Aastaid tagasi kirjutasin sulle spirituaalsest transformatsioonist - mida see tähendab, kuidas see sinu elu muudab ning mida see sinu ellu toob. Tegemist on tohutult suure hingelise protsessiga nende jaoks, kelle teekond on liikumas spirituaalsusesse. See etapp läbitakse siis, kui on toimumas hingeline transformatsioon kõrgema eesmärgi nimel, millest on võimalik sattuda, kas täielikku ummikseisu või valgustusse. Kui valgustatus tuleb sinu ellu, siis sa oled ilmselgelt õigel teel ja läbinud spirituaalse transformatsiooni sellisel kujul, mis rikastab sinu eluteed ning mis viib sind enda saatuseteel kaugele. Soovitan sul kindlasti läbi lugeda sellel teemal kirjutatud esimese artikli, et mõista selle olemust ning jõuda teadmiseni, kas oled sellise transformatsiooni läbi teinud või alles sellel teekonnal. Antud artiklis kirjutan sulle aga sellest, mis on järgmine etapp spirituaalses transformatsioonis ehk valgustatuseni jõudmises. Juhul kui oled sellesse etappi jõudnud, siis mul on hea meel sinu hingeteekonna üle - see on suurepärane märk, kuna see on edasiviiv etapp sinu elus.


Olles spirituaalse transformatsiooni valgustatud olekus, toimub sinu elus suurejooneline, järsk ja võibolla isegi šokeerivalt progressiivne edasiliikumine
. "Midagi" justkui kujuneb sinu hinge sügavuses. Toon võrdluseks selle, kuidas röövikust saab liblikas, kes tuleb enda kookonist välja elavana, värvilisena ja kaunina. Spirituaalse transformatsiooni protsess on iga inimese elus individuaalne kogemus, mille tagajärjel sa leiad end täielikult üles ning sinust kasvab hingeliselt välja kordades kaunim versioon.

Spirituaalse transformatsiooni käigus läbid sa hingelise protsessi ning sellel hetkel ei pruugi sa ette teada, kuhu poole on saatuseteekond sind viimas. Seepärast ei tasu sul aga absoluutselt tunda hirmu ja paanikat - see on osa transformatsioonist ning sellele ei tasu tähelepanu osutada. On arusaadav, kui tunned neid tundeid, kuna sinu hingeline seisund on sellel hetkel sarnane justkui lõksus olemisele. Selle protsessi käigus juhtub tegelikult midagi ilusat ja imelist, kui väljud sellest võitjana. Kui oled spirituaalses hingelises transformatsioonis ja ei ole veel valgustusse jõudnud, siis sellisel juhul saan sulle olla toeks ning näidata valgust pimedusse, kus sa eksisteerid, läbides sinuga koos hingelise rännaku - see on osa minu hingetööst, aidata sul ja teistel leida üles valgus ka kõige suuremas pimeduses. Kui soovid end sellel teekonnal ka ise toetada, siis soovitan kanda Akvamariini, mis on üks parimaid kristalle valgusesse jõudmiseks. Kanna seda senimaani, kuni oled sellesse etappi jõudnud - Akvamariin aitab sul rännaku edukalt läbida.


Peale spirituaalset transformatsiooni ehk valgustusse jõudmist, ei ole sa enam see inimene, kes olid eelnevalt. Sinu hing ja isiksus on muutunud ning järgi on jäänud parimad osad ja lisandunud uus iseloom, mis on sinu ja teiste inimeste kasuks. Teemanti väljatoomine on samuti keeruline ja tööd vajav protsess. Peale seda transformatsiooni oled sa valgustusse jõudnud teemant. Seega usalda protsessi, isegi siis, kui see protsess on tohutult suurejooneline ja hingeliselt keeruline.

Oluline on teada seda, et spirituaalsest transformatsioonist valgustatusesse jõudmine toimub kiirelt ja intensiivselt ning elu kujuneb ülikiirelt teistsuguseks. See on nagu pööris, milles eksisteerid ning järsku tuleb valgus, mis toob sinu ellu uusi võimalusi. Avanevad uksed, mida sa mitte kunagi ei oleks osanud ettegi näha. Intensiivsus on parim tunne, mida saab selle protsessi juures kirjeldada.

Transformatsioonil on mitmeid erinevaid etappe - esmalt toimub spirituaalse transformatsiooni esimesse faasi liikumine, millest kirjutan sulle siinses artiklis. Järgmine etapp on valgustusse liikumine, mis koosneb samuti mitmest erinevast energiakeerisest. Tegemist on sügavamõttelisest hingerännakuga, mis on hingeliselt valus protsess, aga mille tulemus on rohkem kui imeline. Selle protsessi eesmärk on, et sa jõuaksid iseenda hingega veelgi suuremasse kontakti. Peale igat erinevat valgustatud hetke saad sa Universumilt "midagi" kingituseks, kuid see kingitus sõltub sellest, milline on sinu eesmärk siin maailmas. See, mida sa soovid saada, ei pruugi olla see, mille tegelikult saad - võid saada hoopis parema tulemuse, mis on tegelikkuses sinu hingele oluliselt vajalikum. Seega spirituaalse transformatsiooni sees olles, ei ole vaja unistada. See protsess on vaja läbida ning kingituse leiad enda teekonnalt ise üles, kuna Universum annab selle sulle järsku ja ilma ette kuulutamata ehk Valgusesse jõudes muutub elu kiirelt ja ettearvamatult. Selles transformatsioonis on sinu intuitsioon Universumi poolt teadlikult blokeeritud, et sa läbiksid selle teekonna, saavutaksid selle, mida on vaja saavutada, ilma vahele sekkumata. Seda teekonda läbides, saan sulle olla hingeliseks toeks, aidates sul kiiremini õppida.

