Olen sulle aastaid kirjutanud Inglisõnumitest, Kaitseinglitest ja rääkinud sellest, kuidas on sul võimalik ühendust saada enda Kaitseingliga, luua temaga telepaatiline side ning sellest, kuidas lugeda sõnumeid, mille Kaitseingel või Inglid sulle saadavad. Seda selleks, et sa oskaksid lugeda märke ja sõnumeid, mida Kaitseingel või keegi Inglite maailmast sulle saadab. Neid märke mõistes, on sul võimalik teha õigeid samme või hoida enda eluteel ära ohte, mida sul on võimalik ära hoida. Nii nagu ma sulle vabanduskirjas kirjutasin, on ka selliseid olukordi, mida sa ära hoida ei saa. Inglid ei tule sulle appi juhul, kui need olukorrad on seotud suurejoonelise kasvamisega või õppimisega, mida sul on vaja selle elu jooksul kogeda. Kõike ülejäänut on võimalik ära hoida nii Inglitega kontakteerudes või kandes kaitsekristalle ja hoides neid enda koduseinte vahel. Alati on kasulik olla Inglitega ühenduses või viia läbi spirituaalseid praktikaid, mis aitavad sinu Aurat tugevana hoida. Selleks, et sa kogeksid vaid selliseid raskeid olukordi, mis on sulle lõppkokkuvõttes kasulikud, aga seda juhul, kui suudad nendest väljuda ja nendest õppida.

Minu lugu on aga suurejoonelisem, mis tõi tegelikult kaasa surmast väljatuleku, millest sulle kunagi pikemalt ka kirjutan või räägin. Sellega seoses soovin sulle avada Kaitseingli teemal ühe suure vaateakna. Selleks, et sa saaksid mõista seda, kuidas Kaitseinglid tegutsevad, meie Aurades ja hingeenergeetikas ringi liiguvad ning kuidas nad lahkuvad, et anda sind üle uuele Kaitseinglile, mis juhtus ka minuga. Seda on kogenud üle maailma paljud inimesed, kellel on olnud nii-öelda surmalähedane kogemus, millest on ellu jäädud ning selles elus taassünnitud.

Et sa suudaksid mõista seda, mida ma sulle selle kõigega öelda soovin, alustan veidi kaugemalt, kirjutades sulle Kaitseingli olemusest ja vajalikkusest ning sellest, kuidas üldse Kaitseinglid meie kõrval tegutsevad.

Iga inimene sünnib siia maailma enda isikliku Kaitseingliga ning Kaitseingel on keegi sinu eelmisest elust. Olgu ta siis sinu eelmise elu armastus, keegi pereliikmetest või kallis sõber, kellega on sul olnud tugev side. Igatahes on see keegi sinu eelmistest eludest, millisest - seda on võimalik vaadata igal ühel individuaalselt, mida ma teen erasessiooni raames spetsiaalse meditatsiooni käigus, kus rändan sinu eelmisesse ellu.

Seega seda teades on õige ja hea kasvatada veelgi rohkem armastuseenergiat nende inimeste vahel, kes on sinu jaoks selles elus väga isiklikul tasandil kallid ja olulised. Mida suuremaks sa nende inimestega armastuseenergiat (tingimusteta armastust) kasvatad, seda tugevam on järgmises elus sinu side Kaitseingliga. Armastuse kasvatamine on oluline ja seda ehtsal kujul. Armastus on ilus, kerge, helge, toleeriv ja aktsepteeriv energia. Tingimusteta armastus on kõige suurem energia, mida enda hinges saavutada, kuid mida on tegelikult ka kõige keerulisem saavutada. Olen alati tingimusteta armastanud enda inimesi, lugejaid ja ka kõiki teisi ning peale seda kohutavat õnnetust, millest naasesin uue Kaitseingliga, olen tagasi selles armastuseenergias. Annan sulle edaspidi teejuhi selleni, kuidas seda armastuseenergiat ka endas kasvatada. Pea meeles - tingimusteta armastusel ei ole piire ehk kui sa oskad seda praktiseerida ja enda hinges omada, siis saab seda alati kasvatada suuremaks ning võimsamaks. See on koht, kuhu poole minu hing on liikumas ja mul on siiralt hea meel olla tagasi enda kehas enda hingena. On olnud suur Ajarännak ja ma olen ülimalt tänulik, et olen tagasi.

