2023. aastal on Uraan retrograadis Sõnnis, mis toob endaga kaasa sisemise vaatluse ja perioodi, kus sul on võimalik ennast ümber kujundada paremaks mina-isiksuseks. Mis tähendab seda, et soovid sa või mitte aga sa hakkad rohkem enda sisse vaatama. Uraani retrograad Sõnnis on osa uue spirituaalse ajastu algusest, kus muutuvad inimesed ja inimkond ning igaüks selles suunas, kuhu poole on neil tegelikult vaja liikuda. Igaühel on absoluutselt erinev saatusetee ja individuaalne eesmärk siin planeedil eksisteerida, seega ka muutused on kõigil erinevad. Olenevalt sellest, kuhu poole sinu hing liikuma peab ehk millise spirituaalse transformatsiooni sa pead isiklikul tasandil läbi tegema.

Seda aega tuleb kasutada targalt ehk julgustada end laskma vabaks minevikust. Sa ei ole sinu minevik, sa oled enda olevik. Kes Uraani retrograadi ajal jääb minevikku kinni, see ei kasuta imelist perioodi ära nii nagu seda tegema peaks. Kirjutan sulle sellest, et sa mõistaksid, miks soovid sellel perioodil endas teha isiklikke muudatusi ja miks seda ongi õige teha. Kui sa tunned, et sa ei soovi olla enam see, kes sa olid varem, siis oled õigel teel. Sul on vaja vaadata sügavamale enda sisse ning küsida endalt: "Millises aspektis ma sooviksin muutuda ja kuhu suunas ma soovin selle muutuse endas ette võtta?". See on parim küsimus, mida sa saad endale esitada ja Astroloogina aitan ma hea meelega sul spirituaalselt võimekamaks kasvada ja kujuneda. Võta see aeg ning lase vabaks enda mineviku mina ning tervita suurejooneliselt enda uut isiksust.

Soovitan tuua sul sellel perioodil enda koduseinte vahele Fluoriit-Opaali ja Opaali. Miks? Need kaks kristalli aitavad sinu hingel kiiremini ümber kujuneda iseenda paremaks versiooniks. Mis tähendab seda, kui sa need kristallid enda ellu tood või alustad nendest valmistatud ehete kandmist, siis ümberkujunemise protsess on kordades kiirem. Miks? Kristallid sisaldavad energiad, mis aitavad sul pidevalt spirituaalselt kasvada ja seetõttu ma ei näe ühtegi põhjust, miks neid mitte kanda ja enda ellu tuua. Aeg ise näitab, et need inimesed, kes kristalle kannavad, nende ümberkujunemine ning spirituaalsuse kasv on kiirem. Ehtsa näitena toon ma iseennast, arvestades seda, kui palju on erinevaid kristalle minu elus ja kui suur on minu armastus nende vastu. Headus on jagamiseks ja kristallid sisaldavad vaid häid energiaid. Kui sa tood sellel perioodil enda ellu Fluoriit-Opaali või Opaali, siis aktiveeri need esmalt Laxmi Pooja või Buddha õnnistus viirukiga ning keskendu sellele, et need annaksid sulle uuenduslikku energiat ja juhataksid sind õigele teele - ümber kujundamisele, millest sa saaksid hingeliselt kasu. Kui seda teed, siis seadistad kristallid konkreetset ülesannet täitma. Iga kristall sisaldab suurejoonelisi energiaid ning ühes kristallis on rohkem kui üks aspekt, mida see saab sinus ümber kujundada. Sa saad muuta kristalli energeetika enda jaoks konkreetsemaks, et see hakkaks täitma kindlat eesmärki.

Uraani retrograad Sõnnis suunab sind vaatama endasse, minevikku ning seeläbi saab ümber kujundada seda, mida sa ei soovi enam endas kanda. Kui sa suudad selle aja jooksul muutuda inimesena ja seda paremuse poole, siis sina oled see, kes sellest võidab. Seeläbi võidab ka kogu ühiskond, kuna sa oled ühiskonna osa ja pead aru saama sellest, et iga hea muutus sinu sees toob kaasa headust igal tasandil.

Spirituaalsusest kaugel olevad inimesed võivad sellel perioodil jääda minevikku kinni, kui nad ei lähe Pluuto vooluga kaasa ümberkujundamisesse ja uude ajastusse. See juhtub nendel inimestel, kes pidevalt pidurdavad iseendas seda protsessi ja samuti neis, kes võtavad sellise suhtumise ellu: "See, mis on minevik - see on põhiline". Tegelikult on aga elu pidevas ümberkujunemises ja inimesed, kes vaatavad teisi nende mineviku järgi - need jäävad tegelikult ise energeetiliselt kinni ning Pluuto koostööd Uraaniga tekitab nendes tohutult suurt stressi. Pluuto raputab neid inimesi öeldes: "Kui sina jääd kinni ja ei lase teistel hingelisel tasandil edasi areneda, siis sina oled see, kes kannatab. Mitte nemad, kes lähevad Uraani poolt loodud ümberkujundamisega kaasa". Et välja tulla sellisest mõttemaailmast, tuleb esmalt aru saada sellest, et spirituaalsus tähendab pidevat hingelist transformatsiooni ja et elu on pidev protsess, mitte seisak. See, kes soovib paigal seista, selle elu teeb Pluuto mentaalsel tasandil raskeks. Kui sa tunned, et sa oled see, kes on minevikus kinni, heidab teistele inimestele ette nende minevikku, siis see toob endaga kaasa ärevuse, närvilisuse, paanikahood ning mentaalse allakukkumise, mida Pluuto koostöös Uraaniga teeb selleks, et õpetada inimest vabaks laskma minevikust ning samal ajal tervitama tulevikku. Seega, kui sa sellel perioodil tunned vaimsel tasandil pinget, siis oled spirituaalsusest kaugel ning ei lase endal ega teistel kujuneda paremateks inimesteks. Inimesed, kes lähevad eluvooluga kaasa, kujunevad ümber ning eelkõige lasevad ka teistel ümber kujuneda - nemad on hingelises tervenemisprotsessis ja liiguvad tegelikult sinna poole, kuhu poole Pluuto soovib inimkonda edasi viia - spiritualismi.

