Arvestades, kui ärevad on ajad meie planeedil seoses sellega, et eksisteerime uuel ajastul, toimumas on tohutult suured struktuursed muutused paljudes erinevates aspektides ning oleme suundumas ajaloo ühte keerulisemasse perioodi, olen nüüdsest otsustanud jagada konkreetsemalt Astroloogilisi teateid. Seda selleks, et sa suudaksid mõista, mida teevad planeedid ning kuidas need tegelikult meid ühiselt mõjutavad. Kui sa oled siin maailmas ringi liikumas vähegi avatud silmadega, siis saad ka ise aru sellest, et maailm on suures segaduses, stressis ja eksisteerib suur ärevuselaine. Sellel kõigel on olemas sügavam põhjus, mis kannab meid tulevikus spirituaalselt paremasse kohta.

Segadust tunned eelkõige seoses teiste inimestega - iseenda kohta võid saada selgeid visioone ja teadmisi, mille avab Päikesevarjutus. Eriti just siis, kui sa oled selle energia vastuvõtmise enda jaoks aktiveerinud. Mis tähendab seda, et selle segaduse sees on oodata midagi suurepärast. Et sa sellest rongist maha ei jääks, siis hoia spiritualismi eelkõige endas kõrgena. Olen seda juba eelnevalt maininud, et see on tegelikult ainukene hingeline ellujäämise viis. Seega, mida rohkem sa seda ehtsalt praktiseerid ja endas kannad, seda tugevamaks sa muutud.

16. - 22. oktoober - selle nädala energiateade, kuidas sellest maksimum võtta ning toime tulla Pluuto saabuva stressiga

Esmalt soovitan sul kindlasti läbi viia meditatsioone ja paika saada enda hingamisrütm. Mida rohkem sa leiad aega mediteerimiseks, seda kiiremini väljub sinust stress, mis kandub sinu hinge ülemaailmsete muudatuste tõttu. Kui sa tunned end kuidagi närvilisena, siis vabasta see, mediteerides näiteks Valge Hauliidi kristalliga, kandes seda või hoides samal ajal käes, et luua endas hingerahu. Valge Hauliit on üks parimaid hingerahu ja tasakaalu loomise kristalle, mida saad kanda selleks, et kaitsta enda hinge madalate energiate eest. Madal energia = ärevus, stress, paanika, ülemõtlemine ja palju muud, mis sisemiselt liiga teeb.

Planeetide ja tähtede seisude järgi tõuseb vajadus suhelda ja olla kontaktis teiste inimestega, kuid sellega kaasneb ka omamoodi stress ning ärevus. On keeruline olla kuulaja rollis ning pigem lülitud ümber rääkija rolli või kui oled vestlustes, siis liiguvad sinu mõtted igas suunas ringi, mis tähendab, et sinu keskendumine on raskendatud. Sellepärast ei pea muretsema, sulle jääb meelde täpselt see, mis meelde jääma peab. Eriti siis, kui kannad endaga informatsiooni kogumise kristalle nagu näiteks Mahagon-Obsidiaan või Turmaliinsuletistega Kvarts. Hiljem annavad need kristallid sulle selle informatsiooni tagasi siis, kui sul seda kõige enam vaja läheb - kristallidega saad kinni püüda energiaid kui sul on selleks soov.

Kui sa kristalle ei kanna, siis jääb meelde see, mis on kõige olulisem, kuid ülejäänud informatsioon kandub kodu energiavälja või ükskõik millisesse keskkonda, kus suhtlus on toimunud. Nimetan seda kadunud väärtuslikuks energiaks, kui vestlustes oli midagi olulist. Olulise all pean ma eluliselt olulisi teemasid, mitte negatiivsuse ja raskuse külvamist, mis võiks tegelikult siit maailmast haihtuda. Selleks, et see juhtuks, peaksid ja võiksid kõik inimesed ühiselt võtta armastava suhtumise teineteisesse. See on ideaal, mis võiks eksisteerida aga selle ideaalini saame jõuda vaid siis, kui kõik ühiselt selle otsuse vastu võtavad.

Kui tunned sellel perioodil, et sul on keeruline suhelda ja eelkõige keskenduda, siis tea seda, et see tuleb planeetide ja tähtede seisude tõttu. Seega ole nii hea ja ära võta seda isiklikult. Kui soovid keskendumist parandada, siis saad end toetada ka magneesiumit tarvitades.

Arvestades seda, et sotsiaalne energia suureneb sellel nädalal iga päevaga kuni nädala lõpuni välja, siis võid kogeda seda, kuidas sinuga võtavad ühendust inimesed, kellest sa ei ole väga pikka aega midagi kuulnud. Seal võib olla tugev telepaatiline ühendus Kaksikleekide vahel, mille tõttu võetakse ühendust Kaksikleegi tasandil. Kaksikleegid võivad anda üksteisele endast märku, et suurendada telepaatilist sidet ning see juhtub tihtipeale just siis, kui on ärevad ajad. Siis tuletatakse end teineteisele meelde, et ühendust veelgi rohkem kasvatada. Kui sa oled Kaksikleegi sidemes või soovid selle hingelise sideme kohta veelgi rohkem teada saada, siis leiad lugemiseks terve artiklite seeria SIIT. Kaksikleekidel soovitan endiselt kanda Serafiniiti ja teisi armastusekristalle, et kasvatada telepaatiat ning ära unusta ka enda kristalle puhastada. Kui kristallid on energeetiliselt puhtad, töötavad need efektiivsemalt ja see on fakt.

