Kirjutasin sulle 16. mail 2022. aastal esimese artikli selle kohta, kuidas avanes uus iidne spirituaalne portaal, mille käigus iidsed missioonikaaslased saavad kokku ehk tekib nende ühendumine. Nüüd 8. septemberil 2023. aastal avaneb Kosmoses Jupiteri kaudu sellele järgnev suurem portaal, mis avab missioonikaaslaste kokkusaamise. Selleks, et sa leiaksid siin elus üles enda missioonikaaslased, tuleb sul olla spirituaalne ehk kontaktis maailma iidsete väärtustega ja neid igal erineval tasandil praktiseerida. Seda portaali ei tasu maha magada ja selleks, et liituda missioonikaaslastega, tuleb end ise avada. Missioonikaaslased on need, kes toetavad sinu selle elu missiooni ehk seda, mida sa reaalselt siia planeedile tegema tulid ja milleks siia maailma sündisid.

Missioonile lähevad vaid need, kes on hingeliselt terved ja õppinud elu õppetundidest ning need, kes ei oma elus vaid materiaalseid väärtuseid. Arvestades seda, mida Pluuto ajastu (22.02.22-25.05.25) inimkonnale õpetama tuli ja milline on selle muudatuste tegemise energia meie maailmas, siis vaid materiaalsusesse pühendudes ei saavuta sa spirituaalseid tarkusi ja missioonikaaslastega kontakteerumist. Seega, mis on minu soovitus sulle? Astu välja materjalismist ja astu spiritualismi selleks, et sa jääksid hingeliselt ellu. Pluuto "piinab" sinu hinge ärevuse ja närvilisusega vaid siis, kui sa oled materiaalsusesse kinni jäänud. Seega küsi iseendalt, kui palju sa tunned igapäevaselt enda sees ärevust? Kui tunned end ärevil, siis Pluuto äratab sind hingeliselt kasvama ja edasi arenema. Nagu ma AJARÄNNAKU raamatus kirjutasin ja 2022. aasta artiklites, siis me oleme 2023. aastast alates uues spirituaalses ajastus ehk maailma ühes suurejoonelises muutuste protsessis. Pluuto loob ärevust sinu hinge, kui pühendud vaid materialismile ja ka siis, kui sinu hing ei ole spirituaalne ehk sa ei oska näha elu päris väärtusi ning tõdesid.

Selleks, et sa saaksid välja tulla ärevusest ja stressist, pead sa kallikene ise oma hingelt muutuma ning laskma Pluutol end ümber kujundada. Meie planeet Maa ning selles eksisteerimine on palju enamat, kui raha taga ajamine, end teiste inimestega ja enda saavutuste nende omadega võrdlemine jne. Oleme siia planeedile sündinud palju suuremal eesmärgil ning iidsus on see, mis hingele tegelikult head teeb ja selle säilitamine on spirituaalsel ajastul number üks. See kõik peab tulema sinu seest autentselt mitte tehislikult ehk sind ei aita see, kui sa ütled teistele, et oled spiritualist aga tegelikult seda ei ole. Sind ei aita teesklemine, sind aitab päriselt spiritualismi praktiseerimine ja igapäevane spirituaalne kasvamine hinges. Olen sulle selles osas alati toeks olnud ning veelgi enam tulevikus, kuna minu missioon on säilitada ning taaselustada iidseid tõdesid, valgustatust, Astroloogiat ning hingelisi päris väärtusi.

Kui soovid enda missiooni siin maailmas üles leida, siis sind aitab vaid ehtne spirituaalne kasvamine ehk sa pead kogu hingest olema spiritualist. Minu artiklid, mida olen kirjutanud sulle 9 aasta jooksul ja mida kirjutan tulevikus, aitavad sul spirituaalseks kasvada. Kõige olulisem on see, et sa viiksid enda unistused materiaalsuselt minema ning seoksid need hingelise rahuloluga.

Kui sa soovid teada saada, mis on siin maailmas sinu missioon, siis saan olla sulle valgustajaks missioonilugemises. Minu hing on iidne ning olen kontaktis energiate algtõdedega - missiooni saab lahti kodeerida läbi selgeltnägemise. Kui sa soovid ise enda missiooni lahti kodeerida, siis selleks pead endas omama sügavaid spirituaalseid tõdesid, mis on kinnitunud sinu hinge ja ka elu praktikasse. Kui soovid seda oskust endas arendada, siis soovitan sul kindlasti kanda missiooni lahtikodeerimise kristalli - Sinist Kaltsiiti.

