Juuli algus on äärmiselt põneva energeetikaga ja kosmiline pilt soosib suurte muudatuste toimumist. Kui sa tunned viimasel ajal seda, et oled rajalt kuidagi maha kaldunud, ei tunne ennast kõige paremini ja sinu valikud ei ole tervislikud, siis on sul nüüd aeg end reaalselt kokku võtta, kuna kosmilised seisud soosivad igasugust enesearengut, tervenemist ja ka pahedest loobumist. Kui sind häirib miski sinu valikute ja tarbimisharjumuste juures, siis kindlasti kasuta seda perioodi muudatuste elluviimiseks.


Õige aeg on võtta käsile enda keha ja teha sellele detoxit enne, kui hakkad enda ellu tooma kõiki ülejäänud muutusi, mille peale oled viimasel ajal mõelnud. Detoxi tegemise kohta leiad lugemist siit: "Igapäevane ja lihtne detoxkuur sinu kehale" ja "7 tšakra tervendus taimeteede abil". Kindlasti tarbi rohkelt maitserohelist või tee Moringaga endale detoxkuur. Igasugune füüsilise keha tervendamine on alati sinu jaoks kasulik, sest see toob kaasa spirituaalse arengu ja protsessi, ning sa võiksid seda teha lausa regulaarselt


Kosmilised seisud on hetkel meie kõigi poolt ja annavad tegelikult väga suure potentsiaali end tervendama asuda ning sellele ka suurt tulemust saada. Antud kuupäevade astroloogiliste seisude juures on kõige olulisem see, et kõik toimub kiiremini ja sa saavutad tulemuse palju vähema ajaga, kui sa seda ise oleksid oodanud.

Mida ma soovin öelda on see, et sul on võimalik lühikese aja vältel enda elu sõna otseses mõttes korda teha. Nüüd, seda teades, soovitan ma sul korra maha istuda ja küsida iseenda käes: "Millises kohas või aspektis sa ei ole enda eluga rahul?". Seejärel saadki vastuse, millega nendel päevadel tegeleda, millele põhirõhk suunata ja kuhu panustada.

Toon sulle näite, et sul oleks mind lihtsam mõista. Näiteks, kui sa suitsetad, aga soovid suitsetamisest loobuda, siis 1.-14. juulil on selleks kõige õigem aeg, kuna astroloogilised seisud aitavad loobumisele kaasa. Sama on tegelikult ka liigsöömisega või alkoholi joomisega. Kui sa tunned, et midagi on sinu elus liiga palju, siis võta see periood selle kõige lõpetamiseks.

Kuidas seda teha? Näiteks suitsetamisest aitab loobuda, kui sa kasutad Suitskvartsi ja Dalmaatsia Jaspise kristalle, sest mõlemad kristallid toetavad suitsetamise vabastamist. Neid tasub kanda ehtena või tuua enda koduseinte vahele. Näiteks suurepärane nipp hoida kristallidega tubakasõltuvust kontrolli all on nii, et asetad Suitskvartsi ja Dalmaatsia Jaspise kristallid tuhatoosi sisse või selle lähedusse või kohta, kuhu lähed tavaliselt suitsu tegema.

Alkoholist loobumiseks kasutatakse Ametüsti ja Ioliidi kristalli, mõlemad aitavad pidurdada vajadust alkoholi järele. Nende kristallidega võib teha täpselt samamoodi, nagu Suitskvartsi ja Dalmaatsia Jaspisega - sa võid neid kanda ja asetada enda koju. Energeetiliselt on need väga toetavad ja aitavad kaasa sõltuvusest loobumisele. Seega, mina soovitan sul neid kasutada, et iseennast aidata.

Väga hea nipp kristallidega toimetada on nii, et sa võtad näiteks Ametüsti kristalli koos Ioliidiga ja asetad need enda voodi alla. Samal ajal, kui sa magad, kandub nende kristallide energia sinu isiklikku Auravälja, ühendades sind tervendava väega ja harutades lahti seda energiat, mis on sind algselt sõltuvusse viinud.

Liigsöömisest aitab üle saada Apatiidi ja Valge Hauliidi koos kandmine. Neid võib asetada ka külmkappi, et pidurdada pidevat snäkkide võtmist ja ülesöömist. Need kristallid toetavad tervislikemate valikute tegemist, seega on see kasulik kogu perele, kui hoida neid külmkapis, näiteks munaresti sees või külmkapis oleva riiuli peal.


VÕTA SEE PERIOOD ENESETERVENDAMISEKS 

Väga oluline on panna rõhku tervislikele toitudele, puuviljadele, marjadele, värskele toidule ja loomulikult ka päikesele. Päike on nautimiseks ja tervenduse saamiseks. Kui sa ühendad spirituaalsed võtted Päikeseenergia nautimisega, siis on tulemus kordades kiirem tulema.

