Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele KALJUKITS "ARMASTUS ja MÕISTMINE 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele KALJUKITS "ARMASTUS ja MÕISTMINE 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele KALJUKITS "ARMASTUS ja MÕISTMINE 2024. AASTAKS"
39.90€
Maksudeta: 32.70€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: KALJUKITS "ARMASTUS ja MÕISTMINE 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele KALJUKITS "ARMASTUS ja MÕISTMINE 2024. AASTAKS" toob sinu ellu armastuseõnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis toob suhtesse üksteisemõistmist ja aitab üles leida armastuse.

Selles on kombineeritud Punase JaspiseUnakiidiTiigrisilma ja Hematiidi kristallid, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik LA TENE brändi ehted.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

PUNANE JASPIS hoiab tahtejõudu, annab eluenergiat ja jõudu. Kaljukitse jaoks väga tähtis armastusekristall - suurendab kirge ja muudab Kaljukitse seda kõike välja näitama inimesele, kes on tema südames. See avab Kaljukitse ja muudab sellega suhte tervemaks või vallalise Kaljukitse armastusele vastuvõtlikumaks

UNAKIIT toob Kaljukitsele 2024. aastal armastuseõnne. Muudab sinu suhte tugevamaks või kui oled vallaline, aitab sinu ellu tuua Sinu ellu kaaslase, kes on Sulle saatuse järgi ette määratud.

TIIGRISILM annab Kaljukitsele jõudu, jaksu ja vastupidavust, kasvatab head energiat ning positiivsust.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja

Väeehet võid puhastada Roosi- või Jasmiiniviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda 
SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Pärl ca 8 mm.
PUNANE JASPIS muudab sind elujõulisemaks, enesekindlamaks, julgemaks ja tugevamaks. Vabastab ebaõnne, toob suhtesse kirge, suurendab viljakust ja..
9.50€
Maksudeta:7.79€
La Tene kristallikomplekt "ARMASTUSE KÜLGETÕMBE LOOMINE" on loodud selleks, et läbi kristallide enda ellu armastuse jaoks ruumi teh..
25.50€
Maksudeta:20.90€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt KALJUKITS "ARMASTUS" koosneb kahest Kaljukitse armastuseõnne ja südamesoovide täitumise kristall..
8.90€
Maksudeta:7.30€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt KALJUKITS "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaljukitse tähtkujus sündinutele, et tuua ..
11.50€
Maksudeta:9.43€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett meestele KALJUKITS "RAHAÕNN 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja ka&..
35.50€
Maksudeta:29.10€
JASMIIN on armastuse ja intuitsiooni lill. Jasmiin kannab endaga kaasas väga õrna, rahustavat ja puhast energiat. Selle sama energiaga aitab Jasm..
3.30€
Maksudeta:2.70€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.