Kaksikleegid on ühisel missioonil olevad armastajad, kelle suuremaks eesmärgiks on anda koos maailmale midagi imelist ja head tagasi ning eksisteerida ise samal ajal suurejoonelises armastuses. Olen kirjutanud sulle terve seeria Kaksikleekide artikleid, mille kaudu on sul võimalik aru saada sellest, milline on Kaksikleekide side, mis see täpsemalt on ja kuidas selle kõigeni üldse jõuda. Arvestades seda, et Kaksikleekide teekond üksteise leidmiseni ja lõpliku kokkusaamiseni võib olla pikk, siis soovitan sul neid artikleid lugeda.

Kaksikleegid saavad totaalselt kokku siis, kui mõlemad osapooled on läbi teinud oma spirituaalse transformatsiooni, vabastanud egokihid ning seeläbi mineviku seljataha jätnud. Kaksikleegid on spiritualistid, mis tähendab seda, et Kaksikleegini jõudmiseks tuleb teha eelkõige iseendaga suurt spirituaalselt tööd. Aitan sind selle juures hea meelega. Kui sa soovid abi saada spirituaalse kasvamise juures, siis aitan vabastada sinus tõdesid, mis ei ole tegelikult spiritualismiga kooskõlas, aitan sul minevikuga vaherahu teha ning avada silmad selles osas, kes sa tegelikult oled. Mida kiiremini sa iseenda algolemuseni jõuad, seda suurem on ka tõenäosus kohata Kaksikleeki või jõuda temaga totaalse kokkusaamiseni. Kaksikleekide suhtesse ei ole võimalik jõuda enne spirituaalset transformatsiooni.

Tähtkujuti on Kaksikleekide suhtumine teineteisesse ja sellel teekonnal olevasse protsessi erinev. Astroloogia kaudu on võimalik teada, kuidas suhtuvad Kaksikleegid üksteisesse ning üleüldiselt sellesse teekonda.

Kui Kaksikleegid kohtuvad, käivad nad läbi suure protsessi, mille nimetuseks on spirituaalne transformatsioon, kus mõlemad osapooled valmistuvad ette lõplikuks kokkusaamiseks. Selle käigus tekivad rollid - põgeneja ja tagaajaja. Põgeneja on see, kellel on vaja läbi teha suurem egokihtide vabastamise protsess ja tagaajajal tuleb õppida tingimusteta armastama. Mõlemad on seotud spirituaalse transformatsiooniga. Mõlemad osapooled peavad õppima tingimusteta armastama - oskamata seda energiat reaalselt väljendada, ei ole täielik kokkusaamine võimalik. Seega, kui sa oled Kaksikleegiga kohtunud ja soovid seda suhet järgmisele tasandile viia, siis on eelkõige vaja mõista seda, mis on tingimusteta armastus ja praktiseerida seda igapäevaselt igal erineval tasandil.

Tingimusteta armastus on tolereerimine, andestamine, kompromisside tegemine, headuse praktiseerimine, armastuse mitte nõudmine, vaid selle välja kinkimine ilma midagi vastu ootamata ning palju muudki. Mõtle selle peale, kuidas sa tegelikult teistesse suhtud, siis saad ka aru, kas sa oskad tingimusteta armastada. Tingimusteta armastust õpetavad Vikerkaare Kuukivi, Roosa Kvarts ning paljud teised armastusekristallid.

JÄÄR

Kaksikleegina on Jäär intensiivne ning kannatamatu. Kui Jäär on Kaksikleegi rollis põgeneja pool, siis ärritab Jäära see, kui temale peale käiakse ning rõhutakse kokkusaamisele või suhtlemisele. Sellisel juhul tuleks lasta Jääral ise otsustada, millal ta soovib suhelda, millal mitte. Samas Jäär, kes on tagaajaja rollis on ülimalt intensiivne suhtlema ning suhet edasi kandma.

