Mul on hea meel sulle kirjutada Astroloogilisi teadaandeid ja juhatada sind planeetide ning tähtede seisude järgi parimalt aasta lõppu, et sinu uus aasta saaks tulla uuendusterikas. 2023. aasta on olnud kõikidele inimestele tohutult keeruline ja katsumusterohke. Olgu selleks olnud majanduslikud probleemid, muremõtted, segadus suhetes ja tunnetes. Arvestades seda, et numeroloogiliselt on 2023. aasta tingimusteta armastuse ajastu teine aasta, siis see on numeroloogiliselt lahti selgitades 2+0+2+3= 7 ka spirituaalselt sügavalt kasvatav ja õpetav aasta.

Kirjutasin 2022. aasta lõpuks Ajarännaku raamatu, milles rääkisin sulle, et tingimusteta armastus on see, mida ärgitab 2023. aasta meie hingedes kasvama. Tingimusteta armastus ongi teistele elamine, mitte vaid iseendale. Unista suurelt enda tarbeks, jaga teistega enda annet, võimekust, küllust - kui seda on. Kui oled defitsiidis, siis lase teistel end aidata ja oska alati selle üle tänulik olla.

Aitäh teile kõigile, kes te olete LA TENE kaudu endale hingerahu, tervendust, armastust, toetust, positiivsust, häid emotsioone, kodusoojust, optimismi ning palju head saanud. Olen ülimalt tänulik, et olete leidnud tee meieni.

Aastalõpu astroloogiline teavitus

18. detsembril aktiveerus Jupiteri ja Merkuuri kaudu Maale optimismi täis laeng, mis kestab kuni 24. detsembrini. See toob endaga kaasa head õnne, häid isiklikke uudiseid ning annab hingele parandust sinna, kus seda kõige enam vaja on. Mis tähendab seda, et iga inimene siin planeedil saab sellel perioodil tervendust selles aspektis, kus seda kõige enam vaja on. Seega, see on sinu jaoks põnev - näe positiivseid märke enda ümber ja seda, mis sinu elus toimub nendel päevadel. Hea energia, mis sinu poole tuleb, see tuleb põhjusega. Olgu selleks keegi, kes tervendab osa sinust, mis on alateadlikult katki. Saad teada hea uudise, mida oled juba kaua oodanud või sul õnnestub "see miski", mida sa väga vajad. Jupiter ja Merkuur annavad sulle tuge ning mul on selle üle ülimalt hea meel. 

Juhul, kui sa soovid seda õnneenergiat Jupiterilt ja Merkuurilt enda Auravälja suurejoonelisemalt kinni püüda, siis soovitan nendel päevadel tuua enda ellu Kuukivi, Rüoliit, Merevaik ja Mahagon-Obisidaan. Aseta need kristallid punast värvi koti sisse, kirjuta paberile enda suurim soov, millele soovid kõige enam enda ellu head õnne ja pane see koti sisse ning aseta see kott enda voodi alla kuni 27. jaanuarini. Peale seda võta kristallid kotist välja ja vii need tagasi loodusesse enda lemmikkohta. Olgu selleks sinu lemmik matkarada, jõgi, millest igapäevaselt möödud või hoopis perekonna õunaaeda, mida kogu hingest armastad. See koht looduses on koht, mis on sinu südames - kui on nii, siis see soov läheb täiesti kindlalt täide!

