Menüü
Ostukorv

LA TENE kristallikomplekt SKORPION "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE kristallikomplekt SKORPION "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kristallikomplekt SKORPION "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"
11.60€
Maksudeta: 9.51€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: SKORPION "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kristallikomplekt SKORPION "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Skorpioni tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata.  

Komplektist leiad Rohelise AventuriiniValge Hauliidi ja Fluoriidi kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

ROHELINE AVENTURIIN on küllusekristalliks ja aitab saavutada tööalast edu.

VALGE HAULIIT on kristall, millega on sul võimalik tagada pingelistel aegadel eneses rahu.

FLUORIIT soodustab enesearengut ja õpinguid, avades sellele meele ja suurendades keskendumist.

Kristallikomplekti kanna endaga kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi 2024. aasta Skorpioni kristalle - Ookeani JaspisSodaliitMookaiteAmasoniitRoosa KvartsSinine KaltsiitTiigrisilmVerekiviPeridootMalahhiit.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Lavendliviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplektis olevad kristallid on keskmistes mõõtudes. Kristallid on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava jutuga.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt SKORPION "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Skorpioni tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, akti..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "SKORPION" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Skorpioni päikesemärgi a..
9.90€
Maksudeta:8.11€
La Tene erikollektsiooni käekett SKORPION "KÜLLUSEMAGNET" koosneb Malahhiidi ja Kuukivi kristallidest, mida kaunistavad üleku..
34.40€
Maksudeta:28.19€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett SKORPION "KÜLLUSE KASV 2024. AASTAKS" toob sinu ellu küllust 2024. aastal ja ka draakon..
42.40€
Maksudeta:34.75€
LAVENDEL on ülim stressi, depressiooni, negatiivsuse ja meeleolu kõikumise vastane imeravim. Lavendel aitab muuta sinu ellusuhtumist positiivseks..
5.10€
Maksudeta:4.18€
ROOSA KVARTS on ülim armastuseõnne kristall. Alates 2022. aastast sisenesime me astroloogia põhjal kosmilisse armastuseaastasse. Nüüd on just kõi..
5.90€
Maksudeta:4.84€
SININE KVARTS on üks Kvartsi liikidest, millele on iseloomulikuks pastelne helesinine toon, mille seest jooksevad läbi tumedamad sinised triibud ..
5.90€
Maksudeta:4.84€
SODALIIT on väga kauni väljanägemisega kristall, millele on omapärane sinine kuni tumesinine värvus. Selle sinise seest jooksevad läbi erinevad v..
5.90€
Maksudeta:4.84€
SININE PITSAHHAAT on üks Ahhaadi liikidest, millele on iseloomulikuks värvuseks helesinine või taevasinine värvus. Sinise Pitsahhaadi seest jooks..
5.90€
Maksudeta:4.84€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.