Arvestada tuleb sellega, et Jäär vajab tähelepanu aga seda siis, kui ta selleks ise valmis on. Jäärale ei meeldi kui talle midagi peale surutakse. Vastupidi - kui ta on valmis suhtlema, siis tuleks talle anda maksimaalselt tähelepanu. Jäär Kaksikleegina soovib ise otsustada, millal ja mida teha. Mis tähendab, et teisel Kaksikleegi poolel tuleks tema käest arvamust küsida, teha koostööd ja kui seda teha, siis meeldib see Jäärale väga. Jäär on intensiivne armastaja ja annab Kaksikleegi suhtele juurde palju kirglikku energiat. Ta on tuleelemendi esindaja, kellele iseenesest intensiivsus sobib aga juhul, kui ta on saanud endas kindlaks.

Soovitan teisel poolel märgata Kaksikleegist Jäära käitumist. Kui ta on avatud, siis pühendu 100% temale, kui ta tõmbub tagasi, siis anna talle aega. Vastasel juhul sa tõukad teda põgeneja rolli, kuna Jäär soovib olla selles suhtes iseseisev ja see on miski, mida ta ka teisele poolele õpetab - iseseisvust.

Jäära Kaksikleegi armastusekristall

Eudialiit on Jäära armastuseõnne kristalliks Kaksikleegiga kohtumisel või temaga kokkusaamisel läbi protsesside, mis käivad Kaksikleekide suhtest läbi. Soovitan Jääral Eudialiiti kanda, et Kaksikleegiga kohtuda või temaga lõplikult kokku saada. See tasakaalustab Jäära Kaksikleegi teekonnal ja aitab iseendas kiiremini selgusele jõuda - eriti tunnete osas.

SÕNN

Sõnn Kaksikleegina võib olla teisele poolele raskesti arusaadav ehk tema tundeid on teisel poolel keeruline mõista. Arvestades seda, et Sõnn armastab tasakaalu, siis Kaksikleegi suhe võib olla tema jaoks suurt segadust tekitav. Kaksikleegiga kohtumine ja selle raja käimine ei ole kaugeltki see, millega Sõnn harjunud on. See lööb Sõnni energiad tasakaalust välja ja ajab teda suurde segadusse. Sõnn soovib teha kõike rahulikult ja tasakaalukalt, mitte tormata, vaid saavutada ajaga head harmoonilist tasakaalu.

Kui Sõnn on põgeneja pool, siis teda ilmselgelt häirib see, et teda tõugatakse kiiretesse otsustesse ning tegudesse. Kui soovid, et sinu Kaksikleek, kes on Sõnn leiaks tee sinuni, siis soovitan sul mitte ennast peale suruda, vaid armastavalt ning rahulikult kogu teekonda läbi viia, andes talle aega kohaneda selle intensiivse tundega. Sõnni juhib Veenus ehk armastuse planeet ja talle väga meeldib romantika - paku seda talle koosveedetud aegadel.

Juhul, kui Sõnn on tagaajaja rollis, siis on ta enda tunnetes 100% kindel ja teab täpselt, keda ta armastab - SIND. Seda võtaksin ma teisel pool olles komplimendina ning laseksin vabaks egokihid, mis tõukavad sind temast eemale. Kui Sõnn on endas kindel, siis on ta sinu jaoks olemas -  alati ning igavesti.

Sõnni Kaksikleegi armastusekristall

Amasoniit on suurepärane kristall Kaksikleegist Sõnnile. Esiteks aitab see Sõnnil enda tunnetest aru saada ehk sellest, kas üldse "see inimene" on tema Kaksikleek või mitte. Kui Sõnn on põgeneja pool, siis Amasoniit aitab tal teha selle faasiga vaherahu. Kui ta on tagaajaja rollis, siis aitab Amasoniit suurendada kannatlikkust. Amasoniit aitab Sõnnil intuitiivselt üles leida enda Kaksikleek selles elus.