Kirjutan Kaitseingli vahetusest, tuues siia sisse iseennast, et anda sulle mõista kallis lugeja, keda ma olen kõik need aastad hoidnud enda südames valgustuses, mis minuga juhtus. See annab sulle ka selguse, mis teiste inimeste eludes võib juhtuda/on juhtunud ning mida see kõik endaga kaasa toob. Võibolla oled seda ka ise kogenud ning see annab sulle selgituse, mis sinu saatuses toimunud on.

Läbi aastate olen Kaitseingli teemadel olnud vestlustes paljude erinevate inimestega, kes on minuga kohtunud. Olen alati öelnud, et Kaitseingel lahkub Auraväljast maksimaalselt kaks aastat enne surma tulekut ehk Kaitseingel vabastab sind surmaenergiasse enne järgmisesse ellu minekut, et sa oleksid selle transformatsiooni eest kaitsetu. Mis tähendab, et surma on võimalik ette kuulutada maksimaalselt kaks aastat enne selle saabumist. Need, kellele olen sellest rääkinud, kelle puhul ma ei ole Kaitseinglit näinud, on ka tänaseks siit maailmast lahkunud ning rännanud järgmistesse eludesse.

Minu puhul juhtus see sama, Kaitseingel lahkus ning jättis mind väga kohutavasse suurejoonelisse raskusesse, millele järgnes üks raskus teise järel. Oli hetki, kus ma sain selgelt aru sellest, et Kaitseingel lahkus minu kõrvalt ning jättis mind elu keerdkäikudesse, millega võitlesin suurejooneliselt kuni kokkukukkumiseni. Selle käigus, kus Kaitseingel minu energiast lahkus, lahkus ka minu hing. Käisin hingelisest täielikult surmast läbi ning ärkasin ühel hommikul üles enda kehas, milles olen tagasi. Mäletan selgelt seda tunnet kui tagasi tulin ja olin suures šokis kõigest sellest, mis mulle räägiti, mis sellel vahepealsel perioodil toimunud oli. See on suurejooneliselt müstiline kogemus, millest sulle kunagi kirjutan või räägin.

Ma tean, et pidin minema surma ning minu elutee oli selles kehas lõppenud, kuid mulle anti täiesti uus võimalus jätkata selles kehas enda hingena koos uue Kaitseingliga ehk toimus Kaitseinglite vahetus. Esmalt lahkus Kaitseingel, seejärel minu hing minu kehast ning suure õnne tulemusel saabusin ma tagasi enda kehasse koos täiesti uue Kaitseingliga. Näen täna, et selle põhjus, miks ma tagasi tulin, on see, et mulle saadeti niivõrd palju armastuseenergiat enda lähedaste ja toetavate inimeste poolt. Kui sina olid üks nendest, kes tundis minu pärast muret, saatis teele palveid, et ma tagasi tuleksin, siis olen selle eest sulle igavesti tänulik. Nii sina kui ka teised andsite mulle võimaluse tagasi ellu ärgata. See on armastuseenergia võim ning järeldan sellest, et minu missiooni on vaja sellel ajastul veel siia maailma edasi anda, milleks on valgustatus, positiivsuse, optimismi, tervise, spiritualismi, Astroloogia ja paljude teiste energiate kasvatamine. Oleksin seda teinud ka järgmises elus täiesti uue nime ja kehaga, kuid hingelt Tenena. Nii ei juhtunud ja ma olen ülimalt rõõmus ning tänulik selle eest. Olen tänulik, et saan olla enda armastatud inimeste jaoks taas olemas.

Kuskil kümme aastat tagasi rääkisin ma enda lähedastele sellest, et minuga juhtub suurejooneline õnnetus, mida saatus kaitseb, millel on suurejooneline põhjus ja mida ma ei saa ära hoida. Käejoontel on selgelt kirjas surmalähedane kogemus ehk potentsiaalne surm, mis võib edasi kanduda uueks eluks ehk uueks võimaluseks. See on läbitud ja sain enda kõrvale uue Kaitseingli, kes kannab mind edasi tulevikku ning toetab minu elutee jätkamist selles kehas. Mäletan selgelt, kuidas ühel päeval ärkasin tagasi enda kehasse ning uus hing ehk Kaitseingel seisis minu kõrval ning ütles mulle: "Tene, Sa oled tagasi ja sa oled tagasi uuendatud kujul. Sa ei pea mõistma kohe seda, kuhu poole sa nüüd sellel teekonnal liigud, kuid sa pead tegema edasi seda, mida sa kõige enam armastad!". See sama kogemus on niivõrd müstiline ja suurejooneline. Kui mul oleks võimalik seda kogemust sulle filmina silme ette luua, siis teeksin seda koheselt, et suudaksid mõista kui müstiline tegelikult elu on.

