11. jaanuaril on Noorkuu Kaljukitses, mis motiveerib sind tegutsema teiste inimeste toetamise ja aitamise suunas. Seda eelkõige siis, kui oled enda tähtkuju tasakaalus versioon. Sellisel juhul avaneb sinus ilus ja suur soov aidata neid, kes abi vajavad. Kui see hääl sinu sees avaneb, siis see on üks ilusamaid hääli, millest lasta ennast juhtida. Meie maailm vajab üha enam tingimusteta armastust, üksteisemõistmist ja toetamist ning tervenemist. Sellel Noorkuul avaneb sinu südames ja mõtetes tähelepanu nendele inimestele, kelle suhtes sa hakkad tundma sügavamat muret või kelle osas sinu intuitsioon viitab sulle, et just temale on vaja seda "miskit", et ta saaks abi või parema enesetunde. Kui sinus see hääl kõneleb, siis lase sellel end juhtida ning usalda, et sinu abi läheb õigesse kohta - sinna, kus osatakse seda hinnata ja vastu võtta. Liites kokku kuuseisu, numeroloogia ning Kaljukitse kraadi, siis loen sellest just seda välja ning annan sulle ka mõista, miks sa ennast nii tunned ja mida selle ilusa energiaga teha. Loomulikult on igasugune abi andmine, mis tuleb otse südamest alati kaunis ja hea. Kuid sellel korral on see abi andmine saatuslik, mis tähendab seda, et see abi, mille väljapoole annad, muudab teise inimese elus olukorda kordades suurejoonelisemalt, kui endale ette kujutada suudad. Seetõttu on see tohutult ilus Noorkuu, kuna sellel ajal on võimalik abivajajal saada elumuutvat tuge sealt, kust see on pärit kõige vajalikumast kohast ja kõige ehtsamal kujul.


Seda, kas sa oled enda tähtkuju tasakaalus versioon on sul võimalik lugeda minu raamatust "Tähtkujude salapära", kus kirjutan tähtkuju mõlema versiooni kohta. Juhul, kui sa oled ükskõik millisel põhjusel tasakaalust väljas, siis selle tähtkujude teejuhiga on sul võimalik endas üles leida see kõige parem versioon, kes sa saaksid olla vastavalt enda päikesemärgile. Kui oled tasakaalust väljas, siis on sellel ilmselgelt olemas põhjus. Tasakaal kaob, kui selles elus on vaja õppida läbi raskuste midagi olulist juurde - sa kas oled teadlikult enda valikute tõttu tasakaalutu või oled kogenud Karmat, mis on väljendanud end selles elus eelmise/eelmiste elude tõttu. Tasakaalutuks võib muutuda igaüks, oluline on aga see, et leiaksid tasakaalu uuesti üles. Tasakaalu leidmine sõltub aga omakorda sellest, mis on tasakaalu kadumise põhjuseks - kui leiad põhjuse, leiad ka lahenduse. Olgu selleks siis füüsilise, emotsionaalse, vaimse või spirituaalse tasakaalu puudus - see kõik sõltub sinu eluteest ja kus sa parasjagu sellel eluteel viibid. Tähtkujude salapäras olen sulle kirjutanud tasakaalu motivatsioonist ehk sellest, kuhu poole vastavalt päikesemärgile liikuda - see on üks viis tasakaalu leidmiseks ning lisaks ülejäänud õiged lahendused ja lähenemisnurgad, mis sind samuti toetavad.


Seekordse Noorkuu ajal on sul võimalik teele saata palve/palveid, mis on seotud abi ja toetuse saamisega. Sinu palveid võetakse kuulda, kui lased need enda südamest välja. Selleks keskendu abipalvele ja enda suurimale murele ning usalda elu ennast. Andes Wu Weil ehk soovi teele saatmisele võimalus jõuda sellel abipalvega õigesse kohta ning saada elult vastus abikäena tagasi just siis, kui selleks on õige hetk.


Juhul, kui sa veel ei oska palveid ja soove teele saata nii, et need sinu energiaväljast edasi liiguksid, siis on sul võimalik seda teha ka küünlarituaaliga.

Selleks soovitan sul kasutada:

1. Laimi küünalt

2. Taevaliku harmoonia viirukeid

Laimiküünal avab sinu Südametšakra ja Taevaliku harmoonia viiruk saadab sinu palve teele.

- Esita enda palve küünla süütamisel.
Juhul, kui sul on mitmeid erinevaid abipalveid, siis keskendu küünla süütamisel nendele kõigile korraga.

- Esita enda palve/palved uuesti, kui asetad viiruki küünla kõrvale. Kasuta rituaalis täpselt nii palju viirukeid, kui palju on sinu südames abipalve sõnumeid. Kui soovid ka kellelegi teisele abi paluda ja head soovida, siis aseta tema jaoks suitsema eraldi viiruk.

Kui oled enda päikesemärgi tasakaalus versioon, siis sellisel juhul võid peale 11. jaanuari neljal järjestikulisel päeval ehk kuni 15. jaanuari hommikupoolikuni tunda, kuidas sinu jaoks on väga oluline see, mida teised inimesed sinust arvavad ning nende arvamus mõjutab sind niivõrd palju, et muudab sind närviliseks ja ajab segadusse.

Kui oled Tähtkuju tasakaalutu versioon, siis viis, kuidas Noorkuu energia sind mõjutab on nii: kui sa teeskled tugevamat versiooni, kui see, millises seisus sa tegelikult oled, siis on sul vaja tervendada justnimelt seda osa iseendas, milline ego-kiht sinus sellel perioodil välja tuleb.

Selle tervendamisele aitab kaasa spirituaalne eneseanalüüs, valgustavad artiklid, millest sulle tulevikus kirjutan, Serpentiin Jaad, Ioliit või Muskoviit. Need kolm kristalli on just need, mis toetavad sind sellel perioodil esile kerkinud tasakaalutu koha tasakaalustamisel. Kasuta Serpentiin Jaadi siis, kui tegemist on suhetega - puhasta seda Palo Santoga. Kasuta Ioliiti, kui sa ei mõista, mis sind ärevaks muudab - puhasta seda Lavendliga. Kasuta Muskoviiti juhul, kui soovid endas lahti mõtestada egokihi ärevustunde, kuna Muskoviit annab juurde toetavat jõudu spirituaalsele eneseanalüüsile - puhasta seda Sandlipuuga. Selleks, et need kristallid saaksid sind toetada, on vaja, et need oleksid algenergias ehk neid ei ole kantud mõnel eelnevalt perioodil sinu ega ka kellegi teise poolt. Kristalle ei ole vaja eelnevalt puhastada. Hiljem puhastada neid korra kuus neile vastava taimega. Kanna neid armastusega kuniks tunned, et oled hingeliselt tervislikumasse seisu jõudnud. Kui sinna jõuad, siis sellest on abi sulle endale ja kasu kogu maailmale. See maailm vajab ego vabamat suhtumist, kuna see on kõigi jaoks teekond heaollu.

Soovin sulle ilusat saabuvat Noorkuud! Abi, mille edasi annad on teise või teiste inimeste jaoks elumuutvaks. Spirituaalne energiatõlgendus sinus endas on sinu sammuks tasakaalu liikumiseks.

Abipalvete teele saatmiseks ava enda Südametšakra ning usalda elu ennast.

Kõike head sulle soovides

Tene Laul