KAKSIKUD

Kaksikute jaoks on kommunikatsioon ülimalt oluline ja tunne, et on keegi, kellega ta saab enda elu jagada. Kaksikutest Kaksikleegi jaoks on ülimalt oluline, et teine osapool temaga suhtleb ning annab märku sellest, et teda armastatakse ning seda sõnadega väljendatakse. Arvestades seda, et Kaksikuid juhib Merkuur, siis teisiti temaga ei ole võimalik. Ta ei soovi saada vihjeid, ta soovib konkreetselt teada seda, mis seisukoht teisel poolel on. Seega, kui sinu Kaksikleek on Kaksikute esindaja, siis anna talle enda tunnetest julgelt teada.

Kui Kaksikutest Kaksikleek on põgeneja rollis, siis tuleb talle anda aega, teda tuleb täielikult rahule jätta ning näidata tegudega välja seda, mida sa temast arvad. Kuna Kaksikud võivad põgenemisfaasis äärmiselt kergelt sõnade peale ärrituda, siis ei tasu talle sellel perioodil armastusest rääkida, vaid anda talle oma tasakaalukusega ja iseseisvusega aega tunnetes selgusele jõudmiseks. Kui Kaksikud on tagaajaja rollis, siis soovitan sul temaga sõnadega delikaatselt ümber käia. Kui soovid endale rohkem aega, siis ära tõuka teda sõnadega eemale, vaid tee selgeks enda seisukoht ilusti ja heaga. Sa võid Kaksikute südame ühe vale sõnaga murda ja kui ta on reaalselt sinu Kaksikleek, siis ei tasu sellist ohvrit sellesse suhtesse tuua. Ta ootab sinuga head kommunikatsiooni, annab sulle aega kui sa ise suudad sõnadega armastavalt selle aja endale küsida.

Kaksikute Kaksikleegi armastusekristall

Klinozoesiit toob Kaksikute ellu Kaksikleegi sideme. Kui Kaksikud ei ole veel leidnud teed enda Kaksikleegini, siis just see kristall avab Südametšakras selle telepaatilise tunnetuse ja sideme teise poolega. Avab universumis selle energiavoo, mis viib teda kokku enda Kaksikleegiga. Kui ollakse põgeneja või tagaajaja rollis Kaksikleegi suhtes, siis Klinozoesiit aitab spirituaalset transformatsiooni kiiremini läbi teha, et saaks toimuda kokkusaamine.

VÄHK

Vähk on äärmiselt tundlik armastaja ja Vähi jaoks on Kaksikleegi teekond ekstra keeruline. Arvestades seda, kui palju kinnitust on Vähil vaja teiselt poolelt, et teda armastatakse, siis soovitan talle seda ka väga palju välja näidata ning pakkuda selles osas turvatunnet.

Vähile ei meeldi intensiivsus, mis Kaksikleekide sidemes tekib. See võib teda panna kergelt põgenema ehk talle tuleb anda aega, kuid samas meelde tuletada, et ta on sinule siiski oluline, kui sa oled selles suhtes teine pool. Samas Vähk enda peas eksisteerides on see, kes tunneb intensiivselt tundeid ning vajab suurejooneliselt romantikat. Kui ta on põgeneja, siis vajab ta pehmet lähenemist. Kui Vähk on tagaajaja, siis ei tohiks teda kindlasti rangelt eemale tõugata, vaid samuti väga pehmelt. Vähil läheb palju aega vaja, et enda tunnetes selgusele jõuda ja ta ei kannata välja segadust enda sees. Et see segadus saaks lahendatud, siis sina teise poolena anna talle aega, et ta jõuaks endas selgusele. Vähk soovib ise otsuseid vastu võtta ning tunda selle tunde osas end turvaliselt. Sina jää tema kõrvale hoolimata tema edasi-tagasi tunnetes selgusele jõudmise protsessis. Ole talle toeks ning anna palju hingamisruumi. Vähk otsib sind üles siis, kui ta soovib lasta tunnetel kasvada ning suhtel edasi areneda. Seega, kui ta on sinu poole tulemas, siis ta mitte ei katseta, vaid on avatud selle suhtega edasi liikuma.

