Astroloogiline ettekuulutus 2024. aastaks annab sulle võimaluse mõista seda, millega sa seisad sellel aastal silmitsi iseendas, suhetes ja tööalaselt. See annab sulle võimaluse teha paremaid valikuid ja oskuse paremini toime tulla Astroloogiliselt keeruliste seisudega. Soovin sulle kogu südamest kõike head 2024. aastaks. Olen selle sinu jaoks ette kirjutanud, et anda sulle juba nüüd võimalus liikuda enda jaoks parimale kursile.

Skorpion - sinu jaoks on taassündimise, uuenduste, katsumusterohke ning suur eneseületamise aasta.
Kui sa ei anna alla ning võtad vastu elu muutusi ning nendega kohaned, siis aasta lõpuks oled sa rahul. Sinu elus tuleb suur uuenduskuur ja iga uuendus eeldab esmalt suuri pingutusi. Investeeri enda tulevikku!


Aasta esimesel poolel juhivad Mars ja Veenus kogu sinu tähelepanu enda lähedaste toetamisele ja aitamisele, mis tähendab, et sa võid kogeda, kuidas endaga tegelemine ja aja andmine isiklikesse projektidesse võib olla takistatud teiste probleemide ning murede lahendamise tõttu. Samas annavad need kaks planeeti sulle piisavalt palju võimekust, et seda kõike kanda ehk alla andmiseks ning endast välja minemiseks ei ole põhjust. Seda enam, kui sa tead, et see energia läheb õigesse kohta ning armastus on koht, kuhu alati investeerida. Tean, et kogu Eesti jaoks keerulisel ajal on seda raskem teha, kuid hoia pea püsti ning leia endas seda kõike kandes tasakaal. Aasta liigub sinu jaoks päris suurte muudatuste saatel ning sinult oodatakse suuremat panust väga paljudel erinevatel tasanditel.

Skorpion on Päikesemärkidest kaheksas, ta on vee-elemendi esindaja ning Skorpioni juhtivaks planeediks on Pluuto. Skorpion on enda loomuselt kirglik ja intuitiivne. Skorpion, sind ootavad 2024. aastal ees suured elulised muutused, eelkõige sinu enda sees ehk sa muutud hingeliselt ning see muutuse protsess tuleneb sind 2024. aastal juhtivast planeediseisust. Suurejoonelised muutused sinu mõttemaailmas ja ellusuhtumises tulevad tahes-tahtmata, mis tähendab, et sa teed seda, kuna oled selleks ajendatud nii välisfaktoritest, kui ka sisemistest faktoritest. Ehk see, kelleks sa kujuned 2024. aasta lõpuks, on eelkõige üllatus ka sulle endale.

Alates 2012. aastast on Neptuun saatnud sulle visioone, unistusi, idealiseerimisi, loomingulisi ideid ja läbi une ka sõnumeid, mille realiseerumiseks on 2024. aasta ideaalne. Eriti just siis, kui sa oled artist ja üleüldiselt loominguline inimene. Kui sinu töö on kunstilises valdkonnas, siis see aasta on soosiv nende ideede teostamiseks. Neptuun toob sulle ka läbi unenägude ideid - seega meenuta, mida mäletad enda unenägudest ning mis inspireerib sind "midagi looma". Kui sa ei ole selleks "millekski" leidnud reaalset võimalust 2023. aastal, kandub see kindlasti 2024. aastasse. Arvestades Neptuuni positsiooni Skorpioni Astroloogilisel kaardil, siis neid mõttevälgatusi tuleb kuni 2026. aastani, mille teostamiseks on soodsad ka järgnevad aastad. Artistide kristalliks on Ookeani Jaspis, mis avab kunstilisi andeid ja visualiseerimist, millest on võimalik luua midagi praktilist. See kristall toob antud valdkonnas tööedu ning lisaks soodustab Neptuun artistliku Skorpioni isiklikku edu selles valdkonnas. Samas avab see kõiki Skorpioneid rohkem visualiseerima, mis selgitab ka seda, miks sa võid tunda, kuidas sa oled pidevalt unistaval tasandil enda peas. Nüüd on võimalik sul enda unistusi realiseerida ja täide viia.