Päikese käes suve nautides kanna nahale baasõlisid, nagu näiteks Jojobat või Magusmandilõli, kuna need ei kahjusta sinu nahka ja kaitsevad sind nahavähi eest. Kui sa kardad haigusi, siis need ka tulevad sinu ellu. Et neid mitte karta, siis enneta neid alati õigete vahendite ja võtetega. Praegune periood toetab inimeste terviseid, seega teeb igasugune enesetervendusrituaal, mille sellel ajal kasutusse võtad, sind suure tõenäosusega päris kiiresti terveks.

Kui sa kasutad seda perioodi enesetervendamiseks, sõltuvustest vabanemiseks ja enda elu korda sättimiseks puht füüsilisel tasandil, siis see toidab sinu head Karmat. Saturn on hetkel retrograadis ja see aktiveerib Karmaenergia kordades kiiremini ja seda tuleb arvesse võtta. Kõik, mida sa teed Saturni retrograadi ajal, see lisab sinu ellu lisaväärtust, kui see on tehtud õnneenergias. Kui see on tehtud madalas energias ehk 3D-energias, siis see rikub sinu elu kvaliteeti.

Arvestades seda, et Saturn on retrograadis, siis peaksid nii sina kui ka kõik teised olema ettevaatlikud selles osas, kuidas kohelda teisi inimesi. Igasugune salatsemine, tagarääkimine, kriitiliselt kommenteerimine, pahatahtlikute võtete kasutamine, teiste peale nii-öelda näpuga näitamine ja klatšimine tuleb neile kümnekordselt tagasi, kes seda teevad. Lisaks on meid ees ootamas Amburi Täiskuu, mis tähendab, et need energiad mitmekordistuvad. Seega - ole hea, lahke, armas ja külva armastust, mitte viha ega ebaõnneenergiat, kuna see kõik tuleb sulle ringiga tagasi. Halva energia väljasaatmine tuleb sulle alati ringiga tagasi. Seega vali enda suhtumist ja olgu see suhtumine täidetud tingimusteta armastusega.

14. JUULI TÄISKUU ON SEOTUD SALAENERGIATE AKTIVEERIMISEGA

14. juulil on taevas Täiskuu ja see vallandab sinu jaoks uue alguse, seda väga isiklikul, isegi intiimsel tasandil. Mis tähendab seda, et kõik, mida sa Täiskuu ajal manifesteerid ehk soovid, võiks olla seotud millegi väga-väga isiklikuga. See Täiskuu on seotud salaenergiate aktiveerimisega ehk nende soovide ja unistuste täideviimisega, mis on sinu südames ning mida sa ei ole ühel või teisel põhjusel välja jaganud. Seega, kui sul on juba pikemat aega mõni unistus, millele sooviksid reaalset tulemust saada, siis unista just sellel päeval.

Soovitan sul teha maagiat, et kinnitada enda soovmõte universumisse, et see hakkaks sulle tasapisi looma võimalust sinu unistuse materialiseerimiseks või füüsilise kuju saavutamiseks. Seetõttu on maagiate tegemine alati kasulik. Kõige olulisem on sinu suhtumine - kui sa oled positiivselt lainestatud ja soovid väga seda, millest unistad, siis tee see ära ja naudi peagi selle tulemust.

UNISTUSTE TÄIDEVIIMISE MAAGIA

Seda maagiat on võimalik teha 13.-15. juuli, mil Täiskuu energia on aktiivne. Maagia on väga lihtne, selleks läheb sul vaja maagiaesemete energiaid ja sind ennast.

Sul läheb vaja:


- kolme poleeritud kristalli: Päikesekivi, Tsitriini ja Tiigrisilma
- kas Jasmiiniviirukit või Palo Santo viirukit (ja viirukihoidjat, kuhu viiruk asetada)
- Basiiliku eeterlikku õli või Tüümiani eeterlikku õli (armastusesoovi puhul lisaks Roosa Geraniumi eeterlikku õli)
- Väikest riidest kotti
- Paberit, pliiatsit, tikke

Need on sinu maagiavahendid, mis aitavad aktiveerida unistuste täideviimise energia. Neid kasutades saadad sa universumisse sõnumi, mis sinna kinnitub.

Maagia alustamiseks sea üks viiruk viirukihoidjale suitsema, aseta kristallid enda ette ja võta teised maagiaesemed enda lähedusse.