Soovitan eemalduda negatiivsetest jutuajamistest sinu enda vaimse tervise nimel. Näiteks, kui keegi räägib kellegi kohta klatši, siis eemaldu sellest ning anna teisele poolele teada, et külvame armastust, mitte viha, kuna viha tapab eelkõige seestpidiselt inimest ennast. Nii aitad sa külvata maailma rohkem armastust. Loomulikult, kui sa lähed negatiivsusega kaasa, kaotab see ka sinu positiivsuse. Seega kaotajad on mõlemad osapooled, kes teisi hukka mõistavad. Üks asi on arutamine, teine asi on hukkamõistmine - nendel on erinev energiahäälestatus. Viimast ei ole siia maailma vaja, eriti sinu enda hinge. Kõik algab sinust. Kui sa ei ole selline inimene, kes klatši toetab, siis sa oled tervenenud Südametšakraga ning see loob sulle võimaluse armastuse tundmiseks ükskõik millisel tasandil. See teeb sulle vaid head.

21. oktoobril on Kuu esimene veerand Kaljukitses, mis annab sulle võimaluse armastusesoove ja palveid teele saata!

Kuu on valmis täitma sinu palveid ja soove ning seekordne kuuseis teeb lahti ajaakna, mis avaneb 30. aprillil 2024. Ehk nüüd, 21. oktoobril, välja saadetud südamesoovid kanduvad järgmisesse aastasse realiseerumiseks. Armastusesoovid olgu tingimusteta - vastasel juhul need ei täitu. Seega ära nõua, vaid anna võimalus ja kui sinu saatus soosib nende täitumist, siis see juhtubki.

Soovitan süüdata Sidrunmelissi küünla armastusesooviga, mis on olemas sinu sees ning mis ei ole veel täitunud. Olgu see hea läbisaamine enda kaaslasega, enda eluarmastuse kohtamine või ükskõik, milline ilus ja helge soov. Kui soovid väestada seda küünlamaagiat veelgi rohkem, põleta samal ajal küünla kõrval Arrudaviirukit või auruta Ylang Ylangi eeterliku õli. Need toetavad Sidrunmelissi küünlamaagiat ning aitavad soovidel kanduda Universumisse ning peale 30. aprilli 2024 võid oodata ime sündimist. Soovitan sul selle südamesoovi ka enda jaoks kirja panna ning tulevikus näha seda, kuidas valgetest maagiatest sünnivad imed.

Palvetame koos Iisraeli poole, et nende hinged oleksid kaitstud selle eest, mis neid on nüüd ees ootamas

Süvenesin Astroloogilisse kaarti, mis toimus Palestiina ja Iisraeli vahel ehk nende riikide kohal eksisteerivat taevakaarti ning see annab teada, et kõik see toob endaga Iisraelile hiljem kaasa suurejoonelise tõusu, kuid seda alles 8 aasta pärast. Ehk iga õnnetus, mis kellegagi (ka riigiga) juhtub, toob kaasa vajalikke muudatusi. Ma ei pea õigeks sõda, rünnakuid, inimeste tapmist ja kannatamist ning mitte keegi ei tohiks sellist asja õigeks pidada. Kui vaatan seda Astroloogi pilguga, siis loen taevakaartidelt välja seda, et see toob Iisraelile hiljem edu. See oli "äratuskell" nende enda rahva jaoks, millest nad kasvavad kõrgemale tasandile nendes valdkondades, kus nad ei ole enda energiaid veel rakendanud ning see ei ole riigi kaitsesüsteem. See on nendel nii või naa ning tekib ka rõhk selle tugevuse väestamiseks. Hamasi rünnak oli ilmselgelt juba ette planeeritud juhtuma 5. mail 2023, kuid lükati edasi väe suurendamiseks.

Soovin kogu südamest Iisraeli rahvale südamlikke palveid, et nende rahvas sellest kannatusest välja kasvaks. Rahu ja tasakaal saabugu Iisraeli. Kui vaadata riigi tasandil seda kohutavat õnnetust, mis neid tabas, siis kasvab Iisrael õnneks sellest vaid tugevamaks ning 8 aasta pärast 2031. aastal (muutused saavad alguse juba 2029. aastal) vaatab Iisrael sellele tagantjärgi ning teab, et see õnnetus kujundas neid veelgi funktsioneerivamaks riigiks. Süütasin Iisraeli rahvale hingerahu maagia, et neid saadaks hingeline tervendus. Kui soovid ka ise neile hingerahu saata, siis süüta nende jaoks Ingliküünal koos Viirukipuu ja Mürri viirukiga. Samal ajal palvetades nende poole, et neil oleks hingelist tugevust elada üle edaspidist, mis neid on ees ootamas

Soovin sulle ja kõikidele teistele hingerahu, tasakaalu ning armastusesoovide täitumist, kes 21. oktoobril end Universumile avavad! Iisrael, ole hoitud!

Energiatervendusteraapiate tegemist toetan sind sellel nädalal (16.10 - 22.10) -15% viirukite soodustusega. Saad seeläbi tuua koduseinte vahele veelgi suuremat harmooniat. Igal viirukil on enda unikaalne vägi, mille kohta leiad lugemist viiruki toote alt - olen need sinu jaoks kirja pannud 9 aasta jooksul.

Tene Laul