Vähk, sind on ees ootamas suurejooneliste muudatustega aasta, mis jääb sulle terveks eluks kindlasti väga hästi meelde. Arvestades seda, kui palju on sinu elu ümber kujunemas ühe aasta jooksul, siis peale selle aasta lõppemist, oled sa kindlasti ka ise imestunud, kui palju võib üks aasta muuta sinu elu. Planeetide seise arvestades ei ole vahet, millised on teised Astroloogilised näitajad sinu Astroloogilises kaardis, kuna tegurid, mis Vähi Päikesemärki mõjutavad loovad uuendusi ja muutusi sinu tahte väliselt. See tähendab seda, et kui väga sa ka soovid stabiilset, rutiinset ning rahulikku elu, siis seda sa ei saa - pikemas perspektiivis on need muutused sinu eluteel sulle kasulikud, mitte kahjulikud.

Selleks, et aru saada, mis suunas hakkavad muutused sinu elus tulema, ole tähelepanelik, mis on 2023. aasta teisel poolel olnud kõige suuremaks teemaks sinu elus. Sealt leiad üles ka need vastused, kus hakkavad 2024. aastal veelgi suuremad muutused toimuma. Kui sa tunned, et muutused on olnud sinu jaoks keerulised, siis tea palun seda, et mida keerulisemad need on, seda suurem on ka sellest väljatulek. Ehk minu soov sulle on, et sa ei annaks alla. Puhasta enda Auravälja - tee kõike, et sul oleks kergem olla! Sind aitab suurepäraselt näiteks mediteerimine ja ma soovitan sul seda teha koos Sandlipuuga. See on taim, mis aitab sul mõelda selgelt ning keskenduda sellele, mis on oluline ning mis mitte. Sandlipuuga mediteerides jõuab sulle kohale see, milliseid samme sa võiksid ja peaksid tegema, et sul oleks hea olla.

Muutused, mis sinu ellu tulevad, ei pruugi esmapilgul olla kõige kergemad, kuid need tulevad sinu ellu, et sa õpiksid selles elus midagi ümber hindama ja rohkem väärtustama. Mida suuremad on probleemid sinu eluteel, seda suuremad on õppetunnid, mida sellest kõigest saad. Südamest loodan ja soovin, et sul läheb sellel teekonnal kõik hästi. Eriti oluline on hoida positiivset suhtumist ning optimistliku meelt, mis aitavad sul saavutada parimat. Astu järgnevale aastale kergemalt vastu, teades seda, et kõik, mis sulle anti ja elu poolt toodi, tuli sulle tegelikult andma uut võimalust millegi alustamiseks. Olgu selleks siis suhted või mõni teine teema, mis saab suuremal määral pingeid ja tagasilööke 2024. aastal. Minu soov ei ole sind ära hirmutada, minu soov on sulle sellel teekonnal toeks olla, et sa ei kaotaks usku ning jääksid õigele rajale. Mina ei luba sul alla anda, olen sinu juhatavaks pooleks sellel teel, kui sa seda soovid. 

Astroloogiliselt on sinu jaoks kõige olulisem hoida kurss mineviku probleemide lahendamise suunas ehk teha kõike selleks, et lasta minevikust vabaks ja seda armastada, mitte kanda selles osas, kuhu paratamatult muutused tulevad, negatiivset suhtumist. Sellele kõigele aitavad kaasa Kuukivi, Roheline Aventuriin ja Tiigrisilm. Nende kolme kristalli kooslus toetab sind terve 2024. aasta vältel, aidates sul leida kõrget töömotivatsiooni, külvata sinusse armastuseõnne, suurendada sinu elukirge, rõõmu ning positiivsust. Kristallid on alati kasuks ja abiks, eriti siis, kui sinu elus on keeruline periood. Seega, mida keerulisem sul on, seda rohkem lisajõudu soovitan sul energeetiliselt kasutada. Nende kristallide enda kõrval hoidmine on kasulik ka seetõttu, kuna need suurendavad sinu võimekust märgata probleeme enne nende tulekut ja reageerida õigel ajal - seetõttu neid sulle ka soovitan.

Armastuseõnn on sinu poolt 5. aprillist kuni 6. oktoobrini. Kui sa vallalisena soovid üles leida enda eluarmastuse, siis sellel ajal on väga soodne aeg anda armastuseõnnele võimalus. Veenus töötab sellel perioodil sinu kasuks, andes sulle võimaluse kohata enda saatuseteel inimest, kes on sulle eelmisest elust ettemääratud. Armastus ja suhted on kokku lepitud eelmistes eludes - mida loomulikum on suhe, seda kindlam saad olla, et see on tõeline hingedevaheline liit, mitte ettekujutus ja soovarmastus. Kui sa oled vallaline, siis soovitan sul enne 2024. aasta saabumist või aasta alguses viia läbi erinevaid uue armastuse rituaale, et oleksid armastuse jaoks valmis. Saad enda Auravälja armastuse jaoks ette valmistada. Põleta selleks Kallaküünalt, auruta Ylang Ylangi eeterlikku õli või kasutada selleks hoopis Nag Champa viirukit. Kombineerides kõiki neid kolme, toob see sulle loomulikult kõige suuremat õnne.