Sinine Kaltsiit avab sinu hinge päris eluväärtustele, mis on iidsed ja spirituaalsed. Sinine Kaltsiit loob suurepärase ühenduse Kurgutšakraga ja alateadvusega. See annab sulle võimaluse iseennast paremini mõista, juhatada sind eemale võltstõdedest ja ülimast materialismist. Paljud inimesed ei teagi, et materialism on neid üle võtnud. Kui vaadata, millele sa pidevalt keskendud, siis võid avastada seda ka iseendas. Tegelikult on siin maailmas oluline luua midagi, millel on suurem väärtus. Mitte matkida teisi, vaid olla sina ise. Sinine Kaltsiit viib sind endaga paremasse kontakti ja annab hingerahu, kuna tegemist on ka stressi leevendava kristalliga. Sinine Kaltsiit vabastab sind vanadest mustritest, mis ei lase sinu hingel olla see, kes sa tegelikult oled. Eemaldab sulle peale pandud või alateadlikult omaks võetud valedest kihtidest. Elame alates 2023. aastast uuel spirituaalsel ajastul ning selle ajastu eesmärk on puhastada sinu hing valeinformatsioonist ning taastada sinu algnatuur.

Inimesed, kes ajavad taga kuulsust, materiaalset rikastumist, võimu ning toidavad enda ego teiste inimeste mahategemise, klatši ja inimeste elude hävitamisega, teistest "parem" olemise, teiste võrdlemise, hukkamõistu jne - need ei ole spirituaalselt kontaktis iseendaga ja eluga ning Pluuto "närib" nende hingesid kuniks nad on sunnitud enda hingelist häälestatust muutma. Seega, kui sa ise ei muutu, siis Pluuto teeb selleks kõik, et sa muutuksid. Selle vastu ei saa. Pluuto ei kannata võltsspiritualismi, kuna Pluuto on sügava spirituaalsuse aktiveerija. Mis tähendab seda, et mida kaugemal sa spirituaalsusest oled, seda ärevam on sinu hing ja seda ükskõik, millisel tasandil. Selleks, et kiirelt sellest ärevustundest välja tulla, pead sa iseendaga hingelisel tasandil palju tööd tegema ja vaeva nägema. Selleks olengi siin sinu jaoks mina, kes aitab sind õigele kursile, et see ärevus sinu hingest kaoks. Arvestada tuleb sellega, et paljud inimesed on hingelistest väärtustest kaugel, seetõttu tunned ja näed sa kuni 25. juulini 2025. ülemaailmset ärevustunnet. Mida suurem on ärevus planeedil, seda kergemini sa seda ärevust ka endasse haarad aga ärevuse haarab inimene endasse siis, kui ollakse hingeliselt iseendast kaugel. Seega tee enda spirituaalne matemaatika nüüd ja praegu. Küsin sinu käest otse: "Kui ärev sa tegelikult oled? Kui suured on sinu emotsionaalsed üles-alla kõikumised? Kui palju sa tegelikult muretsed?". Üks asi on see, kuidas sa ennast teistele näitad, teine asi on see, mida sa tegelikult tunned. Oluline on, et sinu südamerahu oleks reaalne, mitte näiline. Pluuto ei kannata võltsi spiritualismi, Pluuto aktsepteerib vaid reaalspiritualismi.

Kui sind teevad õnnelikuks vaid materiaalsed saavutused ehk kui palju sa teenid, mida sa saad endale materiaalses maailmas lubada ja millisel materiaalsel positsioonil sa oled, siis sa oled väga kaugel spiritualismist ning Pluuto teeb nii või naa kõik selleks, et see suhtumine sinus lagundada. Kuna alates 15. augustist 2023 teeb Pluuto koostööd Saturni ja Jupiteriga, siis tahes-tahtmata võib maisuse üleväärtustamisega kaasneda sinus depressioon, ärevushäired, paanikahood, masendus, sõltuvused ja sügavasse hingelisse auku kukkumine. Sul võib materiaalselt suurepäraselt minna aga, mis kasu sellest on, kui sa ei suuda tegelikult enda elu õnnelikult elada. Pluuto näitab kogu maailmale selles osas valgust, et inimkond laseks vabaks maisusest ning süveneks rohkem hingelistesse väärtustesse. Selle juurde kuulub looduse austamine, loodusväe mõistmine ja kõik hingeline. See ongi iidsus, mille Pluuto välja toob. Mida rohkem on sinus maisust ja ego kihte, seda rohkem sa mõtled teistest inimestest halvasti, soovid neile "ära panna", seda rohkem on sinus sotsiaalset survetunnet ning seda keerulisem on sul iseenda hingega tegelikult hakkama saada. Ma olen ettekuulutaja ja ma ütlen sulle - kuni 25.07.25 liigub maailm ühte pidi suurejoonelisse hingelisse depressiooni ja seda Pluuto "äratuse" tõttu. Kuid depressioon on vaid inimesel, kes on liikunud tegelikest väärtustest eemale. Selleks, et mitte kukkuda hingeliselt sinna sügavasse auku, selleks tuleb enda mõttemaailm iseseisvalt ümber kujundada või seda teeb Pluuto.

