Ole hea ja tee enne 2023. aasta saabumist endas ära korrektuurid, just selles osas, kus sa kindlasti sooviksid muutust saavutada. Isegi kui sa ei jõua soovitud aspektides 2022. aasta lõpuks täielikult muutuda, siis vähemalt alusta teekonda ning ava enda ees uuenduslikud uksed. Selleks, et anda saatusele võimalus sättida kurss kõige ilusama teekonna suunas. 2023. aasta avab ekstra palju uksi just nende jaoks, kes muudavad end 2022. aastal spirituaalselt väga palju, kujundavad end ümber ja seda eelkõige positiivsel eesmärgil. Pikemalt saad lugeda minu uuest raamatust "Ajarännak 2023", see on sinu isiklik teejuht!

31. detsember 2022 on väga oluline kuupäev, kordades olulisem, kui eelnevate aastate viimane päev. 31. detsembril kinnitub 5D-energia nendesse, kes võtsid endale missiooniks 2022. aastal spirituaalselt võimalikult palju kasvada. Kui sa tead, et oled sellel aastal endaga suurt tööd teinud, eelkõige enda sisemaailmas, siis olen su üle väga õnnelik, sest 2022. aasta põhieesmärk oligi suunata meid enda sisse vaatama!

31. detsembril kinnitub sinu energia ja kohe, kui toimub numeroloogiline aastavahetus ehk saabub 2023, võid tunda, kuidas sinu elu võtab hoopis uue pöörde. Just siis, kui oled enda 5D-pileti kätte saanud, millest olen teile terve see aasta kirjutanud ja rääkinud.

Mida sa saad teha, et 2022. aastast maksimum võtta?

Selleks tee enne 31. detsembri saabumist iseenda sees põhjalik spirituaalne analüüs. Mediteeri ja küsi enda käest, millised on need kohad sinus, mida sa kindlasti ei soovi 2023. aastasse, uude spirituaalsesse ajastusse, kaasa võtta?

Pea meeles seda, et energiaväli on see, mis määrab ära selle, kui palju uuendusi sa oled valmis vastu võtma. Mida suurem on sinu energiasfäär, seda rohkem head sinna mahub. See on minule kui energia lugejale ilmselge. Kui sa soovid ühel hetkel teada saada, kui suur on sinu isiklik energiaväli, siis võin seda sulle öelda, kui me kohtume.

Sul on võimalik enda energiavälja alati suurendada, aga eelnevalt tuleb seda puhastada. Lasta vabaks kõik, mis sind enam hästi ei teeni. Seda tuleb enne 31. detsembrit nii või naa teha, aga seda on kasulik teha palju, arvestades planeetide seisusid selle aasta lõpus ja uue aasta alguses. Igasugune eeltöö iseendaga tasub kindlasti ära.

Energiavälja puhasta selleks, et saada selgust teemades, mis sind täna häirivad. Kui üldse häirivad. Kui sind miski häirib, siis küsi enda käest, mis see on, ja leia lahendus, kuidas sellest vabaneda. Lahenduse leiad sa ise, kuna sina tead täpselt, millest koosneb sinu elu, mille või kellega sa oled seotud, kuhu enda energiat suunad ja kuhu mitte. Seega tegele enne 2022. aasta lõppemist kindlasti enda energiatervendamisega.

Energiatervendus peaks hõlmama eelkõige 2021. ja 2022. aastat, et kõigega, mis on sinus veel raskel tasandil ehk 3D-tasandil, saaks kindlasti tegeletud. Ainult nii saad sa võimaluse tervenemiseks.

3D on raske energia, seega küsi iseenda jaoks: "Mis on raske?"

Kui sa leiad sellele küsimusele vastuse, siis see on sinu 3D-energia. Võib-olla on asi ainult suhtumises ja sa saad sellega tegeleda nii, et võtad elu kergemalt, positiivsemalt, vabamalt ning rõõmsameelsemalt. Võib-olla see ongi nii väike asi, mida sa võiksid muuta, et suurendada 5D-energia kinni püüdmist.

Energiad ei ole kunagi must-valged, seega, isegi kui sa ei jõua enda 3D-kihtidest enne 31. detsembrit vabaks saada, ei tähenda see seda, et sa ei kanalda endasse 5D-energiat. Sa võtad seda lihtsalt vähem vastu, muud midagi. Mis tähendab seda, et kõik ikkagi on võimelised 5D-energiasse liikuma, mõned vähemal, mõned rohkemal määral, kuid selle nimel tuleb endaga tööd teha.

Kuidas aru saada, kas sa saad aasta lõpuks 5D-energia pileti kätte?

Pane tähele, mis toimub sinuga aasta viimastel päevadel, eelkõige 31. detsembril. Kui sellel hetkel on sul kõik suurepärane, sa oled endaga rahus, rõõmsameelne, tunned end tervena ja su hinges on armastus, siis see on 5D-energia märk. See on ülim märk.

