Sinu keha on sinu tempel, mida sa pead iga hinna eest tervena hoidma. Puhkusega annad sa oma kehale võimaluse end taastada ja tervendada. Siin artiklis on välja toodud 5 põhikristalli soovitust, mida oma suvepuhkuse ajal endaga kaasas kanda.

AMETÜST on üks parimaid kristalle rahuliku ja lõõgastava atmosfääri loomiseks, vabastades negatiivse energia ja peatades negatiivsete asjade peale mõtlemise. Seetõttu on see hea kristall ka parema une saavutamiseks. Lisaks sellele aitab Ametüst sinus välja tuua loomingulise potentsiaali, aidates sul enda visioone füüsiliseks muuta, paberile panna või midagi luua, mis sinu meeltes eksisteerib. See on ideaalne kristall suvepuhkuseks, aidates nautida puhkust ilma stressita.

MÄEKRISTALL on kõige vajaminevam kristall. Sellel on oskus sind tasakaalustada, parandades sinu meeleolu ja tuju. Kristall, mis suudab ebavajaliku stressi, mõtted ja tunded vabaks lasta. Lisaks aitab soovidel täituda. Kui sa plaanid oma oma suvepuhkusel erinevaid spirituaalseid paikasid külastada, siis soovitan sul kindlasti kanda endaga Mäekristalli - see aitab sul omastada kõike seda, mida sa sinna otsima läksid, olgu siis selleks rahu, tasakaal, enda võimekuse tõstmine, armastuseenergiate suurendamine või kaitse tugevamaks muutmine.


ROOSA KVARTS on ülim armastusekristall, mille sees on olemas kõik energiad, mis aitavad sinu ellu armastust tuua, seda sinu elus hoida ja sul ise armastust rohkem välja näidata. Roosa Kvarts kutsub ligi armastust, kui sa seda endaga kaasas kannad või enda kodus hoiad. Kristall, mis aitab sul olla parem, romantilisem ja heatahtlikum inimene. Suurendab igal erineval tasandil armastuseõnne. Leevendab hingevalu ja tervendab sind väga isiklikul tasandil. See on ideaalne kristall suvepuhkuseks, aidates sul nautida puhkust oma lähedastega ja luua positiivseid suhteid.

TSITRIIN toob positiivsust, rõõmu ja head õnne. Kristall, mis aitab küllust suurendada ja materiaalseid unistusi täide viia. Tsitriin on väga kasulik ajal, mil soovid eriliselt palju suurendada enda õnne võimalusi. Muudab tuju paremaks ja blokeerib nukruseenergiat. See on ideaalne kristall suvepuhkuseks, aidates sul suurendada oma rahalist heaolu ja õnne.

AHHAAT on üks võimsamaid kaitsekristalle, mis kaitseb sind ohtlike olukordade, õnnetuste, ebaõnne, kurjuse ja negatiivsuse eest. Ahhaadil on oskus sind tasakaalustada ja sinu enesetunnet parandada. Ideaalne kristall, mis suudab sinu elust nii mõnegi ebameeldivuse ära hoida, et saaksid oma puhkust nautida.

Lisan siia ka mõned võimalused kristallide kasutamiseks suvepuhkuse ajal:

- Kanna kristalle ehtena või kanna neid endaga kaasas (taskus, autos jne).

- Aseta kristallid oma koju või puhkusepaika, et luua rahulik ja lõõgastav atmosfäär.

- Kasuta kristalle meditatsiooni ajal.

- Puhasta kristalle regulaarselt, et need säilitaksid oma energia. Puhastamise kohta saad pikemalt lugeda SIIT.

Need on vaid mõned näited kristallidest, mida suvepuhkuse ajal kasutada. Parima valiku tegemiseks soovitan sul usaldada enda intuitsiooni ja valida kristall, mis sind enim kõnetab.

Kristallid võivad olla suurepärane viis suvepuhkuse nautimiseks, aidates lõõgastuda, rahuneda ja keskenduda positiivsetele asjadele. Kristallid aitavad luua ka ühenduse loodusega ja leida oma sisemise rahulolu.

La Tene soovitab