Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele VÄHK "MOTIVATSIOON ja JÕUD 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele VÄHK "MOTIVATSIOON ja JÕUD 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele VÄHK "MOTIVATSIOON ja JÕUD 2024. AASTAKS"
28.22€
Maksudeta: 23.13€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: meestele VÄHK "MOTIVATSIOON ja JÕUD 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele VÄHK "MOTIVATSIOON ja JÕUD 2024. AASTAKS" toob sulle edu 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis suurendab Sinu jõudu, südikust, motivatsiooni ja energiat.

Selles on kombineeritud Dendriitahhaadi, Rohelise Aventuriini ja Laava kristallid, mis on kaunistatud metall elementidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

DENDRIITAHHAAT aitab Vähil 2024. aastal keskenduda ja toetab ka majanduslikult, aidates näha rahaliselt paremaid väljavaateid. 

ROHELINE AVENTURIIN on üks olulisemaid küllusekristalle, aitab suurendada tööalast edu ja õnne. Suurendab külluslikke ja majanduslikke võimalusi läbi töö tegemise.

LAAVA annab mehele juurde elujõudu, eluenergiat, füüsilist jõudu ja kaitseb meest stressi/depressiooni tekke eest.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Dendriitahhaadi pärl ca 1,2 cm. Laava pärl ca 0,8 cm. Rohelise Aventuriini pärl ca 0,4 cm.
Kuna kõik kristallid on unikaalsed ja ainulaadsed, ei leidu ühtegi ühesuguse välimusega kristalle. Sellest tulenevalt võib kristalli välimus tellitud ..
6.90€
Maksudeta:5.66€
ROHELINE AVENTURIIN aitab suurendada tööalast edu ja õnne. Suurendab külluslikke ja majanduslikke võimalusi lä..
14.30€
Maksudeta:11.72€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt VÄHK "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Vähi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib rahavoo..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt VÄHK "ARMASTUS" koosneb kahest Vähi armastuseõnne ja südamesoovide täitumise kristallidest. Sell..
10.90€
Maksudeta:8.93€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Vähi tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
11.30€
Maksudeta:9.26€
KUUKIVI on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas, mille peamisteks omadusteks on armastuse ligi kutsumine, intuitsiooni tugevdamine j..
22.00€
Maksudeta:18.03€
VEREKIVIL on nii kaitsvad kui ka tervendavad omadused ning aitab parandada üleüldist perekonnatervist. Väga hea kristall..
18.50€
Maksudeta:15.16€
Tegemist on piiratud koguses toodetega.LA TENE erikollektsioon käekett VÄHK "TÖÖEDU ja KÜLLUS" on kokku pandud Tsitriini ja Tiigri..
43.30€
Maksudeta:35.49€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.