Terve 2024. aasta vältel tunned sa seletamatut survet, mis paneb sind kiiremini tegutsema ja sa soovid, et kõik võiks justkui realiseeruda, olgu selleks suhete kujunemine, tööalased muutused, rahaline seis või sinu enda tervise paranemine. Sinus on kummaline surve selle koha pealt, sest sa justkui soovid, et asjad liiguksid kiiremini - sa ise tegutsed palju aga tulemused tulevad aeglasemini, kui sa seda soovid. See surve tuleb Jäär sinu Astroloogilisse kaarti Uraani poolt. Mis tähendab seda, et see muudabki sind aktiivsemaks tegutsejaks ning tõstab ootused samuti kõrgele. Samas teades, kuidas Uraan sinu Tähtkuju mõjutab terve aasta vältel, siis tuleb sul arvestada ajaliste nihetega sinu tegude ja nende tagajärgede ehk saavutuste realiseerumisega. Ütlen sulle selle ette ära, et võtta maha stress, mida sa võid seetõttu kogeda. Kui sa seda ette tead, siis on sul kergemini võimalik saavutada tasakaalu. Kui sa soovid kiiremini tulemusteni jõuda, siis selle puhul aitab sind Serpentiin Jaadi kandmine või selle kristalli koduseinte vahel hoidmine. Tegemist on kristalliga, mis aitab sul 2024. aastal saavutada neid tulemusi, mille oled endale manifesteerinud.

Kui sa soovid, et 2024. aastal saabuks sinu ellu suurem rahutunne, kui seda oli 2023. aastal, siis puhasta enne 2024. aasta tulekut enda Auraväli. Küsi iseendalt, millal sa seda viimati tegid, et aru saada, kui regulaarselt sa Aurapuhastust teed. Auravälja puhastamine on oluline ka siis, kui sa soovid muuta oma energiamustrit 2024. aastaks. Võid loomulikult võtta 2023. aasta muresid endaga 2024. aastasse kaasa, kuid kui sa soovid siiski täiesti uut etappi ning et tuleks vaid see, mis 2024. aastal tulema peab, lase end 2023. aasta energiast vabaks. Kõige edukamalt saad sa puhastuskuuri endale teha Salvei, Sinise Salvei või Yerba Santaga. Kui sul on need juba kodus olemas, tee puhastuskuuri esimesel võimalusel. Seda tehes, ütle endamisi: "2023. aasta energiad vabanegu, avanegu kõik uued võimalused minu saatuseteele!". See on imeline puhastusrituaal, mis aitab sind kindlasti. Kui sa oled enda 2023. aastaga väga rahule jäänud, siis alustad 2024. aastat täiesti uue peatükina.

Eriti suurt vajadust tunned sa romantilise suhte arendamiseks. Kui oled vallaline, siis häirib sind väga see, et sa ei ole enda ellu veel seda kõige õigemat leidnud ehk eluteed ei ole teid veel kokku viinud. Kui oled vallaline, siis romantiline pinge on sinuga juba 2023. aastast. Sinu asemel ei survestaks ma seda elu osa üldse, laseksin vabaks, et õige inimene saaks sind üles leida. Suhted on keeruline teema, kuid õige partneri leidmine peab tulema loomulikult, mitte tagant tõugates. Seega vabasta endas see pinge ning armasta hetki iseendaga, suurenda enda võimekust ja hoia end tervislikuna, et ühel hetkel, kui on käes õige aeg, saaksid teie eluteed liituda. Juhul, kui sa soovid vaadata saatuseraamatusse, et leida vastuseid sellele teemale, võime kohtuda erasessiooni raames, et mõistaksid, milline on sinu ettemääratud suhtesaatus. Erinevate hingedevaheliste kokkulepete kohta leiad lugemist SIIT. Nende mõistmine annab sulle selgelt teada, kellega sa oled juba enda eluteed jaganud ja kellega veel mitte.