Sügavasse auku kukkumist blokeerib Musta Turmaliini, Kuldobsidiaani või Hõbeobsidiaani kandmine. Need kristallid kaitsevad sinu hinge valede väärtushinnangute, eelkõige ülima materialismi eest.


Et sa saaksid kasvada spirituaalseks, siis selleks esitan sulle küsimuse, millele vasta täiesti ausalt. "Kui palju sa kulutad enda elus aega teiste inimeste hindamisele? Nendest üle olemisele? Nende üle naermisele? Nende ebaõnne üle õnnelik olemisele? Nendega võistlemisele?". Kui sa teed seda, siis sa ei ole spiritualist. Spiritualist on armastav hingelt, mitte näiliselt. Pluuto loob sügavat ärevust ja depressiooni sinu hinge, kui sa oled inimene, kes süveneb teiste inimeste klatšimisse, mahategemisse ning teistesse madalatesse energiatesse. Kui sinus on selliseid jooni, siis tahes-tahtmata toob Pluuto alates 15. augustist kuni 25.07.25 sinu ellu suurejoonelist hingelist murdumist. Ma ei soovi sulle sellega halba, vaid sind selles osas hoiatada, kuna olen ettekuulutaja. Tean täpselt seda, mida Kosmos loob ning miks see juhtub. Kõik hea eesmärgi nimel, et sa kasvaksid tingimusteta armastusse. Veenuse ajastu, mis saadab meid peale Pluuto lahkumist - see on õnne ja rõõmu ajastu.

Spirituaalseks tuleb kasvada, kas vabast tahtest või seda teeb sinu eest nii ehk naa Pluuto. Sellest ei ole pääsu tegelikult mitte kellelgi. Seega võta juhtpositsioon enda kätte ning tee seda vabast tahtest, et nautida rohkem elu ja leida sellest rohkem õnnetunnet.

Spiritualistidele avab Jupiter 8. septembril uute missioonide kokkuliitumise. See tähendab seda, et alates 8. septembrist, mil portaal avaneb (mis kestab 22. detsembrini 2023.) toimub sinu elus suurejooneline sotsiaalne muutus, kui oled enda hinge arendanud nii kaugele, et oled jõudnud spiritualismini. See toob endaga kaasa uusi inimesi sinu eluteele, kelle eesmärk on toetada sinu suuremat missiooni siinses elus. Kui sa oled kontaktis spiritualismiga, siis avaneb sinu missioon ehk hingetöö (tegelik põhjus ja eesmärk, miks sa eksisteerid) ning need inimesed on toetavaks lüliks sinu teekonnal. Mis tähendab seda, et võta neid inimesi, kes sinu ellu sellel perioodil saabuvad (uued inimesed sinu eluteel), vastu uue tunnetusega. Tunneta, mida nad sulle pakuvad ja annavad ning millise valguse nad sinu ellu toovad. Ära ratsionaliseeri neid sidemeid üle, vaid mine eluvooluga kaasa ja lase teistel inimestel end valgustada ning inspireerida. Missioonikaaslased tõstavad sind emotsionaalselt, vaimselt ja spirituaalselt paremasse valgusesse. Nad täiustavad sinu teekonda, mitte ei tule sind tarbima ega enda defitsiiti sinu kaudu vähendama.

