Olen terve oma elu elanud maagiate ja rituaalide keskel. Hea meelega jagan sulle selle kohta õpetusi, kuidas saaksid ennast läbi maagia kaitsta ning panna blokaad kõigele halvale, et Pluuto ajastul (kuni 25.07.25), sind ei saadaks ebaõnn, vaid vastupidi - õnn. Maagiad toimivad alati 100%, kui neid õigesti läbi teha ja kui sinu soov on endale head teha. Me ei tee maagiatega mitte kunagi kellelegi liiga, vaid kasutame Universumi poolt loodud loodusväge iseenda kaitsmiseks. Need oskused on mul pärit eelmistest eludest ja ka sellest elust. Nagu üks armas naisterahvas ütles mulle: "Tene - see on rumal, kes nõiaga tüli norib!". Ja ma ütlen selle peale, et tal on 100% õigus. Seda ei tasu teha. Arvestades, kui palju kaitsemaagiaid ma endale peale olen pannud - need toimivad (näen seda igapäevaselt enda elu pealt). Edastan ka sulle hea meelega need teadmised. Minu maagiad on valged maagiad, kus me ei tee kellelegi liiga, vaid hoiame kõige sellega enda vabadust ja ilusat energiat. Kui sa soovid olla kaitstud, siis tee endale kindlasti see kaitsemaagia, et kõik ärevus ja kurjus sinust eemale põrkuks ning saaksid rahulikult elu nautida, tunda head õnne ja spirituaalselt areneda. Panen sinu jaoks siia tugevaima kaitsemaagia Pluuto ajastuks, et ülemaailmne pööre ei saaks sind häirida ja sulle probleeme tuua. Sina seisa tugevalt ja sirgelt püsti - ole õnnelik. Kui sina oled õnnelik, siis olen ka mina õnnelik.


MAAGIA VÄEESEMED:

1. Boswellia puu küünal või Inglid küünal (vali intuitiivselt)

2. Hõbeobsidiaan poleeritud 

3. Mahagon-Obsidiaan poleeritud 

4. Kuukivi poleeritud 

5. Viirukipuu ja Mürri seguviiruk (pakist 3 tükki)

6. Klaas himaalaja soola vett

7. Tikud ja viirukialus

8. Nuga maagia tegemiseks

9. Musta värvi riided


Maagia tegemiseks on sul vaja selga panna musta värvi riided nii, et sa oleksid kindlasti üleni mustas. Hea oleks, kui sa maagia ajal kannaksid kaitse kristalle. Absoluutselt kõik musta värvi kristallid on kaitsvate omadustega. Vaata enda kristalli kollektsioonid üle ning võta need endale appi. Kui sul veel ei ole kaitse kristalle, siis Pluuto ajastul soovitan sul kindlasti neid kanda, eriti just Musta Turmaliini, Hematiidi ja Räni kristalle. Kusjuures nende kristallide kodus hoidmine aitab sind Pluuto ärevusest eemale hoida. Mida rohkem ärevust sa selle kahe aasta jooksu tunned, seda enam oled sa Auravälja poolest kaitsetu. Seega saad teha eneseanalüüsi, kuidas sa ennast tunned ja seeläbi aru saada, kui palju sa seda ärevust endasse tõmbad. Kõige olulisem on see, et sa selle ära blokeeriksid, kuna sinu elu peab olema elamist väärt ja sa pead tundma õnne. Nagu ma olen alati ka kirjutanud sulle - mulle meeldib see, kui sa oled õnnelik, seega õnnelikuks sind ka teeme!


Kui sa oled riietunud üleni musta ja kannad kaitsekristalle, siis alusta maagia tegemist. Kõige parem on seda maagiat teha enda kodus selles kohas, kus sa kõige enam aega veedad. Miks? Kuna see maagia jääb sinna ka seisma. Mis tähendab seda, et kui sa teed seda maagiat selles kohas, siis sa tunned ennast seal kõige turvalisemalt ja ülemõtlemine ning ärevus ei saa sind koduseinte vahel tabada. See on tähtis, kuna kodurahu ja ilus energia on oluline.


1. Esmalt võta nuga ning kirjuta küünlale enda nimi koos sünnikuupäevaga, seejärel sea maagiaküünal põlema ja korda samal ajal täpselt neli korda: "Olen kaitstud ja hoitud!".