Uraani retrograad Sõnnis on selleks, et sa teeksid endas paremaid muudatusi. Seega küsi iseendalt: "Millises aspektis sa sooviksid paremaks inimeseks muutuda eelkõige iseenda jaoks?". Kasulik on mediteerida Magus Vanilje ja Nag Champa viirukiga, samal ajal hoides enda käes Nuumite kristalli ning keskenduda iseenda isiksusele. Selle meditatsiooni ajal on hea kasutada ka Sidrunheina eeterlikku õli, mis aitab sul vaadata sügavamale iseenda sisse ning vabastada endast toksilisus, mille oled kaasa võtnud oskamatusest tegeleda mineviku probleemidega. See on õige aeg vabastada hukkamõistmine ja stress, mis sind saadab. Arvesta sellega, et selliste toksiliste energiatega sa rikud vaid iseenda hinge, mitte teiste inimeste hingesid. Mida rohkem sa elad vihas, seda suurem on tõenäosus, et jääd füüsiliselt haigeks. Arvestades seda, et Uraani retrograad Sõnnis mõjutab otseselt sinu füüsilist tervist, kui sa ei ole edasiliikumiseks valmis. Seega vabasta enda sees absoluutselt kõik madalad energiad, mis sind kinni hoiavad ja lase endal ning teistel elada.

Spirituaalsus on pidev hingeline areng ja edasiliikumise protsess. Me oleme kõik siia maailma sündinud selleks, et iseloomult ümber kujuneda. See on üks elu eesmärk - kasvada. Kui sina kasvad, siis sa elad. Kui sa ei kasva, siis sa seisad ning elu jääb ka sinu ümber seisma. Kui sa soovid kiirendada enda hingelist arengut ja edasiliikumist, siis hoia Fluoriit-Opaali ja Opaali endaga.

Kui sa peaksid sellel perioodil närvilisust tundma, siis on oluline puhastada enda Aurat võimalikult regulaarselt Lavendli viiruki ja eeterliku õliga või kasutada selleks Salvei-Lavendli rituaalitõrvikut. Lavendel aitab spirituaalselt kasvada ning vabastada enda mineviku mina, võtta vastu uuenduslikke energiaid ning ümber kujuneda paremaks mina-isiksuseks. Mida rohkem sa keskendud sellele, mida keegi on sulle teinud, millised on teised inimesed - seda suuremasse lõksu sa astud. Mina isiklikult ei soovita sul sellele teekonnale minna, arvestades, kui raskeks kujundab sellel perioodil Pluuto koostöös Uraaniga sinu hingeteekonna, kui sa ei lase endal või teistel inimestel muutuda ning edasi areneda.

Uraani retrograadi ajal ei ole soodne teha midagi uut ehk see retrograad ei anna sulle selleks energiat, et uued projektid leiaksid üles külluseenergia. Miks? Kuna see retorgraad eeldab, et teed minevikuga vaherahu ning keskenduksid sellele, kes sa soovid täna olla. Kui sa soovid millelegi küllust juurde saada, siis panusta enda olemasolevatesse teemadesse, projektidesse ning oskustesse ning kanna küllusekristalle selleks, et neid teemasid arendada endas paremasse seisu. Sõnn on külluse tähtkuju ja retrograad Uraanis toetab olemasolevaid oskusi, seega on kasulik tegeleda sellega, mida sa juba oskad. See ei ole kindlasti periood, kus võtta ette täiesti uute oskuste välja kujundamist. Vaid see hoopis toetab sinu sees olemasolevat annet, et seda veelgi rohkem lihvida. Küllusekristall selleks perioodiks on Ametriin. Seda kristalli tasub Feng Shui järgi asetada Kagu-ilmakaarde, et toetada ande veelgi paremaks realiseerumist. Arvesta seda, et Uraani retrograad Sõnnis toetab hingelist ümberkujunemist paremuse poole, lihvides sinus olemasolevaid energiaid ja poleerides neid paremaks ning säravamaks.

Soovin Sulle alati parimat - hoian Sind kogu südamest! Imelist hingelist muutust. Lase vabaks iseenda minevik, luba endal olla parem mina-isikus ja lepi sellega, kui inimesed on sinu lähedal ümberkujunemisel. Elu on muutuses - suurejoonelises ümberkujunemises
!

Armastusega

Tene Laul