Palun jäta meelde - iga inimese spirituaalse transformatsiooni kestvus on erinev ehk "pimeduses" eksisteerimine on täpselt nii pikk protsess kui seda on konkreetsel inimesel vaja kogeda. Mida pikem on teekond, seda suurem on väljatulek ja vägi, mis sa sellest saad. See oleneb kõik sellest, mida sa tulid selles elus siia maailma tegema ehk mis on sinu hingeline või globaalne missioon (juhul, kui sinu hingeteekond on enda missiooni maailmaga jagada).

Valgustatusse jõudmisel lased vabaks ebatervislikest käitumissmustritest, soovid olla avatud, tunned, et oled lõpuks autentne versioon iseendast ja sa ei tunne sidet ühegi kogemuse või traumaga, mida oled negatiivsel tasandil selle elu jooksul kogenud. Sa oled hingeliselt vaba ja ei tunne enam piiranguid enda hinges, mis on imeline koht eksisteerimiseks. Kui jõuad selleni peale spirituaalset transformatsiooni, siis õnnitlen sind - oled jõudnud enda hinges kõrgemale tasandile. Aplodeerin selleni jõudmise eest - tean suurepäraselt kui keeruline on spirituaalne transformatsioon ja ka seda, mis ilu ning võlu sinu hinge saabub valgustuses olles.

Jagan sulle märke, et teaksid, kas oled jõudnud valgustusse - kui need kattuvad sinu transformatsiooni järgselt, siis oled võibolla hingelise protsessi läbinud eneselegi teadmata võitjana. "Kingitus", mille Universum sulle toob on järgmine etapp valgustatusest, mille poole oled liikumas.

1. Oled vabaks lasknud ja allunud transformatsioonile

Sa oled enda hinges sellises seisus, kus sa oled täielikult vabaks lasknud ja allunud protsessile ehk usaldad elu ja lased elul enda teekonda kujundada. Sa ei võitle hingelisele protsessile vastu, vaid oled seda meelt, et tuleb see, mis tulema peab. Usaldad tarkust, mille oled enda hinge kogunud spirituaalse transformatsiooni pimeduses. Tunned vabadust, hoolimata protsessist, mille oled läbi teinud ehk aktsepteerid enda hinges juhtunut. Sulle ei paku valu ega frustratsiooni enam see, milles eksisteerisid.

Kui sa ei ole veel valgustatud olekus ja soovid vabastada neid ahelaid enda sees, mis sind pimeduses hoiavad ning tahad rohkem elu usaldada, siis kindlasti soovitan sul kanda lisaks Akvamariinile ka Amasoniidi kristalli. Amasoniit aitab valgusel sinuni kergemini jõuda ning vabastada sind ahelatest.

2. Eluga rahul olemine, hoolimata hingelise protsessi keerdkäikudest


Sügavast spirituaalsest transformatsioonist väljumine valgusesse toob endaga kaasa selle, et sa ei lase enda egol ehk enesekaitsemehhanismil olla esikohal. Sa tunned mugavalt enda kehas ja hinges, sulle ei lähe korda see, mida sinust arvatakse, kuna sa armastad suurelt ennast ja elu. Sul on teadmine enda hinges selle kohta, kellega sa kokku sobid, kellele annad ja jagad iseenda elu ning sellest, kellele sinu energeetika ei sobi, ei ole sul mitte midagi. See ei ole ükskõiksus, see on hingeline vabadus ja need on kaks erinevat hingelist seisundit. Valgustatuses olles, hoolid heast enesetundest ning heast klapist. Sa ei näe vaeva, et kellelegi "sobida", kuna tead, et sa pead iseendaga rahul olema. Sa oled vaherahu teinud kogetuga ja naudid elamist veelgi rohkem kui sa seda enne spirituaalset transformatsiooni tegid.

3. Uued põnevad uksed avanevad sinu silme ees

Valgustatud olekus saabuvad sinu ellu võimalused, mis aitavad sul hingeliselt veelgi rohkem edasi kasvada. Sa ei karda seda, mis sind on ees ootamas, vaid võtad vastu uuendused, mida elu toob. Tead seda, kui tugevaks sa oled kasvanud ja millest väljunud ning et minevik on sinu parim trump edasiliikumiseks. Tunned, kuidas elad eluvooluga ühes rütmis ja "nähtamatud takistused" on kadunud sinu hingest või eluteelt. Valgustatud olekus näed, kuidas elu toob sulle võimalusi edasiliikumiseks - need on uuenduslikud ja põnevad.