Näen endaga juhtunut nii: mul on olnud selle elu jooksul kolm etappi. Esimene etapp, enne enda peaaegu surma minemist ja Kaitseingli kadumist, kus kasvatasin enda tiibu pidevalt ning suurelt, hoidsin selle valguse all kõiki, kes tundsid minuga sidet, kellele olen aastaid kirjutanud artikleid ja keda aidanud ning loomulikult ka enda lähedasi. Seejärel lahkus minu Kaitseingel ning sellest tekkis suurejooneline kohutav raskuste allee, mis oli mõeldud minu surma teekonnaks, et taassündida uues kehas ning võtta sellest surmaeelsest energiast kaasa uus missioon, milleks on lagundada meie maailmas kurjus, pahatahtlikkus, madalad ning kohutavad energiad. Tean spiritualistina seda, et see, millise energiaga minnakse surma, on parimaks teejuhiks järgmises elus missioonile minnes. Tänu armastuseenergiale ja imele sündisin ma siia kehasse uuesti tagasi ja tean, et üks minu missioonilisadest siin, uues elus, selles kehas, on võidelda veelgi rohkem kurjusega, mis maailmas eksisteerib. Olen sellel seisukohal, et mitte ükski inimene ei tohiks mitte kunagi kogeda kurjust kellegi teise poolt ega olla ka ise kurjuses. Sellest kõigest on võimalik väljuda mõlemal poolel õigete taktikate ja tervendusega. Mõistan täielikult, et on inimesi, kes ei suuda minu lugu uskuda ega ka mõista ning mul ei ole sellest mitte midagi. Tean, et inimesed, kes tunnevad südamest minuga sidet, on need, kelle jaoks ma teen enda uues elus missioonitööd ning ühel päeval mõistavad mind ka need, kes mind täna hukka mõistavad. Kui sa ei ole kogenud seda, mida mina, siis ei saagi seda täielikult mõista ja ma saan sellest ülimalt hästi aru. Mina olen täna sellises seisus, kus ma suudan mõista absoluutselt kõiki inimesi, seega ei häiri see mind absoluutselt. Armastus peab olema vaba ja loomulik, seega ma ei nõua mõistmist, olen tänulik selle üle, kui see minu poole saadetakse. Nüüd olen aga etapis, kus kasvatan uuesti enda tiibu ning hoopis teises suunas. Ehk kolm etappi - eluenergia, surmaenergia ja taas eluenergia.

Olen aastate jooksul kohanud väga palju inimesi, kes on läbinud surmalähedasi kogemusi. Igaühel neist oma lugu, mis on olnud kohutavalt raske, millest on väljutud ellu ärkamisega ning seejärel on elutee muutunud, kuna ka Kaitseingel sellel teekonnal on muutunud. See ongi see, mille osas soovin ma sulle valgust tuua - Kaitseingel on võimeline muutuma ning see muutub vaid siis, kui sul on olnud aeg lahkuda sellest kehast, kus oled elanud ning kui on tehtud surmalähedases kogemuses läbi hingeline transformatsioon (kus on ära õpitud see, mis õppida oli vaja) ning seejärel naastud enda kehasse tagasi. Vaid sellisel juhul on võimalik samas kehas enda hingemissiooni edasi kanda.