Vähi Kaksikleegi armastusekristall

Akvamariin on Vähi Kaksikleegi õnnekristall, mis aitab Vähil üles leida enda Kaksikleek siin Universumis ning temaga ka reaalselt kontakti saada. Akvamariin aitab lahti saada nii põgenemise, kui ka tagaajamise rollist ehk kiirendab Vähis tunnetes selgusele jõudmist ning suurendab selgustunnet selles osas, mida ta teise poole suhtes reaalselt ka tunneb.

LÕVI

Lõvi ei ole kindlasti see, kes ootab selles maailmas endale Kaksikleegi puhul suhet, milles ei ole põnevust ja mis kategoriseeruks "tavalise suhte alla". Seega, kui sinu Kaksikleegiks on Lõvi, siis tema on see, kes suudab tegelikult Kaksikleegi teekonna põnevust nautida ja vajab väga sellist laadi suhet. Lõvi teab üldiselt väga hästi seda, mida ta teise poole vastu tunneb ja on nõus maksimaalselt panustama Kaksikleegi sidemesse ning suurema tõenäosusega ei lähe tema põgeneja rolli, vaid on see, kes on pigem tagaajaja või annab teisele poolele ruumi totaalseks kokkusaamiseks.

Lõvi Kaksikleegi pool armastab füüsiliselt ja vajab seda väga palju, mis tähendab seda, et anna talle võimalikult palju tähelepanu ning selget teadmist selle kohta, mis sa tema vastu tunned. Juhul, kui Lõvi on põgeneja pooleks, siis ta on seal vaid selleks, et enda spirituaalset transformatsiooni läbi teha. Selleks tuleb talle anda aega, olles tema jaoks kogu aeg olemas ning väga kannatlik, et ta saaks selle protsessi enda sees läbi teha.

Lõvi teab täpselt, millal ta on valmis sellele teekonnale minemiseks - see on selle tähtkuju suhtealane enesekindlus. Selleks on tal aga vaja ise jõuda nende tunneteni - talle tuleb anda aega selle teadmiseni jõudmiseks. Lõvi on see, kes soovib avastada ise selle tunde enda sees, ta ei vaja teise Kaksikleegi poolset kindlustunde saamist. Ainukene, mis ta vajab on teadmine, et teda armastatakse vastu. Kui suudad selle teadmise talle anda, siis sellest piisab.

Lõvi Kaksikleegi armastusekristall

Leopardjaspis on Lõvi Kaksikleegi ühendumise kristall, mis aitab Lõvil telepaatiliselt üles leida enda Kaksikleegi ehk Universumile edastada sõnumi, et ta on selleks teekonnaks valmis. Leopardjaspis aitab Lõvil enda tunnete osas selgusele jõuda ning kiirendada spirituaalset transformatsiooni, mis on vajalik lõplikuks kokkusaamiseks Kaksikleegiga. See toob suhteõnne ja selgust eelkõige tunnetesse.

