Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "VEEVALAJA 2024. AASTAKS"

LA TENE kinkekomplekt "VEEVALAJA 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kinkekomplekt "VEEVALAJA 2024. AASTAKS"
38.80€
Maksudeta: 31.80€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: kinkekomplekt "VEEVALAJA 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Tooteid on piiratud koguses.

LA TENE kinkekomplekt "VEEVALAJA 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata.  

Kinkekomplektist leiad LA TENE kristallikomplekti VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS", käeketi "KUUKIVI", LAIMI eeterliku õli ja sõnumiga kaardi Tenelt.

LA TENE kristallikomplektist "VEEVALAJA 2024. AASTAKS" leiad Rutiilnõeltega KvartsiKuukivi ja Kullisilma kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

Rutiilnõeltega Kvarts aitab täide viia unistusi ja saata teele soovmõtteid, et need täituksid. 

Kuukivi vähendab Auraväljas olevat pingeenergiat ning aktiveerib armastuseõnne-energia, mida on alati juurde vaja. Armastus on kõige suurem jõud siin maailmas ja mida rohkem sa seda iseendas kasvatad või seda energiat endale ligi kutsud, seda ilusam on sinu elutee.

Kullisilm toetab sind tugevamaks kujunemisel, ning suurendab sinu isiklikku jõudu. Kullisilm on ka suurepärane kaitsev talisman.

Käekett "KUUKIVI" aitab tuua sinu ellu armastust ja mis kõige tähtsam, sellel on oskus sinu ellu seda kõige õigemat ehk hingesugulast tuua.

LAIMI eeterlik õli on külluseenergia aktiveerija ja rahaenergia võimendaja. Värskendab meelt ja maandab ülemõtlemist.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Veevalaja 2024. aasta kristalle: Piltjaspis, Barüüt, Dolomiit, Jaad, Suitskvarts, Smaragd, Pietersiit.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Komplekt on pakitud LA TENE kinkekotti koos kristalle tutvustava jutuga.
SUITSKVARTS aitab vabaneda pingetest, tülidest ja riidudest ning on kasulik pingeliste olukordade lahendamiseks.Suitskva..
42.20€
Maksudeta:34.59€
La Tene kristallikomplekt VEEVALAJA "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Veevalaja tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, ..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "VEEVALAJA" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Komplektis on kolm kristalli Rubiin-Tsoisiit,..
16.90€
Maksudeta:13.85€
VEEVALAJA on üheteistkümnes tähemärk tähemärgi süsteemis, keda juhib Uraani ja Saturni vägi. Uraan on see planeet, mis annab Veevalajale kindlameelsus..
12.40€
Maksudeta:10.16€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VEEVALAJA "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Veevalaja tähtkujus sündinutele, et tuua n..
14.30€
Maksudeta:11.72€
HARMOONIAVIIRUK koosneb kolmest traditsioonilisest viirukitaimest, milleks on Sandlipuu, Patšuli ja Seedripuu. Nende kolme taime vägi loob sinu ümber ..
4.70€
Maksudeta:3.85€
LAIM toob värskust, headust, helgust ja eelkõige küllust Sinu ellu. Põletades seda küünalt aktiveerub rahaõnne, rahavoolu ja positiivsuse energia...
10.90€
Maksudeta:8.93€
ÕUNA ja KANEELI seguviiruk sisaldab Südametšakrat aktiveerivat toimet. See viiruk on suurepärane meditatsioonis kasutamiseks, et pu..
5.00€
Maksudeta:4.10€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "VÄHK 2024. AASTAKS" on loodud Vähi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja ..
36.50€
Maksudeta:29.92€
PUNANE TIIGRISILM on väga kauni ja sügava punase värvusega kristall. Kristall, mis on Tiigrisilma üks liikidest, millel on samasugune t..
3.53€
Maksudeta:2.89€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.