Surmast väljatulek lõpetab kõik minevikuenergiad, mis tähendab seda, et uues elus oled enda hingeenergiaga nagu esimeses klassis ja ees on terve teekond. Energia ei sure, see transformeerub ja käib surmas läbi mitmeid protsesse ning olen isiklikult näinud seda pealt, mis juhtub inimesega siis, kui hing sureb. Täna on see seis, kus ma tean, mida inimene siis ka kogeb, kui ta kehast lahkub ning see on ülimalt suurejooneline protsess, mille kohta oli mul küll eelnevalt teadmisi, kuid need teadmised suurenesid selle protsessi käigus. Kõige huvitavam, müstilisem ja suurejoonelisem kogemus, mida kogevad kõik, kes enda kehast lahkuvad. Taassünd, mis sellele järgneb on omakorda suurejooneline ning vaatan tagantjärele sellele kõigele suure tänulikkusega, et ma saan jätkata siin kehas. Need, kes on minuga jaganud enda taassündi ehk surmast väljatulekut on seda kogemust kirjeldanud ning need klapivad suuresti ka minu kogemusega. Need, kes on selle läbi teinud, nende teekonnad on samuti muutunud ning mitte ainult seetõttu, et nad on soovinud muutusi teha, vaid saatus ise kujundab elu teistsuguseks. Seega olen väga põnevil, et näha, kuhu minu elutee mind nüüd viib. Kui soovid sellest osa saada ja tunned minuga sidet, siis hoian hea meelega sind enda uuel eluteel ning teeme sellest elust midagi suurejooneliselt ilusat ja head.

Kaitseinglist, kes seisab sinu või minu kõrval, sõltub see, millisel teekonnal oled, kuna Kaitseingel on suurem otsustaja, kui sina ise. Kaitseingli iseloom ja energia kandub sinu Auravälja ning tema on see, kes juhatab sind saatuses õigetele sammudele, teekonnale ning loob sinu hingeenergiat. Tema on see, kes annab sulle vastuseid, märke ja hoiab sind kursil suunal, kuhu pead liikuma.

Kui oled kogenud surmalähedast olukorda, sellest väljunud, siis tead täpselt seda, millest räägin - elu muutub ja kujuneb teistsuguseks, sinu hing samuti. Kui vaatad sellele kõigele tagasi, siis tead, et see on nii ning see ei ole üldse halb, vaid hea. Teades teiste kogemusi, siis tagantjärele on nad kõik selle üle õnnelikud. Kirjutasin selle artikli sulle enda uue elu alguses - see, kuhu see kõik mind viib, seda näeme me selgemalt kõik koos aastaid hiljem. Vihjeid on minu hinges juba olemas ning sellest mulle piisab, et seda kõike suurejooneliselt tähistada. Soovisin seda sinuga jagada, et saaksime koos tähistada ja tuua valgust Kaitseinglite ning müstilisse maailma, milles me kõik eksisteerime.

Kaitseingli vahetuse puhul olen ma välja vahetanud ka enda Kaitseinglikristallid, kuna uue Kaitseingli puhul on vaja uut energiat, et luua temaga ühendust. Lõin uue Kaitseingli altari, mille kaudu ühenduda uue tulijaga ning saada tema käest juhatust ning tuge igal hetkel, mis mind saadab. Kui soovid, siis saad seda ka ise teha, et olla enda Kaitseingliga suurejoonelisemalt ühenduses.

Selleks hoia koos Ioliit, Valget Hauliit, Tselestiit, Angeliit, Phosposideriitit ja Preniit. Põleta nende kristallide keskel aeg-ajalt Ingliküünalt, et saada enda Kaitseingliga ühendust ja aktiveerida kristalle. Põleta nende kristallide keskel Taevaliku või Oodh viirukit, et telepaatiat suurendada. Väike altar, mille vägi annab sulle võimaluse olla Kaitseingliga tugevas sidemes - nende kristallide ühendatud vägi loob koosluse, mis avab portaali sinu ja tema vahel. Iga kord, kui põletad viirukeid või küünalt suurendad enda ja tema vahelist koostööd.

Kokkuvõttes soovin sulle öelda seda, et sünnid siia ellu Kaitseingliga ja ta saadab sind kuni surma saabumiseni. Juhul, kui sinu missioon peab jätkuma selles kehas, läbid hingelise transformatsiooni, mida surmalähedases kogemuses koged. Kui teed enda hinges läbi protsessi, mis vajalik (mida tuleb nii ehk naa teha enne tagasi sündimist), naased enda kehasse, kuid sellisel juhul uue Kaitseingliga ning sinu elu jätkub. Kaitseingliga tasub väga tugevat sidet hoida, ta aitab sind kogu elu vältel.

Hoia enda Kaitseingliga tugevat kontakti! Ta on parim hingehoidja ning kaitsja! Olen Sulle ülimalt tänulik, et oled hoidnud minu suunas armastuseenergiat - tänu Sinu ja teiste poolt saadetud palvetele ning armastuseenergiale sündisin ma tagasi enda kehasse uuendatud kujul uue Kaitseingliga.

Alati Sind valgustades

Tene Laul