Kaksikud - oled imeline sotsiaalse võrgustiku looja, kelle selle aasta eesmärgiks on ühendada omavahel need inimesed, kes peavad üksteisega kindlasti kohtuma. Mis tähendab seda, et kui tunned, et soovid jagada kontakte ja liita teisi inimesi, siis tee seda palun kindlasti. Terve aasta vältel tuleb sulle mõttesse see, kes kellega võiks kohtuda ja kes keda aidata saab. Eriti siis, kui oled tasakaalus Kaksikute esindaja - sellisel juhul on sinu abi andmise vajadus eriti suur ning hukkamõistmine olematu. Mida rohkem positiivseid mõtteid ja häid ideid sinus teisi aidates esile kerkib, seda spirituaalsemalt õnnelikumas seisus sa oled. Juhul, kui see energia sinus ei avane, siis on see ilmselge märk tasakaalu puudumisest ning sellel aastal on õige aeg end võimalikult palju spirituaalselt arendada, toetada ning tervendada. Olen Kaksikute tasakaalust ja tasakaalutust versioonist kirjutanud "Tähtkujude salapära" raamatus - sealt leiad vastused, millised on sinu Päikesemärgi mõlemad pooled. Selle aasta eesmärk on viia sind tasakaalu, et saaksid pakkuda võimalikult palju abi sotsiaalsel tasandil. Selleks oledki sina siin, et ühendada neid, kes peaksid üksteiseni tee leidma. Kui oled seltskonnas, kus kellelgi on abi vaja või märkad, et kedagi on vaja toetada ning sul tulevad mõttesse need inimesed, kes saaksid olla toetavaks lüliks abivajajale, siis ole nii hea ja julge inimesi kokku liita. See on sinu 2024. aasta suurim eesmärk kollektiivsel tasandil.

Saturni vägi suurendab 2024. aastal sinu õppimise vajadust ja soovi end arendada ning sinu mõtted liiguvad karjääri tegemisele. Saturni vägi toob aasta lõikes välja suurenenud huvi saada paremaid tulemusi ja muutuda tööalaselt edukamaks. Sellega käib kaasas stressienergia, millega on sul aasta lõikes toime tulla keeruline, kuna sa ei mõista seda, miks sa oled nii rahutu. Selleks ongi Astroloogia, et aidata sul iseennast paremini mõista. Mida närvilisem sa oled, seda suuremalt rõhub sind Saturn ning annab sulle edasiarenemiseks tõuke. Mugavustsoon ei ole mitte kunagi see koht, kus inimene areneda suudab. Seega, mida teeb Saturn? - Toob sind mugavustsoonist välja, et sa suudaksid edasi liikuda. Soovitan sellel aastal kanda Dendriitahhaati ja Valget Hauliiti, et suurendada enda keskendumisvõimet, tööedukust ja olla tegevusterohkel aastal vaimselt parimas seisundis. Dendriitahhaat on 2024. aastal sinu küllusekristalliks ja Valge Hauliit stressienergia maandajaks.

Saturn suunab sind sellel aastal üha enam tööd tegema, mis tähendab, et teised aspektid sinu elus võivad alateadlikult jääda tahaplaanile. See võib kaasa tuua suuremal enamusel Kaksikutel, kaasaarvatud sinul, suhete tahaplaanile seadmise. Kuna Saturn töötab sinu Astroloogilise kaardiga nii, et juhatab enamuse tähelepanust töö tegemisele, siis on sul keeruline ise arugi saada seda, kuidas suhted selle juures võivad kannatada. Seda ette nähes, soovin sulle seda teada anda, et sa suudaksid luua teadlikult siinkohal tasakaalu - selleks, et inimesed, kes on sinu jaoks olulised ja kallid ei jääks sinust kaugele. Kui võtad teadlikult sellise suhtumise, et hoolimata survest, mille Saturn sulle tööalaselt seab, leiad aega ka koos enda lähedastega aja veetmiseks, siis oled lõppkokkuvõttes selle aastaga ka rahul. Juhul, kui lased end vaid töösse matta, siis 2024. aasta lõpuks ei tunne sa sellest aastast rõõmu. Selleks, et sa saaksid olla õnnelik on sul seda vaja ette teada. Juhul, kui sul on raske tasakaalu luua, siis soovitan endaga kaasas kanda Sammalahhaadi kristalli. See on tööalase edukuse kristall, mis suurendab sinu Auraväljas küllust ja aitab samal ajal energeetiliselt tagada emotsionaalse tasakaalu. Sammalahhaat on Südametšakra kristall, mis tähendab seda, et see aitab sul keskenduda ka suhetele, eriti just nendele, mis on sinu jaoks tõeliselt olulised.

