Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "KALAD 2024. AASTAKS"

LA TENE kinkekomplekt "KALAD 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kinkekomplekt "KALAD 2024. AASTAKS"
43.70€
Maksudeta: 35.82€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: kinkekomplekt "KALAD 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kinkekomplekt "KALAD 2024. AASTAKS" on loodud Kalade tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Kinkekomplektist leiad LA TENE kristallikomplekti KALAD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS", käeketi "ROOSA KVARTS", BERGAMOTI eeterliku õli ja sõnumiga kaardi Tenelt.

LA TENE kristallikomplektist KALAD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" leiad Verekivi, Mookaite ja Roosa Kvartsi kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

- Verekivi suurendab õnne-energiat ning väestab seeläbi Sinu head enesetunnet. Tegemist on kristalliga, mis suurendab vastupidavust ning annab sellel aastal Sinu Auravälja külluslikku energiat.

- Mookaite on uue alguse kristall, mis annab sulle võimaluse liikuda sujuvamalt uude etappi. Mookaite avab positiivse energiavoolu sinu saatuseteel. 

- Roosa Kvarts on 2024. aastal Sinu armastuseõnne kristalliks. Roosa Kvarts aitab sul olla parem, romantilisem ja heatahtlikum. Lisaks sellele leevendab Roosa Kvarts hingevalu ja tervendab sind väga isiklikul tasandil.

Käekett "ROOSA KVARTS" on väeehe, mis toob armastuseõnne ja sinu ellu kedagi head. Õpetab armastust vastu võtma, jagama ja seda hindama.

BERGAMOT eeterlik õli on Südametšakra tervendaja ja samas ka küllusenergia suurendada. aitab tuua ellu materiaalset õnne ja suurendada tööalast õnne.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Kalade 2024. aasta kristalle: Lasuriit, Akvamariin, Morganiit, Rodokrosiit, Botswana Ahhaat, Ookeani Jaspis.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplekt on pakitud LA TENE kinkekotti koos kristalle tutvustava jutuga.
LASURIIT ehk Lapis Lazuli on mineraalide kogum Lazulist, Püriidist ja Valgest Kaltsiidist. Lasuriit on erksat sinakat tooni kri..
9.50€
Maksudeta:7.79€
AKVAMARIIN poleeritud
Enim müüdud
AKVAMARIIN tervendab hinge ja on suurepärane valik, kui otsid kristalli, mis viiks Sinu hinge tasakaalu ja harmooni..
10.60€
Maksudeta:8.69€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
MORGANIIT on imeilus roosat värvi kristall, mis muudab iga inimese südame soojaks, kui sellega kokku puututakse. See sümboliseerib igave..
3.10€
Maksudeta:2.54€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt "KALAD 2024. AASTAKS" on loodud Kalade tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
13.80€
Maksudeta:11.31€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "SKORPION 2024. AASTAKS" on loodud Skorpioni tähtkujus sündinutele, et tuua neile&nbs..
29.20€
Maksudeta:23.93€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "LÕVI 2024. AASTAKS" on loodud Lõvi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja ..
29.90€
Maksudeta:24.51€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt KAALUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaalude tähtkujus sündinutele, et tuua neile&..
12.80€
Maksudeta:10.49€
SALVEI rituaalitõrvik
Enim müüdud
SALVEI on väga vajalik rituaalitaim, millega puhastatakse Aurat, hinge, keskkonda, kristalle ja põhimõtteliselt kõike, mida sa energeetiliselt so..
23.00€
Maksudeta:18.85€
ELUJÕUD roll-on eeterlike õlide segu koosneb 100% eeterlikest õlidest ja baasõlist, milleks on nisuiduõli. Selles segus on Mandariini, Greib..
14.90€
Maksudeta:12.21€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.