Jäär on esimene Tähtkuju Päikesemärkide seast ning sinu juhtivaks elemendiks on tuli, mis annab sulle iseseisvuse ja veidi impulsiivse ning aktiivse iseloomu. Eriti aktiivne oled sa siis, kui sa oled enda Tähtkuju tasakaalus esindaja ehk siis, kui sa oled enda energias parimal tasandil. Tasakaalus ja tasakaalutute Tähtkujude kohta olen ma kirjutanud "Tähtkujude salapära" raamatus ning palju erinevaid Jäära artikleid leiad SIIT.

Vallalisena on suhtealaselt aasta algus sinu jaoks soodne, kuna esimesel neljal kuul on nii Veenus kui ka Jupiter avatud sulle ellu tooma uue kaaslase, kellega enda eluteed jagada. Sellel perioodil lagunevad paljud vanad suhted iseseisvalt ehk toimub suurejoonelisem sotsiaalne puhastus, mida sa võtad esmalt kindlasti negatiivsemalt, kuna sa ei mõista seda miks üks või teine inimene sinu elust lahkub. Õhku jäävad küsimärgid, millele sa ei leia alguses vastuseid, aga aasta lõpu poole mõistad sa täpselt, miks üks või teine inimene pidi sinu elust lahkuma. Purunevad vanad sidemed, millel ei ole enam sinu jaoks hingelist väärtust ehk need, kelle kaudu sul ei ole enam võimalik õppida ega isiklikul tasandil areneda ning see kõik toimub tegelikult vastastikuselt.

Kui sa oled vallaline Jäär, siis aasta esimestel neljal kuul soovitan sul saata Universumisse enda südamesoove, tegeleda palju armastusesoovide rituaalidega, et saata nende kaudu teele armastusesoove. Kasuta selleks küünlaid, kristalle või viirukeid. Olen sellel teemal palju eelnevalt kirjutanud ning erinevad rituaalid leiad SIIT. Loomulikult aitab sind ka Pärlikarbi kandmine, mis toob sulle 2024. aastal armastuseõnne. Nii vallalisele kui ka suhtes olevale Jäärale on Pärlikarp oluline armastuseõnnekristall. Ühele toob uut suhet, teisele head õnne olemasolevasse suhtesse.

Jäär, kui sa oled suhtes, siis need neli kuud on sinu jaoks täpselt vastandenergias sellele, kuidas mõjutab Jupiter vallalist Jäära. Mis tähendab seda, et suhe jääb justkui tahaplaanile ning sa pead keskenduma kõigele muule. Paratamatult ei ole sul aega pühenduda end oma kaaslasele ning arendada suhet edasi järgmisele tasandile. Sellest hoolimata ei pea sa ilmtingimata muret tundma enda ja kaaslase suhte pärast - tegele sellega, mis sinu ellu tuleb ning küll suurem suhteõnn saabub sulle peale seda. Aasta esimestel kuudel läheb sul enamus energiast teistele pereliikmetele, endas selgusele jõudmisele ning enda tervisesse. Sul on väga palju vaja pühenduda sellele, et sinu vaimne tervis oleks aasta esimestel kuudel tugev, et suudaksid tööalaste muutustega ja arengutega toime tulla. Seetõttu kirjutan sulle juba varakult selle ette, et sa ei peaks tundma nii suurt stressi ja paanikat, mis võib tekkida nendel kuudel, kui mõistad seda, mida planeetide seisud sinuga tegelikult teevad. Keskendu sellele, et sa suudaksid olla vaimselt tugev, panusta teistesse suhetesse, et need toimiksid, kasvõi enda lastesse, kes vajavad eriti palju tähelepanu sellel perioodil, kui sa oled lapsevanem. Sa ei kahetse seda panust ning peale seda perioodi naased enda kaaslase juurde suurenenud tähelepanuga ja teie suhe saab värskendust juurde. Et sellel perioodil olla vaimselt tugev ja suhted leiaksid parema kontakti, siis soovitan kindlasti kanda Pärlikarpi ehk sinu 2024. aasta armastuseõnnekristalli.