2024. aastal suureneb sinu huvi enda tervisesse ning sa leiad iseendas palju erinevaid kohti, kus oled enda tervisesse veidi valesti suhtunud või ei ole osanud end piisavalt hästi märgata seal, kus sa oleksid võinud seda teha. Sellest, et valgustatus tuleb alles 2024. aastal, kus muudad enda suhtumist, ei ole midagi. Peaasi, et sa leiaksid enda tervendamiseks üles kõik õiged teed. Olgu see siis oskus osutada rohkem tähelepanu enda unele, hingamisele, toitumisele või ükskõik, millisele aspektile. See valgustatus tuleb iseenesest ning pane tähele neid mõtteid, mis sinuni jõuavad. Eneseanalüüs, mis selles valdkonnas üha intensiivsemalt tekib on kindel. Juhul, kui sa avastad midagi, mida sa ei ole endas tähele pannud, siis lase lahti tundest: "Miks ma seda varem ei osanud teha/tähele panna?". See ei ole oluline, oluline on see, et sa jõuad edusammudeni.

Pluuto rändab sinu isiklikus Astroloogilises kaardis Kaljukitses ja Veevalajas, tuues kaasa muutusi, mis on seotud 2008. aastaga sinu elus. Kui sa soovid teada saada, millisel tasandil tuleb sinu ellu muutus, siis vihje on olemas selles aastas. See on seotud sellega, mida sa siis kogesid, läbi elasid, soovisid või õppisid. Aasta lõpuks näed nii sina, kui ka teised inimesed sinu ümber, kus suunas on muutus tekkinud. Kui sulle meenub, milline oli sinu elu 2008. aastal, siis võid juba eeldada, et 2024. aasta on sarnane, kuid mõnel määral siiski keerulisem. Miks? Arvestades planeetide seisusid sinu Astroloogilises kaardis, ei ole nende muutuste teke emotsionaalsel tasandil kerge. See toob kaasa pinget ja eneseületamist, mis tähendab, et sul tasub tegeleda enda tasakaalustamisega, et suudaksid need muutused endas läbi viia iseennast sealjuures kaotamata. Pinge tõuseb ning pinge maandamiseks saad mediteerida, teha hingamisharjutusi ning tagada, et sinu unekvaliteet oleks hea. Soovitan rahu ning tasakaalu säilitamiseks kasutada Lavendli eeterlikku õli, viirukit või kanda Valget Hauliiti.

Väliskeskkonnast tekkiv surve on 2024. aastal Skorpioni jaoks suur. Mis tähendab, et sa võid kogeda, kuidas suhtlemine on ärev, kuna sellel aastal on õhus üleüldiselt palju pinget ka teistel Tähtkuju esindajatel, kui nad ei tegele enda tasakaalustamisega nendes aspektides, kus planeetide seisud loovad muudatusi. Me kõik oleme 2024. aastal muutuste lainel, seega igaühel on need teatud aspektides ja ka maailm muutub suuremas pildis.

Kui sinu jaoks Skorpion on enda hingelise transformatsiooni ajal keskenduda keeruline ja raske, kuna teiste probleemid või pingeline elu on sinu jaoks ülejõu käiv ja sa ei suuda leida iseendas tasakaalu teistega suhtlemisel, siis ei ole lahenduseks enese isoleerimine, vaid oluline on enda tasakaalustamine. Kui vaja, võta iseenda jaoks päev vabaks, et mõelda enda pea selgeks ning siis naasta teiste sekka või võta igal õhtul tunnike, et keskenduda vaid iseendale. Nii ei kaota sa Planeetidest tekkinud muutusteprotsessis iseennast ära ega lähe valele teele. Väga lihtne on teha valesid valikuid, kui sa oled tasakaalutu. Valede valikute tegemise vältimiseks soovitan juba varakult enne 2024. aasta saabumist asuda kandma Sodaliidi kristalli. 2024. aastal on see sinu mõttetegevust kiirendav ja toetav. Sodaliidi puhul on tegemist ka suurepärase kristalliga, mis aitab analüüsida ja toetada intuitsiooni, lihtsustades valikute tegemist ning hoides sisemist häält selgena läbi aasta. Seda on sul väga vaja, et olla 2024. aasta lõpuks rahul läbi aasta langetatud valikutega.

