Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele SKORPION "ARMASTUSE VALIKUD 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele SKORPION "ARMASTUSE VALIKUD 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele SKORPION "ARMASTUSE VALIKUD 2024. AASTAKS"
35.50€
Maksudeta: 29.10€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele SKORPION "ARMASTUSE VALIKUD 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele SKORPION "ARMASTUSE VALIKUD 2024. AASTAKS" toob sinu ellu armastust 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis lihtsustab valikute tegemist ning aitab hoida sisemist häält selgena. Avab Sind armastusele ja suhetele.

Selles on kombineeritud Sodaliidi, Amasoniidi ja Hematiidi kristallid, mis on kaunistatud metall elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

SODALIIT toetab 2024. aastal Skorpioni intuitsiooni, lihtsustades valikute tegemist ning hoides sisemist häält selgena.

AMASONIIT on Skorpioni 2024. aastal üks armastuse õnnekristallidest, mis toob Skorpionile suhteõnne ja abieluõnne.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja.

Väeehet võid puhastada Salvei- või Vaniljeviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Sodaliidi pärlid ca 8,5 mm. Amasoniit ca 6 mm.
La Tene kristallikomplekt "SKORPION" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Skorpioni päikesemärgi a..
9.90€
Maksudeta:8.11€
Tegemist on väga hapra kristalliga, mis ei kannata vett. Veega kokkupuutel kaotab kristall oma välimuse ja hakkab lagunema.LA TENE erikollektsiooni kä..
20.20€
Maksudeta:16.56€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt SKORPION "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Skorpioni tähtkujus sündinutele, et tuua ne..
11.60€
Maksudeta:9.51€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett SKORPION "ARMASTUSE SIDE 2024. AASTAKS" toob sinu ellu armastust 2024. aastal ja ka&nbs..
28.80€
Maksudeta:23.61€
LA TENE erikollektsiooni käekett meestele SKORPION "JÕUD, ENERGIA ja KAITSE" on väeehe, mis suurendab jõudu ja energiat ning kaitseb hädaohu..
35.50€
Maksudeta:29.10€
PALO SANTO on väga tugeva toimega rituaalitaim, millel on müstiline oskus puhastada Aurat, kristallide energiat, kodu energiat ja kõike, millega ..
6.10€
Maksudeta:5.00€
Mookaite on väga kirju kristall, seega toode võib erineda pildil olevast.MOOKAITE toob sulle head õnne, häid võimalusi, annab sulle võimalus..
4.30€
Maksudeta:3.52€
TŠAKRA on viiruk, mis aitab tervendada korraga seitset Tšakrat. Inimese Auraväljas on seitse peamist Tšakrat, milleks on Juurtšarka, ..
5.80€
Maksudeta:4.75€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.