Õnneks kaitseb Jupiter sellel perioodil sinu suhet ehk kui sinul ja sinu kaaslasel ei ole võimalik üksteisele niivõrd palju tähelepanu osutada, siis ei ole teie vahel ka otsest "lahutajat", kui sa ise just ei loo pinget juurde ehk ei nõua teiselt poolt suuremat panust iseendasse, kui sul endal on seda võimalik suhtes teha. Kui sa oled tasakaalust väljas, siis võib see kogemata juhtuda.

Aasta teisel poolel on suhtes oleval Jääral tagatud kordades parem armastuseõnn Jupiteri poolt ning arvestades kõiki erinevaid planeetide seisusid, mis sellel ajal Jäära Astroloogilises kaardis kirjas on - kujuneb aasta teisel poolel suhtest välja veelgi tähendusrikkam suhe. Miks? Aasta algus muudab sind ja teda samuti (kui palju, oleneb kaaslase Tähtkujust) ning see suunab teid vaatama üksteisesse hoopis teise pilguga. Jäär, sinu Südametšakra kujuneb selle aasta jooksul ümber, mis tähendab seda, et armastuse tähendus muutub ja seetõttu muutub ka sinu suhtumine kaaslasesse. Kui soovid kindlustada head läbisaamist enda ja kaaslase vahel, siis soovitan koduseinte vahel põletada Vaniljeviirukit ehk romantikaviirukit.

Oluline on säilitada hea läbisaamine ning anda teisele poolele palju mõistmist - arvestades seda, kui suurte muudatustega on 2024. aasta, siis ei ole tegelikult mitte kellelgi lihtne. Mida rohkem sa toetad, oled mõistlik, tolereeriv ning lahendad erinevaid olukordi armastusega, siis seda kergem on sinu elu kaaslasega ja suhetes üleüldse. Seega hoia armastavat suhtumist, mõistmist ning vabasta ego-kihte, kui sa tunned, et sa ei ole millegagi rahul. Selle asemel, et tülitseda leia viis rahumeelseks rääkimiseks. Üldiselt ei ole see aasta sinu jaoks suhetealaselt ebasoodne, kuid mainin selle ära, et sa suudaksid tasakaalu hoida seal, kus teistel tasakaal puudub, näiteks pereliikmetel või kaaslasel. Jäär, sind varustab Veenus tugeva armastuseenergiaga, mis tähendab seda, et sa suudad armastust elavana hoida ning sellest saavad kõik tegelikult kasu, eelkõige need, kellega enda elu jagad.

Kui sind huvitab see, kuidas sul läheb materiaalsel tasandil 2024. aastal, siis olen selle sinu jaoks Astroloogilises kaardis välja arvutanud vastavalt planeetide seisudele. Jäär, sulle on oluline periood alates 1. maist kuni 27. juulini. Sellel perioodil soosib Jupiter ehk õnneplaneet sind rahalisel teemal. Ehk sellel ajal ette võetud investeerimised, ükskõik millisel tasandil, toovad sulle heaolu 2024. aasta lõpu poole ehk alates oktoobrist. Näiteks, kui tegeled sellel ajal ostu-müügi tehingutega, siis see annab sulle suuremal määral materiaalset õnne, mille tulemust tunnedki aasta lõpu poole.

Lisaks on see soodne periood töökoha vahetamiseks, kui sul on selline soov olemas. Sellisel juhul on Jupiter sinu poolt ning annab sulle parima versiooni tööalaselt, kus sa tunned end suurepäraselt. Juhul, kui sul ei ole plaanis ega vajadust töökohta vahetada, siis on see periood sinu elus, kus on sul võimalik suurendada enda sissetulekut läbi entusiastlikuma ning suurema tööpanuse. Seda perioodi kasuta kindlasti selleks, et anda endast veelgi rohkem tööalaselt välja, et küllus sinu elus saaks kasvada. Enne seda perioodi on sul kasulik enda küllusekristallid puhastada ja aktiveerida erinevate viirukitega või luua rahaõnnekristallide komplekt. Üks olulisemaid küllusekristalle on kindlasti Roheline Aventuriin, mis sinu kodus ja ka töökeskkonnas võiks olemas olla.

