Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele JÄÄR "PAREMAD VALIKUD 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele JÄÄR "PAREMAD VALIKUD 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele JÄÄR "PAREMAD VALIKUD 2024. AASTAKS"
58.70€
Maksudeta: 48.11€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele JÄÄR "PAREMAD VALIKUD 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele JÄÄR "PAREMAD VALIKUD 2024. AASTAKS" toob sulle edu 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab teha tööalaselt paremaid valikuid ja otsuseid.

Selles on kombineeritud Turmaliinsuletistega Kvartsi, Rohelise Aventuriini ja Oonüksi kristallid, mis on kaunistatud metall elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

Turmaliinsuletistega Kvarts on 2024. aastal Jäära jaoks üks parimaid intuitsiooni arendavaid kristalle. Aitab teha sul tööalaselt parimaid valikuid, aidates sul jõuda ise järeldusteni, õppida, kasvada ja areneda täpselt selles suunas, kus sa võiksid ja peaksid. Lisaks aitab Turmaliinsuletistega Kvarts sul kergemini ületada raskuseid 2024. aastal.

Roheline Aventuriin on üks olulisemaid küllusekristalle, aitab suurendada tööalast edu ja õnne. Suurendab külluslikke ja majanduslikke võimalusi läbi töö tegemise.

Oonüks on tugev kaitsekristall, mis kaitseb sind ebaõnne eest.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Pärl ca 8 mm.
TURMALIINSULETISTEGA KVARTS on kombinatsioon Turmaliinist ja Kvartsist ning seega omab mõlema omadusi, mis teeb sellest krist..
20.90€
Maksudeta:17.13€
  ROHELINE KVARTS on üks Kvartsi liikidest, mille peamiseks omaduseks on tuua sinu ellu küllust ja jõukust. Rohelisele Kvartsile on oma..
7.40€
Maksudeta:6.07€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt JÄÄR "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Jäära tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktivee..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "JÄÄR" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Jäära päikesemärgi all sündinu ü..
11.90€
Maksudeta:9.75€
KODUPUHASTUS küünal on suurepärane koduenergiate puhastaja. Kõige universaalsem ja multifunktsionaalsem energiatervendaja, mille eesmärgiks on eemalda..
10.90€
Maksudeta:8.93€
ECOSH LIFE on Eesti esimene väetoidulisandite tootja ja müüja, kelle toodete seas on esindatud nii parimad eksootilised kui ka kodumaised väetaim..
21.00€
Maksudeta:17.21€
CYTOPLANI vitamiinid ja mineraalained on taimse koostisega ning nende kõrge kvaliteet põhineb teaduslikel uuringutel. Cytoplani tooted on mõeldud inim..
21.00€
Maksudeta:17.21€
PABERKOTT on väga lihtsa ja kauni välimusega. Sellega on väga mugav meie kristallidest ja ehetest kingitusi teha enda sõpradele või kõige kallima..
0.40€
Maksudeta:0.33€
CYTOPLANI vitamiinid ja mineraalaineid on taimse koostisega ning nende kõrge kvaliteet põhineb teaduslikel uuringutel. Cytoplani tooted on mõeldud ini..
26.30€
Maksudeta:21.56€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.