NEITSI

Neitsi jaoks on oluline tasakaal igas erinevas aspektis ja selles osas on Neitsi perfektsionist. See sama iseloomuomadus on see, mis võib luua Neitsist põgenejapoole, kui ta näeb teises pooles mitte perfektseid külgi. Reaalsus on aga see, et inimene ei ole perfektne, kuna igaüks peabki olema eriline. Elu on suurejooneline kasvamise ning arenemise protsess, mis ongi eesmärk - olla pidevas arengus. Et Neitsi saaks põgeneja poolest välja, peab ta iseseisvalt aru saama, et ta ei saa otsida suhtest perfektsust. Hoopis vastupidi, tuleks aktsepteerida, et hingeline kasvamine on ilus ja seda tuleks toetada. Kui Neitsi on põgeneja, siis peab ta vabaks laskma enda egokihtidest. Kui ta on tagaajaja rollis, siis sellisel juhul on ta sellest vabaks lasknud ning tunnetes selgusele jõudnud - nendest tunnetest tuleb kinni hoida ja anda teisele poolele Neitsile omast toetavat energiat. Kui sa oled Neitsi ja tagaajaja rollis, siis ole kannatlik, ole teisele poolele olemas ning suhtle enda Kaksikleegiga selles osas, mida teine osapool võiks ja peaks endas muutma ning toeta tema spirituaalset transformatsiooni. Tasakaalus Neitsi on parim tervendaja enda armastatule - ole see tervendaja!

Neitsi Kaksikleegi armastusekristall

Maligano Jaspis toob Neitsile seoses Kaksikleegi suhtega armastuseõnne, aidates luua enda Kaksikleegiga telepaatiat Universumis. See ühendab sind temaga telepaatiliselt ning viib teie teed kokku. Kui Neitsi on põgeneja või tagaaaja rollis, siis see kristall aitab läbi teha spirituaalse protsessi, mis aitab viia Kaksikleeke totaalse kokkusaamiseni. Seda kristalli tuleks enda lähedal hoida või kanda endaga kaasas.

KAALUD


Kaalud on hingeliselt perfektsionistid, kes soovivad elada tegelikult ideaalses ühiskonnas ja samuti ideaalses suhtes. Kaksikleegi suhe ei ole alguses mitte kuidagi ideaalne ehk esmalt peavad mõlemad osapooled käima läbi spirituaalse transformatsiooni ja lagundama enda egokihte ning kasvatama mittespirituaalseid osasid spirituaalseks. Kaalud on enda loomuselt romantilised hinged ning otsivad alateadlikult seda romantikat ka teisest poolest. Tagajaja rollis Kaalud on Kaksikleekide suhteks valmis - nad on leidnud endas spirituaalse küpsuse ning selles rollis olles, tuleb Kaaludel olla teise osapoolega lihtsalt võimalikult kannatlik, et lasta teisel Kaksikleegil läbida loomulikult enda spirituaalne transformatsioon. Kaalud peavad mõistma, et kui tema Kaksikleegi teine pool ei ole suhteks veel valmis, siis tuleb talle aega kinkida, mitte loobuda sellest tundest kui ei olda veel valmis. Tuleb olla kannatlik, tolerantne ning leplik.

Kaalud põgenevad kui vaatavad teise Kaksikleegi poole materiaalse pilguga ehk ületähtsustavad enda kaaslase saavutusi või sotsiaalset staatust. Seda nimetan ma ebaküpseks hingeliseks energiaks. Sellises protsessis tuleb teisel poolel anda Kaaludele aega, et ta keskenduks tunnetele, mitte materiaalsetele faktidele.

Kaalude Kaksikleegi armastusekristall

Nefriit Jaad on Kaalude Kaksikleegi-kristall, mis ühendab selles elus Kaalusid enda Kaksikleegiga. Aitab suurendada saatuse võimekust viia kaks armastajat kokku. Kui Kaalud on selles Kaksikleegi suhtes põgeneja rollis, siis see aitab tervendada neid külgi, mis tuleb tervendada enne kokkusaamist. Kui ollakse tagaajaja rollis, siis Nefriit Jaad aitab hoida armastusest kinni ning mitte alla anda selles vaheetapis.

