. Kuna see on tehtud halval eesmärgil, siis selle saatja võtab selle energia kandmise enda vastutada. Kui otseselt ei ole keegi sulle seda saatnud, siis saadab rituaal selle Saturnile puhastusse. See, millises suunas see energia liigub, seda sina ette ei tea, aga vastavad kristallid ning rituaali tegevus aitab sellest energiast vähemalt sind vabastada ja see ongi oluline. Mina ei soovi kellelegi halba ja seda me siin koos ei teegi. Meie toetame sinu perekonda ja kodust heaolu ning tagastame kehvas kvaliteedis energia otse algallikasse, vahet ei ole, milline algallikas on. See ongi valge maagia.

2. Oluline on rituaali ajal keskenduda kõigele heale. Kui tead/kahtlustad kedagi konkreetset enda perekonna ärasõnumises, siis lase sellest vabaks. Ära anna enda ilusat energiat inimestele, kes sind ei oska väärtustada. Maailmas on nii palju inimesi, kes suudavad sinu hinge ilu ja võlu näha. Seega peale selle rituaali elluviimist keskendu vaid heale, ilusatele teemadele ning heaolule. Viha on kõige kohutavam energia siin maailmas, mis laastab vihastajat. Sina ei pea selles osalema. Sina kallikene pead enda elu täiel rinnal nautima ja armastust siia maailma külvama. Teeme selleks esimese sammu - vabastame sinu kodust ebavajalikke energiaid.

3. Aseta Inglid küünal enda kodus Põhja-ilmakaarde ehk tuppa, kus sul on Feng Shui nurk. Inglid küünal aitab suurendada sinu Kaitseingli jõudu, lisaks ka sinu pereliikmete Kaitseinglite võimsust sinu lähedal eksisteerida. Kui Inglid on koduseinte vahel ja nendel on portaal, mille kaudu siseneda sinu eluruumidesse, siis oled sa energeetiliselt suurema kaitse all. Kaitseinglil on kõige suurem vägi sinu seljataga. Mida paremas kontaktis sa temaga oled, seda suurejoonelisem on energiate blokeerimise võimalus.

4. Kui oled küünla oma kohale asetanud, siis sea selle ümber kõik kolm kristalli, mille kooslus aitab Kaitseinglitel sinu kaitseks välja astuda. Lisaks tõmbavad need kristallid enda sisse absoluutselt kõik negatiivsed energiad, mis on sinu kodus ja sinu poole saadetud. Peale rituaali tegemist saad kergemalt hingata ja rohkem nautida enda perekonna heaolu spirituaalsel tasandil. Tegemist on siiski energeetilise tervendusrituaaliga, millest sa saad vaid spirituaalset heaolu juurde.

5. Kui kristallid on asetatud omadele kohtadele, siis võta viirukid ja sea need küünla ümber, moodustades ruudu. On hea, kui kasutad selleks nelja erinevat viirukialust. Edaspidiste maagiate ja rituaalide juures on samuti oluline sul omada rohkem viirukialuseid, et teha kõrgtaseme rituaale või maagiaid, mida sulle tulevikus kirjutan. Elame siiski uuel spirituaalsel ajastul, kus energiad on inimhingedes suurtes muutustes ja me liigume vaid põnevamate hetkede poole.

6. Nüüd võta tikud ning süüta esmalt Inglid küünal. Kui seda teed, siis lausu täpselt neli korda valjusti: "Kaitseinglid - tagastan kõik madalad energiad, mis ei kuulu minule ega minu perekonnale. Saadan need algallikasse tagasi!". Kui seda teed, siis keskendu heale ning ära kellelegi konkreetsele mõtle (eriti negatiivses mõttes, kuna me ei soovi kellelegi halba, vaid ainult sinu perekonnale head). Kui oled selle ära teinud, siis liigu rituaaliga edasi.

7. Rituaali totaalseks käivitamiseks sea suitsema kõik neli viirukit. Viirukite tööle seadistamise ajal keskendu neljale erinevale inimesele. Üks viiruk võta minu peale mõeldes, et minu kaitsemaagia sinu kaitserituaalile jõudu juurde annaks. Olen loonud elu jooksul tohutult palju erinevaid rituaale ja maagiaid, mis aitavad sind ja sa saad ühendada enda oma minu omaga. Nii tekib ka meil suurem telepaatiline side. See viib meid suurema tõenäosusega eluteel kokku ning ma saan selle kaudu sinu ja ka teiste pereliikmete unenägudesse tulla kaitsvaid sõnumeid edastama. Teised kolm viirukit - nende süütamise puhul keskendu pereliikmetele või enda sõpradele. Soovi neile head - headus on jagamiseks! Rituaali jagamine on hoolimine. Valgetes rituaalides teeme me vaid üksteisele head. See ongi meie eesmärk.

8. Kui kõik on tehtud, siis lase viirukitel lõpuni suitseda ning põleta küünalt järgmistel päevadel võimalikult palju. Mida kiiremini küünal ära põletatud saab, seda parem. Kui küünal on lõpuni põlenud, siis kogu kristallid kokku ning aseta need enda kodu välisukse lähedusse. Kui sul on seal olemas eelnevalt juba kodu kaitsekristalle, siis aseta need teiste sekka. Kui sul neid veel ei ole, siis need on sinu esimesed, millele saad aja möödudes lisada kristalle juurde. Olen alati öelnud, et saad end terve elu spirituaalselt väestada ning seda tulebki sul tegelikult teha. Arvestades seda, millisel ajastul me elame alates 2023. aastast, siis teisiti enam ei saagi, kui soovid endas tõelist õnnetunnet tunda. Kuna sa oled juba siin ning loed seda rituaali, siis ilmselgelt soovid sa enda spirituaalset poolt arendada. Vastasel juhul sa ei oleks siin, ei loeks ning teeks seda. See on märk sinu alateadvusest, et see on sulle vajalik.

Saturn on alates 15.08.23 aktiivselt kaitsmas spirituaalsust, seega rituaalide vägi toimib kordades paremini kui sellele eelneval perioodil (va. Saturni olulistel kuupäevadel 2020.-2023. aastal enne 15. augustit, millest olen sulle ka eelnevalt kirjutanud). Tulevikus kirjutan sulle veel erinevatest rituaalidest ja maagiatest, kus saame ühendada väed heaolu, armastuse, positiivsuse ja tervise edendamiseks ning paljude muude spirituaalsete energiate väestamiseks. Hoian sind alati kogu südamega tingimusteta armastuses.

Soovin sulle, sinu perekonnale ja kodule kõige ilusamaid hetki, parimat tulevikku ning saatku teid suurejooneline armastuseenergia. Armastus on kõige olulisem siin maailmas ja headus, mis sellega kaasas käib samuti. Hoiame üksteist, teineteist!

Tene Laul