Kui elu rikastab sind uute võimalustega ja neid hakkab järsku ridamisi tulema nii palju, et sa ei tea, kuhu poole enda energiat anda. Ühel hetkel võid tunda seda, kuidas võimalused vaid tulevad ja tulevad ning sul ei ole päevas nii palju aega, et kõigele jah öelda - sellel hetkel soovitan sul kanda Barüüti. Seda selleks, et annaksid enda energiat vaid sinna, kus sul on võimalik enda hinges kiiremini jõuda kõrgemale tasandile. 

4. Teatud inimesed lahkuvad sinu eluteelt ja see ongi õige

Spirituaalse transformatsiooni käigus võivad paljud inimesed sinu elust lahkuda, kuna nad ei mõista sinu transformatsiooni. Neil on seda keeruline mõista - nad ei näe sinu hinge sisse, nad ei ole selgeltnägijad, kes suudavad näha täielikku tõde sinu hingest. Mul on selle üle hea meel, kuna selgeltnägemine on tohutult suur hingeline "vahend", mis antakse neile, kes oskavad seda kasutada teiste abistamiseks, mitte kahjustamiseks. Inimesed lahkuvad sinu elust, kuna nad ei ole samal tasemel, kus sina. Arvestades seda, et spirituaalne tranformatsioon on kõrgtasandile jõudmine, siis üldiselt lahkuvad need, kes on madalamal energiaastmel ehk need, kes ei ole veel sellesse transformatsiooni jõudnud. Sinu ellu jäävad need, kes on ise sellise protsessi läbi teinud või omavad kõrgemat spirituaalset tasandit. Seega lase neil minna, ühel hetkel jõuavad nad sarnasesse seisu ja mõistavad aastaid hiljem seda, millisest kullast ehk sinust nad ilma jäid ja seda enda mõistmatuse tõttu.

5. Tunned turvaliselt ja hästi enda isiksuses

Valgustatud olekus tunned end suurepäraselt - sul ei ole ärevust, paanikat ega hirme, mis sind takistaksid edasi liikumast. Sa tunned end hinges suurepäraselt, omad iseenda väge ning tead seda, et sind ei ole võimalik murda. Oled läbinud protsessi, mis on sind muutnud tugevaks ja tervislikult enesekindlaks. Sa tunned, kuidas ärevus on kadunud ning asendunud tarkusega.

6. Suurem ja selgem teadmine, miks sa siia maailma sündisid

Spirituaalsest tranformatsioonist valgustatusesse väljumine toob sulle selgust, miks sa siin planeedil üldse eksisteerid, mis on sinu eesmärk, mida tulid siia kogema ja edasi andma. Sa saad kosmilisi teateid enda kohta, kuidas eluga edasi liikuda ning kõik hakkab spirituaalselt loogiliselt lahti hargnema. Sa suudad pimeduse "pusletükke" enda jaoks imelihtsalt kokku panna ja eelneva perioodi ebaloogilisus muutub aina loogilisemaks. See on pikk protsess, mis tähendab seda, et suure pildi kokkupanek võtab aega ning sellele tulebki aega anda - sinu asemel ei survestaks ma seda absoluutselt. Kui soovid, siis saan sind aidata, olles sinu energiatõlkija.

7. Südametšakra avaneb suuremalt

Valgustatuse väga oluline osa on see, et sinu Südametšakra aktiveerub ning liigub läbi suure hingelise tranformatsiooni uuele tasandile. Tasand, kus sa näed ilu ja võlu aina rohkem ning seda kujul, kus sind absoluutselt ei häiri elu valusad küljed. Suudad nendesse vaadata armastusega, mitte hirmu, paanika, kurbuse ega ängistusega. Sa suudad mõista elu palju sügavamal tasandil ja hoolimata sellest kui vaatad pimedusse, siis suudad näha seda, kuidas pimedusest valgust luua. See on üks ilusamaid energeetilisi transformatsioone, mis valgustusega kaasas käib. Inimesed, kes pole valgustatud, aktsepteerivad vaid kerget ilu ja võlu. Sügavalt transformeerunud inimesed suudavad teisi inimesi pimedusest välja tuua, seda oskuslikult tervendada ning näha pimeduse potentsiaali. Sinu Südametšakra aktiveerub kõrgemale tasandile ehk sinu teadlikkus hingelisel tasandil on kasvanud selliseks, kus sa oskad pimedust tervendada, mitte hukka mõista nagu teevad need, kes ei ole hingeliselt kasvanud valgustusse. Selle peale ütlen ma, et küll tuleb ka nende hetk, nad ei ole veel sellisesse valgustusse jõudnud - seega rahu nende hinge! Sina tegutse valguskiirusel edasi!

Hoolimata sellest, et hingeline spirituaalne transformatsioon on äärmiselt keeruline protsess - sellest valgusesse tulek on parim, mis sinuga juhtuda saab ja sellele järgnev on veelgi ilusam. Seega usalda protsessi, käi see läbi võitjana ning tõuse valgusesse nagu fööniks tuhast.

Sulle toeks olles, valgustades sinu hinge!

Tene Laul