Kaksikleekide jaoks on 2024. aastal olulised kuupäevad 18. jaanuar, 29. veebruar, 30. aprill, 3. oktoober ja 18. november. Pane nendel kuupäevadel tähele, mida sinu teine pool ehk sinu Kaksikleek sulle ütleb, kuidas sinuga suhtleb, mis teie eludes juhtub, kuna need on teie eludes märkimisväärselt olulised kuupäevad. Need kuupäevad on sinu jaoks olulised, kui oled Vähk, hoolimata sellest, milline Päikesemärk on sinu Kaksikleegi teine pool. Seega soovitan need enda jaoks kalendrisse kirja panna. Kui sa oled vallaline ning soovid selles elus ühendust saada enda Kaksikleegiga, siis saada Universumisse nendel kuupäevadel teele armastusesoovi rituaal, et sinu Auraväli looks telepaatia sinu ja tema vahele. Soovitan nendel päevadel kindlasti kanda Kuukivi koos Granaadi kristalliga. Määri see eelnevalt kokku Roosipuu eeterliku õliga või puhasta Roosi viirukiga. Samal ajal, kui sa seda teed, keskendu sellele, et leiaksid ühenduse enda Kaksikleegiga just selles elus ning ka sellel aastal. Mida rohkem soovmõtteid sa õigetel päevadel teele saadad, seda suurem on tõenäosus saada vastus oma unistusele ja soovile.

Kui oled suhtes, siis on mul sulle head uudised seoses 2024. aastaga. See aasta on sinu ja kaaslase tunnete tugevdamise aasta. See aasta paneb teid üksteist uue pilguga vaatama. Arvestades seda, kuidas Jupiter mõjutab sinu Päikesemärki, siis see aktiveerib Südametšakras ühenduse sinu ja kaaslase vahel, mis paneb teid üksteise eest rohkem hoolt kandma, üksteisele rohkem tähelepanu osutama ning kasvatab armastusetunnet. Kui sa oled Vähi Päikesemärgi all sündinud ja sinu kaaslaseks on Jäär, siis teid on ees ootamas alates veebruarist kuni maini suhte järgmisele tasandile kasvatamise periood - lagundate vanad mured ning alustate puhtalt lehelt. Kui sa oled Vähk ja sinu kaaslane on näiteks Ambur, siis sellisel juhul on 2024. aasta toomas sulle ja temale soovi teha koostööd, et materiaalselt sellel aasta paremini hakkama saada. See, millises suunas võiks teie materiaalne teekond minna, saan teile toeks olla, vaadates visioonidega seda, mis on teie anded. Vähk, kui sinu kaaslane on Kaljukits, siis sellisel juhul rikastab 2024. aasta teid potentsiaalse kolimisega või uue elukoha peale mõtlemisega - kui see ei ole juba 2023. aastal teemaks tulnud.

Abiellumiseks on väga soodsad kuupäevad 17. veebruar, 19. mai, 22. juuli ja 3. november. Nendel päevadel on Veenus sinu Astroloogilises kaardis sinu kasuks ehk annab sulle ja partnerile võimaluse saada hulgaliselt armastuseõnne pikaks abieluteekonnaks. Kui soovid abielludes suurendada enda armastuseõnne kaaslasega, siis soovitan kanda Akvamariini või asetada see kristall enda pulmadega seotud oluliste esemete sekka. Akvamariin sümboliseerib tingimusteta armastust, millele tuleb kaasa armastuseõnn.