Saad enda spirituaalset kasvamist alati suurendada. Ja ma olen alati öelnud, et energiad kasvavad lõpmatuseni, seega sellel piire ei ole. Sina võib olla enda ainuke piir, aga ma ei soovita sul seda olla. Keskendu tervendamisele, iseenda heaolule, enda armastamisele, enda rõõmsaks tegemisele! See ei ole enesekeskne! Absoluutselt mitte. Tingimusteta armastus algab iseenda seest, sinust endast!

Osates end armastada, teha end rõõmsaks, pakkuda endale tervendust ning nautida elu, saavad sellest kõik head. Mida suurem on sinu positiivne energia, seda suuremaks kasvab ka sinu energiaväli. Aga enne energiavälja suurendamist, mida soovitan sul teha enne 2023. aasta tulekut, tuleb see kindlasti korralikult puhastada. Puhastada on sul võimalik meditatsiooniga, saades endas selgus, lisaks saad alati kasutada ka spirituaalseid abivahendeid.

Kui soovid enda energiavälja puhastada ja anda sellele võimalus suuremaks kasvada, et endas õnneenergiat aktiveerida ning püüda kinni 5D-pilet uude spirituaalsesse ajastusse, on sul võimalik teha 5D Aurapuhastuse ja Aura aktiveerimise rituaali. Tegemist on rituaaliga, mis esmalt vabastab sinu sees olevad 3D-energiaid, ja seejärel loob ilusa uue ning puhta energia 5D-energia suurendamiseks ning kosmosest kinni püüdmiseks!

SINU ISIKLIK 5D-ENERGIA RITUAAL:

Tee seda enne 31. detsembri saabumist mitu korda, vähemalt 3 korda või isegi rohkem, kui sinu intuitsioon sulle ütleb.

Leia rituaaliks koht, mis on positiivsete emotsioonidega. Tee seda seal, kus sa tunned end mugavalt. Olgu see sinu tuba, elutuba, kus iganes sa tunned end suurepäraselt.

Kui soovid, siis kasuta atmosfääri loomiseks eeterlikke õlisid. Soovitan seda teha, kuna need aitavad sind viia alfa-tasandile, mis on meditatiivne tasand, kus sul on kerge energiaid muuta, ümber kujundada ja loomulikult ka uuendada. Eeterlike õlide puhul soovitan kasutada Iisopit, Clary Salveid või Tüümiani. Tilguta ühte või mitut õli õlilambil asuvasse vette ning lase nendel eeterlikel õlidel end alfa-tasandile suunata.

RITUAALIESEMED:


- Tuleb kasutada ka küünalt, kõige parem on selleks 5D-energia küünal. Sobib ka Sandlipuu, Roosi, Vanilje, Boswellia või Kohviküünal. Vaja läheb ka tikke küünla süütamiseks.

- Sul läheb vaja rituaalinuga ehk nuga, mida sa ei kasuta söögivalmistamiseks ega ka muuks tegevuseks. Kui oled eelnevalt minu rituaale teinud, siis võib-olla on sul see nuga juba olemas. Rituaalinuga ongi ainult rituaalide tegemiseks ja seda kasutatakse energia aktiveerimiseks küünlal.

- Vali välja enda kristallid nende seast, mis olen sulle siia kirja pannud. Vali välja üks või mitu kristalli, olenevalt sellest, mida sa soovid, et milles kristall sind aitaks.

RODONIIT - aitab vabaks lasta suhtest/suhetest, mis on sinu hingel raske energiana, kus sul on veel suured küsimärgid või sa oled haiget saanud, pettunud ning soovid sellega lõpparve teha. Rodoniit avab sind ka uute suhete jaoks!

NUUMITE - aitab vabaks lasta raskeid 3D-energiaid, millega sul on keeruline ise toime tulla. See on selline energia, mis tekitab väsimust, kurnatust, paanikat, stressi, depressiooni või ükskõik millist madalat energiat. Kui sinu sees on miski, mis häirib sind tohutult, siis Nuumite on väga hea valik. Võid seda kasutada ka profülaktilisel eesmärgil ehk kindlustada, et 3D-energia sinust kindlasti vabaneks.

HÜPERSTEEN - aitab sinu intuitsiooni vabastada blokeerivast energiast, mis ei lase sul õigesti tunnetada, näha, tajuda ja mõista maailma iseenda sees ning enda ümber.

SERPENTIIN JAAD - aktiveerib 2022. aastal õpitu ning aitab sul salvestada selle enda energiavälja nii, et kui 31. detsember saabub ja 2023. aasta võtab 2022. aastalt trooni, salvestub õpitu sinusse.


TURMALIINSULETISTEGA KVARTS - aitab teha universaalset puhastust, tervendada ja aktiveerida uuenduslikud energiad. Kui sa ei tundud eelnevate kristallide puhul vajadust neid kasutada, siis kasuta seda kristalli kindlasti.

- Sul läheb vaja ka ühte riidest kotti, kuhu kristall või kristallid panna. See kott ei pea olema suur, kuna sinna sisse peavad mahtuma kristallid ning üks sedel.

- Paber ja pliiats enda taotluse kirja panemiseks!