Juhul, kui sa ei jõua enda soove kristallidesse seadistada, et need saaksid läbi Maa energiavälja sellele planeedile kinnituda ja seeläbi täituda, on sul võimalik 28. detsembrist kuni 5. jaanuarini teha lisarituaali, et väestada enda 2024. aasta õnneenergiat. Selleks aga läheb sul vaja rituaali ja tuleb panustada rohkem aega sellele, et see täituks. Kui saadad soovi Maale ning rituaaliga hea õnne energia sõnumi Universumisse, siis oled topeltvõitja. Mina teen seda enda soovidega ja avalikustan enda soovid nende täitumisel sulle ja teistele hetkel, kui tulen kogu looga välja. Selleks salvestan enda soovi, mille teele saadan ning näitan, kuidas rituaalid töötavad ning kuidas neid õigesti teha. Avalikustan hiljem, et olla teile valgustajaks, kuidas energiamaailm tegelikult toimib. Kui soovid ühineda minuga hea õnne rituaalis - suurepärane! Saame telepaatiliselt teha midagi ühiselt - sina endamisi, mina endamisi. Olles meie ühine salakeel. Hiljem saame seda jagada kui kohtume. Kui need soovid on täitunud.

Heade soovide ja õnne rituaal 2024. aastaks:

1. Lootose või Nag Champa viiruk (Vali palun see intuitiivselt. See, milline viiruk sind rohkem kõnetab - see toetab sinu 2024. aasta täitumise soovi ning toob head õnne selle täitumiseks).

2. Ho Woodi või Ylang Ylangi eeterlik õli (vali samuti intuitiivselt).

3. Makadaamia või Avokaado baasõli (vali samuti intuitiivselt).

4. Vabalt valitud küünal (vali küünal intuitiivselt lõhna või välimuse järgi).

5. Tikud, küünlaalus, viirukialus ja suurepärane meeleolu. Kõige parem!

6. Samal päeval joo 1 tass musta teed kokku segatud meega.

7. Samal päeval palun söö 8 datlit.

Rituaali tuleb sul teha üksinda või inimesega/inimestega, keda sa täielikult usaldad ehk keda tingimusteta armastad. Rituaali alguse kuupäev peab kindlasti jääma 28. detsembrist - 5. jaanuari sisse. Kuna sellel perioodil on Astroloogiliselt kõige soodsam aeg saata teele Universumisse sõnum iseenda kohta kõige pikemaks perioodiks. Kui seda sulle siia kirjutan - unistan, et sinu soovid täituksid. Olgu need sulle endale, sinu jaoks! Pea meeles - rituaali tehes keskendu palun vaid iseendale, kuna nii ei seo sa teisi inimesi enda rituaali. Me ei tohi mitte kunagi end kellegagi rituaalis siduda, vaid armastust tuleb vabalt soovida. Juhul, kui see on armastusesoov, täitub see siis, kui teine pool on saatuse järgi sinu eluteele armastajaks loodud. Seega armastusesoovile anna võimalus ning teisi isiklikke soove, mis ei ole kellegagi seotud, võid konkreetselt manifesteerida.

Kui kaasad enda rituaali inimesi, keda armastad, väestavad nad sinu soovi täitumist. Seega on hea seda teha koos nendega ja näha ühiselt, kuidas see soov täide läheb.

1. Rituaali jaoks aseta intuitiivselt välja valitud küünal koju või kohta, kus ajutiselt elad sinna, kuhu intuitiivselt tunned, et see võiks jääda. Küünal tuleb lõpuni põletada võimalikult kiirelt ehk peale seda, kui rituaal on aktiveeritud, lase sellel küünlal igapäevaselt võimalikult kaua põleda.

2.
Kui oled küünlale koha leidnud, siis võta viiruk, mille välja valisid ning süüta viiruk tikuga ning leegist, millega viiruki süütasid sea ka küünal põlema. Kui seda teed, siis lausu valjult soov, millele tulemust sa soovid 2024. aasta jooksul kogu südamest näha. Seejärel raputa viiruk suitsema ning aseta see küünla kõrvale viirukialusele.

3. Kui viiruk on ilusti seatud omale kohale, siis keskendu sellele soovile enda mõtetes. Juhul, kui teed seda rituaali teistega koos, siis nemad aitavad väestada sinu soovi täitumist, samal ajal sellele keskendudes. Ole hea ja palu nendel seda rituaali väestada enda armastuseenergiaga. Võtke selleks aega nii palju, kuni sina ehk rituaalitegija tunned, et see soov on teele saadetud. Seejärel viige või vii rituaal lõpuni.