See portaal on seotud Pluutoga, mis tähendab seda, et see toob endaga kaasa ka ülemaailmse sotsiaalse detoxi. Selleks, et missioonikaaslased saaksid ühenduda, on sinu ellu juurde vaja energeetilist ruumi, et sinna mahuksid need inimesed. Mis tähendab seda, et kui sa hoiad kontakti inimestega, kes ei ole mõeldud sinu missiooni toetama, siis need inimesed "kukuvad" sinu energiaruumist ja eluteelt ära. See toob endaga kaasa palju segadust, vastuolulisust ja stressi. Selle kõige üleelamiseks soovitan sul hoida enda Auraväli tugevana ja tervena. Seda saad sa teha Salvei ja Magus Salvei rituaalitõrvikuga. Kui kasutad seda seitse päeva järjest, vabastad stressi ja annad ka enda Auraväljale signaali eemaldada sinu energiaväljast/ruumist inimesed, kes ei ole sinu teekonnal toetavaks lüliks. Alles jäävad need, kes on mõeldud sinu ellu jääma. Kosmiliselt on see planeetide seisude järgi ja portaali avanemise tõttu ette määratud, mis tähendab seda, et sa ei saa seda ära hoida. Vaata enda ellu 2024. aasta alguses ja sa näed kui suurejooneliselt on muutunud sinu suhtlemine teiste inimestega. Vägisi kedagi klappima ei saa ja Jupiter ning Pluuto teevad tagataustal sinu ning kõikide teistega selle nimel tööd, et sinu elu kujuneks missiooni poole. Esmalt sind spiritualismi äratades, seejärel inimsidemeid muutes ning uut valgust sinu ellu tuues.

Absoluutselt kõik inimesed, kellega sa ühist keelt ei leia ja kellega sa vägisi või sotsiaalsete normide pärast hoiad sidemeid - need sidemed lagunevad igal juhul ning seda siis juba suuremate probleemidega. Seetõttu ma sellest sulle kirjutangi, et sa teeksid teadlikumalt õiged valikud -  laseksid inimestel tulla ja minna. Need inimesed, kes sinu hinge toidavad rõõmu, õnne ja armastusega - neid tuleb hoida enda kõrval ning nendega sa liigudki edasi. Need inimesed, kes neelavad sind energiast tühjast, nendel tulebki lasta minna. See on Jupiteri portaali eesmärk, et sa märkaksid seda kõike enda ümber ja laseksid aset leida suurejoonelisel ümberkujunemisel.

See periood saab olema sinu jaoks keeruline, kui sa hoiad vägisi suhteid, mis tegelikult ei funktsioneeri. Sellega kaasnevad tülitsemised, üksteisele noa selga löömised ja muserdumine. Seda kõike ei ole vaja, sinu hing on mõeldudki uuel spirituaalsel ajastul ümber kujunema ning esikohal tuleks hoida tingimusteta armastust. Lisaks ei saa sa hingeliselt kasvada, kui sinu ümber on inimesed, kes ei toeta sinu missiooni ja hingelist edasiarengut.

Jupiteri missiooniportaali ajal ehk 8. septembrist kuni 22. detsembrini 2023. aastal, saad sa minna kahes suunas ja valiku teed, kas alateadlikult või teadlikult. Nii ehk naa liigud sa ühele või teisele poolele ja kaks versiooni hingelisest teekonnast saavad sellel ajal tekkida. Esimene variant, mis on parim variant - sa usaldad sotsiaalset detoxi ning ei lase ennast kurvastada sellest, et on inimesi, kes peavad sinu eluteelt lahkuma ja sa lased nad kergelt vabaks ning usaldad elu ennast. See ei too sulle kaasa stressi, kuna sa lased vabaks sotsiaalse koormuse enda sees, keskendud iseenda hingele ning lased uutel inimestel enda ellu tulla, kes toetavad sinu edaspidist eluteed. See on parim.

Teine variant, mis on hingele raske - sa sunnid end vägisi suhtlema inimestega, kellega sa end hästi ei tunne. Sa surud end vägisi neile meeldima, sa keskendud sellele, mis sinust arvatakse ehk otsid sotsiaalset heakskiitu ning selle lõpptulemusel tekivad tülid, probleemid ja ärevus. Sellest tuleks tegelikult hoiduda. See juhtub, kuna elu kujuneb hetkel spiritualismi ja missioonide aktiveerumisele. Kui on kedagi, kes ei toeta seda ehk on sinu kõrval võltsenergias (iseendaga mitte kontaktis inimene ehk mitte spiritualist), siis Pluuto lagundab neid suhteid, saates sind keerulistesse probleemidesse, mille keskel toimub sinu hinges suur spirituaalne transformatsioon, kus esmalt pannakse paika elu väärtushinnanguid ning alles siis avanevad sinu eluteel missioonikaaslased.

