Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett VEEVALAJA "SOOVMÕTTED 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett VEEVALAJA "SOOVMÕTTED 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett VEEVALAJA "SOOVMÕTTED 2024. AASTAKS"
37.70€
Maksudeta: 30.90€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: VEEVALAJA "SOOVMÕTTED 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett VEEVALAJA "SOOVMÕTTED 2024. AASTAKS" toob head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab sinu unistustel täituda ja annab lisajõudu soovmõtete elluviimiseks. Kasvatab armastuseenergiat.

Käekett on kokku pandud Rutiilnõeltega Kvartsi, Kuukivi ja Rüoliidi kristallidest, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

RUTIILNÕELTEGA KVARTS aitab täide viia unistusi ja saata teele soovmõtteid, et need täituksid.

KUUKIVI vähendab Auraväljas olevat pingeenergiat ning aktiveerib armastuseõnne-energia, mida on alati juurde vaja. Armastus on kõige suurem jõud siin maailmas ja mida rohkem sa seda iseendas kasvatad või seda energiat endale ligi kutsud, seda ilusam on sinu elutee.

RÜOLIIT toob head õnne, aitab luua sideme tingimusteta armastusega - hingesugulase või kaksikleegiga! 

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salveiviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Pärl ca 6 mm.
KUUKIVI on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas, mille peamisteks omadusteks on armastuse ligi kutsumine, intuitsiooni tugevdamine ja hea..
12.30€
Maksudeta:10.08€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
RUTIILNÕELTEGA KVARTS on kõige võimsam unistuste täideviija. Tegemist on nr 1 kristalliga, kui soovid end väestada ja ai..
49.90€
Maksudeta:40.90€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua n..
14.30€
Maksudeta:11.72€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE kinkekomplekt "VEEVALAJA 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua neile&nb..
38.80€
Maksudeta:31.80€
AKVAMARIIN tervendab hinge ja on suurepärane valik, kui otsid kristalli, mis viiks Sinu hinge tasakaalu ja harmooni..
32.90€
Maksudeta:26.97€
SMARAGDKVARTS on kahe kristalli kooslusest loodud eraldiseisev kristall. Smaragdkvarts on Smaragdi ja Kvartsi ehk Mäekristalli kombinatsio..
1.30€
Maksudeta:1.07€
La Tene kristallikomplekt "VÄHK" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Vähi päikesemärgi all sündinu ühed peamis..
16.90€
Maksudeta:13.85€
Pilt on illustreeriv. Eeterlikud õlid ei kuulu õlilambi juurde.ÕLILAMP on eeterlike õlide põletamise jaoks mõeldud vahend, mis annab su..
10.40€
Maksudeta:8.52€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.