Kuna Pluuto on sinu peamiseks planeediks ja see on seotud taassünniga, ümberkujunemisega ja taastumisega, siis toetab see sind sellel aastal, aidates ületada raskusi, laskmata sinu tahtejõul taanduda. Sa võid ühel hetkel tunda, kuidas sa ei jaksa ja ei jõua, kuid järgmisel hetkel see energia taastub ning sa leiad selle tahte enda sees üles. Sa võid enda sees kogeda emotsionaalsel tasandil energiate üles-alla liikumist. Sellel aastal on see arusaadav ning see ei tähenda ilmtingimata seda, et sa oled emotsionaalselt ebastabiilne, see on lihtsalt osa ümberkujunemisest. Tean, et see ootab sind ees ning seetõttu ka sinu puhul enese tasakaalustamisele rõhun.

Suuremat sorti muudatus tuleb sulle Skorpion seoses kodu või perekonnaga, eriti perioodil 20. jaanuarist kuni 2. septembrini. Sellel on lihtne selgitus miks. Esmalt seetõttu, et Pluuto on antud perioodil Veevalajas ning see sümboliseerib sinu jaoks peresidemeid ja kohta, kus sa elad. Muudatused, mis tulevad sinu elus nendes aspektides on soodsad kui sa hoiad enda Tähtkuju tasakaalus. Olen kirjutanud "Tähtkujude salapära" raamatusse tasakaalutu ja tasakaalus Tähtkujude versioonid ning lisaks leiad lugemist ka Skorpioni artiklitest, mille olen kirjutanud sulle aastate jooksul. Olen nendes välja toonud palju, mis sind 2024. aastal abistab. Paljud Skorpionid vahetavad eluaset, tuleb struktuurilisi muudatusi pereringis ning põhirõhk läheb peresuhetele ja heaolu loomisele.

Muudatuste kohta, mis tulevad seoses kodu- ja pereeluga, oled saanud vihjeid juba 2023. aasta esimesel poolel. Võibolla oled saanud mõtte, kuhu poole enda pereeluga liikuda ja see hakkab realiseeruma 2024. aastal. 20. jaanuarist kuni 2. septembrini koged selle realiseerumist ning sul hakkab tekkima suurem pilt, kuhu poole tulevik koduaspektis liikuma hakkab. Aasta lõpuks on selge, milline stabiilsus on sinu uus stabiilsus. Selle nimel aga tuleb esmalt teha palju tööd ja analüüsida, mis on kõigi jaoks parim lahendus. Soovitan endaga hoida või tuua koduseinte vahele Mookaite kristalli, et muudatused saaksid olla positiivsed ning heaolu parandavad. Mookaite sümboliseerib uut algust, head õnne, positiivsust ja on kodusoojust loov kristall.

Sellel aastal soovid sa Skorpion tunda veelgi suuremat sidet enda lähedastega ning sinu hing vajab väga avameelset ning tähendusrikast suhtlust, eriti just intiimsel tasandil. Kui sa oled vallaline, siis tekib sinus seda enam suur vajadus leida enda kõrvale partner, kes on sinuga üksmeeles ja kellega on sul võimalik luua väga sügavatähenduslik side.

Kui sa oled vallaline, siis 2024. aasta vältel tekib sinus üha enam pinge suhte loomiseks ja selle pinge maandamiseks lase vabaks eeldused ning lase suhtel ise enda juurde tulla. Paaniliselt otsida ei tasu - seda võib juhtuda ja seetõttu ma sulle seda ka ette ütlen. Kindlasti soovitan kanda armastusekristalle, et avada end armastusele ja suhtele, mis on sulle saatuse poolt ette määratud. Selleks võid kanda nii Amasoniiti, kui ka Roosat Kvartsi. Need kaks on sinu jaoks 2024. aastal parimad armastuseõnnekristallid. Sama intensiivne energia tuleb sinu sisse ka siis, kui sa oled suhtes ehk läheduse vajadus kasvab aasta jooksul vaid suuremaks - see tuleneb kõik Veenuse ja Jupiteri koostööst sinu Astroloogilises kaardis.

Kui oled suhtes, siis soovitan sul end ise avada rohkem tunnetele ning pakkuda teisele poolele lähedust, et suhe saaks kasvada vaid tugevamaks, mitte intensiivsuse tõttu lahku, mille oht on Skorpionil 2024. aastal olemas, kui ollakse tasakaalutu versioon enda Tähtkujust. Seetõttu on oluline tasakaalu hoidmine ning suhete esikohale tõstmine ego-vabas olekus. Kui sinus eksisteerib armastus enda partneri vastu 2023. aastal, siis ei ole õige teda kaotada pingete keskel 2024. aastal. Ütlen sulle seda ette, et sa saaksid panustada suhtesse armastust ka pingelisel ajal, mil sa seda võib-olla ei suuda. Selleks on oluline, et sa küsiksid enda käest juba 2023. aastal: "Mida sa teise poole suhtes tunned?", et seda suhet üles ehitada paremale tasandile 2024. aasta saabumiseks, kus sa hakkad endas läbi tegema suuri muudatusi. Kui saad juba sellel aastal suhtesse panustada, siis jääd sa sellega 2024. aastal väga rahule.