Jäär, arvestades seda, et sinu Astroloogilises kaardis mõjutab 29. juunist kuni 15. novembrini Saturni retrograad konkreetselt karjääri ja üleüldiselt tööd, siis sellel perioodil võid kogeda samal ajal nii võimaluste esiletulekut kui ka tagasilööke. See on periood, mis kasvatab sind tegelikult veelgi võimekamaks. Ehk sinu asemel ma ei suhtuks tagasilöökidesse negatiivselt. Võta seda perioodi kui Universumi õpetust, millest läbi tulemisel on sul võimalik enda potentsiaali kasvatada. Saturn saadab sellel perioodil sinu kasvatamiseks ja arendamiseks katsumusi, seega ole hea ja võta neid nii, mitte probleemidena. Igasugune takistus või probleem, mis inimese eluteele tuleb, ei tule tegelikult "karistama". Saatustes on selliseid olukordi kõikidel inimestel ning neid kõiki ei olegi võimalik ennetada, kuna vastasel juhul inimese hing ei saa kasvada. Igasugune kasvamine on loomulik iga inimese saatuses ka individuaalsetel tasanditel ja ma ei ole enda elus veel näinud mitte ühtegi inimest, kellel ei oleks tagasilööke või kasvamise kohti. Kõik oleneb sellest, kuidas sa ise nendesse suhtud ja kuidas nendest välja tuled. Kui sa näiteks soovid, et sinu 2024. aasta oleks edukam, lihtsam kanda, siis sul on alati võimalik ka minu erasessioonile tulla, et vaadata individuaalsel tasandil seda, mis sind on ees ootamas või kuidas "millestki" välja tulla. Seda kõike saad sa ka ise teha, näiteks kanda Turmaliinsuletistega Kvartsi, mis aitab sul kergemini 2024. aastal raskusi ületada. See on 2024. aastal Jäär sinu jaoks üks parimaid intuitsiooni arendavaid kristalle. Kui sa kannad intuitsioonikristalle, siis on sul võimalik jõuda ise järeldusteni, õppida, kasvada ja areneda täpselt selles suunas, kus sa võiksid ja peaksid. Lisaks aitab Turmaliinsuletistega Kvarts teha sul tööalaselt parimaid valikuid ning kergemalt vastu võtta Saturni retrograadi perioodi. Nii on sul võimalik saada vaid "kulda" sellest perioodist ja kõige keskelt, mis sind on ees ootamas. 

Üldiselt on materiaalne seis sellel aastal sinu jaoks stabiilne. Eriti siis, kui oled 2023. aasta lõpus teinud enda jaoks õigeid otsuseid, kui sa ei ole 2023. aasta viimastel kuudel astunud tööalaselt valele teele või teinud halbu investeeringuid, mis tulevikule soodsalt ei mõju. Enamus Jääradel on tasakaalukas aasta. Läbi Saturni poolt loodud õppetundide saab iga Jäär kasvatada enda rahalist õnne ja muutuda oma erialal tugevamaks. Kui sa õppetunde ei pelga, siis oled aasta lõpuks kindlasti rahul enda rahalise seisuga.

Kui sul on enda äri või oled üksik tegutseja, siis parim aeg äriliste uuenduste elluviimiseks on augustis ja septembris. Kui sinu tegevusvaldkond on juba pikemat aega eksisteerinud, siis saabub suurenenud rahaline õnn sinu ellu novembris ja detsembris. Nendel perioodidel on sul oluline hoida enda äriliseõnne kristalle aktiivsena ehk Mariami Jaspist, Tsitriini ja Piltjaspist. Neid kolme kristalli hoitakse äripindadel, kui soovid külluseenergiat läbi kristallide enda elus hoida. Suuremad äriga seotud otsused võiksid samuti olla tehtud nendel kuudel, kui soovid vastu võtta parimaid otsuseid.