SKORPION

Skorpionil on keeruline avada iseennast ja usaldada täielikult teist poolt, mis seab Skorpioni üldiselt põgeneja rolli kui Kaksikleekide side on üles leitud. Kui ollakse sellisel tasandil, siis kõige parem soovitus, mis mul on Skorpionile anda - lase vabaks ja usalda tundeid, mitte ülemõtlemist. Kui tunne on olemas, siis mine sellega kaasa, ära blokeeri seda tunnet ja sidet. Õpi selle kõige keskel rohkem usaldama elu ja seda maagilist sidet. Kui sinu Kaksikleek on põgeneja, siis on kõige olulisem pakkuda talleturvatunnet, et sa oled see, keda ta saab usaldada ja tee selleks ka kõike, et sind saadakse usaldada. Kui Skorpion on tagaajaja rollis, siis on ta täielikult kindel enda tunnetes ja seda tuleks teisel poolel võtta kui ilmselge rohelise tulena, et Kaksikleek on sind üles leidnud. Sellisel juhul anna talle pigem teada, et sul on vaja aega iseenda spirituaalseks transformatsiooniks ehk tervenemiseks ning ta mõistab sind.

Skorpioni jaoks on oluline kirg ja armastuse suurejooneline väljendamine. Kui soovid, et sinu Kaksikleek Skorpion saaks sinuga tugeva ühenduse, siis ole tema vastu kirglik ja julge enda tundeid väljendada - see on tema jaoks ülimalt oluline!

Skorpioni Kaksikleegi armastusekristall

Roheline Kuldkivi on suurejooneline õnnekristall Skorpionile, kes soovib Kaksikleegiga selles elus kohtuda. Avab Kosmilise energialaengu vastu võtmise Veenuse poolt Südametšakrasse, et teekonnad Kaksikleegiga saaks selles elus kokku liidetud. Soovitan Skorpionil seda kristalli kanda, et liituda Kaksikleegi teekonnale. Roheline Kuldkivi aitab põgenejafaasis hirmudest üle olla ning aktsepteerida armastust, mis ongi suurejooneline nagu seda on Kaksikleekide teekond. Tagaajaja rollis olles aitab Roheline Kuldkivi eemaldada raskeid emotsioone, mis käivad kaasa Kaksikleegiga ühendumisel ehk vähendada ootamise valu.

AMBUR

Amburi jaoks on oluline, et ta leiaks enda Kaksikleegis üles kellegi, kellega jagada tervet elu ja filosofeerida kogu maailma teemade üle. Kui ta seda koheselt enda Kaksikleegilt ei saa, siis ta läheb põgenejafaasi. Teine pool saab seda ära hoida suhtlemisega ning suhtlema peaks kindlasti mitte ainult tunnetest, vaid ka kõigest muust, et vähendada tema hirmu selles osas, et ta ei leia sinust seda, mida ta tegelikult vajab.

Kui Ambur on tagaajaja rollis, siis on see märk sellest, et sina ehk teisel poolel olev Kaksikleek on läbi tegemas enda spirituaalset transformatsiooni. Võta seda kui komplimenti kui Ambur on tagajaaja rollis. See tähendab seda, et ta leiab sinuga selle, mida ta suhtest ootab. Et säilitada Kaksikleekide-side Amburiga, kes on tagaajaja rollis, siis te ei pea ainult tunnetest rääkima - rääkige selle asemel maailmast ja selle sügavatest teemadest. Selleks, et ühendus samal ajal, kui sina teed läbi enda spirituaalset protsessi, ära ei kaoks. Ambur väljendab enda armastust läbi erinevatel teemadel kontakteerumise, seega on see kompliment sulle. Amburist Kakiskleek vajab mõttekaaslast. Ole tema mõttekaaslane sellel teekonnal!

Amburi Kaksikleegi armastusekristall

Smaragd ühendab Amburi enda Kaksikleegiga, kes on saatuse poolt ette määratud ehk reaalse Kaksikleegiga. Ambur on ülianalüüsiv, ja seetõttu võib Ambur näha Kaksikleeki kelleski, kes see tegelikult ei ole. Smaragd aitab tunnetes selgusele jõuda ja avada Amburi ehtsale Kaksikleegi teekonnale. Põgeneja rollis olles aitab Smaragd kiirendada Amburi spirituaalset progressi ja tagajaja rollis aitab Smaragd hoida Amburil Kaksikleegi armastusest kinni.