Kui lähed esimest teed pidi, siis missioonikaaslased leiavad sind üles õigel hetkel ja tulevad sinu ellu kergemini. Kui valid teise tee, siis pead esmalt endas läbi tegema spirituaalse transformatsiooni ja jääma ootama uut missioonide portaali. Sellel teemal kirjutan ma tulevikus sulle kui ka kõigile teistele. Lühidalt kokkuvõttes - elu on suurejoonelises muutumises - materialismist välja astumises ja spiritualismi poole liikumises. Sa saad seda teha, kas kergelt või keeruliselt. Valik on sinu.

Kui oled minu pikaajaline jälgija, oled lugenud minu artikleid ja mind kuulda võtnud ning praktiseerid igapäevaselt enda elus spiritualismi, siis sul ei ole midagi karta, vaid ainult võita. Kui oled spiritualismist kaugel või teed selles jojo efekte, siis teeb Pluuto enne missioonikaaslastega kokku liitmist sinuga esmalt läbi spirituaalse transformatsiooni. Missioonikaaslaste all pean ma silmas nii Kaksikleeke kui ka neid inimesi, kes toetavad sinu elutööd ehk hingetööd. Seda, milleks sa siia maailma tegelikult sündisid.

Materiaalne ellusuhtumine on see, kui elad selle nimel, et tarbida ja raha teenida ning sinu töös ei ole hingelist väärtust. Spirituaalne ellusuhtumine on see, kui elad selle nimel, et luua ja anda ning sinu töös on hingeline väärtus. Pluuto ajastu on materialistidele keeruline, kuna selles ei ole hingelist väärtust. See toob kaasa ärevust ja paanikat. Pluuto lagundab sinu tahtest hoolimata materialismi planeedi hüvanguks, et viia Maa tagasi iidsusesse, et see säiliks tuleviku generatsioonidele. Seetõttu lähed sellesse vabast tahtest või elurada ise kujundab sind sinna poole vaatama. Kui oled spirituaalsel rajal, siis elul on palju ilu, võlu ning tähendusrikkust. Oluline on see, et sinu panusel siia maailma oleks väärtus ja seda väärtust toob Pluuto esile koos Jupiteriga, andes sinu eluteele inimesed, kes toetavad sinu väärtuse andmist ja eemaldades neid, kes seda blokeerivad. Seega sotsiaalselt segased ajad on ees ootamas mitte spiritualiste. Spiritualistid kasvavad sellel perioodil hingeliselt kõrgemale positsioonile koos uute inimestega nende eluteel, kes aitavad muuta nende hingeväärtusi veelgi suurejoonelisemaks ning toetavad teiste spiritualistide panust maailma.

Spiritualism ei tähenda otseselt seda, et sa pead olema ülimas sügavas spiritualismis nagu mina olen ehk selgeltnägija, Astroloog ja meedium. Olen spiritualistide valgustaja ja ettekuulutaja - see on minu missioon. Spiritualist saad sa olla infotehnoloogiat arendades, toidutööstuses tervislike muudatuste tegemises, loomade nimel võideldes või ükskõik, millisel teekonnal. Spiritualism = hinge häälestatus, mis toetab sinu eesmärki. Absoluutselt kõikidel inimestel on eriline missioon siin maailmas, mis toetab mingisuguse eluvaldkonna arendamist ja hoidmist, mis omakorda toetavad maailma kasvamist tervislikus ja heas suunas. See kõik oleneb sellest, millisesse valdkonda sinu hing tegelikult kuulub. Spiritualism on meie kõigi jaoks aga valdkonnad, kus me tegelikult peaksime maailmas andma oma panuse, on kirja pandud meie saatuseraamatus.

Kaksikleegid ühenduvad Jupiteri avatud missioonideportaali ajal, mis tähendab seda, et sellel perioodil leiavad spiritualistid enda Kaksikleegid kergelt üles. Need, kes on jõudnud enda eluteel nii kaugele, et Kaksikleegiga kohtuda. Kui soovid mõista paremini Kaksikleekide sidet ja teekonda, siis selleks olen sulle sellel teemal kirjutanud terve seeria artikleid, mille leiad SIIT.

Lase vabaks, armasta tingimusteta! Luba elul kujuneda teistsuguseks - ära takista seda ise ja ole iga päevaga üha autentsem versioon iseendast. Oluline on see, et sina oleksid omal õigel rajal, mitte see, mida teised soovivad sinust kujundada. Sinu hing kujunegu valguse poole vabalt ja kergelt!

Tene Laul