Sellele järgneb sulle tervisealaselt hea periood augustist septembrini, kus tunned rohkem füüsilist energiat ja seeläbi suudad suurendada ka enda energiavarusid, mis on kaduma läinud 2023. aasta lõpus. See on parim aeg, mil tunned end tugevana ja seetõttu on sul võimalik olla kordades aktiivsem. Võiksid seda perioodi kindlasti kasutada millegi loomiseks, milleks vajad füüsilist energiat. Kui aasta esimeses pooles kulub vaimselt väga palju energiat analüüsimisele, eelnevast aastast kaasa toodud probleemide lahendamisele, siis peale augustit laguneb see energia sinus ning saad iseendasse uue hingamise. Kui sa tunned juba aasta alguses, et oled väsinud 2023. aastal toimunust ning soovid end vaimselt turgutada ning energiaid taastada, et stress sinust vabaneks, siis soovitan kindlasti alustada Draviidi kristalli kandmist. Draviit aitab maandada pingeid, eemaldada minevikuenergiaid sinu Auraväljast ning suurendada sinu vaimset võimekust. Eriti oluline on see kristall sulle siis, kui sa oled olnud segaduses või sinu elus on olnud palju sotsiaalseid pingeid. Sellel kristallil on võimekus neid pingeid eemaldada ning parandada sinu enesetunnet kordades kiiremini, kui sa võibolla suudaksid seda iseseisvalt teha. Kristallid ongi selleks, et toetada eelkõige vaimset keha.

Igasugune õppimine ei ole sellel aastal soodne, mis tähendab seda, et kui võtad ette uue valdkonna, millele spetsialiseeruda või käid koolis ning omastad uusi teadmisi, siis on sul oluliselt keerulisem keskenduda ning kõike omastada. Seda ette teades ja kooliteel olles või koolitusi läbides veendu kindlasti, et sul on aega puhkamiseks ning enda tasakaalustamiseks - selleks, et sa suudaksid keskenduda ja läbida seda teekonda ilma suuremate probleemideta. Sind toetab ka magneesiumi tarvitamine, kuna see parandab mälu ning suurendab keskendumist. Samuti aitab sellele kaasa eeterlike õlide aurutamine, kuna need on lõõgastava toimega ja aitavad maandada stressi. Eriti hästi aitab sul keskenduda Clary Salvei või Salvei eeterlik õli. Dumortjeriit on samuti suurepäraseks abiliseks, toetades uute teadmiste vastu võtmist ning kiirendades ajutegevust. Tegemist on kristalliga, mida ma läbi aastate olen soovitanud lastele, noortele kui ka neile, kes käivad ülikoolis. Dumortjeriit suurendab faktimälu, milleks on see kristall ka sellel aastal sinu jaoks oluline, kui soovid saada häid tulemusi.

Kui keskenduda sellele, mis on sind tervisealaselt ees ootamas, siis kõige nõrgemaks kohaks on kindlasti sinu seedesüsteem ja Päikesepõimik. Sellega seoses soovitan sul juba varakult üle vaadata enda menüü ja teha seal vajadusel selliseid korrektuure, mis on seedesüsteemi toetavad, mitte kahjustavad. Kui sa juba tunned ebamugavustunnet ning tajud selle nõrkust, siis on oluline läbi teha probiootikumide kuur või kasutusele võtta Libejalaka puukoor. Mõlemad on seedesüsteemile head. Probiootikumid on kasulikud nii sinu immuunsusele kui ka ülejäänud metabolismile. Libejalaka puukoor vähendab ebamugavustunnet seedimisel ning on kasulik ka refluksi taandamisel. Joo kindlasti vett, näiteks vee-eliksiire, mis on eriti kasulikud ka Kurgutšakrale ehk eneseväljendamisele ning enda mõistmisele. Juhul, kui sa peaksid 2024. aastal kogema seedesüsteemis suuremat stressi, siis läheb Päikesepõimik tasakaalust välja. Ei ole ime, kui sa ei suuda olla rõõmsameelne või stress kasvab üle pea, kuna see Tšakra on seotud sinu õnnetundega - seetõttu on oluline tervendada oma Päikesepõimikut.