KALJUKITS

Kaljukitsel on tunnel-nägemine, kui ta on mingis osas endale kindluse saanud. Sama kehtib Kaksikleegi suhte osas. Kui Kaljukits on enda tunnetes kindel, siis ta selle kindluse juurde ka jääb ehk suure tõenäosusega on Kaljukits see, kes läheb lõpuni välja, et enda Kaksikleegiga kokku saada.

Tagaajaja rollis olles on tema see, kes ei anna mitte mingisuguse hinna eest alla. Kaljukits annab teisele poolele aega ning see on suurepärane. Samas põgeneja rollis, kui ta ei ole iseenda spirituaalses tervenemisprotsessis läbi teinud neid samme, mis tuleb ära teha, et Kaksikleegiga kokku saada, põgeneb Kaljukits kõigest väest ning leiab teises pooles vigu ning ütleb enda vaatenurgast neid ka ausalt ja valusalt välja. Selles osas soovitan sul, kui sinu Kaksikleek on Kaljukitsest põgeneja - ära võta seda kõike südamesse. Kui ta ei ole endas tasakaalus, siis ta suudab ideaalselt enda perfektsionistlikkusega tasakaalust välja lüüa kõik enda ümber. Kaljukits on aga see, kes peab õppima selles elus lahti laskma sellest perfektsionismist suhete osas ning suunama selle kõik enda töösse, mitte inimhingedesse. Seega tegele sina iseenda spirituaalse poole kasvatamisega ning küll Kaljukits ühel hetkel näeb sinu tõelist väärtust. Peaasi, et sa ei võta tema sõnu südamesse, vaid äratusena enda hinge kasvatamiseks. Ta ei tee sulle meelega liiga, ta teeb sellega vaid liiga endale, otsides teises pooles perfektsionismi.

Samas, kui Kaljukits on kindel enda valikus, siis temast saab sinu parim liitlane. Kui ta armastab, siis suurelt ning intensiivselt. Ta kas on intensiivne tagaajaja või intensiivne suhte laiali kiskuja. Seda kiskumist võtaksin mina sinu asemel, kui parimat äratuskella, et miski on sinus spirituaalselt veel kasvatamata. See, mida sul on vaja endas kasvatada, seda tuleb sul aga mõista ise või saan sulle olla abiks erasessiooni raames.


Kaljukitse Kaksikleegi armastusekristall

Tulikvarts aitab Kaljukitsel jõuda enda Kaksikleegini. See kristall aktiveerib Universumiga telepaatiakanali Kaljukitse Südametšakras, mis omakorda viib saatused kokku Kaljukitsel ja tema Kaksikleegil. Kui Kaljukits on tagaajaja rollis, siis see aitab suurendada kannatlikkust ja aitab armastusel elus püsida kuniks teine pool on valmis suhtesse astuma. Kui Kaljukits on põgeneja rollis, siis aitab Tulikvarts enda tunnetes selgusele jõuda ning läbi teha spirituaalse protsessi, mis aitab vabastada energiakihte, mis ei lase ehtsal armastusel ellu saabuda.


VEEVALAJA

Veevalaja jaoks on oluline leida enda Kaksikleegis ühes isikus nii sõber kui armastatu, mis tähendab seda, et temani jõudmine on kõige lihtsam, kui avad talle need mõlemad pooled. Veevalajast Kaksikleek läheb põgeneja faasi, kui ta tunneb, et ta ei saa avatult suhelda ning kui teda ei võeta kuulda, siis tõmbub ta endasse. See on ka lahendus, kuidas põgenemist peatada - avada talle eelkõige enda sõprus. Kui Veevalaja on leidnud enda Kaksikleegi ning tunneb temaga suurt sidet, siis soovib ta kogu enda elu Kaksikleegiga jagada.