Paljud lahkuminekud on tulnud alates aastast 2020 ja need jätkuvad 2025. aastani seoses suurte muudatustega maailmas ja inimsuhetes. Selleks, et aru saada, kas sa oled enda kaaslasega õigel teel, aitab sulle intuitiivselt vastuse tuua Sinise Kaltsiidi kandmine. Saad alati ka tulla minu eravastuvõtule, kus me saame nendel teemadel privaatselt ja delikaatselt vestelda - juhul, kui sa tunned, et soovid sellel teemal minu nõustamist.

Alates 23. aprillist kuni 1. juunini on Skorpioni Astroloogilisel kaardil Mars sellises positsioonis, kus võid kogeda suuremat stressi seoses lähedaste kõrgenenud stressitasemega. Sellega seoses soovitan kindlasti hoida lähisuhted tervena ning olla toeks ning märkavaks lüliks teistele. Kui sinu lähedased tunnevad end sellel perioodil pinges, siis ole nendele veelgi rohkem emotsionaalselt toeks, ära kindlasti eemaldu neist. Rääkige nendel teemadel ning leidke lahendusi, et anda mentaalsele tervisele tuge. Olgu see siis Ashwagandhaga stressitaseme maandamine või ka professionaalidelt abi palumine - iseennast on raske märgata, kergem on teisi aidata.

Arvestades planeetide seisusid, siis neil Skorpionitel, kes on suhtes või abielus, siis võivad olla maist juulini suureks teemaks sinu kaaslase tervisemured ja sina oled see lüli tema elus, kes saab teda aidata. Ehk sinul on olemas need vastused, kuidas enda kaaslast aidata. Selleks, et olla toeks kaaslasele, lase enda intuitsioonil rääkida ning tegutsege sisemist häält kuulda võttes. Enda kaaslase tervislikku seisundit on sul võimalik juba ka eelnevalt tunnetada, kuna olen sulle selle ette öelnud. Seda aga alles vahetult enne mai saabumist - näiteks märtsis ja aprillis on soovitatav sul enda kaaslast kõrvalt vaadata teise pilguga. Jälgi tema enesetunnet ning kindlasti toeta teda. Enda tervist toeta Verekivi kristalliga - iseenda tervist on tihtipeale keerulisem märgata ja seejuures saadki toetavaks energiaks ehk intuitsiooni kasvatamiseks appi võtta kristallid.

Üheks oluliseks kuupäevaks, mille soovitan sul enda kalendrisse märkida on 21. mai. Sellel päeval on kasulik vastu võtta otsus, mis on seotud sinu materiaalse poolega. Kui sul on võimalik lükata suur otsuse langetamine, mis 2024. aastal sinu ellu tööalaselt tuleb sellele kuupäevale, siis tee seda kindlasti. Sellel päeval suudad sa iseendas leida selgemalt vastuse ja selleks ajaks on ka selgem, kuhu poole sa peaksid enda elus tööalaselt liikuma ning mis on sinu tuleviku jaoks soodne. Kui soovid materiaalselt paremat aastat, siis soovitan sul kindlasti kanda küllusekristalle, kuna need aitavad leida vastavalt sinu saatusele ja seisule parimaid ideid ning lahendusi selle aspekti paremaks muutmisel. Kristallid töötavad suurepäraselt, kui sa hoiad nende energia puhtana ehk puhastad neid regulaarselt ning lased neil enda intuitsiooni avada. Kõik küllusekristallid kannavad enda energiat sinu Auravälja ja seejärel hakkad sa tasapidi tundma nende toimet. Küllusekristallina tööalase edu saavutamisel soovitan kasutada Rohelist Aventuriini, kuid ka teisi kristalle. Kõikide kristallide kohta leiad lugemist siit kodulehelt - olen aastate jooksul nende toimed kirja pannud.