Sinu tervis on sellel aastal eriti habras, mis tähendab seda, et sul on vaja palju puhata ja mediteerida, et vähendada enda hinges ning kehas stressienergiat. Välja tuleb terviseprobleeme, mis on olnud sinu elus 2017. või 2022. aastast ehk peidetud tervisemured. Kui sinu elus tuleb välja midagi suuremat, siis ole hea ja ära reageeri sellele nii, et see murraks sind emotsionaalselt vaid vastupidi - ära anna sellele absoluutselt ruumi vaimsel tasandil eksisteerimiseks. Lase see vabaks, tervenda seda täpselt selliste võtetega nagu sinu intuitsioon sind tegema juhatab. Kasuta abi täpselt nii nagu sa tunned, et vajad enda aitamiseks. Arvestades seda, et kõik Vähid ja nende eluteed on erinevad, siis ei ole mul läbi Horoskoobi sulle võimalik ette öelda, milline tervisemure sinus välja võib tulla. Saan sind aidata ja õigele teele juhatada erasessiooni raames silmast-silma kohtudes või veebisessiooni teel, kui sa seda soovid. Minu missioon on inimeste saatust lugeda ning anda ette parim saatusetee. Kui soovid minu annet enda elu paremuse poole kujundamiseks kasutada, siis selleks peame kohtuma rännakus. Tervisealaselt on sul võimalik ennast toetada Verekivi kristalli kandes, mis on üks tugevamatoimelisemaid tervisekristalle, aidates sul intuitiivselt jõuda enesetervendamisega õigele teele. Soovitan kindlasti kanda seda kristalli, kui sa juba tunned, et sinu tervis ei ole kõige paremas seisus. Parimad kuupäevad enese tervendamiseks on 16. jaanuar ja 22. märts. Need kuupäevad Astroloogias on sinu jaoks kõige toetavamateks kuupäevadeks, seega soovitan nendel päevadel planeerida täispikk enesetervenduspäev tervisemurede lahendamiseks.

Tööalaselt ei ole soodne vahetada töökohta ehk minna uuele teekonnale. Kui aga sinu Astroloogilise kaardi järgi on selle aasta suurejooneline muudatus ette määratud just tööalaselt, siis sellisel juhul loomulikult, aga ise läbimõtlemata muudatusi ma teha ei soovita. Kuna Vähi 2024. aasta Astroloogiline kaart ei ole konkreetselt seotud ameti vahetamisega või suuremate tööalaste muudatustega, siis ei tasu seal ise konkreetset muutust teha, vaid tuleks selles osas anda saatusele vabad käed. Hoia seda, mis on stabiilne ning keskendu heaga enda tööle, tee seda armastusega ja hinda seda, mis sul on. Mida suuremalt sa enda tööd armastad, seda parem on sellel aastal sinu enesetunne ning külluseenergiad voolavad kordades kergemalt sinu elu suunas. Kui sa soovid suurendada enda tööalast õnne, siis saad seda teha Rohelist Aventuriini ja ka Tsitriini kandes. Need kristallid on sulle sellel aastal materiaalses mõttes toeks, aidates sul üles leida motivatsiooni ja tööalast kirge - kristallide abil suurendad sa oma motivatsiooni ja teed oma tööd armastusega.

Astroloogilise kaardi järgi võivad tulla suured olulised ja ettearvamatud muudatused sinu ellu 15. jaanuaril, 19. aprillil, 23. mail ja 12. oktoobril sinu ellu ja nende periood kestab umbes nädal aega. Ole tähelepanelik, mis siis sinu ellu tuleb ning ära kohku, kui see on midagi, millega sa ei ole varasemalt kokku puutunud. Need muutused tulevad selleks, et kujundada sinu elu paremuse poole, isegi siis, kui need tunduvad esmapilgul stressi tekitavad. Kirjutan sulle seda kõike, et olla sulle sellel perioodil toeks, et sa annaksid endast parima, et neid muudatusi enda elus vastu võtta. Ära kindlasti hakka nendele vastu - mida vabamaks sa lased, seda kergemini hakkab sinu elutee kujunema 2025. aasta poole. 2024 on suurejooneline spirituaalse transformatsiooni aasta, mis tähendab, et sa kasvad hingeliselt ja arened läbi nende muutuste palju. Soovin, et sa tunneksid sellest aastast palju rõõmu ja kergust sellel arenguprotsessil.

2024. aasta ootab ja eeldab sinult seda, et sa laseksid lahti hukkamõistmisest ja keskenduksid heale ning positiivsele. Lase vabaks hirmud ning stress, mis sinus tekivad ja saad sellisel juhul liikuda parimale teekonnale enda elus. Suurenda positiivset suhtumist iseendasse ja teistesse inimestesse. Mida rohkem sa keskendud heale, seda suurem on sinu jõud ületada muutusi, mis niikuinii sinu ellu sellel aastal tulevad. Muutused kujundavad sinust uue ja parema mina-isiksuse. Äärmiselt oluline on hoida head suhtumist teiste inimeste suhtes ja keskendu vaid heale - eriti siis, kui sinu eluteele tulevad raskused.