2. Nüüd võta korraga mõlemasse kätte need kolm maagiakristalli, sule silmad ning ütle vaid korra: "Pluuto kaitstku ja hoidku mind!". Seejärel aseta kristallid küünla ümber ja hoia käsi küünlaleegi kohal ning soovi kellelegi enda lähedasele midagi väga head. Hea oleks, kui sa sooviksid kellegi unistuse täitumist. Sina tead enda armastatud inimeste unistusi - väesta neid. Selle maagia osas on oluline soovida teisele inimesele head, et see maagia väestuks. Me peame andma endast alati midagi Universumile, et ise sellest parimat saada - headus külvab headust. Kui sa otseselt ei tea, mida unistatakse, saad lihtsalt ühele konkreetsele inimesele soovida head selle maagiaga ja vastutasuks saad endale Pluuto poolse kaitse kurjuse ja pahatahtlikkuse eest. Inimkond on enda ajaloos pöördepunktis, see toob koos kurjusega välja suurt headust. Kurjuse vastu see maagia ongi, et sa ei peaks sellega ennast siduma ega kokku puutuma. 


3. Kui sa oled selle ilusa soovi edastanud, liigu maagiaga edasi. Võta kätte täpselt kolm Viirukipuu ja Mürri seguviirukit. Võta leek sellest samast küünlast, mida maagias kasutad. Samal ajal, kui neid põlema süütad keskendu sellele, et sa oled kaitstud ja hoitud. Keskendu sellele võimalikult kaua ja lase viirukitel end suitsema seada. Pane üks neist viirukialusele ning teised kaks torka küünlavaha sisse suitsema.


4. Seejärel joo ära himaalaja soola vesi samal ajal soovides kolmele inimesele enda tutvusringkonnas head. Soovi, et neil läheks hästi ja ka nemad oleksid hoitud. Kui oled selle ära soovinud, siis viimasena soovi seda ka iseendale. Kui himaalaja soola vesi on joodud, siis jäta maagia tööle enda koduseinte vahele.

5. Kui viirukid küünlavahas on lõpetanud suitsemise, võta vardad küünlast välja ning kustuta maagiaküünal samal ajal soovides kogu maailmale rahu ja iseendale kaitset.


Põleta Boswellia puu või Inglid küünal, mida oled selles maagias kasutanud võimalikult kiiresti järgmiste päevade jooksul. Mida kiiremini sa selle ära põletad seda parem. Viirukeid selle maagia jaoks rohkem põletama ei pea, kuid neid on veel hea kasutada selleks, et koduseinte vahel oleks harmoonia. Viirukipuu ja Mürr on parimad maagiate aktiveerijad. Seega, kui sa oled enda kodus varem maagiad teinud, siis selle viiruki põletamine aitab neid väestada ning need hakkavad sinu energeetikas suurejoonelisemalt tööle.


6. Kui oled küünla lõpuni põletanud, siis on maagia kinnitunud Universumisse ja need kolm kristalli tuleb sul täpselt 99 päevaks peita enda voodi alla. Pane see kuupäev, mil need voodi alt välja võtad ja seejärel loodusesse viid endale kirja kalendrisse, märkmikku, telefoni kalendrisse või Ajaräannku raamatusse, kuhu olen sulle jätnud spetsiaalse koha selleks, et saaksid enda spirituaalseid ja Kosmilisi informatsioone märkida.   

7. Kui 99 päeva on möödas, siis tuleb kristallid loovutada loodusesse. Kõige parem on need viia Männimetsa, kuna Männid sümboliseerivad tugevat energeetilist kaitset. Pane need sambla alla peitu, et need saaksid seal tühjendada absoluutselt kõik negatiivse energia, mis need on 99 päeva jooksul sinu Auraväljast välja tõmmanud.

Selle maagia eesmärk ei ole ainult sind kaitsta, vaid ka puhastada negatiivsusest, mille oled enda Auravälja aastatega kogunud. Seetõttu on see suurejooneline iseenda kaitsmise maagia, mida saad Pluuto ajastul teha. Selle maagia toimet hakkad loomulikult tundma esimesest päevast peale ning tajuda seda omal nahal, kui võimas on tegelikult maagiate tegemine. Ja tõesti, kes maagiaid teevad - nad on hoitud rohkem, kui need, kes seda ei tee. Kui soovid spiritualist olla ja selleks jääda, siis soovitan ka edaspidi maagiaid teha sul ning neid alati ning igavesti.


Ole kaitstud, hoitud ja armastatud! Et maailma saabuks rahu ja tasakaal - minu suurimad soovid sulle, meile ja kogu maailmale!

Tene Laul