Materiaalsel tasandil algab oluline periood Skorpioni jaoks 25. maist, mis kestab rohkem kui aasta ehk see periood liigub 2025. aasta juunisse. See periood on materiaalse võimekuse kasvatamise aeg. Olgu see investeering, mis hakkab kasvama ja sulle järk-järgult kasu tooma selle perioodi jooksul või hoopis enda koju investeerimine, mille tulemust ja sellest saadud heaolu hakkad sa selles ajavahemikus tundma. Planeetide seisud soodustavad sellel ajal materiaalseid tehinguid ja tööalast kasvamist ning arenemist. Juhul, kui sa oled võtnud eesmärgiks muuta enda eriala, siis on sellel ajal ka soodne õppida ning end arendada - see toob sulle tulevikus kindlasti tulemusi. Kui soovid kristallidega toetada uut teekonda ja muuta see soodsaks, siis abistab Tiigrisilm sind selles suurepäraselt.

Juulist augustini võivad paljud töötud Skorpionid leida endale sobiva töökoha, kui ei ole seda aasta esimesel poolel ise loonud. Need Skorpionid, kes on aasta alguses töötud, nendel soovitan vaadata elu täiesti uue pilguga ning leida endas üles uus suund, kui soovitakse aasta esimesel poolel leida töökoht. Enda eelnevate teadmistega avaneb sul võimalus leida tööd juulist augustini.

Soovitan Skorpionitel, kellel töökoht on säilinud 2024. aasta alguseks, hoida enda tööst kinni ning mitte teha suuri muudatusi, kui selleks ei ole otseselt vajadust. Miks? Kuna sind võib oodata ees materiaalse seisu paranemine aasta teisel poolel. Selle nimel tasub pingutada, hoida töökohas üleval head suhtumist ning panustada endast maksimum, et materiaalne seis saaks kindlalt paraneda. Kui soovid suurendada küllust enda koduseinte vahel, siis esimesel võimalusel puhasta ja aktiveeri rahaviirukitega olemasolevad küllusekristallid. Loomulikult aitab kaasa ka Malahhiidi koju toomine.

Kõige suurem toetav materiaalne energia saadab neid Skorpioneid, kes tegutsevad infotehnoloogia-, tehnoloogia- ja haridusvaldkondades. Teie jaoks on Jupiterilt suurenenud materiaalne kaitse.

2024. aasta on õppimiseks soodne, kuna see on seotud sinu isikliku arengu ja ümberkujunemisega. Kui sul on võimalik keskenduda õppimisele, siis planeetide seisud soodustavad selle tegemist. Juhul, kui sul on suurem perekond, kellele pühenduda, siis energiad liiguvad rohkem sellesse aspekti ning õppimine jääb tahaplaanile. Küll aga tekib soov õppida midagi uut kõikides Skorpionites. See ei tähenda ilmtingimata seda, et õpinguid peaks ette võtma iga Skorpioni esindaja. Pigem on soodne õpingute aasta noortele Skorpionitele, kellel on rohkem aega pühenduda iseendale. Õpinguid soodustab Fluoriit, avades sellele meele ja suurendades keskendumist. Keskendumisraskusi loob ülemaailmne stress, mida maandavad Skorpioni Astroloogilises kaardis olevad planeetide seisud, mis on suurepärane Skorpioni jaoks, mitte aga kõikide teiste Tähtkuju esindajate jaoks. Soovin kogu südamest, et suudad hoida endas tasakaalu igal tasandil, et sinu elutee 2024. aastal oleks hea.