4.
Selleks võta eeterliku õli pudel ja tilguta täpselt 3 tilka eeterlikku õli koos baasõliga peopesale ning masseeri õli kätesse. Kui see on tehtud, siis hoia enda käsi (teised ei tee seda, ainult rituaalitegija kasutab eeterlikku õli) küünla kohal ning ütle enda soov veel viimast korda valjusti välja. Seejärel on rituaal aktiveeritud. Juhul, kui sa teed seda üksinda - hoia seda soovi enda südames. Juhul, kui jagad seda rituaali kellegagi, siis palu tal vaikida sellest soovist ehk see soov ei tohiks kindlasti väljapoole sind ega teda/neid liikuda enne selle soovi täitumist. Te võite omavahel loomulikult sellest rääkida, aga mitte teistele, kes selles rituaalis ei osalenud.

5.
Kui küünal on järjestikustel päevadel ära põletatud, siis on see täielikult teele saadetud. Kui soov täitub, siis näed enda silmadega, milleks on südamest tulnud rituaalide tegemine võimalik. Oluline on see, et see rituaal kellelegi liiga ei teeks, vaid tooks ainult sulle kasu! Hoia tingimusteta armastust enda südames kui soovi teele saadad ja see soov täitub - lase heal õnnel enda ellu tulla!


26.-28. detsembri Täiskuu


Seekordne Täiskuu on täis ootamatusi, mis tähendab seda, et sinu ellu tuleb miski, mida sa ei pruugi osata ette näha. See, kuidas sa sellele reageerid sõltub sellest, kuidas sa oled ise hingeliselt häälestatud. Juhul, kui see on "miski", millega on sul hiljem keeruline tegeleda, siis küsi abi sellega tegelemiseks või toime tulemiseks teistelt. Juhul, kui see on miski, mida saan sul aidata mõista selgeltnägijana, siis selleks olen ma sul olemas. Teisel juhul küsi abi sealt, kus kohast tunned intuitiivselt, et võiksid abi saada. Juhul, kui see on miski, mis sulle väga sobib, siis rõõmusta selle üle. Ole tänulik ning näita seda tänutunnet kindlasti ka välja.


Kuna seekordne Täiskuu on täis ootamatusi, siis ei ole midagi imestada, kui kuuled siit-sealt igasuguseid erinevaid uudiseid kellegi või millegi kohta. Need samad teemad, mis esile kerkivad - need tulevad suurema ja sügavama põhjusega. Nendesse ei tohi kindlasti kergekäeliselt suhtuda. Kui selleks on armastuse avaldamine, midagi ilusat ja head, siis on see võimsam, kui alguses tundub. Seega selles osas on see suurepärane sinu eluteel.

KONTROLLI OMA EMOTSIOONE JA SOOVI ENDA ELLU HEAD!


Täiskuu on periood, kus sinu emotsioone võimendatakse mitmekordselt, seega on sul endal hästi tähtis kontrollida, mida sa sellel ajal mõtled. Soovmõtlemine on võimendatud nii heas kui ka halvas võtmes. See tähendab seda, et kui sa keskendud sellel ajal millelegi väga heale ja suunad enda mõtted positiivseks, siis suure tõenäosusega nii ka juhtub. See on ka põhjus, miks Täiskuu ajal tehakse väga palju erinevaid rituaale. Täiskuu annab väe, aga jäta meelde, et sellel päeval peaksid sa eriliselt vaatama, kuidas sa suhtud iseendasse, teistesse, milliseid emotsioone välja annad ja milliseid mõtteid mõtled. Täiskuu on aeg, kus sinu emotsioonid saadetakse teele, seetõttu olgu need ikka head. Täiskuu väe kohta saad lugeda SIIT ja see kuidas Täiskuu meid mõjutab leiad SIIT.