Halb Karma saadab sind siis, kui sa hakkad "kellelegi" ära tegema, keskenduma sellele, kuidas teha midagi tagasi või panna kedagi paika. Kuna tegemist on Draakoni aastaga, siis võib see soov sinus esile kerkida. Kui sa seda energiat endas rakendad, siis halb Karma hakkab saatma sind, mitte seda inimest, kellele sa seda osutad. Seega soovitan vabastada igasugune negatiivne mõttemuster, mis sind saadab, kui keegi teine ei käitu, ei räägi või ei tee täpselt nii nagu sina näed, et võiks parim olla - seega lase vabaks, andesta ning liigu edasi. Suurenda enda sotsiaalset ringi uute inimestega ja lase nendel enda ellu tulla. See on viis, kuidas sa leiad enda ellu ka suuremat armastuseõnne. Igasugune suurenenud suhtlemine toob sulle head õnne.

Saturni seisud annavad sulle läbi aasta palju jõudu, et ennast arendada ja kasvatada suundades, kus sa eelnevalt kasvanud ei ole. Sellel aastal pannakse sind olukordadesse, kus sa pead kasvama selleks, et edasi liikuda. Saturn suurendab sinu jõudu, südikust ning motivatsiooni, mis on positiivne uudis selles osas, kui sinu ellu tuleb midagi, millega on keeruline hakkama saada. Saturn suurendab jõudu ka kõige raskematel hetkedel, andes sulle selleks lisaenergiat, et sinu keskendumisjõud eksisteeriks tasandil, mis töötab sinu kasuks. Kui sa juba tunned, et sul on keeruline keskenduda, siis toeta end Dendriitahhaadiga. See aitab sul olla heal energiavool, milles sa suudad tegutseda kõikide probleemide lahendamisega ning uuenduste elluviimisega. Lisaks aitab Dendriitahhaat sul keskenduda ja toetab sind ka majanduslikult, aidates sul näha rahaliselt paremaid väljavaateid. Kui sa kannatad rahaliste raskuste käes, siis Dendriitahhaat suurendab sinu jõudu olla nendest emotsionaalselt üle ja keskenduda probleemide lahendamisele. Kui sul tekib küsimus, kas just sinul võivad sellel aastal olla materiaalsed raskused, siis sellele küsimusele ma siin otseselt vastata ei saa, kuna sinu saatusetee on unikaalne. Saaksin seda aidata sul vaadata erasessiooni raames, mille saad broneerida SIIN, kui see sulle huvi pakub. Kui soovid materiaalset rahulolu ja küllust, siis kanna endaga Dendriitahhaati ning kindlasti ka Rohelist Aventuriini.

Sellel aastal on paljude Vähkide ellu tulemas perelisa - sünnib palju lapsi, kellega tekib suur side. Vähk, kui sinu perre sünnib laps, siis sa oled olnud ka tema eelmise elu toetavaks kaaslaseks ning jätkad seda teekonda ka selles elus. Kui sinu ellu sünnib see laps kellegi teise kaudu näiteks sinu tädile, vennanaisele või lähedale sõbrale, siis sina oled see, kes peaks ja võiks seda last terve elu toetada enda armastuse ning teadmistega - tunned kindlasti ka seda, kuidas sul on selle lapsega väga eriline side. See side tuleb eelmisest elust ning sellest, mis on teil saatuse järgi omavahel kokku lepitud. Eriti Vähk, kes sa oled sündinud Draakoni või Ahviaastal.

2024. aasta on enamus Vähkide jaoks suuremal määral loominguline aasta, mis tähendab seda, et sa alateadlikult liigud kunsti poole ja soovid ennast läbi kunsti väljendada. See on seotud Jupiteri mõjuga, mis toimus 12. aprillil 2022. aastal, mil avanes suurem kunstiline energeetika maailmas - selleks, et tervendada ja parandada meeleolu meie planeedil. Kui sinus tekib loomulik kunstiline eneseväljendusvajadus, siis tee seda kindlasti ja külva meie eludesse rohkem värve.

Kunstiande väljatulemisele aitab kaasa Ookeani Jaspise endaga kaasas kandmine. Kui sa tunned, et soovid minna sellele teekonnale, kuid ei oska veel annet endas välja tuua, siis Ookeani Jaspis toetab sind sellel teekonnal. See aitab sinus avada peidetud talendi. Ookeani Jaspis kiirendab igasugust visualiseerimist ning fantaseerimist ning nende energiate ellu toomist. Kui soovid midagi uut õppima minna, siis see võiks kindlasti olla seotud kunstiga.

Kõik 2024. aasta ehted ja komplektid, mis toovad uude aastasse õnne, küllust, armastust, leiad endale ja oma kallitele SIIT.

Soovin sulle parimat aastat, hoia meel positiivsena ning võta heaga vastu kõik, mida 2024. aasta sinu ellu toob! Kohtumiseni ning parimat sulle soovides!

Tene Laul