Juhul, kui sul on soov ja plaan välismaale kolida, kas siis jäädavalt või tööalaselt, siis on selle elluviimiseks kõige õigem aeg oktoobris. Sellel ajal on planeetide seis seda kõike soosiv ning sa teed valiku, millega sa tulevikus rahule jääd. Seda soovi tuleks kaaluda siis, kui see on sinus olnud ka aastal 2009 või 2018. Seega soovitan sul enda elus tagasi rännata nendesse perioodidesse ja küsida enda käest, kas sa unistasid sellest ka tollel hetkel või mitte. Kui jah, siis on see kindlasti väga õige otsus. Kui mitte, siis tuleks kaaluda esmalt läbi kõik nüansid, mida see otsus võib endaga kaasa tuua. Välismaale kolimiseks toob sulle head õnne Mookaite kristall. Tegemist on rändaja-kristalliga, mis toob uut võimalust välismaal ja kaugel enda juurtest. Mookaite hoiab hea õnne sinuga ning eemaldab ka hirmu sellise suure sammu ees, mille ette võtad. Kui seda teed, siis kindlasti küsi iseenda käest: "Ega see ei ole põgenemisplaan sinu peas?", et aru saada, kas see otsus on seda väärt või mitte. Tihtipeale võivad sellised soovid tunduda fantaasias suurema võimalusena, kui need tegelikult on - need ei toeta sind reaalselt edaspidises elus ega paranda sinu elukvaliteeti.

Suurem koormus ning aktiivsem periood saabub sinu ellu Marsi tõttu 2024. aasta viimastel kuudel. Sel perioodil jääb sul oluliselt vähem aega lõõgastumiseks ja puhkamiseks. Isegi, kui sa väga soovid puhata, siis see ei ole kindlasti soodne aeg puhkuse võtmiseks, kuna kõike toimub väga palju ning selle võtmine lükkab ülejäänud tegevused sinu jaoks kitsamasse ajaperioodi. Seega, kui soovid puhkust välja võtta ja tasakaalustada, siis on selleks kasulikum aeg kevad ja suvi.

Jäär - sinu tasakaalukal versioonil on palju positiivsust ja optimismi, mis tuleb loomulikult sinus esile ning hoia seda energiat teadlikult õhus. Sa oled kõige ilusamas väes siis, kui hoiad hea tuju esil ning külvad seda ka teistesse. See on miski, mida kõik sinus hindavad ning see loob sinu ümber stressivabama õhkonna. Naerata elule ja elu naeratab sulle vastu!

Üleüldiselt on Jääral 2024. aastal vanade sõprussidemete taastamise aasta. Paljud vanad tuttavad võivad leida sinuni tee tagasi - te kohtute nii-öelda juhuslikult, leiate taas ühise keele ning jätkate sealt, kus tookord teie teekond pooleli jäi. Seega, kui keegi sinu minevikust sinu ellu naaseb, siis lase tal tulla enda ellu ning ava enda süda suhete üles soojendamiseks. Kõik, mis jäi pooleli tulebki lõpuni viia ja seetõttu sulle sellest ette räägingi.