Täiskuu on alati võimsa väega, siis jõuab Maa peale Kuu kõige tugevam jõud ja igasuguste spirituaalsete tegevuste õnnestumise tõenäosus on siis suurem. Täiskuust on alati mõistlik võtta maksimum. Seega soovitan teha erinevaid Täiskuurituaale ja Aurapuhastusrituaale.

Täiskuu ajal on alati kasulik puhastada enda Auravälja. Kuna Täiskuu on väga intensiivse väega, siis igasugused tervendavad rituaalid on kasulikud. Miks Aurat puhastada? Ikka selleks, et ebavajalikku energiat, nagu näiteks ebaõnne, stressi ja teisi kahjulikke energiaid Auras ei eksisteeriks. Kui midagi tervendavat kogu aeg enda Aurale teha, siis see aitab sinu enesetunnet pidevalt paremaks muuta.

Täiskuu annab meile jõudu, et lasta lahti ebavajalikust energiast ja puhastada kõike sügavuti. Selleks on hea teha just Täiskuu ajal erinevaid rituaale ja puhastusi. Kristallide puhastamine on vajalik, et saada vabaks nendesse kogunenud negatiivsest energiast ja anda neile uut jõudu, et muutuda uuesti võimsaks. Kristall annab sulle enda sees olevat energiat, samas püüab kinni kogu selle energia, mis ei tohiks sinu sees või keskkonnas eksisteerida. Kui kristalle ei puhastata, siis need hakkavad välja peegeldama sedasama energiat, mida need on endasse tõmmanud. Seega puhasta, lae ja taasta enda kristallide väge ning need tervendavad sind uuesti ja uuesti. Kuidas seda täpsemalt teha saad lugeda SIIT.

31. detsember ehk aasta viimane päev

Vabasta kõik negatiivne, stressi põhjustav ning raskust tekitav tunne, 
mis sinu elus 2023. aastal oli. Lase vabaks, et 2024. aasta saaks sinu jaoks tulla kui uus puhas lehekülg, millele kirjutad uue loo. Pööra uus lehekülg, keskendudes vaid sellele, mis sind õnnelikuks teeb ning mis sinu jaoks oluline on. Jaluta sirge seljaga tulevikku, võttes kaasa kogutud tarkus ning rõõm südames. Juhul, kui sa ei suuda Draakoni aasta tulekuks ehk 10. veebruariks lahendada enda hinges neid osasid, mis sind energeetiliselt alla tõmbavad, siis võime seda teha koos. Esmalt proovi neid siiski lahendada hingeliselt ise või kanna Draviiti ja Turmaliinsuletistega Kvartsi, et need kiiremini laheneksid. Loomulikult võid ka varem minu poole pöörduda, aga kindlalt tuleb need osad kõigil hinges ära lahendada nii ehk naa 10. veebruariks, et saada Draakoni aastast jõudu, mida see andma tuleb. Selleks, et Draakoni-aasta saaks sind väestada, tuleb sul esmalt teha vaherahu enda energias "millegagi", mis sinu mõtetes ringi käib. Juhul, kui sa tunned end suurepäraselt, siis mul on hea meel sinu üle. Lase Draakonil end karastada või väestada. Oleneb, kuidas selle aasta vägi sinu ellu siseneb! Aasta viimasel päeval keskendu kogu hingest kõigele heale.


Soovin kogu südamest, et sinu rituaal täiuslikult õnnestuks ning sellele tuleks tulemus, millest unistad!

Head rituaali tegemist, telepaatiliselt sinuga olles, kui seda teele saadad!

Soovin sulle ja kõikidele teistele imeilusat pühadeaega! Täitke südamed rõõmuga, nautige parimaid roogasid, seltskonda ja olge südamest õnnelikud.

Ülimalt tänulik kõigile, kes on südamest minuga. Ülimalt tänulik, kes on LA TENE´ga.

Kohtumiseni selgeltnägemises, Astroloogia kaudu ja kõike head sulle soovides.

Tene Laul