Skorpion, sinus tekib väga suur vajadus tunda, et sa oled siin maailmas keegi ehk sinu mina-isik kasvab. Aasta lõikes kasvab ka üha suuremaks tunne ja vajadus, et sind märgatakse sellisena nagu sa enda hinges oled. Selleks, et end teistele väljendada sellisena nagu sa oled, julge ennast avada ning selgitada enda sisu. Arvestades seda, et Pluuto on sinu juhtivaks planeediks, siis ei ole sul seda lihtne teha, kuna sulle ei meeldi end nõrgana tunda. Iga inimene peab lubama endal olla inimlik ehk need jooned, mis on sinus nõrgemad, need teevad ka sinust sinu. Kui soovid enda autentset loomust teiste ette tuua, siis väldi kindlasti "kaitsemaski", mida hoiad, kuna see viib sind iseendast kaugele. Lase see vabaks, aktsepteeri enda loomust sellisena nagu see on ning sa tunned end teiste seltskonnas kordades mugavamalt. Sinu tugevused on pärlid ning nagu armastad enda tugevusi armasta ka enda nõrkusi. Ei ole olemas ideaalset inimest, me kõik oleme erinevad. Kui sa lased vabaks enda idealiseerimisest, siis jõuad sa iseendani ning ka teised näevad sinu tõelist loomust, mida sa 2024. aastal väga ootad, et märgatakse. Sa ei pea otsima ennast teistes, otsi end iseendas. Kõige lihtsam on teistel sinuni jõuda, kui liigud seda teed pidi. Kui soovid leida sideme nende inimestega, kes sinuga ühist keelt räägivad, siis hoia enda kõrval Peridoodi kristalli. Esiteks aitab see sul iseendaga kontakti leida, teiseks aitab see lasta vabaks nendest iseloomujoontest, mis sind enam hästi ei teeni. See on ka toetavaks energiaks sisemiste muudatuste tegemisel, mis on ka põhieesmärk sellel aastal sinu elus.

Sind on ees ootamas ootamatud suhtealased muutused ehk 2024. aasta toob väga lihtsalt sinu ellu uusi tutvusi. Võid koheselt tunda sidet paljude vöörastega ning tunda seda, kuidas tunned teist poolt justkui pikemalt. Ehk sellel aastal on võimalik sul kokku saada nende inimestega, kes tulevad sinu ellu, kas midagi õpetama, sind enda elus edasi viima või valgustama. Vallalistel Skorpionitel on võimalik kergemini leida ka romantiline side uue tulijaga. Südametšakra on avatud ja seetõttu tõmbad sa enda eluteele ligi uusi inimesi. Juhul, kui tunned end üksikuna ning ei näe selles osas lootust, et tekkida saaksid suhted, siis esimese asjana tuleks käsile võtta Südametšakra tervendamine ja avamine. Seda saad sa teha Südametšakra kristallidega, kui ka erinevate taimedega, mis seda Tšakrat sinus aktiveerivad. Olgu selleks Põldmünt, Münt või Piparmünt. Juhul, kui tunned isoleeritust, siis küsi esmalt iseendalt: "Miks ma seda tunnen?", "Kas ma olen kelleski pettunud?" - selliste küsimustega leiad sa üles probleemi juurpõhjuse. Juhul, kui sa oledki pettunud eelnevates suhetes, siis toetan sind selle mõttega, et me kõik peame siin elus saama kogemusi ning need kogemused õpetavad meid, mitte ei karista. Elu ei karista, elu õpetab, aitab kasvada ja edasi liikuda - elu ei tohiks kindlasti seisma jääda. Juhul, kui sa tunned, et sul ei ole paljude inimestega ühist keelt, siis ühise keele leiad sa nendega, kes on sinuga ühel meelel. Näiteks, kui sind huvitab astroloogia, kõik spirituaalne, siis leiad ühte keelt kõnelevad inimesed üles ka LA TENE´s. Minu juures käivad külas need, kes hindavad suurelt loodust. Esmalt mõtle iseenda peale, mis on sinu huvid, seejärel vii end nendega suuremalt kokku, et anda endale võimalus kohtuda nendega, kes kannavad enda hinges sinuga ühist huvi.

Positiivne on see, et 2024. aasta avab sinu silmad paljudele aspektidele, millele sa ei ole eelnevalt keskendunud. See laiendab sinu silmaringi ja sul tekib loomulik huvi seal, kus see varasemalt on puudunud. See on põhiline, mis kujundab sind isiksuselt ümber ning aasta lõpuks saad ennast peegeldada ning mõista täpsemalt, kus suunas oled loomulikult ümber kujunenud. Heaks peegeldajaks on ka sinu pereliikmed, kellega saad sellel teemal vestelda ning soovitan nendega aasta lõpus teha suuremat sorti eneseanalüüs. Seda selleks, et näha ise, kui kaugele oled jõudnud.

Kõik 2024. aasta ehted ja komplektid, mis toovad uude aastasse õnne, küllust, armastust, leiad endale ja oma kallitele SIIT.

Soovin Skorpion sulle edukat 2024. aastat! Et leiaksid end aasta lõpuks taassünnis, huvitavas ja soosivas kohas enda elus. Soovin, et suhted kujuneksid paremaks, sügavamaks ja tähendusrikkamaks!

Tene Laul