Saturni mõju sinu Päikesemärgile on küllaltki intensiivne, mis tähendab seda, et igasuguseid proovilepanekuid koged sel aastal väga palju. Proovilepanekud on lõppkokkuvõttes head, kui suhtud nendesse positiivselt ning vaatad neid võimalusena kasvamiseks ning edasi arenemiseks. Raskused on ületamiseks ning seetõttu neid eluteele antaksegi, kui on vaja kasvada tugevamaks, targemaks ning intelligentsemaks ühel või teisel tasandil. Kui suhtud sellesse nii, siis oled kindel võitja.

Merkuur ehk sind juhtiv planeet suunab sind sellel aastal eluvooluga rohkem kaasa minema ehk sa oled avatud laskma enda ellu uusi tutvusi ning nende kaudu ka täiesti uute teemadega tutvuma. Juhul, kui oled eelnevalt olnud introvertne, siis sellel aastal avaneb sinu ekstravertsus justnimelt kõige uue osas. Ehk introvertsed Kaksikud kujunevad ekstravertseks ning vastupidi ekstravertsed Kaksikud introvertseks. Selleks, et mõista seda, kuhu poole sa oled liikumas, soovitan sul kindlasti teha eneseanalüüs ning küsida enda käest - millise isiksusetüübiga sa oled. Juhul, kui oled ambivert, siis sellisel juhul avaneb sinus see pool, mis domineerib. Soovitan sul lugeda ambiverdi isiksusetüübi kohta SIIT.

Armastuseõnne-energia suureneb sinu elus 12. jaanuarist - 3. märtsini. Mis tähendab seda, et sellel perioodil on võimalik sul vallalisena leida üles enda Hingesugulane, Kaksikleek või keegi, kellega on sul selles elus kokku lepitud armastusesuhe. Sellel perioodil on soodne teha koduseinte vahel erinevaid armastuseõnne rituaale. Soovitan sellel ajal aurutada koduseinte vahel ka Ylang Ylangi, Roosipuu, Rosmariini või Fenneli eeterlikku õlining põletada Jasmiini, Kaneeli või Roosi viirukeid. Lisaks täiendada enda armastuseõnnekristalle - 12. jaanuarist - 3. märtsini on soodne aeg luua teadlikult uusi tutvusi, et anda enda südamele armastuseõnne-võimalus.

Juhul, kui sinu saatuseteele on loodud Kaksikleegi side, siis teid on ees ootamas kokkusaamine, telepaatia suurenemine ja olulised ühised hetked 17. veebruaril, 4. märtsil, 12. juunil, 29. augustil ja 12. oktoobril. Need kuupäevadon Kaksikud sinu Astroloogilisel kaardil märgitud sügavalt spirituaalseteks hetkedeks, kus on võimalik kontakti saada eelmistest eludest kõige olulisema partneriga, kellega luua selles maailmas koostöös palju head. Kaksikleegid on need, kes ühenduvad selleks, et olla esiteks üksteisele parimad kaaslased ja täieliku suhte saavutamisel kingivad Kaksikleegid enda ühendatud ande maailmale välja heaolu loomiseks. Absoluutselt kõikide Kaksikleekide lõppeesmärk on pakkuda seda, mis aitab teisi inimesi ühel või teisel tasandil heaolu suurendamise osas. Kuna Kaksikleegid töötavad armastusega, siis on neilt vaid head oodata, millest saavad tuge need, kelle jaoks Kaksikleekide anne vajalik on. Elame ajastul, mil armastuseenergia suurenemine on vajalik ning seetõttu on toimumas ka Kaksikleekide ühendumised. Juhul, kui oled juba leidnud tee enda Kaksikleegini, siis soovin teile suurt edu teiste inimeste toetamisel!