Kõige olulisem 2024. aastal on hoida võimalikult head kontakti enda perekonnaga, luua lähedasemaid suhteid, olla toeks teistele ja loomulikult viia väärtushinnangud materialismist armastusse. Kui liigud selles suunas, siis leiad endas üles rahu, juhul kui sinus rahutus eksisteerib. Planeetide seisude järgi on 2024. aastal kaks Jäära versiooni. Üks, kes panustab vaid materialismi ning kellel on vaja sellel aastal õppida materialismi kõrvalt ära armastuse väärtus. Teine, kes panustab vaid armastusse ning kellel on nüüd õige aeg õppida materiaalsel tasandil palju selgeks, et tuua tasakaal. See on tasakaalustav aasta, seega küsi enda käest juba 2024. aasta saabudes, kuhu poole sa võid alateadlikult või teadlikult kalduda. Kõige olulisem siin maailmas on see, et sinu südames oleks rahutunne ja see rahutunne saabubki läbi tasakaalu. Kui sa ei oska sellele küsimusele enda sees vastust leida, millisel poolel sa oled, siis võta aeg, et vastuste leidmiseks mediteerida. Mediteerimiseks on väga kasulik põletada viirukeid nagu näiteks Sandlipuud, mis aitab tuua sinu sisse selgust. Kui sa esimese meditatsiooniga sellele küsimusele vastust ei leia, siis mediteeri uuesti ja uuesti, kuni jõuad selleni. Soovitan seda, et mõistaksid, millele rohkem pühenduda, et leiaksid vastuse ning liiguksid tasakaalustavale teele - võidad sellest aasta lõpuks väga palju, kordades rohkem, kui sa endale ette suudad kujutada.

Olulisteks kuupäevadeks enda unistuste ja soovide teele saatmisteks on 19. jaanuar, 24. aprill ja 27. oktoober. Nendel kuupäevadel soovitan võtta vastavalt oma südamesoovile väljavalitud küünal, millega enda unistusi teele saadad. Kui süütad küünla, mis on samas energias nagu sinu soov, siis keskendu soovile ning lase see soov Universumisse. Veelgi parem on see, kui sa samal ajal kirjutaksid enda soovi paberile ja annaksid sellele samale soovile küünlaleeki, et põlemise teel kanduks soov veelgi kiiremini Universumisse.

Kaksikleekide puhul on 2024. aastal Jäär sinu jaoks väga olulised kuupäevad 11. veebruar, 10. märts ja 28. september. Nendel kuupäevadel on sul võimalik kohata enda Kaksikleeki, kui sa ei ole veel selles sidemes või oled vallaline. Need on kuupäevad, mil sul on võimalik temaga esmakordselt kohtuda või suhe järgmisele etapile viia. Midagi maagilist on sind kindlasti ees ootamas - olgu see unes Kaksikleegi saabumise ettenägemine või kui oled juba Kaksikleegiga suhtes, siis on see uude etappi liikumise aeg. Nendel kuupäevadel on oluline hoida armastusetunne enda sees suurena, saata teisele poolele teele head soovid ning jagada enda tundeid. Hingesugulaste jaoks on olulised kuupäevad 6. jaanuar, 14. mai ja 29. november. Nendel päevadel on hea abielluda, üksteisele veelgi enam pühenduda ning viia enda suhe järgmisele tasandile. Kui soovid 2024. aastaks enda ellu rohkem armastuseõnne, siis panusta suhtesse võimalikult palju ning hoolitse ka selle eest, et armastusekristallid oleksid sinu kodus alati puhastatud viirukite ja eeterlike õlidega.

Üleüldiselt jääd sa Jäär ise oma 2024. aastaga väga rahule, kui sa endale kõrgeid ootuseid ei sea ehk ei lase ambitsioonidel ülepeakaela kasvada ning annad endast kõik selleks, et nii suhted kui ka eesootavad tööalased "kasvamise" kohad läbida. Hoolitse iseenda ja pereliikmete tervise eest ning võta rohkem aega hingelistele tegevustele, et stressitase sinus suureks ei kasvaks. Kui koged materiaalset stressi ja survet, siis tee hingamisharjutusi ning aktiveeri küllusekristalle, et need sulle lahendusi ja ideid tooksid.

Kõik 2024. aasta ehted ja komplektid, mis toovad uude aastasse õnne, küllust, armastust, leiad endale ja oma kallitele SIIT.

Jäär, soovin sulle armastuserohket ja töökat 2024. aastat. Hoolitse enda pereliikmete, kaaslase ja sõprade eest. Hoia õhus positiivne ja elurõõmus suhtumine ning võta elu vastu kergemalt, vähendades sellega loomulikult enda stressitaset. Sa oled parim enda positiivsuses!

Tene Laul