- Salvei rituaalitõrvik või Salvei segutõrvik Aura puhastamiseks ja rituaali kinnitamiseks. Ühte Palo Santo rituaalipuud 5D-energia totaalseks vallandamiseks ja kosmosega ühenduse loomiseks!

Rituaali tegemine on imelihtne, ära üldse muretse!

1. Loo hea atmosfäär, sea end mugavalt sisse nii, et su juures on kõik vajalik rituaali tegemiseks. Kui kasutad eeterlikke õlisid, siis sea õlilamp tööle ja tilguta eeterlikud õlid sellel asuvasse vette.

2. Võta enda ette küünal ning kirjuta rituaalinoaga küünla peale "5D" märk - 3 korda. Seda tehes keskendu, et kõik sinu 3D-energiad vabaneksid ja sa võtaksid universumist vastu 5D-energiat.

3. Seejärel süüta küünal ning lausu: "Vabanegu 3D, energiad avanegu minu sees, aktiveerugu 5D!"

4. Seejärel võta Salvei rituaalitõrvik, süüta see sama küünla leegist nii, et tõrvik hakkab suitsema. Tee sellega enda silmade ees ringjaid liigutusi. Täpselt näo ees, kuna seal asuvad need kolm Tšakrat: Kurgutšakra, mis kanaldab energiate vallandamist, Kolmas Silm, millel on oskus energiaid ümber kujundada, Kroontšakra, mis aktiveerib 5D-energia. Tee seda täpselt nii kaua, kuni tunned, et sinu hinge saabub lõõgastus.


5. Seejärel pane Salveitõrvik kõrvale, võta enda kätte kristall või kristallid, hoia neid peopesas ning soovi soov. Soov liikuda 5D-energiasse.

6. Aseta kristallid küünla kõrvale ning jäta need hetkeks sinna.

7. Seejärel võta Palo Santo ja süüta see samuti küünlaleegist. Palo Santole tuleb anda võimalus veidi kauem põleda, et see hakkaks ilusasti suitsema. Kui oled Palo Santo suitsema seadnud ehk leegi ära kustutanud, siis tee sellega enda silmade ees ringe, et kõik kolm Tšakrat, mis on 5D-energia rituaali jaoks olulised, saaksid endasse uuenduslikku energiat. Keskendu enda soovile, liikuda 5D-energiasse ilma suurema 3D-energiata. Palo Santo vabastab 3D ja aitab 5D-energiatel kasvada. Kui oled selle tunde järgi ära teinud ehk nii kaua, kui tunned selleks vajadust, siis liigu edasi järgmise punkti juurde.

8. Nüüd võta kristall või kristallid uuesti enda kätte ja hoia neid küünlaleegi kohal. Sulge silmad ning lausu rituaalialuse: "Aktiveerugu 5D!"

9. Aseta kristallid koti sisse ja võta enda ette paber ning pliiats. Kirjuta paberile: "Aktiveerugu 5D!". Samal ajal sellele keskendudes ning südamest soovides, et sa sellele avaneksid.

10. Murra paber kokku, pane paber koti sisse, seo kott kinni ja jäta küünla juurde. Küünalt põleta iga päev nii palju, kui sul on võimalik, kuni uue aasta saabumiseni. Kui saabub uus aasta, siis ava kott, põleta paber ja aseta kristall või kristallid enda koju enda pildi kõrvale. Võid teha endast ka spetsiaalse pildi selle rituaali jaoks, mis on veel parem, kuna pildid salvestavad energiaid ja kui olen sinuga kohtunud, siis tead täpselt, kuidas on võimalik piltide pealt energiaid lugeda. Seega, kui soovid seda rituaali teha energia kinnitamiseks, siis soovitan uut pilti kasutada. Või enda pilti, mis on kõige värskem!

Jäta kristallid enda pildi kõrvale vähemalt aprillikuu Päikesevarjutuseni, millest kirjutan ja räägin selle saabudes. See hetk on imeline, seega on, mida oodata! Hiljem võid kristallid viia loodusesse nt jõevette.

Tegemist on rituaaliga, mis mitte ainult ei aita sul energiaid puhastada, see rituaal aitab sul 5D energiasse liikuda! Imelist rituaali tegemist ja 5D-energia aktiveerimist!

UUS LOOS! Kõigi vahel, kes teevad ostu LA TENE poodidest või e-poest ajavahemikul 19. detsember - 19. jaanuar, loosime välja 6 LA TENE kinkekomplekti "ÜLIM KÜLLUSE ja ÕNNETUNDE AKTIVEERIJA". See komplekt toob Sinu ellu positiivsust, õnnetunnet ja aktiveerib külluslikud energiad. Kokku on 6 võitjat! Head loosiõnne!

Detsembris on Roosa Kvartsi ja Serpentiin Jaadi tooted tavahinnast 10% soodsamad. Need on kristallid, mis aitavad võtta 2022. aastast kaasa head õnne. 

Imelist 5D-energiasse liikumist, kohtumiseni ja hoiame telepaatilist ühendust!

Armastusega

Tene Laul