Sule silmad, keskendu sellele, millest unistad ja millele soovid universumist vastust ja tuge saada. Võta enda ette paber ja pliiats ning kirjuta oma soov paberile. Võid kirjutada nii pikalt, kui soovid. Kirjuta täpselt seda, mida sinu hing tõeliselt ihaldab. Sa kasutad selles maagias Päikesekivi, mis aktiveerib unistuste elluviimise igal tasandil, selles on Tsitriin, mis aktiveerib külluseenergiate ligitõmbejõu just sinu ellu ja Tiigrisilm, mis kaitseb seda rituaali selle eest, et seda ei saaks keegi rikkuda.

Kui sa oled enda südamesoovi paberile kirjutanud, siis tilguta paberi peale täpselt 7 tilka Basiiliku või Tüümiani eeterlikku õli. Võid ka mõlemat kasutada, siis tilguta mõlemat õli 7 tilka. Need eeterlikud õlid kinnitavad sinu südamesoovi ja aitavad maagial koheselt aktiveeruda.

Basiilik ja Tüümian sümboliseerivad küllust ja aitavad soovidel ning unistustel täituda. Kui soov on seotud armastuseenergia aktiveerumisega, siis kasuta lisaks nendele õlidele ka Roosa Geraniumi eeterlikku õli.

Kui sa oled need tegevused ära teinud, siis aseta paber riidest koti sisse. Võta viirukihoidja juurest Jasmiini- või Palo Santo viiruki põlenud tuhka ja pudista see koti sisse otse paberi peale, öeldes samal ajal endamisi või valjusti välja: "Unistus täitugu ilma takistuseta!". Seda maagialauset tuleb korrata täpselt 7 korda. Tee seda rahulikult, keskendunult ning positiivselt lainestatult.

Kui oled maagialaused välja öelnud, siis võta kristallid ja aseta need samuti koti sisse. Samal ajal keskendu vaid enda unistusele, mõeldes korra uuesti sellele, mille jaoks maagiat teed ja millele soovid tulevikurada ning uut teekonda luua, millist kogemust elult veel saada. Kui ka see samm on tehtud, siis pane maagiakott kinni, hoia seda korra enda peopesas, sule silmad ning lausu täpselt 3 korda: "Unistus täitugu ilma takistuseta!".

Kui see on tehtud, siis on maagia valmis!

Maagiakott aseta enda koju kas kristallialtarile (kui sul see on) või kristallilaekasse, enda magamistuppa või sinna, kus sa hoiad enda jaoks kalleid ja väärtuslikke asju. Kuna need asjad on juba külluslikud, siis need omakorda toidavad sinu maagiat.

Kotti ei tohi lahti teha enne, kui unistus on täide läinud, senimaani peab see olema suletud. Mina soovitan veel lisaks põletada Boswelliaküünalt (mis on üks tugevamaid kaitseküünlaid) ja tilgutada selle küünla vaha kotile ning ka seotud sõlme peale, et kaitsta seda kotti selle eest, et selle teeb kogemata lahti mõni uudishimulik inimene või sa ise. Kui maagiale on juurde lisatud Boswellia kaitse, siis aseta kott täpselt sinna, kus sa tunned, et on selle õige koht.

Mina asetaksin koti nende kristallide juurde, mis toetavad seda maagiat. Näiteks, kui sa tegid maagiat armastuse nimel, siis hoia neid enda armastusekristallide läheduses. Kui see oli seotud materiaalsete unistustega, siis pane enda isiklikule küllusealtarile, kus on palju erinevaid rahaõnnekristalle, nagu näiteks Epidoot või Vesuvianiit.

Mis nüüd saab? Toimub see, et maagia hakkab sinu poole energiaid tõmbama ja looma rada sinu unistuse täitumiseks. Nüüd jääb järele vaid see, et sa lased asjadel juhtuda ja oskad kinni haarata võimalustest, mis hakkavad peale selle maagia tegemist sinu eluteele tulema. Ma südames soovin, et sinu südamesoov täitub ja maagia toob sulle täpselt seda, millest unistad!

Kõik poleeritud kristallid on tavahinnast 10% soodsamad terve juulikuu jooksul! Tervenda end kristallide energiaga ja täienda oma olemasolevaid kristalle! Alusta oma armastusealtari või küllusealtari loomist või kogu kokku oma sünnikristallid või hoopis vali välja kristallid mingi maagia jaoks, mida soovid tulevikus teha - nüüd on selleks hea aeg!

Veel kuni 10. juulini on käimas imeliste suvetoodete loos! Kõigi ostjate vahel loosin välja 3 päevituskomplekti ehk kokku on 3 võitjat! Päevituskomplektis on 100% looduslik La Tene Jojoba baasõli ja LaTene Porgandi eeterlik õli! Loosis osalevad kõik ostud, mis on tehtud LA TENE poodides ja e-poes ajavahemikul 10. juuni - 10. juuli! Head loosiõnne!


Armastusega

Tene Laul