Unenäod on lahti seletamiseks ja kuna igal unenäol on oma tähendus, siis seetõttu me neid näemegi, et teada saada, mis meist edasi saab, mis elus juhtuma hakkab või mida näiteks sinu Kaitseingel soovib sulle edasi öelda. Unenägusid näed siis, kui sul on vaja saada sõnumit kas Universumilt või enda alateadvuselt. Seega, kui sa ei näe mingil põhjusel unenägusid, siis sellest ei ole mitte midagi. Kui sa tarvitad näiteks unerohte, siis on tõenäosus suurem, et sa unenägusid ei näe. Seetõttu võid proovida tarbida looduslikke unerohtusid nagu näiteks Ashwagandha ja Palderjan, mis aitavad samuti head und saada.

Soovitan sul unenägude tõlgendamiseks leida vihik või märkmik, kuhu sa saad kirja panna selle, mida unes nägid, et need siis päeva jooksul ära tõlkida. Loomulikult on kõige parem see, kui sa hommikul esimese asjana enda unenäod ära tõlgiksid, kuna tihtipeale sa näed ikkagi järgmise päeva sündmusi unes ette ja siis on juba hommikul hea teada, mis sind päeva jooksul ees on ootamas.

Lisaks sellele soovitan sul kindlasti unenäopüüdjat enda voodi kohal hoida ning selle küljes kristalle, mis aitavad unenägusid esile tuua. Näiteks Sodaliiti, Phosopsideriiti ja Dumortjeriiti. Need kristallid on sulle, kui sa näed harva unenägusid või kui soovid kindlalt meenutada hommikul enda unenägusid.

Kui sa näed kukeseent unes ja sinu unenägu on positiivse alatooniga (mitte negatiivne ega hirmutav), siis see unenägu sümboliseerib küllust. Panen siia kirja kukeseene positiivse sõnumi ja sina tõlgi see vastupidiseks kui unenägu oli hirmutav või kuidagi ehmatav. Kuna üldiselt on kukeseene unes nägemine hea endeline, siis panen selle hea sõnumi siia kirja sinu jaoks, et sa teaksid, mis küllus sind ees on ootamas. Sina ole nii hea ning meenuta seda, kuidas kukeseen sinu unes esile kerkis. Kas positiivse või negatiivse tähendusega. 

Kukeseen sümboliseerib head õnne materiaalses mõttes. Mida rohkem kukeseeni sinu unenäos oli, seda suurejoonelisem on selle tähendus. Kukeseen ilmub sinu unenäkku, kui sind on ees ootamas näiteks lotoõnn, materiaalne edu, tööalane edusamm või palgatõus. Samas võib see tähendada ka parema töökoha saamist või pärandusest kuulmist. Igatahes sümboliseerib kukeseen raha.

Kukeseen võib sinu unenägudesse tulla, kui sinu enda tervis hakkab ülesmäge minema. Kuna tegemist on külluse sümboliga, siis ka tervis on sinu küllus. Mida paremini sa ennast füüsiliselt ja vaimselt tunned, seda teovõimekam sa oled ning seda rohkem sa suudad enda elus materiaalselt ka ülesmäge liikuda.

Kui sa unes korjasid kukeseeni, siis on see märk selle kohta, et peagi leiad sa materiaalselt soodsaid võimalusi enda jaoks. See võib viidata sellele, et sinu töö tegemine kannab vilja ja annab sulle paremad materiaalsed võimalused tulevikus.

Kui sa küpsetasid või valmistasid kukeseentest midagi, näiteks süüa, siis see tähendab seda, et sa ise enda peaga suudad välja mõelda midagi, mis aitaks sul materiaalselt paremini hakkama saada. Seega tasub neid ideid, mis sinu peast läbi käivad, käiku lasta - selleks, et sa saaksid rikastuda enda geniaalsete ideede kaudu.

Korv täis kukeseeni sümboliseerib ootamatut rikkust, mis tuleb sinu hea Karma arvelt. See tähendab seda, et eelnevatel aastatel oled sa midagi teinud selleks, et külluse oled välja teeninud. Mida rohkem oli seeni sinu unenäos, seda suurem on ka rikkus, mida Karma sulle saatuserajal jagab.

Kui kukeseened olid kahjustatud olekus ja ei olnud värsked, siis see tähendab materiaalset langust ja ebaõnne ehk täpselt vastupidist sellele, mida olen sulle eenevalt siin kirjutanud. Nagu ütlesin, et kui unenägu on negatiivse tähendusega, siis muutub selle unenäo tõlgendus ka vastupidiseks. Loodetavasti nägid siiski terveid, maitsvaid ja värskeid kukeseeni, et küllus saaks sinu ellu saabuda.

Kõik unenägude seletajad, mille olen sulle aastate jooksul kirja pannud, saad lugeda SIIT.

Soovin sulle külluslikku elu, hoia end ja kanna Malahhiiti, et suuremat küllust enda ellu ligi kutsuda!

Tene Laul