Veevalaja, kes on tagaaja rollis, tunneb intensiivselt seda, et tal on teisele poolele terve maailm jagada, mida ei väärtustata ja see teeb teda kurvaks. Kui ollakse tagajaja rollis, siis soovitan Veevalajal täita enda elu missiooni ning kasvada spirituaalselt veelgi võimekamaks. Mida spirituaalsem ollakse, seda suurem tõenäosus on jõuda Kaksikleegini. Kui sinu Veevalajast Kaksikleek on põgeneja, siis hoia temaga suhtlust ja vestle sügavatel teemadel, mis talle ka huvi pakuvad. Kui ta on tagajaja rollis ja see sind häirib (kui sa oled teises rollis), siis suhtle temaga absoluutselt kõikidel nendel teemadel, mis sind elu suhtes huvitab - nii jõuad sa kiiremini temani. Veevalaja väärtustab elu jagamist ja selle vastu huvi tundmist.

Veevalaja Kaksikleegi armastuseõnnekristall

Serpentiin Jaad avab Veevalaja eluteel Kaksikleegiga kohtumise ehk avab nende kahe hinge vahel Universumis telepaatia. Serpentiin Jaad aitab spirituaalselt kasvada, et Kaksikleegid saaksid ühenduda. Peatab mõlemal juhul tagaajamise ja põgenemise faasi. Soovitan seda kristalli kanda või hoida enda armastusekristallidega koos, et see avaks ukse nii ilusale armastuseenergiale.

KALAD

Kalad on avatud vaimselt küpsele armastusele, mis tähendab seda, et Kaksikleegi sidemes peab olema Kalade jaoks nii vaimne, emotsionaalne kui ka füüsiline küps side. Kalade Kaksikleegi esindaja liigub põgenemisfaasi, kui ta tunneb, et teine osapool ei ole valmis sügavalt armastama, vaid on oma tunnetes pealiskaudne. Seega, kui sinu Kaladest Kaksikleek põgeneb sinu eest, siis on see märk sellest, et sa pead läbi tegema spirituaalse transformatsiooni, mille käigus kasvab sinus sügavam tunnetus armastusse. Selleks soovitan tegeleda suurejoonelisema tingimusteta armastuse ära õppimisega, et ta saaks sellest faasist kiiresti välja.

Kui Kalad on tagaaja rollis, siis on see märk selle kohta, et tema on valmis sulle pakkuma sügavamõttelist armastust, milleks sa ise ei pruugi veel valmis olla. Kui see on nii, siis lase ta armastab sind ning võta sellest inspiratsiooni ning lase tunnetel tulla. Kasva spirituaalselt küpsemaks ning lase armastus ligi. Pea meeles seda, et Kalad ise on juba sünnist saati spirituaalsed. Kaladelt on palju õppida ning tihtipeale alahinnatakse seda sügavamõttelisust, mis Kalades peitub.

Kalade Kaksikleegi armastusekristall

Unakiit avab Kalade elus Kaksikleekide selles elus ühendumise ning ülesleidmise. Kanna seda kristalli, et mõista seda, kes on sinu Kaksikleek. See kristall aitab lahti saada põgeneja ja tagaajaja rollist, õpetab andma rohkem aega teisele poolele, mida Kaladel on vaja ära õppida. Arvestades seda, et Kaladel on teisele poolele palju armastust kinkida, peavad Kalad siiski mõistma seda, et teisele poolele tuleb anda ruumi ja aega, et seda ka ise mõista.

Armastus Kaksikleekide teekonnal on sügavamõtteline ja selle armastuse põhiliseks märksõnaks on oskus tingimusteta armastada. Andke üksteisele aega, tähelepanu, hoolivust ning mõistmist. Saate kokku kui mõlemad osapooled on spirituaalselt küpsed, mitte vaid üks neist -  see on kahepoolne tee!

Armastusega

Tene Laul