Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "NEITSI 2024. AASTAKS"

LA TENE kinkekomplekt "NEITSI 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kinkekomplekt "NEITSI 2024. AASTAKS"
39.90€
Maksudeta: 32.70€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: kinkekomplekt "NEITSI 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kinkekomplekt "NEITSI 2024. AASTAKS" on loodud Neitsi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Kinkekomplektist leiad LA TENE kristallikomplekti NEITSI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS", käeketi "AURA KAITSE ja EBAÕNNE KAITSE", Sidruni Teepuu eeterliku õli ja sõnumiga kaardi Tenelt.

LA TENE kristallikomplekti NEITSI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" leiad RüoliidiTsitriini ja Picasso Jaspise kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

Rüoliit vabastab halba Karmat ja aitab seda mõista. Toob head õnne ja hoiab eemal ebaõnnestumisest ning teekonnast, kus ees ootamas vaid probleemid. Toob ettenägelikkust ja aitab mõista, mis on tulemas.

Tsitriin suurendab küllust ja rahulolu. Tsitriin aitab tuua head tööalast edu ja täide viia materiaalseid unistusi. Tsitriin on positiivsuse kristall, mis toob sinu ellu kordaminekuid.

Picasso Jaspis suurendab sinu loomingulist meelt, aitab olla avatud ja lootusrikkam ja suurendab usku iseendasse. Picasso Jaspis toob head energiat, inspiratsiooni ja häid mõtteid.

Käekett "AURA KAITSE ja EBAÕNNE KAITSE" koosneb Musta Turmaliini kristallist. See on üks võimsamaid kristalle, mis suudab inimese hinge kaitsta ebaõnne ja õnnetuste eest. Loob kandjale kaitsekilbi.

SIDRUNI TEEPUU eeterlik õli aitab vabastada ja lagundada negatiivseid energiaid. Puhastab sinu Aurat, kaitseb sind halva energia eest ja suurendab sinu energiat ja jõudu.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi 2024. aasta Neitsi kristalle - Cappucino JaspistTiigrisilmaMusta TurmaliiniWollastoniitiRoosat KvartsiVikerkaare KuukiviKüaniitiDumortjeriitiPetaliiti ja Piltjaspist

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplekt on pakitud LA TENE kinkekotti koos kristalle tutvustava jutuga.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt NEITSI "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Neitsi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveeri..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "NEITSI" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Neitsi päikesemärgi all sündinu ühed ..
19.90€
Maksudeta:16.31€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett meestele NEITSI "MUUDATUSED 2024. AASTAKS" toob sulle edu 2024. aastal ja ka&..
32.63€
Maksudeta:26.75€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE käekett NEITSI "MATERIAALNE RAHULOLU 2024. AASTAKS" toob sinu ellu küllust 2024. aastal ja ka&..
34.40€
Maksudeta:28.20€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "VÄHK 2024. AASTAKS" on loodud Vähi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja ..
36.50€
Maksudeta:29.92€
LÕÕGASTUS viiruk on rahustava, meeli tervendava, harmooniat loova ja lõõgastava toimega. Selle viiruki põletamine mõjub lõõgastavalt, kuna see on ..
3.70€
Maksudeta:3.03€
MATERIAALNE ÕNN viiruk on salajase retsepti järgi kokku pandud 100% taimne ja looduslik viiruk. Rahaviirukisse on ajurveeda retsepti järgi lisatud vii..
2.90€
Maksudeta:2.38€
La Tene kristallikomplekt "NEITSI" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Neitsi päikesemärgi all sündinu ühed ..
19.90€
Maksudeta:16.31€
CAPPUCCINO JASPIS on Jaspise üks liikidest, millele on iseloomulikuks selle pruunikas ja beežikas värvus. Välimuselt on Cappuccino Jaspi..
4.00€
Maksudeta:3.28€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.