Kaksikud, kui oled suhtes, siis sinu jaoks on soodne suhteperiood 9. maist - 14. augustini. Sellel perioodil toetab Veenus sinu ja kaaslase omavahelist läbisaamist ja suhtekasvu, parandab ja kujundab teie omavahelist läbisaamist. Sellel perioodil on tulemas taasarmumine sinu ja kaaslase vahel, kes on sinu Hingesugulane või Kaksikleek. Mis tähendab seda, et tunded suurenevad ning te näete üksteise väärtust veelgi rohkem, avate enda silmad üksteise hindamise osas ning see omakorda toob teid üksteisele lähedamale. Soovitan suhteõnne toetamiseks enda koju tuua Rodokrosiidi või Rubiini või asuda neid kristalle kandma juba aasta esimesel poolel, et sa kasvaksid enda kaaslasega rohkem kokku. Need kristallid kaitsevad ebaõnne ning probleemide eest, mis teie kahe vahele võivad arusaamatuste või stressi tõttu tulla. Sellest, millise Päikesemärgi esindaja on sinu kaaslane, oleneb ka see, kuidas teie omavaheline läbisaamine on enne sinu isiklikku armastuseõnne perioodi. Selleks, et seda teada saada, soovitan lugeda ka enda kaaslase Päikesemärgi horoskoopi.

Erinevad intellektuaalsed vestlused on saabumas 8. aprillist 19. juulini nende sõpradega ja nende inimestega, kes on mõeldud selles elus sind toetama ning abistama. Soovitan tähele panna, millised vestlused sellel perioodil iseenesest tekivad, kas siis sinu enda algatusel või teiste osapoolte poolt. Sellel perioodil saad väga kasulikke teadmisi, mis aitavad sinul veelgi rohkem isiklikul tasandil edasi areneda ning ka neil, kellega vestluses oled.

Üleüldiselt tunned end sellel aastal rahutult ning võid pidevalt tunda seda, et sa ei oska otsustada, kuhu poole enda energiat suunata. Tunned pidevalt võitlust iseenda sees õige ja vale vahel ehk otsustamisvõime on muutunud nõrgemaks. See tuleneb sellest, kuidas Uraan ja Jupiter sinu Astroloogia kaardil tegutsevad. Uraan koostöös Saturniga suunab sind vaatama elu raskuste poole ehk keskenduma sellele, mis on maailmas või sinu lähiümbruses valesti. Jupiter tõstab sinu tuju ning annab sulle jõudu positiivselt mõelda ning optimistlikku suhtumist hoida. Pidev kahekõne sinu sees toob ootamatut tujude tõusu ja langemist. Mitte miski ei juhtu põhjuseta, mis tähendab seda, et Uraani vägi paneb sind keskenduma detailidele, et suurendada sinu maailmapilti. Jupiter annab sulle jõudu, et selle kõigega emotsionaalselt toime tulla, et sa ei kaotaks selle kõige juures iseennast ära. Kui tunned aasta vältel, et Uraani vägi mõjutab sind liialt palju ehk keskendud pessimistlikule maailmavaatele, oled rohkem stressis ning võtad elu liialt raskelt vastu, siis soovitan kanda sul Sardoonüksi kristalli. Tegemist on kristalliga, mis aitab üle olla stressist ja negatiivsusest, mida on hetkel maailmas liialt palju. Astroloogia on ette kirjutanud kuni 2025. aasta keskpaigani äärmiselt keerulise ning stressirohke perioodi tervele maailmale, mis tähendab seda, et võid liialt lihtsalt võtta seda energiat endasse ning lasta sellel end mõjutada. Eriti siis, kui sinu Auraväli on nõrgenenud olekus. Sardoonüks blokeerib selle energia vastuvõtmise ning aitab sul keskenduda kõigele heale, väärtuslikule ning juhatada sind armastusse. Mida suurem on sinu energiakaitse, seda rohkem lased Jupiteril end juhtida ja kanda. See toob endaga kaasa oskuse olla raskustest positiivsuse ja optimismiga üle. Sa tunned end ise kordades paremini, kui keskendud sellele, mis on hea ning lood enda ümber positiivsust. Sellest võidavad kõik ja 2024. aastal on seda ka väga vaja.

Soovin sulle kõike head ning saatku sind hea õnn terve aasta. Hoia iseennast ja teisi inimesi enda kõrval. Külva palju head, hoia Jupiterilt suunatud positiivsuse poole ning tee kõik selleks, et maailm meie ümber kujuneks armastavaks ning hoolivaks kohaks. Sinu headust on maailmale vaja!

Kõik 2024. aasta ehted ja komplektid, mis toovad uude aastasse õnne, küllust, armastust, leiad endale ja oma kallitele SIIT.

Et mõista veelgi selgemalt seda, millised perioodid on sind lisaks Päikesemärgi Horoskoobi energiale ees ootamas, soovitan lugeda Astroloogilisi teadaandeid ja Horoskoope.

Soovin sulle positiivsust ja rõõmu täis 2024. aastat

Tene Laul